23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+24
marianaz
lexia
Iuliana
kh69
dubaisport
alina_chupi
danuza
alimar
Admin_dea05
sasa
andreea90
dana17
teodora_roman
andradamaria
iulia80
ninnet
Petre Gabriel Nicoleta
pufy2010
lica54
DENISA
Motzişor
dana4699
lavy612
victorelalove
28 participanți
Pagina 33 din 40
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Noapte buna!
Vise placute tuturor
Vise placute tuturor
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Localizare : bucuresti
Re: 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna Seara Forum...Si Hristos a Inviat!
sper ca sunteti bine,ca ati petrecut cu masura ! pufy..ce-am pierdut ieri seara?
sper ca sunteti bine,ca ati petrecut cu masura ! pufy..ce-am pierdut ieri seara?
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
iulia80 a scris:... pufy..ce-am pierdut ieri seara?
îți spun mâine după ce văd episodul, deh musafiri mulți ... yok episod în direct
Ba da! N-aţi observat ce performanţi sunt?pufy2010 a scris:
îți spun mâine după ce văd episodul, deh musafiri mulți ... yok episod în direct
La acest link au totul şi în direct şi înregistrat: http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=atv
Dublu clic sub grila cu orele la ziua dorită, sunt 10 zile de emisiuni înregistrate!!!
Apoi dubluc clic pe grila cu orele la ora dorită. Apoi poţi ajusta de la acel +/- 5 minute sau +/- 1 minut orice timp, inclusiv poţi sări peste reclame.
Vizionare păcută şi somnic pufos tuturor!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Buna dimineata, cafeluta este gata, poftiti va rog
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
O zi frumoasa va doresc , thanks Ninnet
lavy612- vip
Hristos a înviat !!! ce mai faceţi dragilor ???
Buna ziua dragelor .. Am si eu o intrebare .. ep. traduse au mai fost postate pe undeva ? ca nu mai gasesc .. Multumesc
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Andreea din câte ştiu eu nu s-au mai uploadat pe nicăieri cu puţină răbdare fetele îl vor urca pe megaupload în curând .
‘Bana cinsel obje gibi bakmasınlar’
Murat Yıldırım'dan çarpıcı açıklamalar...
He does not like being viewed as a sex object
Murat Yildirim discloses his feelings
25-04-2011 News from Kanal D
...The handsome actor, Murat Yildirim "I do not want women to view me as a good looking man, I would prefer they view me as a actor.
WHO IS MURAT YILDIRIM?
While studying to be a mechanical engineer, he made a radical decision to do some acting, he states "At no time did I want to be a star. I would prefer not to be referred to as a good looking actor, I would prefer that people refer to me as a good actor". While being happy with the attention he is getting, he states that "stardom is like a knife. You can use a knife to slice an apple, or to kill a person. I only want to slice a knife, I did not want to be a star just an actor".
"BEING ADMIRED IS A GOOD THING"
THEY FIND YOU VERY HANDSOME, HOW DOES IT FEEL TO BE SO POPULAR?
I am humbled with the fact that viewers find me handsome, personally I do not think that I am good looking. Being admired is a good thing, however when you are an actor the situation is painful. Fame as an actor is a representation, it symbolizes that you are going down the path of being an actor, but is this the road to stardom? I wanted to be a actor, and that was the path I chose, I never wanted to be a star. Being noticed later, not for ones self but for the benefit of others would be much better as far as I am concerned.
YOU DECIDED ON DEDICATING YOURSELF ACTING LATER IN LIFE?
I enjoyed solving mathematical problems, and saw my future in being an engineer. This as the plan. Finding myself in the position of an actor took some getting used to, and this was a difficult transition for me. It started out as a hobby, but when you earn money, it becomes your profession. At this point this has become my profession, and this decision was a radical decision.
‘"I AM VERY HAPPY TO BE MARRIED"
You are married to Burcin Terzioglu...What are your feelings about marriage?
When I look at this in a general sense, dedicating yourself to one woman is a beautiful thing. I am very happy to be married. I did this without much thought. Burcin, is a very special person for me.
WHEN YOU HAVE ROMANTIC SCENES HOW DOES SHE REACT, IS THERE ANY JEALOUSY?
When you visit a doctor for examination, their is no emotion, of course we view our profession that way as well. This has to do with intention. When the role requires this we do different scenes but for role purposes only. If it was or ever is done for ratings purposes, I would not be involved. I never wanted woman to view me as a good looking man or a sex object, I just want to be viewed as a good actor.
WHEN VIEWERS WATCH SERIALS, THEY TRY TO LIVE OUT THAT SERIAL IN THEIR OWN LIVES, HOW DO YOU VIEW THIS?
I do not believe that this is the mission of serials. I do not believe that television is there to influence people or point them towards any specific direction. Everyone makes their own decisions. They watch what they like or want to watch. I personally do not believe and I am against this.
"THE VIEWERS WILL ENJOY THE SERIAL MORE"
By reducing serials to 45 minutes, won't there be a disadvantage to the viewers?
I do not think so. Both the performers and the views will enjoy the serial more. I do not believe that any of the Hollywood actors would be able to work under these circumstances, as it effects the performance.
Lui Murat nu îi place să fie privit precum un " obiect sexual "
( Ps mi se pare destul de dură exprimarea)
Murat Yildirim dezvăluie trăirile /sentimentele sale.
Chipeşul actor Murat Y. " "Nu vreau ca femeile să mă vadă ca un bărbat cu aspect frumos , aş prefera să mă vadă ca un bun actor. Se simte măgulit de faptul că telespectatorii îl văd ca fiind frumos el nu crede că e atât de drăguţ, să fii admirat e un lucru plăcut dar atunci când eşti actor e mai sensibil/ greu. el şi-a dorit să fie actor , aceasta este calea pe care şi-a ales-o dar niciodată nu a vrut să fie un star .
"Sunt foarte fericit să fiu căsătorit"
Sunteţi căsătorit cu Burcin Terzioglu ... Care sunt sentimentele tale legate de căsnicie ?
In general să te dedici unei femei este un lucru frumos.
Sunt foarte fericit să fiu căsătorit. Am făcut acest lucru fără să mă fi gândit mult. Burcin, este o persoană foarte specială pentru mine.
nu ar juca în şcene mai senzuale doar ptr rating ci doar dacă ăsta e şcenariu
‘Bana cinsel obje gibi bakmasınlar’
Murat Yıldırım'dan çarpıcı açıklamalar...
He does not like being viewed as a sex object
Murat Yildirim discloses his feelings
25-04-2011 News from Kanal D
...The handsome actor, Murat Yildirim "I do not want women to view me as a good looking man, I would prefer they view me as a actor.
WHO IS MURAT YILDIRIM?
While studying to be a mechanical engineer, he made a radical decision to do some acting, he states "At no time did I want to be a star. I would prefer not to be referred to as a good looking actor, I would prefer that people refer to me as a good actor". While being happy with the attention he is getting, he states that "stardom is like a knife. You can use a knife to slice an apple, or to kill a person. I only want to slice a knife, I did not want to be a star just an actor".
"BEING ADMIRED IS A GOOD THING"
THEY FIND YOU VERY HANDSOME, HOW DOES IT FEEL TO BE SO POPULAR?
I am humbled with the fact that viewers find me handsome, personally I do not think that I am good looking. Being admired is a good thing, however when you are an actor the situation is painful. Fame as an actor is a representation, it symbolizes that you are going down the path of being an actor, but is this the road to stardom? I wanted to be a actor, and that was the path I chose, I never wanted to be a star. Being noticed later, not for ones self but for the benefit of others would be much better as far as I am concerned.
YOU DECIDED ON DEDICATING YOURSELF ACTING LATER IN LIFE?
I enjoyed solving mathematical problems, and saw my future in being an engineer. This as the plan. Finding myself in the position of an actor took some getting used to, and this was a difficult transition for me. It started out as a hobby, but when you earn money, it becomes your profession. At this point this has become my profession, and this decision was a radical decision.
‘"I AM VERY HAPPY TO BE MARRIED"
You are married to Burcin Terzioglu...What are your feelings about marriage?
When I look at this in a general sense, dedicating yourself to one woman is a beautiful thing. I am very happy to be married. I did this without much thought. Burcin, is a very special person for me.
WHEN YOU HAVE ROMANTIC SCENES HOW DOES SHE REACT, IS THERE ANY JEALOUSY?
When you visit a doctor for examination, their is no emotion, of course we view our profession that way as well. This has to do with intention. When the role requires this we do different scenes but for role purposes only. If it was or ever is done for ratings purposes, I would not be involved. I never wanted woman to view me as a good looking man or a sex object, I just want to be viewed as a good actor.
WHEN VIEWERS WATCH SERIALS, THEY TRY TO LIVE OUT THAT SERIAL IN THEIR OWN LIVES, HOW DO YOU VIEW THIS?
I do not believe that this is the mission of serials. I do not believe that television is there to influence people or point them towards any specific direction. Everyone makes their own decisions. They watch what they like or want to watch. I personally do not believe and I am against this.
"THE VIEWERS WILL ENJOY THE SERIAL MORE"
By reducing serials to 45 minutes, won't there be a disadvantage to the viewers?
I do not think so. Both the performers and the views will enjoy the serial more. I do not believe that any of the Hollywood actors would be able to work under these circumstances, as it effects the performance.
Lui Murat nu îi place să fie privit precum un " obiect sexual "
( Ps mi se pare destul de dură exprimarea)
Murat Yildirim dezvăluie trăirile /sentimentele sale.
Chipeşul actor Murat Y. " "Nu vreau ca femeile să mă vadă ca un bărbat cu aspect frumos , aş prefera să mă vadă ca un bun actor. Se simte măgulit de faptul că telespectatorii îl văd ca fiind frumos el nu crede că e atât de drăguţ, să fii admirat e un lucru plăcut dar atunci când eşti actor e mai sensibil/ greu. el şi-a dorit să fie actor , aceasta este calea pe care şi-a ales-o dar niciodată nu a vrut să fie un star .
"Sunt foarte fericit să fiu căsătorit"
Sunteţi căsătorit cu Burcin Terzioglu ... Care sunt sentimentele tale legate de căsnicie ?
In general să te dedici unei femei este un lucru frumos.
Sunt foarte fericit să fiu căsătorit. Am făcut acest lucru fără să mă fi gândit mult. Burcin, este o persoană foarte specială pentru mine.
nu ar juca în şcene mai senzuale doar ptr rating ci doar dacă ăsta e şcenariu
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 27 Apr 2011, 2:15 pm, editata de 2 ori
Denisa , multumim pt poze , ne lipseai pe aici... Hristos a inviat!! Ai revenit cu forte noi:(
lavy612- vip
Adevărat a înviat !! Bună Lavy !!
Multumesc .. eu am gasit episoadele aici http://www.peteava.ro/marcuss70/video .. sunt copiate de la fetele noastre care le-au pus cu subtitrare pe youtube si celalalt site si puse aici .. iar de unde n-am mai tradus pana la 55 parca.. fara subtitrare .. cred ca nu stiati .. am reusit si sa vad si eu pana la ep. 41 si mai am inca 10 ep. , cu subtitrare nu le-am vazut
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Htistos A Inviat Denisa bine ai venit plagea pagina dupa tine.Denisa fetele de pe seriale turcestiro au tradus filmul cu Tuba si Cetin Tekndor dar nu stiu cum sal aduc sa il pui la filme preferate este pe acelas sait cu Comedia romantica si inca un film cu Burak Haki
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Lica despre acest film Vorbeşti ?
Denisa despre acesta pe care lai pus si tot la aceias adresa mai este unul paremise ca Semun se numeste cu Burak Haki care a jucat in seralul de pe buze la inima
lica54- vip
lica54 a scris:Denisa despre acesta pe care lai pus si tot la aceias adresa mai este unul paremise ca Semun se numeste cu Burak Haki care a jucat in seralul de pe buze la inima
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t324-babam-ve-oglum-tatl-meu-i-fiul-meu-2005-cu-tuba-buyukustun#109964
O să-l caut şi pe celălalt dar amu mai am de lucru la hârţoagele mele .
Pufy ce ai spune de o aşa maşinuţă ??
Denisa scumpo nu am cuvinte ca sa-ti multumesc dar te imbratisez cu multa dragoste si te dulce pe obrajori
lica54- vip
DENISA a scris:
Pufy ce ai spune de o aşa maşinuţă ??
... aș spune că aș pierde foarte mult timp... spălând-o - măcar farurile
salut fetelor
Bună seara !!!
dragilor sunt o ţâră dezamăgită de şcenarişti , mă aşteptam să o împopoţioneze pe viitoarea " Coană mare " a Baldarilor cu pampoane pe cap , poate chiar şi voal chiar dacă ar fi tras de el 2 bebei doar e la modă, la banii lor fac o nuntă cu doar cu 2 martori sau poate o fi o nuntă dublă dar cu cine o vor cupla pe Çiçek ???
dragilor sunt o ţâră dezamăgită de şcenarişti , mă aşteptam să o împopoţioneze pe viitoarea " Coană mare " a Baldarilor cu pampoane pe cap , poate chiar şi voal chiar dacă ar fi tras de el 2 bebei doar e la modă, la banii lor fac o nuntă cu doar cu 2 martori sau poate o fi o nuntă dublă dar cu cine o vor cupla pe Çiçek ???
lica54 a scris: si inca un film cu Burak Haki
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t325-semum-2008-burak-hakki#110005
Denisa mai am aici un film cu Kenan Ultimul Otoman dar e pe mega daca poti sa il pui si pe asta la filme preferate poate mai vrea cineva sa il vada.
- Spoiler:
- partea 1
megaupload.com X6UZNXXC
partea 2
megaupload.com XCCDMXJ7
lica54- vip
Lica am nevoie de adresele din Youtube
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 33 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum