Serialesitelenovelet
23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+24
marianaz
lexia
Iuliana
kh69
dubaisport
alina_chupi
danuza
alimar
Admin_dea05
sasa
andreea90
dana17
teodora_roman
andradamaria
iulia80
ninnet
Petre Gabriel Nicoleta
pufy2010
lica54
DENISA
Motzişor
dana4699
lavy612
victorelalove
28 participanți

Pagina 10 din 40 Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Urmatorul

In jos

23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 Empty Re: 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Dum 17 Apr 2011, 2:53 pm

Un barbat punea niste flori la mormantul mult-iubitei sale mame decedate, cand remarca un alt barbat in genunchi la un mormant.
Barbatul parea ca se roaga cu o intensitate profunda, repetand:
- De ce a trebuit sa mori? De ce a trebuit sa mori? De ce a trebuit sa mori?
Primul barbat se apropie de el si ii spuse:
- Domnule, nu vreau sa ma amestec in suferinta
dumneavoastra privata, dar nu am vazut niciodata atata durere.
Pe cine jeliti? Un copil ? Un parinte?
Indureratul isi aduna gandurile pentru o clipa, apoi raspunse:
- Primul sot al nevestei mele... Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 Empty Re: 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de andradamaria Dum 17 Apr 2011, 3:01 pm

victorelalove a scris:Ce frumos este afara! 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 165638 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 165638 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 165638
Maine iese Savas din inchisoare...de asta s-a schimbat vremea. Smile
Smile niciodata n-a petrecut mai mult de un ep. in renumitul hotel, mai stii poate-i place si ne da cu flit Smile ca tare greu se mai desteapta Smile
LICA, nu mai pot , sad sad vrei sa nu avem haine de PASTI??? kiss
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Dum 17 Apr 2011, 3:06 pm

andrada cu acazia asta poate iti aduce iepurasu ceva de paste.Cand eram copii asteptam cu nerabdare sa vina pastele ca de fie care data ne lua cate ceva nou kiss kiss
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 17 Apr 2011, 3:13 pm

lica54 a scris:
Cand eram copii asteptam cu nerabdare sa vina pastele ca de fie care data ne lua cate ceva nou kiss kiss
Ai dreptate lica...Trebuie ceva nou.
kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Dum 17 Apr 2011, 3:13 pm

lica54 a scris:andrada cu acazia asta poate iti aduce iepurasu ceva de paste.Cand eram copii asteptam cu nerabdare sa vina pastele ca de fie care data ne lua cate ceva nou kiss kiss
SA-MI ADUCA! dar nu cu un numar mai mare! sad sad
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 17 Apr 2011, 3:16 pm

andradamaria a scris:Smile niciodata n-a petrecut mai mult de un ep. in renumitul hotel, mai stii poate-i place si ne da cu flit Smile ca tare greu se mai desteapta Smile
LICA, nu mai pot , sad sad vrei sa nu avem haine de PASTI??? kiss
Este si el mititel kiss ...nu cred ca ii place la inchisoare, singur singurel 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 283516
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 17 Apr 2011, 3:17 pm

andradamaria a scris:SA-MI ADUCA! dar nu cu un numar mai mare! sad sad
Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 17 Apr 2011, 3:20 pm

Astazi avem ce avem... cu frumoasele flori.LA MULTI ANI! kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Dum 17 Apr 2011, 3:21 pm

victorelalove a scris:
Este si el mititel kiss ...nu cred ca ii place la inchisoare, singur singurel 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 283516
pai face studii Smile n-ai vazut ca yavuz ii da clasa!! Smile
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 17 Apr 2011, 3:26 pm

andradamaria a scris:
In ceea ce priveste "faradelegile" ai dreptate ii da clasa... Insa la multe altele Savas il surclaseaza fara drept de apel Smile Smile Smile
Sa se bucure Yavuz acum cat mai poate... 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 2743637754 Ca tare nesuferit s-a mai facut. Poate vedem in episodul de maine cum ii da Sahnur o mama de bataie ( de ajunge Yavuz sa-l regrete pe mos Moran Smile )
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 17 Apr 2011, 3:30 pm

andradamaria a scris:
Murat is the best from all the rest! kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 17 Apr 2011, 3:38 pm

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 17 Apr 2011, 3:54 pm

- Sunt foarte ingrijorata: niciodata sotul meu nu a intarziat atat ! Crezi ca si-a gasit alta femeie ?
- Vai, tu, de ce te gandesti tu la ce-i mai rau ? Poate l-a calcat vreo masina ...
...................................................
Doua vecine se intalnesc intr-o dimineata.
- Ce-i cu tine, draga, esti bolnava ?
- Nu! De ce intrebi ?
- Am vazut azi-dimineata doctorul iesind din apartamentul tau ...
- Si ce ? De la tine au iesit trei soldati. Te-am intrebat eu daca a izbucnit razboiul ?!
....................................................
Doua prietene stau de vorba :
- Sotul tau e in continuare gelos fara motiv ?
- Nu !
- Nu mai e gelos ?
- Ba da. Dar acum are un motiv ...
........................................................

La o reuniune de femei din toata lumea, se ridica nemtoaica si spune:
- Eu i-am spus barbatului meu : Hans, de maine tu gatesti. Prima zi nu am vazut nimic, a doua la fel, a treia l-am vazut pe Hans ca se duce in bucatarie si pregateste mancarea, pune masa. Eu m-am pus numai la masa si am mancat.
Celalalte: - Bravo, bravo!
Se ridica frantuzoaica si zice:
Eu i-am spus barbatului meu: Jean, de maine tu speli hainele. Prima zi nu am vazut nimic, a doua zi nimic, a treia zi l-am vazut pe Jean cum scotea hainele din masina de spalat si le intindea la uscat.
Celalalte: - Bravo, bravo.
Se ridica romanca:
- Eu i-am zis barbatului meu: Ioane, de maine tu iti calci camasile. Prima zi nu am vazut nimic, a doua zi nu am vazut nimic, a treia zi am inceput sa vad putin cu ochiul stang ...
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 17 Apr 2011, 3:56 pm

O femeie este oprita din trafic de un politist:
Politistul: - Buna ziua !
Femeia: - Buna ziua ! Ce s-a intamplat ?
Politistul: - Ati depasit limita de viteza. Permisul dvs., va rog.
Femeia: - Vi l-as da, numai ca nu am asa ceva. L-am pierdut definitiv pentru conducere repetata in stare de ebrietate.
Politistul: - Aha... Imi aratati, va rog, actele masinii ?
Femeia: - Nu pot. Am furat aceasta masina.
Politistul: - Ce-ati facut ?!
Femeia: - Am furat masina si am ucis proprietarul. Daca nu ma credeti, cadavrul este in portbagaj... Vreti sa il vedeti ?
In acest moment politistul se retrage incet spre masina sa si cere ajutoare prin radio.
In 5 minute sosesc la fata locului alte 5 masini de politie.
Un ofiter superior se apropie de masina femeii cu pistolul pregatit.
Politistul 2: - Doamna, va rog sa iesiti din masina !
Femeia iese din automobil.
Femeia: - S-a intamplat ceva, domnule ?
Politistul 2: - Unul dintre colegii mei mi-a spus ca ati furat aceasta masina si ca ati ucis proprietarul.
Femeia: - Am ucis proprietarul ?
Politistul 2: - Da. Va rog sa deschideti portbagajul.
Femeia deschide portbagajul, care este gol...
Politistul 2: - Masina este a dvs., doamna ?
Femeia: - Da. Poftiti actele ei.
Primul politist ramane perplex.
Politistul 2: - Unul dintre colegii mei sustine ca nu aveti nici permis.
Femeia cauta in poseta, scoate un port-document si-l intinde politistului.
Acesta il deschide si studiaza permisul, care este in regula. Tipul deja nu mai stie ce sa creada.
Politistul 2: - Multumesc, doamna... Vedeti, colegul meu mi-a spus ca nu aveti permis, ca ati furat masina si i-ati ucis proprietarul !
Femeia: - Sunt convinsa ca porcul asta mincinos v-a spus si ca mergeam cu viteza !
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 17 Apr 2011, 3:58 pm

Doua prietene se intalnesc :
- Vai , draga, ce haina frumoasa ai ! De la ce animal ?
- De la sotul meu !
.............................................
Este vara si foarte cald.
Sotul iese din baie si ii spune sotiei :
- Iubito, e foarte cald si trebuie sa tund peluza . Ce crezi ca vor spune vecinii daca ies afara dezbracat ?
Sotia il priveste si raspunde :
- Ca probabil m-am casatorit cu tine pentru bani ...
..............................................
Care-i diferenta dintre femeile cu varsta de 8, 18, 28, 38, 48 si 58 de ani ?
8 - O duci in pat si apoi ii spui o poveste .
18 - Ii spui o poveste si apoi o duci in pat .
28 - Nu-i nevoie sa-i spui o poveste ca sa o duci in pat .
38 - Ea iti spune o poveste si te duce in pat .
48 - Tu ii spui o poveste ca sa eviti sa te duci in pat .
58 - Stai in pat toata ziua ca sa nu-i asculti povestea .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Dum 17 Apr 2011, 4:12 pm

Buna fetelor , LA multi ani tuturor floricelelor kiss kiss kiss 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 Buchet-flori-cadou-101-trandafiri Sa aveti o zi minunata!
lavy612
lavy612
vip
vip

Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Dum 17 Apr 2011, 4:24 pm

lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Dum 17 Apr 2011, 5:30 pm

ninnet
ninnet
vip
vip

Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Dum 17 Apr 2011, 5:31 pm

victorelalove a scris:.
58 - Stai in pat toata ziua ca sa nu-i asculti povestea .

adevarat!!!!!!!!!!! Smile Smile
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Dum 17 Apr 2011, 5:33 pm

Ce faceti printeselor ? ati fost la plimbare ? o zi superba este astazi.
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Dum 17 Apr 2011, 5:35 pm

23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 Fe83b015cee8d509b3d968f9380ad812

23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 155656 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 155656
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Dum 17 Apr 2011, 6:57 pm

ninnet a scris:
mi-a placut atat de mult ASI incat ma "doare" SA REVAD sad sad de altfel acolo l-am descoperit pe Muri si l-am considerat inegalabil Smile Smile sper din tot sufletul sa-l vad intrun rol care sa ma faca sa uit ASI, deocamdata nu pot uita sad sad fac comparatii si nu-i cinstit din partea mea! stupid stupid stupid
am fost la plimbare..a fost o zi superba intradevar.
23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 648483 Lavy, oare PUFY , o fi tot la sprit???????/ Smile 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 Img00487-20100422-1920
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Dum 17 Apr 2011, 7:17 pm

23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 Poze_lacramioare_02-300x225 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 Floarea-de-colorado-285x300
23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 Kisses_523. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 2_computers unde sunteti?????23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 200px-Rotating_earth_%28large%29 pe aici pe undeva?
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 17 Apr 2011, 8:12 pm

Bună seara Andrada !!

23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 Fffc9f77
23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 18c81d72

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Dum 17 Apr 2011, 9:13 pm

Buna seara fetele:( ...oo Muri si Tuba dupa gratii... , cu siguranta nu va mai duce lipsa de nimic daca o are pe ea alaturi 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 10 131747
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 10 din 40 Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum