24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+20
kh69
alina_chupi
angelica_g
alimar
simi
andreea90
andradamaria
sevalh
teodora_roman
axxa246
Motzişor
IDILKO
Petre Gabriel Nicoleta
lica54
danuza
ninnet
pufy2010
DENISA
lavy612
victorelalove
24 participanți
Pagina 9 din 40
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna seara fetelor ! se poate vedea pe aici ep 45 ? PLZ . ca am pierdut urma , era pe alte site-uri ..... Merciiii
sevalh- membru
Data de inscriere : 26/04/2011
Re: 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
sevalh a scris:Buna seara fetelor ! se poate vedea pe aici ep 45 ? PLZ . ca am pierdut urma , era pe alte site-uri ..... Merciiii
netradus îl poţi vedea aici http://www.dizifrm.org/izle/ask-ve-ceza-45-bolum-hd tradus nu e încă urcat pe megaupload
Victoria după personajul Demir nu cred că " şi-ar fi murdărit mâinile " cu personajul ALI
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 04 Mai 2011, 8:50 pm, editata de 1 ori
sevalh a scris:Buna seara fetelor ! se poate vedea pe aici ep 45 ? PLZ . ca am pierdut urma , era pe alte site-uri ..... Merciiii
Bine ai venit! Din păcate, cred că doar pe megaupload.
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Melodia asta ma face sa ma simt bine.
Ca si cum este dintr-o lume total diferita.
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Cred ca ai dreptate...DENISA a scris:
netradus îl poţi vedea aici http://www.dizifrm.org/izle/ask-ve-ceza-45-bolum-hd tradus nu e încă urcat pe megaupload
Victoria după personajul Demir nu cred că " şi-ar fi murdărit mâinile " cu personajul ALI
Si atunci chiar ca nu ar fi intalnit-o niciodata pe DIVA... CE PIERDERE.
victorelalove- moderator
Salut natiunee!
Am revenit si nu stiu ce-am pierdut!!!!!!!!!!
sper ca sunteti bine si acum sau maine ma apuc sa recuperez
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Stiti ce ma gandeam : Mai tare ca Leyla "in clanta" (asta ca se ne exprimam elevat ) nu este nimeni.
Asa ca eu inca astept confruntarea ei cu Yavuz
Sa vedem atunci ce mai face bietul Aga...parca vad ca ii plangem de mila, ca nu il mai poate scoate nimeni din manutele doamnei profesoare. Pai credeti ca elevilor le mergea cu ea, cand preda? Sau doamne fereste sa nu-si fi facut temele... De acolo stie ea sa vorbeasca asa mai ...sa spunem... raspicat.
Asa ca eu inca astept confruntarea ei cu Yavuz
Sa vedem atunci ce mai face bietul Aga...parca vad ca ii plangem de mila, ca nu il mai poate scoate nimeni din manutele doamnei profesoare. Pai credeti ca elevilor le mergea cu ea, cand preda? Sau doamne fereste sa nu-si fi facut temele... De acolo stie ea sa vorbeasca asa mai ...sa spunem... raspicat.
victorelalove- moderator
Buna andra.andradamaria a scris:Salut natiunee!
Bine ai revenit. Ce mai faci?
victorelalove- moderator
Bună Andrada!!
Lui Leyla îi trebuie unul bondoc ca şi ea şi dacă se poate mut , vorbeşte ea şi ptr el . mi-ar pare rău ca Pelin să rămână singură , s-a dovedit a fi o bună amică.
Lui Leyla îi trebuie unul bondoc ca şi ea şi dacă se poate mut , vorbeşte ea şi ptr el . mi-ar pare rău ca Pelin să rămână singură , s-a dovedit a fi o bună amică.
I am dar voi ati sarbatorit nunta ...de pe vas! n-am vazut episodul dar incerc sa-l inteleg din "scrierile" voastre!victorelalove a scris:
Buna andra.
Bine ai revenit. Ce mai faci?
andradamaria- vip
Andrada până ne-am dezmeticit noi nunta s-a terminat , dar Savaş a arătat " beton armat "
DENI ,AM AJUNS LA POZELE FACUTE DE TINE si Muratel mi se pare frumusel foc! nu degeaba il iubim noiDENISA a scris:Bună Andrada!!
andradamaria- vip
nu degeaba îmi sucesc eu gâtul pe net după dumnealuiandradamaria a scris:
DENI ,AM AJUNS LA POZELE FACUTE DE TINE si Muratel mi se pare frumusel foc! nu degeaba il iubim noi
Am sarbatorit!!!!!!!!!!!andradamaria a scris:
I am dar voi ati sarbatorit nunta ...de pe vas! n-am vazut episodul dar incerc sa-l inteleg din "scrierile" voastre!
Cu un Murat impecabil... Sa se dea cate unul la toata lumea!!!!!!!!!!!
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Cu un Murat impecabil... Sa se dea cate unul la toata lumea!!!!!!!!!!!
La mine dacă se poate mai mulţi
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 04 Mai 2011, 9:25 pm, editata de 1 ori
[quote="DENISA"]Sara bună tuturor!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Bună Motzi !! am crezut că ne-ai uitat.
DENISA a scris:
La mine dacă se poate mai mulţi
Fara numar...
victorelalove- moderator
Hai denisa ca poate ti-ar ajunge unul!!!!!!!!
Vic tu realizezi cati ar trebui???????!balcanii sunt topiti dupa el...poate ar face si transhumanta unele...ca tot ziceai tu de ea si beneficiile asociate
PENTRU LICA
Vic tu realizezi cati ar trebui???????!balcanii sunt topiti dupa el...poate ar face si transhumanta unele...ca tot ziceai tu de ea si beneficiile asociate
PENTRU LICA
andradamaria- vip
Andrada e prea puţin ptr mine
DENISA a scris:e bestial Kiraç
De unde o scoate atatea melodii frumoase...nu stiu. Dar asa se intampla... daca la unii talentul "este dat cu carul"...la altii nu mai ramane.
victorelalove- moderator
eu pâna la 1001 de nopţi habar nu aveam de Kiraç dar de atunci îmi place enorm ..
ce îmi plăcea enorm de la Kiraç
Gata vă pupăcesc , mă duc să-l văz pe Ezelu' , vizionare plăcută şi vouă.
ce îmi plăcea enorm de la Kiraç
Gata vă pupăcesc , mă duc să-l văz pe Ezelu' , vizionare plăcută şi vouă.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 04 Mai 2011, 9:38 pm, editata de 2 ori
andradamaria a scris:Hai denisa ca poate ti-ar ajunge unul!!!!!!!!
Vic tu realizezi cati :mURI>: ar trebui???????!balcanii sunt topiti dupa el...poate ar face si transhumanta unele...ca tot ziceai tu de ea si beneficiile asociate
O planeta plina de Murat...Ca sa fie toata lumea fericita!!!!!!!!!!
Acum sa ne gandim unde i-am ascunde de soti si de iubiti? Ca nu cred ca ar fi prea entuziasmati...
victorelalove- moderator
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 9 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum