24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+20
kh69
alina_chupi
angelica_g
alimar
simi
andreea90
andradamaria
sevalh
teodora_roman
axxa246
Motzişor
IDILKO
Petre Gabriel Nicoleta
lica54
danuza
ninnet
pufy2010
DENISA
lavy612
victorelalove
24 participanți
Pagina 7 din 40
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna dimineata.
A inceput o noua zi minunata!
Ca sa nu va spun ca azinoapte am visat-o pe...
Se facea ca avea pe cap o basma gen Sahnur...dar de culoare mov. Era tunsa gen Andreea Esca si avea parul de culoare negru.
Waw...probabil unde am vazut aseara promo-ul la Ezel...pe kanal D...si era intrebata daca are o relatie cu Ali. A facut o fata...
Ce ti-e si cu visurile astea...(in cazul de fata putin cosmar)...Mintea umana creaza non-stop
Ma intreb cum as putea interpreta visul asta?
Pe mai tarziu.
A inceput o noua zi minunata!
Se facea ca avea pe cap o basma gen Sahnur...dar de culoare mov. Era tunsa gen Andreea Esca si avea parul de culoare negru.
Waw...probabil unde am vazut aseara promo-ul la Ezel...pe kanal D...si era intrebata daca are o relatie cu Ali. A facut o fata...
Ce ti-e si cu visurile astea...(in cazul de fata putin cosmar)...Mintea umana creaza non-stop
Pe mai tarziu.
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Joi 05 Mai 2011, 10:20 am, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
LA MULTI ANI LICA!!!!!
Sanatate, multe realizari si fericire alaturi de cei dragi.
:gtre2: :gtre2: :gtre2: :gtre2: :gtre2: :gtre2:
cops
Sanatate, multe realizari si fericire alaturi de cei dragi.
:gtre2: :gtre2: :gtre2: :gtre2: :gtre2: :gtre2:
cops
victorelalove- moderator
LA MULTI ANI , LICA!!! Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata. Multa iubire si caldura din partea celor dragi .Aaa si multa sanatate , sa ne auzim cu bn pe aici
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Visul,, ideal''....o Curcinica Nici ca te asteptai tocmai la ea ? Nu-i asa? Deci daca basmaua ,,a la Sahnur'' era mov inseamna ca nu purta doliu...,poate a vrut sa o poarte ca sa se camufleze , ferindu-se de paparazzii ca mai calca si stramb.... cateodata ....(cu Ali). Insa , de ce sa fie tunsa?? Hmmm probabil au suspectat-o intre timp de paduchi ... si au vospsit-o ca sa-i distruga de tot. Am auzit ca e destul de nociva vopseaua pt ei , mor mai rpd .. Biata ( Scuzati daca am fost prea rea..)victorelalove a scris:
Pe mai tarziu.
lavy612- vip
Dragalaselor va multumesc din suflet va doresc si voua sanatate fericire si sa ajungeti si voi la varsta mea va dulce si va imbratisez cu drag bunicuta
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Dragalaselor se apropie ora pranzului am sa pregatesc si eu masa de pranz sa servim impreunaun aperitivo fripturasi o scrumbie si un pahar de vin rosu
lica54- vip
si ceva dulceun torto crema de zahar ars merge si o sampanie
lica54- vip
Buna ziua printeselor,va pup
- Draga mea, vrei sa petrecem amandoi un weekend minunat?
- Daaa, iubitule, ce idee buna!
- OK, atunci... ne vedem luni!
- Draga mea, vrei sa petrecem amandoi un weekend minunat?
- Daaa, iubitule, ce idee buna!
- OK, atunci... ne vedem luni!
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Denisa iti multumesc din suflet si iti doresc si tie sanatate fericire multe multe bucurii sa imbatranesti si tu frumos ca mine dulci si o imbratisare calda de la bunicuta o zi frumoasa
lica54- vip
Lica ,LA MULTI ANI ! tot ce-ti doresti sa se implineasca, te pup !
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Cemal Hunal ( Kerim - Asi ) cântând, şi nu cântă rău
- Spoiler:
lavy612 a scris:
Visul,, ideal''....o Curcinica Nici ca te asteptai tocmai la ea ? Nu-i asa? Deci daca basmaua ,,a la Sahnur'' era mov inseamna ca nu purta doliu...,poate a vrut sa o poarte ca sa se camufleze , ferindu-se de paparazzii ca mai calca si stramb.... cateodata ....(cu Ali). Insa , de ce sa fie tunsa?? Hmmm probabil au suspectat-o intre timp de paduchi ... si au vospsit-o ca sa-i distruga de tot. Am auzit ca e destul de nociva vopseaua pt ei , mor mai rpd .. Biata ( Scuzati daca am fost prea rea..)
Multumesc pentru interpretarea visului lavy...Te pricepi.
Ar fi fost ultima persoana pe care m-as fi asteptat sa o gasesc in cosmarurile mele... Si totusi ma gandesc ca incercam sa-mi dau seama ce a vazut Murat la ea...si parca imi spuneam "HAI CA NU ESTE CHIAR ASA DE ". Frumusetea este in ochii celui ce priveste...Si daca sotul ei o vede cea mai frumoasa...atunci HAI SA INCERCAM SI NOI!!!!!!
Sa-i dam o sansa cat de mica, sa incercam sa o privim mai cu blandete si sa nu o mai criticam de fiecare data....cum se imbraca , cum fluiera ca la camp , cum se autoproclama "queen of the world"
Sa fim mai bune... Ce spui? Devenim fanele ei?
victorelalove- moderator
56. Bölüm Özeti
Baldar’ları bekleyen acı haber!
Birbirlerini görüp sevdikleri andan bugüne dek tek istedikleri mutlu bir yuva kurmak olan Yasemin ve Savaş sürpriz bir nikâhla sonunda evlenmişlerdir. Onlar mutluluklarının tadını çıkarırken Baldar konağına ise üzüntü hâkimdir. Bebeğini kaybeden Nazan büyük bir bunalımın eşiğindedir.
Yavuz’un gerçek yüzünü görmesi ile hayal kırıklığı yaşayan Çiçek ne yapacağını bilemez haldedir. Aklını toparlamak için birkaç gün uzaklaşmaya karar verir. Gittiği yerde ise Ona düştüğü umutsuzluktan kurtulabilmesi için yardıma hazır bir dost beklemektedir.
Yavuz, içinde bulunduğu durumdan kurtulamamanın hesabını Cemal’e sorarken bir yandan da hain yüreğinin esiri olmaya devam etmektedir. İntikam yeminleri eden Yavuz’un korkunç yeni planı hazırdır!
Hakan’ın dost kalabilme çabasını yanlış anlayan ve yeniden ümitlenen Pelin ümitlerinin boş olduğunu görmekle birlikte derin bir üzüntü yaşamaktadır. Onunla konuşmaya çalışan Hakan’ın çabaları ise sonuçsuz kalır.
Öte yandan Hakan’ın açıkladığı gerçekler karşısında şoke olan Savaş, kırgınlığını dile getirir. Şimdi, Savaş ve Hakan’ın dostlukları bir yol ağzındadır. Ya bu yolu birlikte geçecekler ya da el sıkışıp ayrı yollara gideceklerdir.
Yasemin ve Savaş doktorun muayenehanesinde bebeklerinin cinsiyetini öğrenmek için sabırsızlıkla beklerken Baldar konağında iki anne dertleşmektedirler. Leyla ve Şahnur’u birbirine yakınlaştıran büyük bir sır vardır artık.
Savaş sonunda hedefine ulaşmış, iki aşiretin bir arada, dostça ve kardeşçe yaşaması için verdiği mücadeleyi kazanmıştır. Yıllar sonra bir ilk gerçekleşecek, Moran’lar ve Baldar’lar bir araya gelecektir. Ancak bomba etkisi yaratacak yeni haber herkesi derin bir üzüntüye boğar.
Baldar’ları bekleyen acı haber!
Birbirlerini görüp sevdikleri andan bugüne dek tek istedikleri mutlu bir yuva kurmak olan Yasemin ve Savaş sürpriz bir nikâhla sonunda evlenmişlerdir. Onlar mutluluklarının tadını çıkarırken Baldar konağına ise üzüntü hâkimdir. Bebeğini kaybeden Nazan büyük bir bunalımın eşiğindedir.
Yavuz’un gerçek yüzünü görmesi ile hayal kırıklığı yaşayan Çiçek ne yapacağını bilemez haldedir. Aklını toparlamak için birkaç gün uzaklaşmaya karar verir. Gittiği yerde ise Ona düştüğü umutsuzluktan kurtulabilmesi için yardıma hazır bir dost beklemektedir.
Yavuz, içinde bulunduğu durumdan kurtulamamanın hesabını Cemal’e sorarken bir yandan da hain yüreğinin esiri olmaya devam etmektedir. İntikam yeminleri eden Yavuz’un korkunç yeni planı hazırdır!
Hakan’ın dost kalabilme çabasını yanlış anlayan ve yeniden ümitlenen Pelin ümitlerinin boş olduğunu görmekle birlikte derin bir üzüntü yaşamaktadır. Onunla konuşmaya çalışan Hakan’ın çabaları ise sonuçsuz kalır.
Öte yandan Hakan’ın açıkladığı gerçekler karşısında şoke olan Savaş, kırgınlığını dile getirir. Şimdi, Savaş ve Hakan’ın dostlukları bir yol ağzındadır. Ya bu yolu birlikte geçecekler ya da el sıkışıp ayrı yollara gideceklerdir.
Yasemin ve Savaş doktorun muayenehanesinde bebeklerinin cinsiyetini öğrenmek için sabırsızlıkla beklerken Baldar konağında iki anne dertleşmektedirler. Leyla ve Şahnur’u birbirine yakınlaştıran büyük bir sır vardır artık.
Savaş sonunda hedefine ulaşmış, iki aşiretin bir arada, dostça ve kardeşçe yaşaması için verdiği mücadeleyi kazanmıştır. Yıllar sonra bir ilk gerçekleşecek, Moran’lar ve Baldar’lar bir araya gelecektir. Ancak bomba etkisi yaratacak yeni haber herkesi derin bir üzüntüye boğar.
Ieri Gonulce s-a întâlnit cu Tolga Karaçelik la cafeneaua din Bebek numai Muratel nu apare
in episodul de ieri seară, de la noi am remarcat că Yasemin are o cicatrice sub bărbie , se vede mai bine în secvenţele după ce vine la ea acasă după vizita la Baldari .
SUMMARY OF EPISODE 56
Bad news for the Baldar's
Yas and Savas who fell in love at first sight have finally got married with a surprise ceremony. While they are happy with their little honeymoon, everyone at the Baldar house is sad because Nazan has lost the baby. Nazan is on the verge of depression.
Çiçek is really upset and crestfallen with the reality of who her brother really is. She decides to go away and collect her thoughts for some time. Someone who she can trust as a friend is going to be with her during this time.
Yavuz is angry with Cemal because he wants to get out of prison and he makes new plans for revenge.
Pelin is hopeful that everything will be back to normal with Hakan but she soon realizes her hopes are in vain and she is upset. Hakan wants to talk to her about this but his efforts are in vain.
Savas is shocked with Hakan's explanations and he voices out his concerns and that he is disappointed with Hakan. Hakan and Savas's friendship is now being put to test. They will either have to shake hands and help each other or shake hands and say farewell to each other.
Yas and savas wait in the doctor's room to learn the gender of their baby, while two women are chatting at home. Leyla and sahnur are closer to each other now as they are sharing a secret.
Savas has reached his aim and he has won the battle to unite the two clans so that they can live in peace together. After many years a first time event is about to take place and the Moran's and Baldar's will come together. However a very important news will deplore everyone.
Veşti proaste pentru Baldari
Yasemin şi Savaş care s-au îndrăgostit la prima vedere în cele din urmă s-au căsătorit cu o ceremonie surpriză. În timp ce ei sunt fericiţi în mica lor lună de miere , toată lumea în casa Baldar este tristă deoarece Nazan a pierdut copilul. Nazan este pe punctul de a face o depresiei.
Cicek este foarte supărată şi tristă de adevărata faţă a fratelui ei . Ea decide să plece şi să -şi adune gândurile. Cineva în care ea poate avea încredere, ca un prieten va fi cu ea în această perioadă.
Yavuz este supărat pe Cemal pentru că el vrea să iasă din închisoare şi face noi planuri de răzbunare.
Pelin este plină de speranţă că totul va reveni la normal cu Hakan, dar curând îşi dă seama că speranţtele ei sunt în zadar, şi ea este suparată. Hakan vrea să vorbească cu ea despre acest lucru, dar eforturile lui sunt în zadar.
Savaş este şocat de explicaţiile lui Hakan şi îi spune că este dezamăgit de el. Prietenia dintre Hakan şi Savaş acum este pusă la încercare. Ei vor trebui fie să-şi dea mâna şi să se ajute reciproc fie să-şi dea mâna şi să-şi spună rămas bun .
Yasemin şi Savaş aşteptă în cabinetul medicului pentru a afla sexul copilului lor, în timp ce două femei discută acasă . Leyla şi Şahnur sunt mai aproape una de alta acum că acestea împart un secret.
Savaş şi- a atins scopul si a câştigat bătălia, să unească cele doua clanuri, astfel încât acestea să poată trăi împreună în pace. După mulţi ani ptr prima dată un eveniment este pe cale să aibă loc Moranii şi Baldarii vor fi împreună. Cu toate acestea, o veste foarte importantă va întrista pe toată lumea.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 04 Mai 2011, 3:04 pm, editata de 2 ori
Multumim Denisa.
Ce se mai intampla? Ce se mai pune la cale?
Ce "news"?
Offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff!
Evadeaza Yavuz...asa schiop cum este, cu o falca in cer si una in pamant, scotand flacari pe gura si fum pe urechi, smulgandu-si parul din cap de suparare... se duce direct la Baldari acasa...inarmat pana in dinti.
SI SA VEZI OMOR...
Cred ca vom vedea o lupta pe cinste. Sa te tii...sa vezi lacrimi si suspine pe noi... si nopti nedormite. Sa vezi cum creste vanzarea la servetele .
Si ma gandesc care este raportul intre BALDARI SI MORANI? 1:1?...Asa ar trebui sa fie ...sa avem o lupta dreapta.
Dar la cum il stiu pe Yavuz...sigur va trisa.
Ce se mai intampla? Ce se mai pune la cale?
Ce "news"?
Offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff!
Evadeaza Yavuz...asa schiop cum este, cu o falca in cer si una in pamant, scotand flacari pe gura si fum pe urechi, smulgandu-si parul din cap de suparare... se duce direct la Baldari acasa...inarmat pana in dinti.
SI SA VEZI OMOR...
Cred ca vom vedea o lupta pe cinste. Sa te tii...sa vezi lacrimi si suspine pe noi... si nopti nedormite. Sa vezi cum creste vanzarea la servetele .
Si ma gandesc care este raportul intre BALDARI SI MORANI? 1:1?...Asa ar trebui sa fie ...sa avem o lupta dreapta.
Dar la cum il stiu pe Yavuz...sigur va trisa.
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Mier 04 Mai 2011, 3:53 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
eu cred că vestea tristă e că închină steagul Coana mare " Şahnur "
încă mai sper să nu-i lase necuplaţi pe Nazan şi Yavuz , poate swe duce Nazan cu pacheţele la Yavuz , poate or cupla-o şi pe Leyla
ce faceţi dragilor în ultimul timp de sunteţi aşa scumpi la vedere ???
încă mai sper să nu-i lase necuplaţi pe Nazan şi Yavuz , poate swe duce Nazan cu pacheţele la Yavuz , poate or cupla-o şi pe Leyla
ce faceţi dragilor în ultimul timp de sunteţi aşa scumpi la vedere ???
Mi-ar parea rau... Cred ca Sahnur inca nu si-a spus ultimul cuvant. Trebuie "sa plece" si ea impacata...si mai sunt lucruri de rezolvat. Trebuie sa-l vada pe bebelinul lui Savas... :baby2: si pe Nazan fericita. Pala si Fidan sa-si rezolve problemele...
Si sper si eu acelasi lucru....Poate ca Nazan are puterea de al schimba pe Yavuz. Ar fi frumos.
Si pe Leyla cuplata cu un Aga...
Si sper si eu acelasi lucru....Poate ca Nazan are puterea de al schimba pe Yavuz. Ar fi frumos.
victorelalove- moderator
Aşk ve Ceza Bölüm 56 Resimleri
Multumim Denisa. Superbe pozele.
Dar mi se pare mie sau pe peretele din spatele lui Yavuz este o carpeta ? Hai... ca daca nu au impopotonat astia inchisoarea mai ceva ca un pom de craciun.
Sa inteleg ca inca nu evadeaza. Sa speram ca uita...
Dar mi se pare mie sau pe peretele din spatele lui Yavuz este o carpeta ? Hai... ca daca nu au impopotonat astia inchisoarea mai ceva ca un pom de craciun.
Sa inteleg ca inca nu evadeaza. Sa speram ca uita...
victorelalove- moderator
Multumim pt poze.. Deni ...Asteptam ,, bebelul''>> fetita sa fie...
Si eu cred ca vestea neplacuta va fi ca Sahnur nu mai are mult de trait ..>> Sa speram ca va apuca sa-si vada nepotica , sa fie impacata ca a lasat conacul si familia in liniste si pace >> Cum zicea ca asculta daca e liniste in casa ,bataia vantului....sa nu o ia razna pana l sfarsit . Totusi simte ca ii se apropie somnul de vecie , a inceput sa se inteleaga din ce in ce mai bine cu Leyla, o sprijina pe Nazan, fericita pt Savas si probabil o sa o cuprinda si remuscarile pt cele int la inceput.... insa va pleca cu inima impacata si multumita de copii ei...
Nu mai am nicio speranta in ceea ce priveste cuplul Hakan Pelin....el o va sprijini mereu pe Cicek si o sa o ia de sotie probabil....
Si sa ne tinem in forta pt evadarea monstrului.... cu batistute , servetele, calmante daca e cazul.... si toate cele Acum incepe atacul puternic.....
Si eu cred ca vestea neplacuta va fi ca Sahnur nu mai are mult de trait ..>> Sa speram ca va apuca sa-si vada nepotica , sa fie impacata ca a lasat conacul si familia in liniste si pace >> Cum zicea ca asculta daca e liniste in casa ,bataia vantului....sa nu o ia razna pana l sfarsit . Totusi simte ca ii se apropie somnul de vecie , a inceput sa se inteleaga din ce in ce mai bine cu Leyla, o sprijina pe Nazan, fericita pt Savas si probabil o sa o cuprinda si remuscarile pt cele int la inceput.... insa va pleca cu inima impacata si multumita de copii ei...
Nu mai am nicio speranta in ceea ce priveste cuplul Hakan Pelin....el o va sprijini mereu pe Cicek si o sa o ia de sotie probabil....
Si sa ne tinem in forta pt evadarea monstrului.... cu batistute , servetele, calmante daca e cazul.... si toate cele Acum incepe atacul puternic.....
lavy612- vip
Doar e liderul Moranilor el.... ce sa mai zici trebuie sa aiba parte de confort...>>i-or da si tinuta speciala...in ton cu covoarele, sau din lana sa-si aduca aminte de mioarele din Vanvictorelalove a scris:
lavy612- vip
victorelalove a scris:
Nazan , saracuta e destul de ,,muscata'' acum , pentru o buna perioada nu cred ca-i mai trebuie barbat langa ea,nu ar mai avea incredere . De fapt a realizat si ea ca fiind mai mult ,,sechestrata la domiciliu'' (la inceput) nu avea cum sa cunoasca perversitatile barbatilor.Ghinionul ei a fost sa cada pe mana unui sarlatan. Totusi sa-l schimbe ea pe Yavuz..? Sa treca peste puternicele resentimente pt faptul ca i-a ucis sotul ?...Chiar m-ar uimi extrem sa se int asta....
Leyla cu un Aga>> ii va potoli gura aia cand o mai ia pe aratura din cand in cand cu tipetele ei...
lavy612- vip
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 7 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum