Serialesitelenovelet
21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+23
victorelalove
dubaisport
alina_chupi
lica54
andradamaria
Petre Gabriel Nicoleta
teodora_roman
sasa
vivi
dana sandulescu
iulia80
rodica
lexia
axxa246
kh69
ninnet
lavy612
Motzişor
pufy2010
andreea90
dana4699
DENISA
alimar
27 participanți

Pagina 33 din 40 Înapoi  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Urmatorul

In jos

21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 Empty Re: 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de pufy2010 Lun 04 Apr 2011, 9:54 pm

ce spume face Baldăroaica, pentru că Savaș le-a dat Moranilor pământul (cred)
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Data de inscriere : 11/11/2010

https://www.youtube.com/user/pufy2010ful?feature=mhum

Sus In jos

21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 Empty Re: 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de lavy612 Lun 04 Apr 2011, 9:56 pm

victorelalove a scris:

O SA FACA RECLAMA LA BALSAM SI DETERGENTI.

lasa ca se ocupa Ceyda de ciorapii lui Smile
lavy612
lavy612
vip
vip

Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 04 Apr 2011, 9:58 pm

lavy612 a scris:

Sa nu il spanzure Fidan cu ei... Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Lun 04 Apr 2011, 10:07 pm

victorelalove a scris:

Sa nu il spanzure Fidan cu ei... Smile [/quote]

sa-l spanzure ca i-a trebuit prospatura :))) Smile
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Lun 04 Apr 2011, 10:09 pm

lavy612 a scris:
Sa nu il spanzure Fidan cu ei... Smile

sa-l spanzure ca i-a trebuit prospatura :))) Smile [/quote]

nici nu a apucat omul să se bucure de prospătură, că voi l-ați și condamnat la... spânzurătoare
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 04 Apr 2011, 10:11 pm

pufy2010 a scris:

sa-l spanzure ca i-a trebuit prospatura :))) Smile

nici nu a apucat omul să se bucure de prospătură, că voi l-ați și condamnat la... spânzurătoare[/quote]

SI CAM CAT I-AR TREBUI SA SE BUCURE?
2-3 ANI? Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 04 Apr 2011, 10:12 pm

21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 912c1a37 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 8388358d 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 A3bc0a3921. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 0eaa811e21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 Bfb1e41f21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 5e38997521. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 53a8fcb321. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 6b8e10a821. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 Eb05620921. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 Ab973b2621. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 E706631e 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 41151730 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 016aae43

SAHNUR of course is opposed to giving their land to the moran's..
pala thinks this is not a wise idea either.
sahnur says she will not allow this to happen. savas is daydreaming. she says I will stop him. I am not dead yet.
**
yavuz calls çiçek and says he needs to speak to her.
sahnur comes and tells çiçek to tell savas she does not want a divorce. this is not childsplay.
çiçek says she is getting a divorce and she will not do what sahnur tells her to do.
**
savas calls her. çiçek tells savas how sahnur was trying to persuade her not to get the divorce. she says I am going to my brother he called me and asked me to come over. she says lets get this divorce over and done with.
**
savas comes home and shouts at sahnur.
sahnur says he does not care how many wives he marries or divorces but she will never give her land to the morons.
**
savas says I am the leader. I will give money, land or even my life.. It is my decision to give.
yas comes down asks why savas was shouting.
and sahnur says you are the one who keeps prodding him to do stuff that is dangerous. you blinded his eyes to everything. to his family.. you are to blame.
**
çiçek comes to speak to her brother.
he is trying to scare her and talk her out of the divorce but with a different method.
he says the clan gave a decision. there will be no blood feud when you get divorced. but something worse will happen for you.
**
yas comes up to the room very angry and upset.
**
yavuz acts as if he tried his best to persuade them otherwise.
but the decision is that she will have to marry her second cousin.
this is my UNCLE's decision.
you will marry him as soon as you get divorced.
**
leyla calls savas and savas comes home.
yas is crying and she says she cannot live here anymore.
**
savas has taken yas out to a cafe. she has herbal tea. he has normal tea.
she says she really does not want to go home.
she wants somewhere peaceful. she wants to go to their own house. the one he bought.
he says you are so right. when you hurt I hurt too.
she says "but" you want to say we have to stay.
savas says the reason we are here is it is safer for all of us. you are safe our babies are safe and I can keep an eye on the rest of the family.
**
at that moment someone comes in to the cafe and catches yas's attention.
commercials

savas is talking about safety.
and at that moment the guy puts his hand in his pocket..
yas warns savas..
**
THE END

TRAILER:
çiçek tells yas. I am still the woman of the house. I haven't divorced savas yet!
and sahnur tells yas that she made her and savas into enemies cause she kept complaining about her to savas.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de danuza Lun 04 Apr 2011, 10:17 pm

[quote="DENISA"]

Multumesc frumos pentru traduceri, asa am mai inteles si eu cate ceva.
O sa intru cu mare drag in casa lui fulgerica ori de cate ori am timp.
Noapte buna

danuza
membru incepator
membru incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 04 Apr 2011, 10:17 pm

Multumim pentru traduceri si poze Denisa.

Multumim pentru traduceri si poze Denisa.
Noapte buna la toata lumea.
P e maine!
21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 155656 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 155656

Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Lun 04 Apr 2011, 10:22 pm, editata de 1 ori
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Lun 04 Apr 2011, 10:21 pm

Multumim Smile. Ce ne-am face noi fara Denisa.....
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 04 Apr 2011, 10:21 pm

nimeni nu e de neînlocuit
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Lun 04 Apr 2011, 10:23 pm

Deni, bravooo 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 357595 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 357595 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 357595
Şi eu am dat o mână de ajutor pe Port.
Dar am fost cu ochii şi aici şi am venit să vă doresc somnic pufos! 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 523120 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 720534
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Lun 04 Apr 2011, 10:28 pm

victorelalove a scris:
SI CAM CAT I-AR TREBUI SA SE BUCURE?
2-3 ANI? Smile

... 2-3 ani? dar are deja o nevastă Smile
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de vera32 Lun 04 Apr 2011, 10:29 pm

multumim Denisa!Iti doresc o noapte placuta!

vera32
membru
membru

Data de inscriere : 08/03/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 04 Apr 2011, 10:31 pm

Vera 32 bun venit !!!!!!

Motzi somn uşor !!!!!!!!

Savas's offer is strong and long lasting, Yavuz cannot undermine him in front of the Morans now and his option only is to use Cicek. We are back to the annoying Cicek next week " i am the lady of the house blah blah"

Pala's guilt made him buy those hideous shoes for Fidan

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 04 Apr 2011, 10:36 pm, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 Empty ask ve ceza

Mesaj Scris de dubaisport Lun 04 Apr 2011, 10:36 pm

buna seara, nu postez aici sa nu deranjez pe cineva DAR va citesc zilnic;
Denisa esti super tare iar comm tale sunt comice rau, si acum rad in hohote , tine-o tot asa !
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 04 Apr 2011, 10:38 pm

Dubaisport nu vei deranja pe nimeni , te aşteptăm la şezătoare

eu cu un ochi alerg după trailer iar cu unul sunt pe Ezelu că doar şi el e membru al " haremului " meu .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 Empty ask ve ceza

Mesaj Scris de dubaisport Lun 04 Apr 2011, 10:40 pm

DENISA a scris: Dubaisport nu vei deranja pe nimeni , te aşteptăm la şezătoare

eu cu un ochi alerg după trailer iar cu unul sunt pe Ezelu că doar şi el e membru al " haremului " meu .

multumesc ptr incurajari;in promo de sapt viitoare Yaso ai da la o parte mana lui Savas sau nu am vazut eu bine ?
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 04 Apr 2011, 10:41 pm

nu am sesizat dacă o respinge

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 04 Apr 2011, 10:43 pm

DENISA a scris:nu am sesizat dacă o respinge
o sa fiu atenta cand voi revedea promo;
acum te las sa vizionezi ezel.

noapte buna tuturor !
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Lun 04 Apr 2011, 10:44 pm

diferența dintre Europa și SUA

21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 Index
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 04 Apr 2011, 10:46 pm

pufy2010 a scris:diferența dintre Europa și SUA
Spoiler:
Smile Smile Smile Smile
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 04 Apr 2011, 10:46 pm

DENISA a scris:nu am sesizat dacă o respinge

Spoiler:

mersi de promo, ai ia mana dar daca sta cu spatele la el , eu cred ca i-o da la o parte
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Lun 04 Apr 2011, 10:58 pm

DIN ISTORIA ANGLIEI
Data viitoare cand va spalati pe maini si apa e un pic mai rece decat v-ati dori, comparati situatia cu modul in care se spalau englezii prin anul 1500.

"Nu arunca pruncul odata cu apa in care te-ai spalat".
Nuntile aveau loc in general in luna iunie, pentru ca singura baie din an se facea in luna mai si in prima luna a verii viitorii soti inca miroseau acceptabil. Oricum, corpul era deja imbibat de "miresmele" transpiratiei si ca sa mascheze cit de cit mirosul neplacut, miresele purtau in brate un buchet de flori (de aici a ramas obiceiul buchetului purtat de mireasa!);
"Cada" era, de fapt, un butoi mare, plin cu apa calda. Stapanul casei avea privilegiul de a se imbaia primul, in apa curata. In aceeasi apa urmau la spalat, rand pe rand, fiii si restul persoanelor de sex masculin din familie. Apoi venea randul femeilor si, la sfirsit, al copiilor, in ordinea descrescatoare a varstelor.
In final, apa era atat de murdara, incat puteai pierde un bebelus prin ea. De atunci dateaza la britanici vorba "Nu arunca pruncul odata cu apa in care te-ai spalat".

Regina Elisabeta I a Angliei a ramas celebra si prin urmatoarea declaratie, facuta cu mandrie: "Fie ca e nevoie sau nu, eu o data la trei luni ma spal !"

"Ploua cu pisici si ciini" (It's raining cats and dogs)
Casele erau acoperite cu snopi de paie sau coceni, fara scanduri dedesubt. Acoperisul casei era singurul loc in care animalele se puteau adaposti de frig. Drept pentru care cainii, pisicile si alte vietati mai mici (soareci, gindaci etc.) se cuibareau in paiele care acopereau casa. Cand ploua, paiele deveneau alunecoase si animalele cadeau uneori direct peste oameni. In acea perioada a aparut zicala "Ploua cu pisici si ciini".
Adapostirea animalelor in acoperis a fost si motivul pentru care s-a inventat baldachinul. Insecte sau diverse materii fecale puteau murdari asternutul la orice ora. Cineva a avut geniala idee de a intinde deasupra patului un cearsaf, pentru protectie ...
Bogatasii isi faceau podeaua casei din dale de piatra, care deveneau alunecoase pe vreme umeda. Pentru marirea aderentei in timpul mersului, se presara prin casa pleava. Reimprospatate succesiv, straturile de pleava amestecata cu apa atingeau uneori grosimi apreciabile. La deschiderea usii de la intrare, exista pericolul ca amestecul de pleava cu apa sa curga afara din casa.
Problema a fost rezolvata prin inventarea pragului.

"Farfurii din coaja de paine"
Pe vremea aceea, in fiecare bucatarie exista un cazan metalic mare, atarnat deasupra focului, pentru gatit. Carnea era destul de rara, asa ca oamenii mancau mai mult fiertura de legume. In zeama ce ramanea de seara se adaugau a doua zi apa si legumele si tot asa... Astfel, o parte din mancare ajungea sa fie veche de saptamani.
Cei mai instariti mancau din vase realizate dintr-un aliaj care continea si plumb, pentru ca acesta putea fi prelucrat mai usor. Alimentele acide dizolvau plumbul, care ajungea in organism si provoca otravirea sau chiar moartea. Din aceasta cauza, rosiile au fost considerate in urmatorii 350 de ani ca fiind otravitoare.
Saracii mancau din niste bucati de lemn scobite, care tineau loc de farfurii. Vasele se mai faceau si din paine foarte veche, din care se scotea miezul si care rezistau citeva mese bune. Ambele variante de "farfurii" nu erau spalate niciodata dupa folosire. De aceea, se intampla des ca vasele sa faca viermi...
Painea se impartea intre membrii familiei, in functie de statutul fiecaruia. Cei care munceau capatau coaja inferioara, din partea de jos a painii, restul familiei - partea din mijloc, mai mult miez - iar oaspetii primeau coaja superioara.

"Salvat de clopotel"
Cei care din greseala erau ingropati de vii erau salvati de un clopotel. Pentru baut rachiu sau whisky erau folosite cesti din plumb. Combinatia alcool-plumb fiind atat de toxica incat ii scotea pe multi din uz pentru cateva zile. Chefliii gasiti intinsi pe marginea drumului erau considerati morti si pregatiti pentru inmormintare. Inainte insa de a fi ingropati li se mai dadea o sansa - erau asezati pe masa din bucatarie timp de cateva zile. Asteptind ca "mortul" sa-si revina - ceea ce se intimpla de multe ori -rudele si prietenii mancau si beau in jurul mesei. Asa a aparut obiceiul priveghiului.
Teritoriul Angliei este locuit de multi, multi ani, asa ca, la inceputul secolului al XVI-lea, a inceput sa fie criza de locuri de veci. Solutia a fost scoaterea sicrielor mai vechi, depunerea osemintelor in niste depozite si refolosirea spatiului pentru un mort "proaspat". La deschiderea vechilor sicrie s-a constatat ca unul din 25 era zgiriat de unghii pe interior. Dandu-si seama ca unii semeni ai lor au fost ingropati de vii, englezii au inventat un mecanism de salvare a celor ingropati de vii. De mina "mortului" era legata o sfoara, care, printr-o gaura in sicriu,era legata la un clopotel, montat langa mormant. Patrulele din cimitir supravegheau clopoteii. De aici vine vorba "saved by the bell"("salvat de clopotel").

.................

21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 155656 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 155656 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 Post-6085-1125653165_thumb
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Lun 04 Apr 2011, 11:14 pm

[Dragalaselor kiss kiss de noapte buna
21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 No5cyqjt
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 33 din 40 Înapoi  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum