16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+27
iulia1965
florica
mitzymeu
vivi
anuta1971
GUMUS-NOOR
sasa
ivcheto83
alimar
michiper68
mirabel
prytymeu
Gloxinia2010
asi demir
dlacatus65
kh69
dana17
andradamaria
pufy2010
teodora_roman
lexia
lica54
rodica
Admin_dea05
iulia80
Motzişor
DENISA
31 participanți
Pagina 32 din 40
Pagina 32 din 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Am adus şi o fată frumoasă pe pagină .
Re: 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Dap, noi toţi o iubimmm!!!DENISA a scris:Am adus şi o fată frumoasă pe pagină .https://2img.net/r/ihimizer/img15/9343/tubao1.jpg
Şi vorba lui Pufy, Omer devine un actor tot mai bun
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
are puştiul o privire , e cam bucălat dar e drăgălaş.
photos of episode 40 shows that sahnur believed that omer is savas son. so what is the scenario next!!! maybe she wants to take him to live with her so yasmine will find one solution for that which is to escape and maybe that will happen before savas returns and ofcourse with help from yavuz...
what do you think girls???
photos of episode 40 shows that sahnur believed that omer is savas son. so what is the scenario next!!! maybe she wants to take him to live with her so yasmine will find one solution for that which is to escape and maybe that will happen before savas returns and ofcourse with help from yavuz...
what do you think girls???
Denisa dragă, decât să fac scenarii la Aşk ve Ceza mai bine învăţ să gătesc (puşchea pe limba-mi).DENISA a scris:...
photos of episode 40 shows that sahnur believed that omer is savas son. so what is the scenario next!!! ...
what do you think girls???[/color]
Atâtea le-au sucit că nu mai ştiu nimic, poate că muma cotoroanţă vrea şi noră şi flăcău!
Poate că le-a zis că pericolul e fost ea, ea a pus dinamită la vizita lui Yaso de frică să nu-i strice planuriel.
Poate că doar se lămuresc un pic. Şi-i zice lui Yaso că nu-i niciun pericol de fapt exact când Yaso ştie de toate pericolele. Eh? Mă angajezi scenarist?
De parcă o soacră şi-o noră mai au motiv de ceartă... hmm, trece o cioară... circul e gata :)))))))))))
Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Joi 06 Ian 2011, 7:47 pm, editata de 1 ori
Motzişor- vip
Dacă îl acceptă pe Ömer şi implicit şi pe Yasemina , Cona mare are sigur un interes cine ştie , poate îi e teamă că din mare " Agaie " devine florăreasă dacă nu rămâne cu nimic din toată averea , eu nu o văd prea sinceră şi excesiv de îndurerată.
Salut fetelor,
Denisa, Sahnur trebuie să îl accepte pe Omer. În lipsa lui Mustafa - plecat la facultate - Omer este Agă!
V-am zis eu că e tare Omer!
Denisa, Sahnur trebuie să îl accepte pe Omer. În lipsa lui Mustafa - plecat la facultate - Omer este Agă!
V-am zis eu că e tare Omer!
da Pufy dar el nefiind " obişnuit cu afacerile curate " îl îndrumă mam' mare mami le face campaniile publicitare şi se ocupă şi de marketing .
DENISA a scris: da Pufy dar el nefiind " obişnuit cu afacerile curate " îl îndrumă mam' mare mami le face campaniile publicitare şi se ocupă şi de marketing .
campanie la cârnați sau la droguri?
dar ce Coana mare se ocupa de cârnaţi ?? vor dezvolta la ce se pricepe ea mai bine .
DENISA a scris:
abia aștept prima confruntare Omer - Șahnur. Sigur își va lua baba vreo jucărie în cap
e bine să capete doar atât
DENISA a scris:
delicată trecerea de la mamă de Agă la bunică de Agă. În curând o să mai aibă control doar asupra servitoarelor
vă pupăcesc , am musafiri .
crezi? nu se lasa matraguna, toti i-au admirat "mintea sclipitoare" educatia ..de la nora...la stapana casei sub stricta indrumare a <cutumei> detinerea controlului e boala grea..ce nu poate fi facut pe fata,poate fi facut prin manipulare si viclenie, se pricepe babapufy2010 a scris:
delicată trecerea de la mamă de Agă la bunică de Agă. În curând o să mai aibă control doar asupra servitoarelor
cand am zis ca a devenit in sfarsit mama,s-a dovedit ca asta era ultimul lucru care-i trecea prin cap,a luat hotarari care i-a distrus pe toti..si ce daca!!!!!!!!!!!!..
de cate ori isi arata o fata umana sigur urmeaza un dezastru saracul Omer..de la printul clanului direct la statutul de aga prea brusc!!!!!!!!Mustafa are doar 5 ani ...la facultate
n-a invatat ca nu conteaza ce ai in viata, ci pe cine ai.
Motzisor, stii cumva ca se intampla pe port.ro...apare la Muri.<.acest subiect este inchis>
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Salut Andrada
am scăpat și eu de musafiri
ok, Șahnur îl va vedea pe Omer drept viitor Agă. Însă până scapă de suzetă, e cale lungă, iar el trebuie protejat. În prima fază de Morani, ulterior, după ce se va afla de la radio Van că Beșir a fost prins de către Savaș, și împortiva oamenilor lui Beșir.
Mai mult, dispariția furnizorului de droguri și a transportatorului, va produce ceva supărare în rândul beneficiarilor - ruși, bulgari- care sunt nevoiți să găsească alt furnizor, cu riscurile inerente ale unei afaceri ilegale nerodate.
Cred că vor fi mulți supărați pe Baldari, iar Omer - un simbol pentru babă, un copil pentru Yasmin- va trebui serios protejat
.................
de pe port.ro
ADMIN: dacă nu puteţi opri ofensele şi agresivitatea de pe topicurile cu seriale turceşti acestea vor fi închise pe o perioadă indefinită de timp. Dacă nici măcar atenţionările primite nu au avut efect, sărim peste bannare şi băgăm artileria grea. Nu e păcat să se ajungă la asemenea măsuri? TOATĂ LUMEA ARE DREPTUL LA OPINIE şi dacă unui user nu îi place un anumit actor şi îşi exprimă părerea, este problema sa. OPINIILE POT FI ŞI NEGATIVE ŞI POT FI EXPRIMATE ÎN SCRIS PE FORUMUL PORT.RO CU CONDIŢIA SĂ SE ÎNCADREZE ÎN LIMITA BUNULUI SIMŢ ATÂT CA LIMBAJ CÂT ŞI CONŢINUT. Concret: astăzi la ora 18 toate topicurile turceşti vor fi închise până la ora 12 noaptea.
am scăpat și eu de musafiri
ok, Șahnur îl va vedea pe Omer drept viitor Agă. Însă până scapă de suzetă, e cale lungă, iar el trebuie protejat. În prima fază de Morani, ulterior, după ce se va afla de la radio Van că Beșir a fost prins de către Savaș, și împortiva oamenilor lui Beșir.
Mai mult, dispariția furnizorului de droguri și a transportatorului, va produce ceva supărare în rândul beneficiarilor - ruși, bulgari- care sunt nevoiți să găsească alt furnizor, cu riscurile inerente ale unei afaceri ilegale nerodate.
Cred că vor fi mulți supărați pe Baldari, iar Omer - un simbol pentru babă, un copil pentru Yasmin- va trebui serios protejat
.................
de pe port.ro
ADMIN: dacă nu puteţi opri ofensele şi agresivitatea de pe topicurile cu seriale turceşti acestea vor fi închise pe o perioadă indefinită de timp. Dacă nici măcar atenţionările primite nu au avut efect, sărim peste bannare şi băgăm artileria grea. Nu e păcat să se ajungă la asemenea măsuri? TOATĂ LUMEA ARE DREPTUL LA OPINIE şi dacă unui user nu îi place un anumit actor şi îşi exprimă părerea, este problema sa. OPINIILE POT FI ŞI NEGATIVE ŞI POT FI EXPRIMATE ÎN SCRIS PE FORUMUL PORT.RO CU CONDIŢIA SĂ SE ÎNCADREZE ÎN LIMITA BUNULUI SIMŢ ATÂT CA LIMBAJ CÂT ŞI CONŢINUT. Concret: astăzi la ora 18 toate topicurile turceşti vor fi închise până la ora 12 noaptea.
cred ca tocmai ai descris "razboiul mondial al drogurilor" n-ar fi mai bine protejat daca nu s-ar sti de existenta micului Baldar, ..pana la "curatarea "numelui si depasirea problemelor astea de traditie, care drept sa-ti spun ,ma cutremura,..pufy2010 a scris:
.
casatorii aranjate au fost ...si vor mai fi...dar nu cu drept de viata si de moarte asupra femeilor, asa ca in acea parte de lume(nu neaparat Turcia)
poate se supara Yaso il ia pe Omer si pleaca in europa...in fond pentru cei mai multi ..nu este decat ..un bastard..matraguna este realmente dementa in orgoliul ei,..
protectia nu inseamna neaparat ..paza armata si apoi mai este si radio EREVAN,mult mai celebru
multumesc de informatii pt port .ro..
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Joi 06 Ian 2011, 10:06 pm, editata de 2 ori
andradamaria- vip
Andrada, ţi-a răspuns Pufy perfect, e vorba de ofense aduse pe forumul Port.ro din partea unora, către alţii, inclusiv la adresa mea. Şi i-am anunţat că mă voi plânge administratorului. Jignirile au continuat cu termeni de ,,toantele naibii" sau ,,vipere cu două picioare", aşa că i-am scris lui Mongobeat, moderatorul responsabil cu reclamaţiile. Nu ştiu dacă s-au mai plâns şi alţii, dar măsura asta este un avertisment serios pentru cei care se exprimă jignitor. Ţin minte că şi tu ai fost indignată de anumite comentarii. Eh, popreala e temporară, apoi va reintra totul în normal şi oricine de pe Port dacă se vede înjurat, ofensat poate liniştit să ia atitudine că va fi băgat în seamă. Asta ar fi. Repet, nu ştiu dacă s-au mai plâns şi alţii, eu una am făcut-o aşa cum am şi zis că fac. La urma urmei un pui de moţ a făcut tata, nu un cârlig de rufe.pufy2010 a scris:Salut Andrada
.................
de pe port.ro
Concret: astăzi la ora 18 toate topicurile turceşti vor fi închise până la ora 12 noaptea.
Motzişor- vip
andradamaria a scris:...
poate se supara Yaso il ia pe Omer si pleaca in europa...
în Romania, într-un oraș de la Dunăre
postul de radio se numeste ereVAN
Motzişor a scris:
Andrada, ţi-a răspuns Pufy perfect, e vorba de ofense aduse pe forumul Port.ro din partea unora, către alţii, inclusiv la adresa mea. Şi i-am anunţat că mă voi plânge administratorului. Jignirile au continuat cu termeni de ,,toantele naibii" sau ,,vipere cu două picioare", aşa că i-am scris lui Mongobeat, moderatorul responsabil cu reclamaţiile. Nu ştiu dacă s-au mai plâns şi alţii, dar măsura asta este un avertisment serios pentru cei care se exprimă jignitor. Ţin minte că şi tu ai fost indignată de anumite comentarii. Eh, popreala e temporară, apoi va reintra totul în normal şi oricine de pe Port dacă se vede înjurat, ofensat poate liniştit să ia atitudine că va fi băgat în seamă. Asta ar fi. Repet, nu ştiu dacă s-au mai plâns şi alţii, eu una am făcut-o aşa cum am şi zis că fac. La urma urmei un pui de moţ a făcut tata, nu un cârlig de rufe.
ohooooooo si ce indignataa,si acolo era vorba doar despre Murat si nu persoane de pe topic, dar tu ai fost echilibrul intruchipat asa ca am o stare de uluiala totala...e drept ca nu am citit decat la Murat..din punctul meu de vedere acolo n-au fost decat ironii excelent tintite..asupra cui se regasea in ele...dar se pare ca mai erau si alte...scrieri!!!!!!!!
andradamaria- vip
Păi a fost foc încrucişat, tot povestea aici Lexia cu atâta haz şi spirit de ,,războiul celor două roze". E un război s-a dus între topicul Tuba şi topicul Murat cu prelungire pe topicul Asi sau Ezel sau unde mai erau comentarii la adresa lui Murat sau ale fanelor lui. Iar echilibrul meu n-a fost bun, pentru motive ştiute: cum să spui că Tuba are vreun defect??? Dar Cansel??? Bun, a fost, să sperăm că s-a terminat şi că putem discuta oriunde exprimându-ne şi critic nu numai în laude exagerate.andradamaria a scris:.
ohooooooo si ce indignataa,si acolo era vorba doar despre Murat si nu persoane de pe topic, dar tu ai fost echilibrul intruchipat asa ca am o stare de uluiala totala...e drept ca nu am citit decat la Murat..din punctul meu de vedere acolo n-au fost decat ironii excelent tintite..asupra cui se regasea in ele...dar se pare ca mai erau si alte...scrieri!!!!!!!! ...
Copii, vă ţuc, mai fug la treabă, practic trebuie să-mi aranjez un pic moţul să arate frumos mâine la şcoală
Motzişor- vip
buna seara natiune! iar intru la spartul targului!
PT DENI: draga mea..pot sa am coada la usa..ca pt Fulgerica imi fac loc!
in legatura cu ce s-a intamplat pe port..e adevarat ca nu citesc si nici nu particip acolo..dar din pacate..despre anumite donsoare de pi acolo..am auzit numai vorbe de '' bine''! si din pacate mai cred ca nici nu detin suficienti neuroni sa isi schimbe ceva in comportament sau macar in gandire......a vorbit frigul din mine..ca centrala tot stricata va ramane pana luni!
uitat si amintit: bravo Motz ca ai luat atitudine!
PT DENI: draga mea..pot sa am coada la usa..ca pt Fulgerica imi fac loc!
in legatura cu ce s-a intamplat pe port..e adevarat ca nu citesc si nici nu particip acolo..dar din pacate..despre anumite donsoare de pi acolo..am auzit numai vorbe de '' bine''! si din pacate mai cred ca nici nu detin suficienti neuroni sa isi schimbe ceva in comportament sau macar in gandire......a vorbit frigul din mine..ca centrala tot stricata va ramane pana luni!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Mulţam Iulia! Ajunseseră prea departe, eu nu jignisem pe nimeni, una nu mă ştia deloc, dar mă înjura, celelalte două figurau pe alte forumuri ca ,,prietene"!!!iulia80 a scris:...
Iulia e îngrijorător cu centrala ta, ai grijă să nu mi te gutunăreşti!!!
Încet de tot mă retrag şi eu! Somnic pufos!
Motzişor- vip
Salut Iulia, îți doresc să primești căldură, cât mai repede.
Fetelor, am revăzut ep 37 - multumesc echipei Askvecezaro. Yaso arată super în finalul episodului. Mă duc să visez frumos
Fetelor, am revăzut ep 37 - multumesc echipei Askvecezaro. Yaso arată super în finalul episodului. Mă duc să visez frumos
multam mult de incurajare...dar deja am unghiutele vinete!..
va doresc noapte buna si somnik cu vise cat mai placute..ca eu voi visa caldura!
va doresc noapte buna si somnik cu vise cat mai placute..ca eu voi visa caldura!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
asi demir- membru activ
Data de inscriere : 16/08/2010
Pagina 32 din 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 32 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum