Serialesitelenovelet
23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+24
marianaz
lexia
Iuliana
kh69
dubaisport
alina_chupi
danuza
alimar
Admin_dea05
sasa
andreea90
dana17
teodora_roman
andradamaria
iulia80
ninnet
Petre Gabriel Nicoleta
pufy2010
lica54
DENISA
Motzişor
dana4699
lavy612
victorelalove
28 participanți

Pagina 25 din 40 Înapoi  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Urmatorul

In jos

23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Empty Re: 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de lavy612 Mier 20 Apr 2011, 9:54 pm

Buna , Alina.... kiss
Auzi Vic , dar mie mi-ar placea in ultimul ep si o nunta Pelin - Hakan.... desi nu mi fac mari sperante Smile
lavy612
lavy612
vip
vip

Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Localizare : bucuresti

Sus In jos

23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Empty Re: 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Mier 20 Apr 2011, 9:56 pm

lavy612 a scris:
Deja ni s-a implementat bn ideea cu nunta....asa ca ar fi chiar nedrepti cu noi , sincer...
Exact de cate ori rostea Savas....ne-a promis.. sa se tina de cuvant , stem precum copilasii aia.(fac scandal cand nu primesc ceea ce vor)Smile ...Am vazut ca Yaso inca mai are inelul de logodna pe deget.. deci totusi
Smile Smile Nuntaaa de poveste 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 745790
Da, da, da suntem ca cei mici...vrem bomboane si jucarii si nunta SAVAS-YASO CA-N POVESTI...asa ne-au promis... si au fost tot timpul impreuna ...sa ramana impreuna kiss kiss kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 20 Apr 2011, 9:58 pm

lavy612 a scris:Buna , Alina.... kiss
Auzi Vic , dar mie mi-ar placea in ultimul ep si o nunta Pelin - Hakan.... desi nu mi fac mari sperante Smile
Si mie mi s-ar parea corect si frumos...Mi se pare ca Pelin il iubeste mult...pe cand Cicek nu prea stie ce vrea.(sau mi se pare mie?)
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 20 Apr 2011, 10:02 pm

Oricum..am impresia ca in urmatorul episod se vor concentra mult pe boala lui Sahnur...
Am mai spus ...mie imi pare rau de ea. A suferit asa de mult de-a lungul filmului...Sa fie destinul ei acela de a face ordine si "disciplina" in familie si apoi sa plece la sotul ei? Ramane de vazut... kiss
Si imi pare rau si pentru Nazan...Desi intr-un fel este mai bine ca si-a dat seama ce fel de om este Bora... 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 2743637754
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Mier 20 Apr 2011, 10:04 pm

victorelalove a scris:
Si mie mi s-ar parea corect si frumos...Mi se pare ca Pelin il iubeste mult...pe cand Cicek nu prea stie ce vrea.(sau mi se pare mie?)
Da , si mie mi se pare instabila rau de tot..., parca o lovise Cupidon , dar se pare ca nu se comporta frum cu Hakan care vrea sa-i deschida ochii aia. Ce crede ea ca Hakan ca ar sustine-o el in leg cu ,,Bestia''..... NEVER! Smile Oricum Pelin mi se pare mai matura si e si mai dragutza ... nu?
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Mier 20 Apr 2011, 10:10 pm

victorelalove a scris:Oricum..am impresia ca in urmatorul episod se vor concentra mult pe boala lui Sahnur...
Am mai spus ...mie imi pare rau de ea. A suferit asa de mult de-a lungul filmului...Sa fie destinul ei acela de a face ordine si "disciplina" in familie si apoi sa plece la sotul ei? Ramane de vazut... kiss
Si imi pare rau si pentru Nazan...Desi intr-un fel este mai bine ca si-a dat seama ce fel de om este Bora... 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 2743637754

Sahnur , nu as vrea sa ,,decoleze'' spre drumul ala... Imi pare si mie rau d ea. Totusi pana nu va zgudui si ea ,,Bestia' putin' nu va pleca.
Smile Bora , eu abia astept sa intre in mainile lui Savas, sigur se va intampla dupa ce scapa Ismail , Bora e pe lista la rand Smile
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 20 Apr 2011, 10:13 pm

lavy612 a scris: Da , si mie mi se pare instabila rau de tot..., parca o lovise Cupidon , dar se pare ca nu se comporta frum cu Hakan care vrea sa-i deschida ochii aia. Ce crede ea ca Hakan ca ar sustine-o el in leg cu ,,Bestia''..... NEVER! Smile Oricum Pelin mi se pare mai matura si e si mai dragutza ... nu?
Daca stau si ma gandesc Cicek este o persoana destul de schimbatoare...a avut unele momente in care s-a rotit la 180 de grade...Nu stiu ce sa mai cred.
La inceput a fost draguta, s-a resemnat in ceea ce-l priveste pe Savas(cand l-a vazut fericit impreuna cu Yaso) , apoi cand acesta a spus ca-i este mila de ea ( episodul in care i-a murit fratele) si-a scos niste ghiare de 10 metri.
Cand a murit tatal ei , l-a plans de nu a mai putut ( nu stiu de ce...) pentru ca acesta a fost mereu rau cu ea.
Ba ca divorteaza, ba ca nu mai divorteaza( de la zapacit de cap pe saracul si micutul Pretios).
Hakan ce sa mai creada baiatul?
affraid affraid affraid
In sfarsit...ramane de vazut in final cum va fi...alba sau neagra? sau gri? confused
Ar fi frumos sa realizeze ca Savas a fost singurul care a ajutat-o sa-si implineasca visul ( acela de adeveni profesoara).
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Mier 20 Apr 2011, 10:14 pm

Va mai amintiti...? :baby1: Chiar emotionant momentul... Crying or Very sad
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 20 Apr 2011, 10:16 pm

lavy612 a scris:

Sahnur , nu as vrea sa ,,decoleze'' spre drumul ala... Imi pare si mie rau d ea. Totusi pana nu va zgudui si ea ,,Bestia' putin' nu va pleca.
Smile Bora , eu abia astept sa intre in mainile lui Savas, sigur se va intampla dupa ce scapa Ismail , Bora e pe lista la rand Smile
Bora...Bora este un las si un profitor...Asta a facut toata viata. Nu stie sa faca altceva. Sa speram ca va primi ceea ce marita cu varf si indesat.
Este pe lista neagra... Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 20 Apr 2011, 10:17 pm

lavy612 a scris: Va mai amintiti...? :baby1: Chiar emotionant momentul... Crying or Very sad
Da...Ce frumos, ca frumos, doamne ce frumos... Dupa parerea mea episodul 24 este cel mai frumos.
Si ce melodie...si ce bine interpretat momentul... Fara cuvinte... sad sad sad Aveam lacrimile pana la calcaie...

Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Mier 20 Apr 2011, 10:21 pm, editata de 1 ori
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Mier 20 Apr 2011, 10:20 pm

victorelalove a scris:
Daca stau si ma gandesc Cicek este o persoana destul de schimbatoare...a avut unele momente in care s-a rotit la 180 de grade...Nu stiu ce sa mai cred.
La inceput a fost draguta, s-a resemnat in ceea ce-l priveste pe Savas(cand l-a vazut fericit impreuna cu Yaso) , apoi cand acesta a spus ca-i este mila de ea ( episodul in care i-a murit fratele) si-a scos niste ghiare de 10 metri.
Cand a murit tatal ei , l-a plans de nu a mai putut ( nu stiu de ce...) pentru ca acesta a fost mereu rau cu ea.
Ba ca divorteaza, ba ca nu mai divorteaza( de la zapacit de cap pe saracul si micutul Pretios).
Hakan ce sa mai creada baiatul?
affraid affraid affraid
In sfarsit...ramane de vazut in final cum va fi...alba sau neagra? sau gri? confused
Ar fi frumos sa realizeze ca Savas a fost singurul care a ajutat-o sa-si implineasca visul ( acela de adeveni profesoara).
Chiar ca i-a dat de furca rau d tot cu comportamentul ei. In ultimul timp a mai jucat si cum canta Yavuz...
Totusi , avand in vedeere ca a suferit in familia ei , ar merita sa aiba o viata linistita si sa si duca visul la capat ,(am vazt ca indrageste copilasii , pe fetita lui Hakan), sau daca nu sa plece de tot in Van ...si sa ne lase in pace .
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 20 Apr 2011, 10:23 pm

lavy612 a scris: Chiar ca i-a dat de furca rau d tot cu comportamentul ei. In ultimul timp a mai jucat si cum canta Yavuz...
Totusi , avand in vedeere ca a suferit in familia ei , ar merita sa aiba o viata linistita si sa si duca visul la capat ,(am vazt ca indrageste copilasii , pe fetita lui Hakan), sau daca nu sa plece de tot in Van ...si sa ne lase in pace .
Eu una cred ca in final se va resemna si se va detasa de tot si de toti...Merita asta...Sa aibe si ea in final o viata fericita.
De multe ori mi-a parut rau pentru ea...
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Mier 20 Apr 2011, 10:24 pm

victorelalove a scris:
Da...Ce frumos, ca frumos, doamne ce frumos... Dupa parerea mea episodul 24 este cel mai frumos.
Si ce melodie...si ce bine interpretat momentul... Fara cuvinte... sad sad sad Aveam lacrimile pana la calcaie...
Mie imi spui , ce lacrimi s-au varsat.... sad s-A trezit un spirit patern puternic in Pretios. Ii seamana putin asa Omer... kiss nu ti-a parut?
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 20 Apr 2011, 10:27 pm

lavy612 a scris:
Mie imi spui , ce lacrimi s-au varsat.... sad s-A trezit un spirit patern puternic in Pretios. Ii seamana putin asa Omer... kiss nu ti-a parut?
Da...se vede ca ii plac copii... Si ai vazut poza de astazi...cand stau cei 2( Savas si Omer) cu degetul in gura?
Ce scumpici sunt kiss kiss kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Mier 20 Apr 2011, 10:29 pm

victorelalove a scris:
Da...se vede ca ii plac copii... Si ai vazut poza de astazi...cand stau cei 2( Savas si Omer) cu degetul in gura?
Ce scumpici sunt kiss kiss kiss
DA , am vazt-o , zici ca au aceeasi varsta Smile Smile Sunt dragalasi kiss
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 20 Apr 2011, 10:38 pm

Stii ce ma mai gandesc ...ca boala lui Sahnur o va apropia de Leyla...As simt eu.
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Mier 20 Apr 2011, 10:40 pm

Dragalaselor va kiss kiss de noapte buna23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Add94073
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 20 Apr 2011, 10:41 pm

Ma mai uitam ieri la episodul de pe Kanal D...Ce familie frumoasa Fidan si Pala...Trebuiau sa o lase asa. Mi se pare ca s-a exagerat putin cand l-au facut un infidel...
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 20 Apr 2011, 10:42 pm

lica54 a scris:Dragalaselor va kiss kiss de noapte buna]
Noapte buna lica. kiss kiss kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Mier 20 Apr 2011, 10:44 pm

Noapte buna , lica kiss 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 155656
Da, iti dai seama , daca nu se inteleg cuscrele ne va parea si noua f rau. Ai vazut atunci , care mai de care pe langa Omer.
Oricum , Leyla are suflet bun, a sarit imediat sa o ajute cand a lesinat.
Sper sa o incurajeze pe Sahnur.
kiss
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Mier 20 Apr 2011, 10:46 pm

Vic, ce zici mergem la o plimbare , caci ne asteapta..... Smile
23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 CIMG1070
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 20 Apr 2011, 10:51 pm

lavy612 a scris:Noapte buna , lica kiss 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 155656
Da, iti dai seama , daca nu se inteleg cuscrele ne va parea si noua f rau. Ai vazut atunci , care mai de care pe langa Omer.
Oricum , Leyla are suflet bun, a sarit imediat sa o ajute cand a lesinat.
Sper sa o incurajeze pe Sahnur.
kiss
O avea ea sufletul bun....Dar are o gura! Nu o intrece tot Vanul Smile Smile Smile Daca intri in gura ei nu cred ca mai iesi.
A avut cateva momente de-a lungul timpului cand iti venea sa o iei la palme... De cate ori avea si Yaso nevoie de incurajari si de sprijin, ea mai mult inrautatea lucrurile. In loc sa-i spun ca totul va fi bine, sa aibe incredere in Savas ca au si ei un copil impreuna...sa fie alaturi de el si sa il sustina...ea vorbea numai pe dos.
In rest ai dreptate...asta este felul ei de a fi...nu este om rau. Asa stie si crede ea ca trebuie sa fie pentru copilul ei.
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 20 Apr 2011, 10:53 pm

lavy612 a scris:Vic, ce zici mergem la o plimbare , caci ne asteapta..... Smile
Ne-o astepta...dar eu trebuie sa vin cu cel mic...ca nu sta fara mine. kiss kiss kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Mier 20 Apr 2011, 11:03 pm

victorelalove a scris:
O avea ea sufletul bun....Dar are o gura! Nu o intrece tot Vanul Smile Smile Smile Daca intri in gura ei nu cred ca mai iesi.
A avut cateva momente de-a lungul timpului cand iti venea sa o iei la palme... De cate ori avea si Yaso nevoie de incurajari si de sprijin, ea mai mult inrautatea lucrurile. In loc sa-i spun ca totul va fi bine, sa aibe incredere in Savas ca au si ei un copil impreuna...sa fie alaturi de el si sa il sustina...ea vorbea numai pe dos.
In rest ai dreptate...asta este felul ei de a fi...nu este om rau. Asa stie si crede ea ca trebuie sa fie pentru copilul ei.

Daaaa, nu o suportam cand il infrunta pe Savas..., si vroia s-o intoarca pe Yaso impotriva lui . Cred ca si din cauza ei o mai lua yaso pe aratura cateodata.Dar a avut si momente de sensibilitate cand ii vedea impreuna cu copilul pe amandoi. Si tii minte ca daca nu era Leyla sa o impiedice sa faca avort, nu-l mai vedeam pe micutul Omer.
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Mier 20 Apr 2011, 11:03 pm

Pe micutul tau cum il cheama?
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 25 din 40 Înapoi  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum