6.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
+25
lavy612
lexia
Iuliana
alimar
ninnet
elena50
simi
costina
GUMUS-NOOR
adeea_deutza
angelica_g
ribica21
ASI 4 ever
lica54
IDILKO
octaviana1989
dana4699
lucyana
Admin_dea05
vivi
alitheea
kajol48
Hatice2J
nutzi
DENISA
29 participanți
Pagina 19 din 29
Pagina 19 din 29 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 24 ... 29
Re: 6.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
Tuba Buyukustun se udala i očekuje blizance
Glasnogovornica prelijepe Tube Buyukustun, poznatije kao Asi, objavila je vijest da se glumica jučer udala za Onura Saylaka. Potvrdila je i informaciju da Tuba očekuje blizance sa svojim novopečenim suprugom.
‘Tuba nikad nije govorila o svom privatnom životu te nakon ove objave više neće pričati o svojoj obitelji. Nadam se da možete razumijeti njezinu odluku.’, stoji u priopćenju na službenoj Facebook stranici prelijepe glumice.
Tuba je stekla veliku popularnost u seriji ‘Asi’ te svojom ljepotom očarala i gledatelje Nove TV. U seriji se udala za trenutno najpopularnijeg turskog glumca Murata Yildirima, no u stvarnom životu njeno je srce pripalo drugom kolegi sa seta 'Asi’, Onuru koji je glumio njezinog šogora Ziju. Murata Yidirima gledatelji će uskoro moći gledati u novoj seriji koja će se emitirati na Novoj TV.
*** Aici puteţi citi articolul
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
Am inceput si eu sa urmaresc Asi , sunt pe la ep 10 .... Se topesc parca, unul in prezenta altuia, insa Asi cedeaza mai greu sentimentelor...
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Localizare : bucuresti
îţi place Lavy ??? cedează greu dar sigur dar şi el se ţine tare dar se topeşte lin în prezenţa ei
]
]
Buna seara , Deni , da imi place , melodiile sunt superbe ... si e impresionant cand isi intalnesc privirile ...din ce am vazut eu pana acum , ea tine mult de tot la tatal ei , insa el va trebui sa i inteleaga sentimentele chiar daca nu-l are la inima pe Demir.O sa mai imparatasesc si alte pareri pe masura ce privescDENISA a scris:îţi place Lavy ??? cedează greu dar sigur dar şi el se ţine tare dar se topeşte lin în prezenţa ei
]
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Localizare : bucuresti
da , îşi divinizează tatăl , iar Ihsan îl va place pe Demir , chiar îl vede ca pe propriul copil , îl consideră ginerele lui înainte ca acesta să-i devine fiu prin alianţă cu acte în regulă.
Pagina 19 din 29 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 24 ... 29
Subiecte similare
» 3 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 2 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
» 4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 2 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
Pagina 19 din 29
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum