16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+27
iulia1965
florica
mitzymeu
vivi
anuta1971
GUMUS-NOOR
sasa
ivcheto83
alimar
michiper68
mirabel
prytymeu
Gloxinia2010
asi demir
dlacatus65
kh69
dana17
andradamaria
pufy2010
teodora_roman
lexia
lica54
rodica
Admin_dea05
iulia80
Motzişor
DENISA
31 participanți
Pagina 17 din 40
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
iulia80 a scris:a grait el pacatosul!
am promis! Acum scriu un mail la producătorul AvC și îi cer să o scoată pe Nurgula și să o introducă pe Melissa. Să vezi atunci audiență la turci. Direct locul 1 pe rating
Re: 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna Iulia ai aparut tarziu cand eu ma retrag Sper sa mai vorbim maine Sper ca esti bine Pupici de noapte buna si fii atenta Denisa are ganduri mari Cu restul nu trebuie da ne facem parobleme
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
aaha..imi zici si mie daca reusesti ceva..ca Filoftica e cotata ca fiind Sexy marioara la ei!
pufy..eu am iesit..seara placuta!
da pi undi ai umblat soro...? ca m-am uitat dupa tine..si nik..stai linistita..ca isi face bagajele..pleaca maine in concediu..
deci avem cale libera!
pufy..eu am iesit..seara placuta!
da pi undi ai umblat soro...? ca m-am uitat dupa tine..si nik..stai linistita..ca isi face bagajele..pleaca maine in concediu..
deci avem cale libera!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Pleaca dar isi ia "jucariile " cu ea si se uita dupa el asa ca...
https://www.youtube.com/watch?v=EzCO2JIHrxE
rodica- vip
Noapte buna tuturor
rodica- vip
rodica a scris:Pleaca dar isi ia "jucariile " cu ea si se uita dupa el asa ca...
lasa lasa..ca poate se mai uita si la colegul de aparatament..ca eu cazare nu mai am cum sa ii ofer peste noapte!
noapte buna dragilor
PS: mi-a placut tare mult toantanovela aceasta!
iulia80- vip
:hello2:
good evening iulia80
thank you my love
good evening iulia80
thank you my love
sasa- membru activ
Data de inscriere : 14/09/2010
dimineata pi racoare..am scos si eu capul la soare!
va doresc sa aveti o zi cat mai linistita....pt ca tare as vrea sa fiu amu in vacanta!
va doresc sa aveti o zi cat mai linistita....pt ca tare as vrea sa fiu amu in vacanta!
iulia80- vip
iulia80 a scris:dimineata pi racoare..am scos si eu capul la soare!
Bună dimineaţa şi o zi cu spor dacă mai aveţi energie dacă nu serviţi o cafea.
https://www.youtube.com/watch?v=xi20Si3jRIo&feature=related
neata lexia..da azi dimineata servesti cafea sau la micul dejun?
iulia80- vip
Urare de Anul Nou
De Sfintele Sarbatori
Patru veseli uratori
Va doresc :
Mult belsug in casa
Painea mai gustoasa,
Datorii putine
In anul care vine.
Pace-n inimi, rod bogat
Bucurie, gand curat,
Din a voastra casa
Binele sa nu mai iasa.
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Joi 30 Dec 2010, 11:56 am, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna dimineata o zi linistita tuturor
rodica- vip
Bună dimineaţa tuturor, Dea mulţumim frumos pentru urări şi daruri.rodica a scris:Buna dimineata o zi linistita tuturor
V-am adus şi eu de pe Hunilie rezumatul ep. 39 tradus cu Gogu, din păcate.
summary of episode 39
"LAW OFFICE BALDAR suffocated ..."
War on Iran by bitter to have a bad feeling in the conscience-stricken Yasemin. Certainly to reach the War, came to a stand alone thing like crazy for fear you should hear the sound of your heart broken loves. However, despite the War can not call repeatedly.
Because the same as min-madly in love, for the sake of everything from eye-like woman feels the war, self-uncle was shot by Pala.
Forced choice between his son and nephew of the blade, lying on the ground looking at the War ravaged state. Enjoy the excitement and pleasure of the monitor to what happened following the al-Bashir is to say.
Land as soon as news quickly spread, people began to flock to host Baldar. Everyone has heard something, but no one knows exactly what it is. Van Şahnur'a from Abbas to the network, news about your pain. However, the main heart Şahnur'un not want to believe what you hear.
Dila phone with the father's house they ran here almost destroyed Nazareth. So much so that the first time in many months, even the happiness of being easily gained sarılabildiği Baran son survive.
Fares, who lived in sorrow drowned while her son and her husband are still very concerned because of the lack of obvious. They think that by itself could have been anything, and once again asks for help Yavuz'dan.
Yavuz insidiously ongoing plans to implement the greatest supporter of the family in its position, while experiencing the pains of the biggest Baldar mansion, two women facing the same man's absence makes the heart burning.
Vă pup, o zi bună!
:qw11: :qw11: :qw11: :qw11: :qw11: :qw11: :qw11: :qw11: :qw11: :qw11: :qw11: :qw11: :qw11: :qw11: :qw11: :qw11: :qw11: :qw11:
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
kh69- membru senior
Data de inscriere : 25/05/2010
kh69- membru senior
asi demir- membru activ
Data de inscriere : 16/08/2010
Thank you asi demir you know exactly what the all want to see
now savas here and i love his new look
thank you again my dear
thank you again my dear
kh69- membru senior
buna seara dragii colegi si colege de forum!
thank you kh69..thank you asi demir!
am gasit si eu ceva..cred ca Windy si Motz ar aprecia capacitatea mea de a alege clipuri pe masura! nu zic a cui!
thank you kh69..thank you asi demir!
am gasit si eu ceva..cred ca Windy si Motz ar aprecia capacitatea mea de a alege clipuri pe masura! nu zic a cui!
iulia80- vip
kh69 a scris:Thank you asi demir you know exactly what the all want to see
thank you again my dear
Thank you honey You're welcome any time sweety
asi demir- membru activ
Data de inscriere : 16/08/2010
bună seara !!! Iulia dragă lipsesc fizic dar îmi las observatori aşa că să nu vă credeţi stăpâne pe Fulgerică.
Pufy nu avem interdicţii , poţi posta ce clipuri vrei.
Pufy nu avem interdicţii , poţi posta ce clipuri vrei.
buna seara ,buna seara....am venit cu.....
mai draguta...lasa ca ai tu nevoie de tanc sa te deplasezi pi undi bantui! la mine a fost azi 10 grade....si asa frumos afara..!
in rest ce mai spui draguta?
PS: dar ce te-a mai simtit radarul!
mai draguta...lasa ca ai tu nevoie de tanc sa te deplasezi pi undi bantui! la mine a fost azi 10 grade....si asa frumos afara..!
in rest ce mai spui draguta?
PS: dar ce te-a mai simtit radarul!
iulia80- vip
Mă dar radar bun mai ai ,, detectezi şi rochiţa pe care mi-am pregătit-o ???
draga mea...te crezi blonda lui bote?
rochia ii faina..dar v zi cand mai pui cate o poza ca aiasta....sa dai siniste servetele..ca sa stearga pe urma tastatura pufy!
oricum ar fi....neimpresionant...asta pt ca am vazut-o in realitate pe mandra lui bote..pocneste siliconul in ea!
rochia ii faina..dar v zi cand mai pui cate o poza ca aiasta....sa dai siniste servetele..ca sa stearga pe urma tastatura pufy!
oricum ar fi....neimpresionant...asta pt ca am vazut-o in realitate pe mandra lui bote..pocneste siliconul in ea!
iulia80- vip
ei ... mătăluţă eşti invidioasă pe rochiţele mele , eu mă adaptez situaţiilor actuale folosesc mai puţin material deci şi bănuţi mai puţini .
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 17 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum