18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+23
alitheea
anuta1971
florica
sasa
vania_e
dana sandulescu
michiper68
smara
rodica
alimar
Motzişor
Admin_dea05
lica54
paula33
teodora_roman
IDILKO
iulia80
lexia
axxa246
pufy2010
DENISA
andradamaria
vally14v
27 participanți
Pagina 27 din 40
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Un cuplu intr-o masina pe serpentine...
Sotia:
- Dragul meu, doresc sa divortez si motivul va fi impotenta ta!
El, calm, mareste viteza...
Din nou ea:
- La partaj voi cere casa, custodia copiilor, conturile din banca si o pensie alimentara foarte mare!
El, imperturbabil, mareste viteza...
Sotia:
- Bine, dar tu nu-ti doresti nimic?!?
- Eu am tot ce imi trebuie acum...
- Bine, dar ce ai tu si eu nu am???
- Airbag...
Sotia:
Din nou ea:
- La partaj voi cere casa, custodia copiilor, conturile din banca si o pensie alimentara foarte mare!
Sotia:
- Airbag...
Re: 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
cat cinism din partea luipufy2010 a scris:Un cuplu intr-o masina pe serpentine...
Sotia:
Din nou ea:
Sotia:
- Airbag...
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
andradamaria a scris:.. cat cinism din partea lui
... mai degrabă pragmatism
la finalul trailerului am văzut și un pupic? e de bine...
sa ma gandesc ca asa se defineste pragmatismul masculin sau povestea este doar un "studiu de caz"pufy2010 a scris:
... mai degrabă pragmatism
la finalul trailerului am văzut și un pupic? e de bine...
andradamaria- vip
cat tupeu la Yavuz mai avea nitel si pica peste Yasemina
andradamaria a scris:...sa ma gandesc ca asa se defineste pragmatismul masculin sau povestea este doar un "studiu de caz"
... e doar un banc, probabil inspirat din fapte reale
cât despre pragmatism:
Un barbat, devenit de putin timp sot, o intreaba pe tanara lui sotie:
"- Draga mea, ai mai fi acceptat sa imi fii sotie si daca tatal meu nu mi-ar fi lasat o avere impresionanta?"
"- Dragul meu, as fi acceptat sa iti fiu sotie indiferent ....cine ti-ar fi lasat averea."
...................
Cabinetul unui psihiatru. Se deschide usa si intra un barbat, in patru labe cu ceva in gura. Psihiatrul :
-Vai! Cine a venit la noi? O pisicuta?
Barbatul se taraie pana in coltul cabinetului. Doctorul il urmareste.
- Un catelus?
Barbatul trece cu mana pe langa perete si se taraie in celalalt colt.
Doctorul nu renunta
- Ah! Cred ca e un arici! Nu? O broasca testoasa?
Barbatul scoate un cablu din gura si zice :
- Auziti? Ma lasati si pe mine sa va trag internetul sau nu?!
DENISA a scris:cat tupeu la Yavuz mai avea nitel si pica peste Yasemina
hotărât tipul, ca și scenariștii care mi se pare că vor să rezolve toate problemele în ep. următor
eu cred ca vor trage de timp , de aceea îl si cupleaza pe Pala , dar sa-l vedeti cu nadragii apretati daca calca stramb .
Motzi , Iulia de Windy mai stiti ceva ???
Un mos si o baba, sot si sotie mor intr-un accident si ajung in Rai.
Acolo ingerul de serviciu ii duce pe o plaja plina de palmieri si cu o casa superba si le spune:
- Acum tot ce aveti de facut in Rai este sa stati aici si sa va bucurati de toate.
Mosul se intoarce catre baba si ii zice:
- Vezi ce proasta ai fost? Puteam sa fim aici de 10 ani dar nuuuuu... tu vroiai sa mancam sanatos!
Acolo ingerul de serviciu ii duce pe o plaja plina de palmieri si cu o casa superba si le spune:
- Acum tot ce aveti de facut in Rai este sa stati aici si sa va bucurati de toate.
Mosul se intoarce catre baba si ii zice:
- Vezi ce proasta ai fost? Puteam sa fim aici de 10 ani dar nuuuuu... tu vroiai sa mancam sanatos!
si ce naiba vor mai croseta ,vorba lui Pufy rezolva problemele si gata cu Yasomia ce-i mai trist este ca-i gata si cu Savas dar sa nu-i uitam pe mafiotul cel spalat pe Besir si pe cine ne-au mai fluturat oare?pe "nimeni" pe urma mai trebuie rezolvate : problema "bertel",problema traficului de droguri si integrarii europene!!!!!!!!DENISA a scris:eu cred ca vor trage de timp , de aceea îl si cupleaza pe Pala , dar sa-l vedeti cu nadragii apretati daca calca stramb .
Pufy, sunt de-a dreptul de "cutiuta ta cu glumite"sunt super toate !si tot ce postezi in materie de sinteza a inteligentei universale
:merci: :merci: :merci:
andradamaria- vip
trăită sau auzită?
Plecasem din Constanta spre Bucuresti. M-am oprit la benzinarie sa folosesc toaleta. Prima cabina era ocupata, asa ca am intrat in a doua. Abia m-am asezat, cand aud din cabina cealalta:
-Salut, ce faci?
Nu fac parte dintre aceia care poarta discutii intr-un WC, dar acum am raspuns:
-Destul de bine!
La care tipul intreaba:
-Incotro mergi?
Ce intrebare! Discutia incepea sa fie bizara, asa ca am raspuns scurt:
-La Bucuresti!
La care vecinul, evident mai , spune:
-Auzi, fii atent! Te sun mai tarziu, ca am un tampit in cabina alaturata care-mi raspunde la toate intrebarile. Pa!
Plecasem din Constanta spre Bucuresti. M-am oprit la benzinarie sa folosesc toaleta. Prima cabina era ocupata, asa ca am intrat in a doua. Abia m-am asezat, cand aud din cabina cealalta:
-Salut, ce faci?
Nu fac parte dintre aceia care poarta discutii intr-un WC, dar acum am raspuns:
-Destul de bine!
La care tipul intreaba:
-Incotro mergi?
Ce intrebare! Discutia incepea sa fie bizara, asa ca am raspuns scurt:
-La Bucuresti!
La care vecinul, evident mai , spune:
-Auzi, fii atent! Te sun mai tarziu, ca am un tampit in cabina alaturata care-mi raspunde la toate intrebarile. Pa!
am senzatia ca este acelasi ursulet
https://www.dailymotion.com/video/xgx5pa_hasret-savay-demir-hasretiyle-savayan-asi-26_shortfilms
Andrada nu se poate termina pana nu o cupleaza si pe Sahnur .
https://www.dailymotion.com/video/xgx5pa_hasret-savay-demir-hasretiyle-savayan-asi-26_shortfilms
si pe cine ai ales? sau ala n-a aparut ?!DENISA a scris:am senzatia ca este acelasi ursulet
andradamaria- vip
noul mafiot dar vad ca nu isi mai arata fata , ori cloceste ceva ptr o aparitie uluitoare
de-o fi una ,de-o fi alta!!!!!!!!!!mai bine amandoua!pufy2010 a scris:trăită sau auzită?
andradamaria- vip
dragilor vă spun şi eu " La revedere !! "" vizionare plăcută dacă vă uitaţi în seara asta la serial ...
DENISA a scris:
aiasta-i yasomia??
aoleu, pufy, uita-te la ea doar in film
nu de alta, da` ca sa poti visa in continuare...
axxa246 a scris:
aoleu, pufy, uita-te la ea doar in film
nu de alta, da` ca sa poti visa in continuare...
sigur, sigur
Denisa
Servus Lumeeee!pufy2010 a scris:trăită sau auzită?...
Pufy, m-am, spart de râs, mersi
Bun, norma de azi, Lexia, mulţumesc mult de tot de ajutor, dar restul rămâne pe mâine.
Aşk ve Ceza ep. 41 3/5 subtitrat româneşte
Deocamdată e doar format HQ în vreo 20-30 de minute e prelucrat şi formatul HD. Vizionare plăcută.
Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Lun 07 Feb 2011, 10:31 pm, editata de 1 ori
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Denisa, nu mai ştiu nimic.DENISA a scris:... Motzi , Iulia de Windy mai stiti ceva ???
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
buna seara..am intrat doar sa va urez somnik usor!
deni..nu stiu nik de windy!
deni..nu stiu nik de windy!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Buna dimineata zi linistita si plina de sore
rodica- vip
Varsta : 68
buna dimineata soare! neuronul meu inca doarme!
va doresc sa aveti o zi cat mai linistita!
va doresc sa aveti o zi cat mai linistita!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Salut fetelor,
ceva să ne mai destindem
Hartia igienica de mărit sanii
Un sot se satura de nevasta-sa care il tot intreba daca arata bine. Ii cumpara o oglinda mare, sa se vada cap-picioare, dar dupa un timp tipa incepe din nou sa-l intrebe, stand in fata oglinzii, cum i se pare ca arata.
La un moment dat, tipa se plangea, iesind din dus, ca are sanii mici. Barbat-su, care de obicei o ignora, cedeaza si zice:
- Daca vrei sa ti se mareasca sanii, ia niste hartie igienica si freac-o intre ei cateva secunde, in fiecare zi.
Femeia ia repede niste hartie igienica de la veceu si se apuca sa se frece intre sani:
- Cat imi ia ca sa imi creasca? intreaba ea.
- Cativa ani!
- De unde stii tu ca daca ma frec intre sani cu hartie igienica, acestia imi vor creste in cativa ani?
- Pai cu fundul a mers, nu-i asa?
ceva să ne mai destindem
Hartia igienica de mărit sanii
Un sot se satura de nevasta-sa care il tot intreba daca arata bine. Ii cumpara o oglinda mare, sa se vada cap-picioare, dar dupa un timp tipa incepe din nou sa-l intrebe, stand in fata oglinzii, cum i se pare ca arata.
La un moment dat, tipa se plangea, iesind din dus, ca are sanii mici. Barbat-su, care de obicei o ignora, cedeaza si zice:
- Daca vrei sa ti se mareasca sanii, ia niste hartie igienica si freac-o intre ei cateva secunde, in fiecare zi.
Femeia ia repede niste hartie igienica de la veceu si se apuca sa se frece intre sani:
- Cat imi ia ca sa imi creasca? intreaba ea.
- Cativa ani!
- De unde stii tu ca daca ma frec intre sani cu hartie igienica, acestia imi vor creste in cativa ani?
- Pai cu fundul a mers, nu-i asa?
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 27 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum