Serialesitelenovelet
16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+27
iulia1965
florica
mitzymeu
vivi
anuta1971
GUMUS-NOOR
sasa
ivcheto83
alimar
michiper68
mirabel
prytymeu
Gloxinia2010
asi demir
dlacatus65
kh69
dana17
andradamaria
pufy2010
teodora_roman
lexia
lica54
rodica
Admin_dea05
iulia80
Motzişor
DENISA
31 participanți

Pagina 33 din 40 Înapoi  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Urmatorul

In jos

16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 Empty Re: 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 07 Ian 2011, 7:24 am

Buna dimi!!!O cafeluta pt fanele lui fulgerica.. 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 433230 si una pt admiratorul secret al yasomiei cafea ...
O zi frumoasa!!! 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 352762
Iulia si cum rezisti fara centrala?n-ai inghetat?
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 Empty Re: 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de rodica Vin 07 Ian 2011, 8:05 am

Buna dimineata o zi linistita tuturor.
Apropo de traduceri daca ar fi numai asta dar prevad ca in curand asa cum se pricep cei de la kanald or sa taie episoadele in stil caracteristic din 1 fac 3 Smile

In legatura cu cei care jignesc eu am mai spus ce am patit de nu am mai intrat pe port.ro si eve.ro dar nu am stiut ca se poate face plangere (de fapt am gandit ca nimeni nu ia in serios plangerile). Jignirile nu au fost asa cum a patit Motzi dar pe aproape si asta asupra parerilor exprimate Ma bucur ca in sfarsit cineva a luat atitudine. Multi 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 517793 tuturor si sper ca astazi sa pot comunica cu voi seara kiss
rodica
rodica
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 07 Ian 2011, 8:14 am

buna dimineata tuturor!
LA MULTI ANI !CELOR CARE ISI SARBATORESC -ZIUA NUMELUI- 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 3008458866 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 3008458866 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 3008458866 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 3008458866 :ryty:
Iulia, iubita..fugi si tu de acasa pana luni Crying or Very sad
16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 433230 pentru toata lumea, si sa aveti o zi frumoasa!
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Vin 07 Ian 2011, 8:56 am

dimineata pi racoare...dar acum e pi buni treaba!...de inghetat n-am inghetat..ca am niste calorifere electrice!
LA MULTI ANI tuturor celor care isi serbeaza ziua astazi ! 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 251638
sa aveti o zi calduroasa! 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 517793
marioara..daca fug acasa..ma falimenteaza biletele de avion! sad .....amu imi pare rau ca am refuzat sa trag o fuga pana in Andora,ca avem prieteni care sunt acum in vacanta acolo! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Vin 07 Ian 2011, 9:14 am

16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 L16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 A16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 Empty16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 M16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 U16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 L16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 T16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 I16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 Empty16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 A16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 N16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 I
Ioanelor şi Ionilor şi bună ziua vouă.
Bravo Motzişor că ţi-ai scuturat puţin moţul. Mă îngrijorează şi ăştia de la YT ep 39 AVC nu poate fi vizionat, ep sultanului nu poate şi cine ştie care or mai fi interzise, sunt curioasă când îl posteză Keii! sau ăştia ne fac aşa Question 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 2364036189
Hai că mai dau şi eu un rând în cănile astea 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 433230
Iulia mamă cum rezişti? calmi mai sunt franţuzii ăia că rezistă atâta, ia scuturăţi şi tu oleacă moţul la ei sau dacă are cine să te încălzească nu-i bai. Smile
Hai văkiss
lexia
lexia
vip
vip

Data de inscriere : 23/03/2010

https://www.youtube.com/user/lexiaar?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Vin 07 Ian 2011, 9:38 am

ca de obicei Bula Sarbatoritelor si sarbatoritilor LA MULTI ANI si cele mai bune ganduri kiss
rodica
rodica
vip
vip

Varsta : 68

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 07 Ian 2011, 9:59 am

La multi ani Ioanelor si Ionilor!!!! 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 421862 flower
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de teodora_roman Vin 07 Ian 2011, 10:05 am

La Mulţi Ani! tuturor sărbătoriţilor de azi, şi din partea mea. floare

Bravo Motzule pentru atitudine.Este singurul forum pe care intru, dar nu îmi imaginam că lucrurile pot sta într-atât de prost încât să te adresezi cu asemenea apelative...........nici măcar unei persoane pe care o cunoşti, darămite pe un forum public, unei persoane despre care nu ştii nimic. Am rămas fără cuvinte sad sad sad

Nu pot să spun că e lipsă de cultură (deşi e şi asta), dar în mare parte ea se dobândeşte în şcoală, unde o mare parte a cadrelor didactice chiar depun eforturi pentru generaţiile tinere. Asta e lipsa celor 7 ani de acasă, a bunului simţ, a educaţiei primare pe care o inoculeaza părinţii încă din momentul în care cel mic îşi formează primele deprinderi. Şi dacă se întămplă astfel de lucruri, începe catastrofa: părinţi care nu cunosc şi nu respectă reguli elementare de bună creştere, sunt în situaţie de a "educa" noua generaţie stupid Va fi vai de capul nostru Crying or Very sad
teodora_roman
teodora_roman
vip
vip

Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 07 Ian 2011, 10:12 am

iulia80 a scris:

marioara..daca fug acasa..ma falimenteaza biletele de avion! sad .....amu imi pare rau ca am refuzat sa trag o fuga pana in Andora,ca avem prieteni care sunt acum in vacanta acolo! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Iulia , am zis sa fugi de acasa Smile (CASA TA DE ACOLO) ..nu sa vii in Romania Smile Smile in Andora era foarte bine, dar stii si tu cum e cu mintea romanului sad sad
Teo, mai da-ne o sansa..asa ca natie......ca vad ca o luam de tot la vale...........!!!!!!!!!!!
sa fi vazut tu ce apelative erau cu adresabilitate Murat, la un moment dat, habar n-am ,de unde pana unde isi permiteau acele persoane sa le emita..am ajuns sa sar in apararea lui si cand nu era cazul Smile Smile ,dar m-am lecuit, n-am mai citit pe acolo,iar de scris n-am scris niciodata insa nici nu mi-am imaginat ca se va face "transferul" asupra persoanelor de pe forumuri sad sad
AVEM o sansa..exista si reversul medaliei!!!!!!!!!!!!!!!oameni cu atitudine,pacat doar de faptul ca cei 7 ani de acasa sunt irecuperabili !!!!!!!!!!!!!!!!
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de teodora_roman Vin 07 Ian 2011, 10:54 am

Da, din fericire există şi oameni cu atitudine, cu bun simţ, educaţi, dar care sunt minoritari.....şi mi-e teamă că vor ajunge să se simtă dărâmaţi psihic şi mai ales sufleteşte, din cauza brutalităţii majorităţii cu care ne luptăm zilnic, din momentul în care ieşim din casă, de la gesturi mărunte legate de grija pentru mediul în care trăim, până la adevărate monstruozităţi.
Ştiu că orice acţiune are "reacţiunea" ei, dar dacă pun primăvara o floare în faţa blocului există cel puţin 10 persoane care dacă nu o rup cu totul, îi înjumătăţesc petalele su frunzele sau o calcă. Şi totuşi, nu ar trebui ca procentul să fie invers? Atunci ar fi sorţi de izbândă.

teodora_roman
teodora_roman
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 07 Ian 2011, 10:59 am

teodora_roman a scris: Şi totuşi, nu ar trebui ca procentul să fie invers? Atunci ar fi sorţi de izbândă.

Ba da, asa ar trebui !!!!!!!!! 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 1450537109 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 1450537109 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 1450537109
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de teodora_roman Vin 07 Ian 2011, 11:05 am

Of, of 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 1450537109
teodora_roman
teodora_roman
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Vin 07 Ian 2011, 11:41 am

teodora_roman a scris:Of, of ...

Servuuuusss!!! 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 155520 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 155520 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 155520
Lăsaţi pesimismul!!! Azi chefuim!!! 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 92073 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 92073 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 92073

La mulţi ani fericiţi cu sănătate tuturor iubiteloar Ioana şi iubiţilor Ion!16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 165638 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 92073 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 92073 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 92073
Vă doresc o zi minunată şi mă reîntorc pe altarul ştiinţei Smile
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de dana17 Vin 07 Ian 2011, 12:43 pm

16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 118083sfionmicq LA MULTI ANI !!!16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 Captionit1024316405D3116. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 Wh1233114592
dana17
dana17
vip
vip

Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Vin 07 Ian 2011, 1:06 pm

Salut fetelor

deseara avem 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 421862 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 92073 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 92073 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 92073
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Data de inscriere : 11/11/2010

https://www.youtube.com/user/pufy2010ful?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 07 Ian 2011, 1:08 pm

Bună fetelor !!! Bună Pufy !! fetelor avem vreun Ion ?? O Ioană ?? azi e rost de party şi vreau să încep de amu să fiu antrenată ptr diseară mai am şi mâine o Ioană, deci sunt " ocupată şi în acest weekend .

16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 Nieuwjaar2016. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 74c481f754b616. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 Nieuwjaar1916. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 2795135q16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 1983

16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 Bell%20l16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 Bell%20a 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 Bell%20m16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 Bell%20u16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 Bell%20l16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 Bell%20t16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 Bell%20i 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 Bell%20a16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 Bell%20n16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 Bell%20i

16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 I16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 O16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 N 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 ABC4300I16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 ABC4300O16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 ABC4300A16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 ABC4300N16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 ABC4300A
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 07 Ian 2011, 1:18 pm

Dana ( tiza mea ) bun venit în ograda noastră!!!!

16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 01_chicken16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 Salting_the_turkey16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 1451216. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 14993

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 07 Ian 2011, 1:22 pm, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Vin 07 Ian 2011, 1:19 pm

DENISA a scris:

Salut Denisa

tocmai m-am întors de la un sf. Ion, la grădiniță. În grupă au fost 7 sărbătoriți. După atâta tort, sucuri și prăjituri aveau toți niște fețe și niște burtici... Ca să nu mai spun cum arătau țoalele pe unii din ei - se citea meniul Smile
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Data de inscriere : 11/11/2010

https://www.youtube.com/user/pufy2010ful?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de turkisfan Vin 07 Ian 2011, 1:28 pm

Buna ziua
La multi ani tuturor celor ce-si serbeaza ziua de nume.
As dori sa sriu cum il cheama pe Haldun ?

turkisfan
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 24/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 07 Ian 2011, 1:39 pm

16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 Food-drink16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 3c465ba1100a16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 38ca140f2416. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 10835916. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 3359355221_a4b359b966

16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 Jogogo16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 Couple516. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 Damsel

turkisfan bun venit în ograda noastră , cred că Burak Akkul dar nu sunt sigură

16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 4f7c187616. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 F286ac59
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 07 Ian 2011, 1:58 pm

Pufy ce spui , o primim şi pe dânsa la party ??? 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 Qx4491
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Vin 07 Ian 2011, 2:03 pm

buna ziua natiune..
mai Deni...cand am vazut atata mancare ..am zis io-te bre s-o gandit la mine..ca sunt flamanda..si mai jos cand am vazut poza mi-ai taiat foamea! Exclamation Exclamation Exclamation
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 07 Ian 2011, 2:08 pm

iulia80 a scris:buna ziua natiune..
mai Deni...cand am vazut atata mancare ..am zis io-te bre s-o gandit la mine..ca sunt flamanda..si mai jos cand am vazut poza mi-ai taiat foamea! Exclamation Exclamation Exclamation

uite ptr ca să-ţi revină pofta de mâncare

16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 Rqwwsw16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 227453016. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 Untitled-1-2816. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 4e661fe0

16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 Aperitive_deosebite_-_rozete_cu_somon16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 Aperitive_deosebite_-_tarte16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 DSC0380516. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 2009_0703025916. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 DSC01233
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 07 Ian 2011, 2:11 pm

iulia80 a scris:buna ziua natiune..
Smile Smile am patit la fel!!!!!!!!!!!!!!!!
Ce noroc Denisa! ne-ai scapat de
16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 248946
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 07 Ian 2011, 2:16 pm

Cu ajutorul " goagălui " sunt foarte rapidă Smile Smile Smile

16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 075e43ed49843ce22391feff2f966f1616. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 016. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 Masa_festiva_116. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 Bufet-suedez16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 742201_122280501116. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 Rom

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 33 din 40 Înapoi  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum