24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+20
kh69
alina_chupi
angelica_g
alimar
simi
andreea90
andradamaria
sevalh
teodora_roman
axxa246
Motzişor
IDILKO
Petre Gabriel Nicoleta
lica54
danuza
ninnet
pufy2010
DENISA
lavy612
victorelalove
24 participanți
Pagina 5 din 40
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Sunt de acord cu tine...Cel mai bun prieten...este cel mai bun prieten!!!!!!lavy612 a scris: In fond nu l-a deranjat neaparat ca ar fi fost ceva intre ei ( Hakan - Cicek), Savas nu a privit-o niciodata in alt mod, dar vezi faptul ca tocmai >>prietenul lui cel mai bun< , a tinut in secret...
Hakan a gresit rau de tot aici... Dar cred ca si din cauza faptului ca nici Cicek nu a fost prea hotarata...si cred ca nici el nu prea stie ce vrea: o Ciceka sau o Pelina?
Cred ca s-a mai simtit si aiurea fata de Savas...s-a indragostit de sotia lui...cum poti sa ii spui asa ceva prietenului tau. Cu ce cuvinte? De unde sa gasesti puterea? Nu este asa de usor...
Este foarte bine redata NATURA UMANA...
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Aşk ve Ceza Bölüm 55 Resimleri
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 03 Mai 2011, 6:59 pm, editata de 1 ori
Da...sa-l pupe mama! Dragut foc...de fapt draguti foc...ca sunt doi( frati gemeni).lavy612 a scris: Ce simpatic e.. cum zice el ..,,baba'' . Aseara parca nu l-am mai vazut...
Si a fost prezent aseara in ask...la masa, ca sa pape. Acolo ii place lui cel mai muuuuuuuuuuuuuuuuuuult. yamy, yamy .
Multumim Denisa Full HD
victorelalove- moderator
Victorela, imi pare bine c-a aflat , acum o sa fie impacat cu ideea ca macar Ciceka e pe maini bune daca in caz va ramane alaturi de Hakan.Daca tot i-a venit mintea la cap , totusi sa se decida si pe plan sentimental. Tare nehotarata femeia asta... .Daca ea va actiona cu mai multa fermitate in privinta sentimentelor , poate si Hakan va fi mult mai determinat sa ramana alaturi de ea definitiv.victorelalove a scris:
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Cred ca mai vizionez inca o data ep de aseara.... Tare ne-a acaparat filmul asta cupidonvictorelalove a scris:
Da...sa-l pupe mama! Dragut foc...de fapt draguti foc...ca sunt doi( frati gemeni).
Si a fost prezent aseara in ask...la masa, ca sa pape. Acolo ii place lui cel mai muuuuuuuuuuuuuuuuuuult. yamy, yamy .
lavy612- vip
Eu cred ca Hakan va ramane cu Cicek....Pelin din cate imi amintesc eu a spus despre o povete de dragoste pe care a trait-o si care nu s-a terminat cu bine...Poate ca in final isi va regasi dragostea pierduta.lavy612 a scris:
Victorela, imi pare bine c-a aflat , acum o sa fie impacat cu ideea ca macar Ciceka e pe maini bune daca in caz va ramane alaturi de Hakan.Daca tot i-a venit mintea la cap , totusi sa se decida si pe plan sentimental. Tare nehotarata femeia asta... .Daca ea va actiona cu mai multa fermitate in privinta sentimentelor , poate si Hakan va fi mult mai determinat sa ramana alaturi de ea definitiv.
Totusi nu pot sa nu ma gandesc la prima intalnire dintre Hakan si Pelin...cat de directa a fost. Tii minte?Cum s-a asezat ea la masa lor (Savas , Yasemin si Hakan) si il "sorbea din priviri" pe domn' director.
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Totusi nu pot sa nu ma gandesc la prima intalnire dintre Hakan si Pelin...cat de directa a fost. Tii minte?Cum s-a asezat ea la masa lor (Savas , Yasemin si Hakan) si il "sorbea din priviri" pe domn' director.
Mdaaaa, ce i se mai scurgeau ochii dupa el . De prima data a simtit ca o atrage destul de mult Hakan, dar deh si-a dat seama ca nu numai fiica sa e ff incantata de Cicek ci chiar si el. Ce ma enerva pustoaica aia ciudatica, Lara, cand facea mofturi ca nu-i plac floricelele facute de Pelin. Da , tin minte cand i se confesa atunci lui Yaso , spunandu-i de dragostea aceea neimplinita si a incurajat-o pe Yaso sa lupte pentru dragostea ei .. >> ce emotionate clipe si atunci.
lavy612- vip
Mai ...filmele astea turcesti ar trebui sa fie insotite de un avertisment, spus (scris) tare si raspicat: "ATENTIE! DAU DEPENDENTA". Si sa ne spuna si ce contin : MURAT, TUBA, NURGUL, CANSEL...si asa mai departe. Te uiti...te uiti pe riscul tau!!!!!!!!!!!!
Si apoi sa vezi ca ai nevoie de reteta...
Si apoi sa vezi ca ai nevoie de reteta...
victorelalove- moderator
Multumim pentru poze Denisa.
Ma bucur ca am reusit sa-l revad pe Yavuz promovand COVORUL OLTENESC.
Ma bucur ca am reusit sa-l revad pe Yavuz promovand COVORUL OLTENESC.
victorelalove- moderator
Fetelor ptr moment eu vă pupăcesc , vizionare plăcută la episodul de la noi
Denisa.
victorelalove- moderator
Deci sunt superbe clipurile, multumim Deni:( , Vizionare placuta celor care se uita pe Kanal D
lavy612- vip
Multumim lavy.lavy612 a scris:Deci sunt superbe clipurile, multumim Deni:( , Vizionare placuta celor care se uita pe Kanal D
Tu te uiti?
victorelalove- moderator
[quote="victorelalove"
Ma bucur ca am reusit sa-l revad pe Yavuz promovand COVORUL OLTENESC. [/quote] Totusi are parte de confort acolo ai vazut ....Ar fi meritat niste cuverturi mai zdrentuite asa
Ma bucur ca am reusit sa-l revad pe Yavuz promovand COVORUL OLTENESC. [/quote] Totusi are parte de confort acolo ai vazut ....Ar fi meritat niste cuverturi mai zdrentuite asa
lavy612- vip
Trist episodul din aceasta seara...trist rau.
Cu Murat care joaca extraordinar...nici nu mai trebuie sa vorbeasca, caci am inteles tot Parca duce pe umeri povara intregii familii...
Yasemin: devine ousorul kinder cu surpriza.
Yavuz: care l-a folosit pe Mustafa sa-si atinga telul (eliminarea lui Ahmet Moran).
Sahnur: care este "terminata" ...Puisorul ei in inchisoare.
Cicek: care nu inteleg de ce isi smulge parul din cap (sariti luuuuuuuuuuuuuuume!!!!!!!!!!!!)
Leyla : care si-a dat ochii peste cap de fiecare data...
Ceyda: care se crede SEFA.
Pala si Fidan :inca sunt un cuplu de invidiat.
Nazan: sufera...si pentru Mustafa si pentru Baran.
Si l-am lasat la urma pe Bora care este perfect...EXCROCUL perfect...Cum isi rupea el "dragutul" unghiutele in timp ce Nazan plangea si statea la el in brate. Cere pumni...
Dar Yavuz cere bate...
Sa vina ca-i dam
Cu Murat care joaca extraordinar...nici nu mai trebuie sa vorbeasca, caci am inteles tot Parca duce pe umeri povara intregii familii...
Yasemin: devine ousorul kinder cu surpriza.
Yavuz: care l-a folosit pe Mustafa sa-si atinga telul (eliminarea lui Ahmet Moran).
Sahnur: care este "terminata" ...Puisorul ei in inchisoare.
Cicek: care nu inteleg de ce isi smulge parul din cap (sariti luuuuuuuuuuuuuuume!!!!!!!!!!!!)
Leyla : care si-a dat ochii peste cap de fiecare data...
Ceyda: care se crede SEFA.
Pala si Fidan :inca sunt un cuplu de invidiat.
Nazan: sufera...si pentru Mustafa si pentru Baran.
Si l-am lasat la urma pe Bora care este perfect...EXCROCUL perfect...Cum isi rupea el "dragutul" unghiutele in timp ce Nazan plangea si statea la el in brate. Cere pumni...
Dar Yavuz cere bate...
Sa vina ca-i dam
victorelalove- moderator
salut, ladies
facura nunta?
Pufy, daca esti p-aci, sa stii ca te aprob, e frumoasa Yasomia!
facura nunta?
Buna seara.axxa246 a scris:salut, ladies
facura nunta?
Facura, facura...
victorelalove- moderator
tu te uiti pe Kanal?victorelalove a scris:Trist episodul din aceasta seara...
ca si io la fel
dar pe turci se insoara savas cu yasomia
deci e veselie.
aaa, de aia auzii io tobele batand!victorelalove a scris:
Buna seara.
Facura, facura...
nu am ajuns sa ma uit la turci, abia imi arunc un ochi la kanal.
si mor dupa fulgerica asta, desi risc sa ma kilareasca denisa.
Si inca ce nunta... ...te uiti si nu te saturi... cupidon .. E frumoasa Yasomica , mai ales la nuntaaxxa246 a scris:salut, ladies
facura nunta?
lavy612- vip
Il urmaresc si pe kanal D... Vai de capul meu cand este episod si la turci si la romani...Stau cu ochii in trei parti.axxa246 a scris: tu te uiti pe Kanal?
ca si io la fel
dar pe turci se insoara savas cu yasomia
deci e veselie.
victorelalove- moderator
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 5 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum