24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+20
kh69
alina_chupi
angelica_g
alimar
simi
andreea90
andradamaria
sevalh
teodora_roman
axxa246
Motzişor
IDILKO
Petre Gabriel Nicoleta
lica54
danuza
ninnet
pufy2010
DENISA
lavy612
victorelalove
24 participanți
Pagina 8 din 40
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
lavy612 a scris:
..................Leyla cu un Aga>> ii va potoli gura aia cand o mai ia pe aratura din cand in cand cu tipetele ei...
Bună fetelor! bună asocierea Leyla-Aga. Ea ar trebui să facă gargară în prezenţa lui. Altfel, în prima săptămână nu ar vedea nimic, în a doua ar începe să vadă cu un ochi.....
Da' văd din poze, că se întreţine cu coana mare Băldăroiaca, au făcut vreun armistiţiu sau mai nou îşi declară :love3: .Mai lipseşte să meargă la sala împreună.
Vai vai, nu ştiu când ajung la zi cu noutăţile.
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Re: 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
lavy612 a scris: Doar e liderul Moranilor el.... ce sa mai zici trebuie sa aiba parte de confort...>>i-or da si tinuta speciala...in ton cu covoarele, sau din lana sa-si aduca aminte de mioarele din Van
Asa este...sa plece in Van!!!!!!!!!!!!!
Sa se apuce de transhumanta. Sa stea vara la munte si iarna la ses. Sa se apuce de tors lana si de tesut. In felul acesta sigur isi va gasi pacea. LA STANA CU EL!!!!!!!!
In mijlocul naturii se va incarca pozitiv...poate va incepe sa cante la fluier si sa doineasca...Sa isi limpezeasca mintea si sufletul. Sa devina una cu universul...
Si in acest fel ne linistim si noi...il iertam. Dar numai si numai daca se face baiat bun...
Dar eu tot as vrea sa fie cu Nazan...parca s-ar face dreptate intr-un fel (nu trebuie sa-l judecam prea aspru pe Yavuz...asa a fost crescut). Ia luat sotul lui Nazan si tatal lui Baran...in felul acesta le da intr-un fel sentimentul care le lipseste cel mai mult SA FIE O FAMILIE FERICITA.
Poate...cine stie? Ne fac regizorii o surpriza.
Fetita este bebelul...sigur. Este ceea ce isi doreste Savas. Si mai ales ca are cine sa o apere...Omer, ca doar este frate mai mare.
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Buna Teo.teodora_roman a scris:
Da' văd din poze, că se întreţine cu coana mare Băldăroiaca, au făcut vreun armistiţiu sau mai nou îşi declară :love3: .Mai lipseşte să meargă la sala
Sa mearga la sala..nu spunem NU. Dar sa aibe un antrenor bine facut.
Sa "se simta" si ochii lor BINE...
victorelalove- moderator
Buna seara fetelor!
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Buna seara ninnet.ninnet a scris:Buna seara fetelor!
victorelalove- moderator
Daca se duce la sala , Sahnur o sa renunte cu siguranta la basmalele indoliate... Tot serialul in toale negre.
A venit timpul sa spunem,, Jos cu furourile alea negre!! Woman in black va deveni woman in tights ...>>femeia in colanti ca sa -si faca echipamentul pt sala...
Vic, mi se pare mie sau incepem sa ne impacam cu Yavuzel acum pe ultima suta de metri.
Bestia se transforma in mielusel.... Hmm...>>Asta da ar fi surpriza...>> Sok Sok
A venit timpul sa spunem,, Jos cu furourile alea negre!! Woman in black va deveni woman in tights ...>>femeia in colanti ca sa -si faca echipamentul pt sala...
Vic, mi se pare mie sau incepem sa ne impacam cu Yavuzel acum pe ultima suta de metri.
Bestia se transforma in mielusel.... Hmm...>>Asta da ar fi surpriza...>> Sok Sok
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Helloo Ninnet
lavy612- vip
Bună seara !
da , Yavuz are o carpetă în spate .
Leyla are gura mare , ar fi o " Agaie " bună , i-ar acoperi pe toţi .
Bună Teodora !!
http://www.sabah.com.tr/fotohaber/yasam/sanatcilardan-first-ladyye-destek?albumId=31906
Bună Teodora !!
http://www.sabah.com.tr/fotohaber/yasam/sanatcilardan-first-ladyye-destek?albumId=31906
DENISA a scris:Bună seara !
Bună Teodora !!
Bună Denisa.
De acord cu tine, se ţine pe poziţie Leyla, dar ..... dacă nu reduce sonorul îl înnebuneşte pe Agău şi o reduce la tăcere. ....o soluţie ar fi să împrumute de la coana Băldăreasa râşniţa şi un sac de cafea, s-o ţină omul ocupată
teodora_roman- vip
Doamne ce priviri!!! actori unul şi unul
teodora_roman- vip
mie mi se pare că Ömer are capul cam mare
Murat parcă arată din ce în ce mai bine .
Are par cam multicel de aia pare asa..DENISA a scris:mie mi se pare că Ömer are capul cam mare
lavy612- vip
eu îl suspectam că seamă cu mama (Yasemin) s-au a trăncănit prea mult Leyla la capul lui că tătuţul e mafiot de i-a făcut capul mare bietului copillavy612 a scris:
Are par cam multicel de aia pare asa..
DENISA a scris:mie mi se pare că Ömer are capul cam mare
Aşa e în primii ani de viaţă, capul e disproporţionat faţă de restul corpului - desigur, nu trebuie să fie exagerat. Eu am reacţionat aşa cu propriul meu copil. Apoi m-am edificat. Către 3 ani totul intră în normal, nu am mai fost atentă la momentul exact la care "copilul meu nu mai avea capul prea mare"
teodora_roman- vip
îmi place că e bucălat , cred că Murat adoră copii.
DENISA a scris:îmi place că e bucălat , cred că Murat adoră copii.
Aşa pare, din modul în care se purta cu Asya şi acum cu Omer.
teodora_roman- vip
dacă ar avea un copil cred că ar fi topit după el dar sper să nu îi semene soaţei .
Gata cu timpul meu liber. Trebuie să plec. O seară frumoasă tuturor!
teodora_roman- vip
DENISA a scris:dacă ar avea un copil cred că ar fi topit după el dar sper să nu îi semene soaţei .
După mine, copiii moştenesc întotdeauna câte ceva de la ambii părinţi: deci dacă nu va moşteni fizionomia lui Murat, va avea multe din firea lui.
teodora_roman- vip
Oricui i-ar semana ...va fi un copil norocos cu asa un tatic.DENISA a scris:dacă ar avea un copil cred că ar fi topit după el dar sper să nu îi semene soaţei .
victorelalove- moderator
Asta e Murat ce îmi place mie
Multumim Denisa.
Ce frumos si ce frumosi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eu stau si ma intreb ...Ar fi stat lucrurile cu totul altfel daca ar fi jucat mai intai in Asi si abia apoi sa inceapa "Furtuna" langa nevasta-sa?
Cat de bine ar fi fost!
Ce frumos si ce frumosi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eu stau si ma intreb ...Ar fi stat lucrurile cu totul altfel daca ar fi jucat mai intai in Asi si abia apoi sa inceapa "Furtuna" langa nevasta-sa?
Cat de bine ar fi fost!
victorelalove- moderator
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 8 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum