16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+27
iulia1965
florica
mitzymeu
vivi
anuta1971
GUMUS-NOOR
sasa
ivcheto83
alimar
michiper68
mirabel
prytymeu
Gloxinia2010
asi demir
dlacatus65
kh69
dana17
andradamaria
pufy2010
teodora_roman
lexia
lica54
rodica
Admin_dea05
iulia80
Motzişor
DENISA
31 participanți
Pagina 27 din 40
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
buna sara buna sara..am venit cu.....
am pierdut episodul de azi..daca sunteti buni la suflet sa imi ziceti si mie ce-am pierdut?
am pierdut episodul de azi..daca sunteti buni la suflet sa imi ziceti si mie ce-am pierdut?
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Re: 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna seara!!!Ce se intampla cu Savas..mai nou Rambo?!... ..se razbuna?
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
si apare ADN-UL in persoanapufy2010 a scris:
cred că cere proba ADN
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
iulia80 a scris:buna sara buna sara..am venit cu.....
Salut Iulia
Bocete, multeeeee, Beșir capturat artistic de Savaș&Co și intro pentru noul mafiot
Buna iulia...am inteles ca a facut pe Rambo fulgerica...eu una m-am uitat la Kanal d tare e frumusel pe sticla.....culmea culmilor este ca si yasomia parca e mai frumoasa la romani..iulia80 a scris:buna sara buna sara..am venit cu.....
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Buna seara!!!Ce se intampla cu Savas..mai nou Rambo?!... ..se razbuna?
Salut Dea
da, se răzbună, însă nu cred că mai știe pe cine
poate o ameninţă că îi ia copilul , Coana mare are nevoie de urmaşi
Dea ar fi bine să se răzbune dar prea curând nu cred că revine în Istanbul .
Bună Iulia !! nu ai pierdut mai nimic , doar ţi-ai protejat urechile de zbierătele lui Şahnur şi a clanului .
Bună Iulia !! nu ai pierdut mai nimic , doar ţi-ai protejat urechile de zbierătele lui Şahnur şi a clanului .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 04 Ian 2011, 11:07 pm, editata de 1 ori
dupa ce slabeste kilele alea, o sa-i dam dreptate lui PufyAdmin_dea05 a scris:Buna iulia...am inteles ca a facut pe Rambo fulgerica...eu una m-am uitat la Kanal d tare e frumusel pe sticla.....culmea culmilor este ca si yasomia parca e mai frumoasa la romani..
andradamaria- vip
and the Oscar for tonight's performance goes to Sahnur.
Her acting in the condolences scene was awesome.
It seems next episode we will see a conflict between sahnur and yasemin.
May be savas wont be back until the end of next episode or may be the one after.
Her acting in the condolences scene was awesome.
It seems next episode we will see a conflict between sahnur and yasemin.
May be savas wont be back until the end of next episode or may be the one after.
Admin_dea05 a scris:... si yasomia parca e mai frumoasa la romani...
v-am zis eu!!!
stai că la noi abia urmează ep în care are o tencuială de câţiva cm pe faţăpufy2010 a scris:
v-am zis eu!!!
si soata ce zice ..al meu daca ii mai zic mult s-ar putea sa-mi puna parola pe calculatorpufy2010 a scris:[v-am zis eu!!!
Admin_dea05- Admin
sticla o face mai frumoasa..DENISA a scris:[] stai că la noi abia urmează ep în care are o tencuială de câţiva cm pe faţă
Admin_dea05- Admin
DENISA a scris: stai că la noi abia urmează ep în care are o tencuială de câţiva cm pe faţă
chestie de opțiune, unii vor tencuite, alții preferă eco
multam pt rezumat dragilor..eu ma retrag ..vorbim maine1
somnik usor si vise cat mai placute!
somnik usor si vise cat mai placute!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
mai se joaca un pic dea Rambo pa coclaurile TurcieiDENISA a scris:poate o ameninţă că îi ia copilul , Coana mare are nevoie de urmaşi
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:si soata ce zice ..al meu daca ii mai zic mult s-ar putea sa-mi puna parola pe calculator
și ție îți place de Yasmina? WOW
Soția mea ? Nici eu nu mă bag pe actorii indieni
Admin_dea05 a scris:sticla o face mai frumoasa..
cred că sunt eu orbete şi nu-i văd frumuseţea şi delicateţea .
aoleu dar rapid dispari Iulia
tu cum o preferi?...am eu ceva in minte dar prefer sa nu spunpufy2010 a scris:[chestie de opțiune, unii vor tencuite, alții preferă eco
Admin_dea05- Admin
porti ochelari? poate dioptriile sunt devina............DENISA a scris:] cred că sunt eu orbete şi nu-i văd frumuseţea şi delicateţea .
aoleu dar rapid dispari Iulia
Admin_dea05- Admin
Dea eu o prefer dincolo de platourile de filmare nu port ochelari
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 04 Ian 2011, 11:19 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05 a scris:tu cum o preferi?...am eu ceva in minte dar prefer sa nu spun
pe ea, tencuită - deși e riscant - rămân urme pe cămașă
dar nu e o regulă. Sunt persoane cărora le stă bine eco
oscar,...eu o trec la bocitoare profesioniste dar matraguna este o mare actrita
stai Pufy nu sari,cu o floare nu se face primavara dar poate fi inceputul...unei frumoase prietenii nu stiu de ce mi-am amintit de CASABLANCA, cred ca mi se trage...de la urleteeeeeeee
stai Pufy nu sari,cu o floare nu se face primavara dar poate fi inceputul...unei frumoase prietenii nu stiu de ce mi-am amintit de CASABLANCA, cred ca mi se trage...de la urleteeeeeeee
andradamaria- vip
fetelor să ne fereacă Dumnezeu să avem parte de un bocet la comun Leyla cu Şahnur
fereasca cerul ca nici o antifonare n-ar fi suficientaDENISA a scris:fetelor să ne fereacă Dumnezeu să avem parte de un bocet la comun Leyla cu Şahnur
andradamaria- vip
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 27 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum