23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+24
marianaz
lexia
Iuliana
kh69
dubaisport
alina_chupi
danuza
alimar
Admin_dea05
sasa
andreea90
dana17
teodora_roman
andradamaria
iulia80
ninnet
Petre Gabriel Nicoleta
pufy2010
lica54
DENISA
Motzişor
dana4699
lavy612
victorelalove
28 participanți
Pagina 8 din 40
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Teodora dacă trec testul la Curcinica sunt tare, de-ar şti ea apelativele mele la adresa ei
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 16 Apr 2011, 10:47 pm, editata de 1 ori
Re: 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna Teodora.teodora_roman a scris:
Deci Burcinelei îi plac. .... şi îi face un rezumat lui Murat care ............ e foarte ocupat, nu are vreme de felicitări, nici de cheful de ziua lui Pftiu să n-o deochi!
Sa nu ne suparam...sa ne pastram calmul.
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
victorelalove a scris:
Buna Teodora.
Sa nu ne suparam...sa ne pastram calmul.
E doar indignare. Mi-am promis că nu mă mai las înfuriată .....până la proba contrarie
pentru voi toate
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Bravo Denisa.DENISA a scris:Teodora dacă trec testul la Curcinica sunt tare, de-ar şti ea apelativele mele la adresa ei
Diplomatia este un lucru important.Stiti ce se spune: "FA-TE FRATE CU (STITI VOI CU CINE ) PANA TRECI PUNTEA."
Era de asteptat ca Doamna Burcin sa-si acorde mult mai multa atentie decat trebuie...si in ceea ce priveste ziua de nastere a lui Murat.Nu mi se pare ceva nou...
victorelalove- moderator
pufy2010 a scris:
victorelalove- moderator
Daca au fost asa incantati , atunci e un semn promitator... O sa- si acorde timp Muri si pt mesaje , sa speram.
E bine ca macar a avut ea destul timp sa le ,,rumege'' pe toate .
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
pufy
lavy612- vip
Sa le "rumege"? Eu cred ca a avut timp sa le "ciuguleasca"...lavy612 a scris:
victorelalove- moderator
Ea a fost incantata...CICA...lavy612 a scris:Daca au fost asa incantati , atunci e un semn promitator... O sa- si acorde timp Muri si pt mesaje , sa speram.
victorelalove- moderator
sweet swett
victorelalove- moderator
Noapte buna.
Toata lumea vrea sa doarma...chiar si pasarile astea dragute.
Toata lumea vrea sa doarma...chiar si pasarile astea dragute.
victorelalove- moderator
[quote="victorelalove"] Asa e... curcile mai mult ciugulesc .. sunt altele care rumega ..... da Burci ramane
lavy612- vip
[quote="lavy612"]
Sa incercam sa fim mai intelegatoare cu ea...
Sa incercam sa fim mai intelegatoare cu ea...
victorelalove- moderator
Noapte buna
lavy612- vip
[quote="victorelalove"]
SUNT DE acord vb ta pana treci lacul
SUNT DE acord vb ta pana treci lacul
lavy612- vip
”Această zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume - florile, minuni ale naturii. La multi ani! tuturor ce poartă nume de floare ."
membrele forumului https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro
Totul pe lume se schimbă… doar florile se deschid în fiecare primăvară… Pentru că sunteţi minunatae, toate florile din lume vă urează La multi ani!
Pentru că florile înfloresc
În fiecare primăvară,
Pentru că suntem tineri
Şi iubim prietenia
În numele ei
Şi a tot ce-i frumos,
Noi vă dorim fericirea!
membrele forumului https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro
La Multi Ani !!! Pt toate fetele din ograda asta care poarta nume de floare ... ...
[i]
[i]
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
LA MULTI ANI ! TUTUROR CE POARTA NUME DE FLOARE Petrecere frumoasa
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Murat Yıldırım-Burcin Terzioglu Dedikodu-TNT
sasa- membru activ
Data de inscriere : 14/09/2010
Tuturor Floricilor, Florinilor, Violetelor, Crinelor, Crinilor, Narciselor, Margaretelor, Mugurilor, Ghioceilor ( )
si celorlalti cu nume de flori, la multi ani cu sanatate!
si celorlalti cu nume de flori, la multi ani cu sanatate!
La multi ani , Pufy ! :dfr2: :ryty:
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
]color=cyan]Sarbatoarea Floriilor
Sarbatoarea Intrarii lui Iisus in Ierusalim este cunoscuta in popor sub denumirea de Florii. Aceasta sarbatoare mai era denumita si Duminica Gratierilor, pentru ca in cinstea ei, imparatii acordau gratieri. Sarbatoarea Floriilor este una dintre cele mai importante sarbatori ale Bisericii Ortodoxe si deschide saptamana pregatirilor pentru sarbatorile pascale.
In vechiul imperiu roman, sarbatoarea Floriilor era o zi dedicata zeitei Flora. Ramurile verzi de salcie, folosite in ritualurile de la biserica, reprezinta simbolul castitatii si al renasterii naturii si vegetatiei si este un subtitut al zeitei Flora. Ramurile de salcie mai simbolizeaza si ramurile cu care a fost intampinat Christos la intrarea in Ierusalim.
[[/color]
Sarbatoarea Intrarii lui Iisus in Ierusalim este cunoscuta in popor sub denumirea de Florii. Aceasta sarbatoare mai era denumita si Duminica Gratierilor, pentru ca in cinstea ei, imparatii acordau gratieri. Sarbatoarea Floriilor este una dintre cele mai importante sarbatori ale Bisericii Ortodoxe si deschide saptamana pregatirilor pentru sarbatorile pascale.
In vechiul imperiu roman, sarbatoarea Floriilor era o zi dedicata zeitei Flora. Ramurile verzi de salcie, folosite in ritualurile de la biserica, reprezinta simbolul castitatii si al renasterii naturii si vegetatiei si este un subtitut al zeitei Flora. Ramurile de salcie mai simbolizeaza si ramurile cu care a fost intampinat Christos la intrarea in Ierusalim.
[[/color]
Ultima editare efectuata de catre ninnet in Dum 17 Apr 2011, 8:11 am, editata de 2 ori
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
LA MULTI ANI!
La ceas de sarbatoare doresc tuturor celor ce poarta nume de flori – Florina, Florica, Florin, Violeta, Viorel, Brandusa, Margareta, si toate celelalte flori, sa impartaseasca celor din jur bunatatea si frumusetea sufletului lor.
La ceas de sarbatoare doresc tuturor celor ce poarta nume de flori – Florina, Florica, Florin, Violeta, Viorel, Brandusa, Margareta, si toate celelalte flori, sa impartaseasca celor din jur bunatatea si frumusetea sufletului lor.
ninnet- vip
Mulțumesc fetelor
La mulți ani tuturor florilor!
La mulți ani tuturor florilor!
Un cuplu a făcut o înţelegere pentru ca oricine moare primul sa se întoarca şi sa-l informeaze pe celelalt cum e viata de apoi. Cea mai mare frica lor a fost că nu există viaţă după moarte
După o viaţă lungă împreună, sotul a fost primul care s-a prapadit. Tinandu-se de cuvânt el a făcut primul contact:
- "Marion ... Marion "
- "Tu esti , Bob?"
- "Da, am venit înapoi cum ti-am promis."
- "E minunat Cum iti place?!"
- "Ei bine, mă trezesc dimineaţa, am sex la micul dejun şi apoi ma opresc la terenul de golf si fac sex din nou, vine amiaza şi apoi fac sex de cateva ori mai mult. Apoi am un pranz minunat cu multa verdeaţă .Mai zburd putin in jurul terenul de golf, apoi fac sex restul de după-amiază. După cină, sunt înapoi la terenul de golf din nou si iar am mult sex până noaptea târziu. Am nevoie de putin timp sa prind ceva somn si apoi a doua zi de a începe totul la fel "
- "Oh, Bob, eşti în Rai?"
- "Nu ......... Sunt un iepure în Arizona ...."
ninnet- vip
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 8 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum