24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+20
kh69
alina_chupi
angelica_g
alimar
simi
andreea90
andradamaria
sevalh
teodora_roman
axxa246
Motzişor
IDILKO
Petre Gabriel Nicoleta
lica54
danuza
ninnet
pufy2010
DENISA
lavy612
victorelalove
24 participanți
Pagina 10 din 40
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Motzi, am ramas cu atatea asteptari dupa asi ..ca si azi mai astept sa se intample ceva dar si tu si Deni v-ati pus de acord sa ne cu reluarile astea ca ma DOOOR!!!!!!!!!!!!!!!toate amintirile cu ei ,cel mai neamplinit sentiment pe care l-am avut vreodata legat de vreo poveste a fost povestea de dupa ASI
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Mier 04 Mai 2011, 9:43 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Re: 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Dar pe ei? Pe Murat si pe Tuba...nu crezi ca ii doare?andradamaria a scris: cu reluarile astea ca ma DOOOR!!!!!!!!!!!!!!!toate amintirile cu ei.
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Despre astia doi chiar nu mai stiu ce sa cred, parca totul se disipeaza cand vine vorba de Asi...ce a fost acolo, numai ei stiu ,ce stim noi este ce-am vazut pe ecran si doar nu ne-or crede tampiti pe totivictorelalove a scris:
Dar pe ei? Pe Murat si pe Tuba...nu crezi ca ii doare?
andradamaria- vip
andradamaria a scris:
Despre astia doi chiar nu mai stiu ce sa cred, parca totul se disipeaza cand vine vorba de Asi...ce a fost acolo, numai ei stiu ,ce stim noi este ce-am vazut pe ecran si doar nu ne-or crede tampiti pe toti
Sa nu ne creada...ca ne-ar durea si asta.
victorelalove- moderator
Dragalaselor iubitele lu bunicuta va multumesc din suflet si din pentru urarile si felicitarile pe care mi leati adresat!Va multumesc mult ca existati in viata mea ma simt foarte bine in compania voastra.Va invit pe toate iubitele mele la un restaurant sa continuam petrecerea impreuna prezenta obligatorie
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Multumim Lica.lica54 a scris:Dragalaselor iubitele lu bunicuta va multumesc din suflet si din pentru urarile si felicitarile pe care mi leati adresat!Va multumesc mult ca existati in viata mea ma simt foarte bine in compania voastra.Va invit pe toate iubitele mele la un restaurant sa continuam petrecerea impreuna prezenta obligatorie
Inca o data... LA MULTI ANI, SANATATE SI TOT BINELE DIN LUME!
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Mier 04 Mai 2011, 10:10 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
La naiba ,VIC, cred ca de fapt le este frica sa se vada fata-n fata, 2 ani este un timp si nu putin...ca sa uite ,vad ca si-au impus sa uite le trebuie timp dublu, si sa vezi belea cei doi sunt asaltati cu asi la fiecare iesire "oficiala"ba acum mai e nominalizat si pe la Monte CARLO OAMENII ASTIA n-au incotro , ii vor aduna fanii odata si odata, doar sper ca in timp realvictorelalove a scris:
Sa nu ne creada...ca ne-ar durea si asta.
multumim LICA :za2: :sdf:
andradamaria- vip
Adevarat ai grait soro....andradamaria a scris: La naiba ,VIC, cred ca de fapt le este frica sa se vada fata-n fata, 2 ani este un timp si nu putin...ca sa uite ,vad ca si-au impus sa uite le trebuie timp dublu, si sa vezi belea cei doi sunt asaltati cu asi la fiecare iesire "oficiala"ba acum mai e nominalizat si pe la Monte CARLO OAMENII ASTIA n-au incotro , ii vor aduna fanii odata si odata, doar sper ca in timp real
Prin faptul ca se evita (si sa nu spuna ca nu este asa) nu fac nimic altceva decat sa alimenteze si mai mult "mintile noastre" ...
Sa se adune o data...sau de doua ori... sau de cate ori vor ei Dar sa se adune ...
Totusi crezi ca o lasa Murat pe Burcin? Cred ca ea este unul dintre motivele pentru care si pastreaza distanta...ca altfel nu imi dau seama de ce aceasta impotrivire.
Sunt actori exceptionali ( si Murat si Tuba)...dar sa nu punem privirele lor doar pe seama acestui lucru...
Cum s-a uitat la Tuba nu cred ca l-am vazut vreodata privind-o pe Burcin... Sa fie si doamna constienta de faptul ca a pus mana pe Murat la momentul potrivit?...cateva luni daca ar mai fi trecut (de ce nu a fost asa...de ce mai...de ce?) povestea de pe ecran s-ar fi transformat in realitate...
victorelalove- moderator
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=71773&page=21aici daca vreti sa vedeti poze din ASI
lica54- vip
Buna seara .. Sa fii fericita Lica
Cum te-ai petrecut astazi??? Fetelor , chiar Tuba este implicata in vreo relatie la momentul actual...?
Cum te-ai petrecut astazi??? Fetelor , chiar Tuba este implicata in vreo relatie la momentul actual...?
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Buna lavy.lavy612 a scris:Buna seara .. Sa fii fericita Lica
Da... este intr-o relatie.
victorelalove- moderator
...victorelalove a scris:
Buna lavy.
Da... este intr-o relatie.
O fi avand si ea tot vreun ,,tinerel'' din ala ca tot am vazut ca sunt la moda pe la ele relatiile astea mai ,, neconventioanele'' sa zic asa gen( ,,iesi cu bunicul pe strada'').Offf si ele sunt atat de dragutee......
lavy612- vip
INFORMATI PE TOATA LUMEA!!!
Au fost trimise emailuri cu fotografiile lui Osama Bin-Laden şi, imediat ce deschideţi aceste emailuri, computerul dvs. va fi terminat definitiv!
Dacă primiţi un email în care se scrie "Osama Bin Laden capturat" sau "Osama Spânzurat", nu
deschideţi attachmentul.
Aceste email a fost distribuit în toate ţările din lume.
Luaţi în consideraţie şi trimiteţi acest avertisment tuturor celor pe care-i cunoaşteţi.
RUGAM TRIMITETI ACEST AVERTISMENT PRIETENILOR, FAMILIEI SI celor din lista CONTACTILOR
Fiţi vigilenţi în următoarele zile:
Nu deschideţi niciun mesaj care are ataşata o filă numita "Invitaţie", indiferent cine o trimite.
Este un virus care deschide o Flacără Olimpică care "arde" întregul hard disc C al computerului dvs.
Acest virus poate fi trimis de la cineva care are adresa dvs. de email în lista de de contact, de aceea trebuie să trimiteţi acest email tuturor contacţilor.
E mai bine să primiţi acest mesaj de 25 de ori, decât să primiţi virusul şi să-l deschideţi.
Dacă primiţi un mail cu denumirea de 'invitaţie', chiar trimis de un prieten, nu-l deschdeţi şi
scoateţi-l din computer imediat.
Acesta este cel mai rău virus anunţat de CNN, a fost clasificat de Microsoft ca cel mai distructiv virus de pana in prezent .
Acest virus a fost descoperit ieri de către McAfee şi încă nu există remediu pentru acest gen de virus.
best regards / Mit freundlichem Gruß
Au fost trimise emailuri cu fotografiile lui Osama Bin-Laden şi, imediat ce deschideţi aceste emailuri, computerul dvs. va fi terminat definitiv!
Dacă primiţi un email în care se scrie "Osama Bin Laden capturat" sau "Osama Spânzurat", nu
deschideţi attachmentul.
Aceste email a fost distribuit în toate ţările din lume.
Luaţi în consideraţie şi trimiteţi acest avertisment tuturor celor pe care-i cunoaşteţi.
RUGAM TRIMITETI ACEST AVERTISMENT PRIETENILOR, FAMILIEI SI celor din lista CONTACTILOR
Fiţi vigilenţi în următoarele zile:
Nu deschideţi niciun mesaj care are ataşata o filă numita "Invitaţie", indiferent cine o trimite.
Este un virus care deschide o Flacără Olimpică care "arde" întregul hard disc C al computerului dvs.
Acest virus poate fi trimis de la cineva care are adresa dvs. de email în lista de de contact, de aceea trebuie să trimiteţi acest email tuturor contacţilor.
E mai bine să primiţi acest mesaj de 25 de ori, decât să primiţi virusul şi să-l deschideţi.
Dacă primiţi un mail cu denumirea de 'invitaţie', chiar trimis de un prieten, nu-l deschdeţi şi
scoateţi-l din computer imediat.
Acesta este cel mai rău virus anunţat de CNN, a fost clasificat de Microsoft ca cel mai distructiv virus de pana in prezent .
Acest virus a fost descoperit ieri de către McAfee şi încă nu există remediu pentru acest gen de virus.
best regards / Mit freundlichem Gruß
lica54- vip
lavy612 a scris:...
O fi avand si ea tot vreun ,,tinerel'' din ala ca tot am vazut ca sunt la moda pe la ele relatiile astea mai ,, neconventioanele'' sa zic asa gen( ,,iesi cu bunicul pe strada'').Offf si ele sunt atat de dragutee......
Nu...in cazul ei chiar este tinerel...tinerel dar uratel.
Nici eu nu pot intelege astfel de relatii...Dar in sfarsit, daca asa vor ele. Se poarta "frumoasa si bestia"
Avea si Nurgul un sot... Mai, mai, sa lesini (chiar daca era mai in varsta ca ea, dar cel putin sa fi fost si el cat de cat)...Bine ca a divortat..poate isi cauta unul mai tanar...
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Nici eu nu pot intelege astfel de relatii...Dar in sfarsit, daca asa vor ele. Se poarta "frumoasa si bestia"
Avea si Nurgul un sot... Mai, mai, sa lesini (chiar daca era mai in varsta ca ea, dar cel putin sa fi fost si el cat de cat)...Bine ca a divortat..poate isi cauta unul mai tanar...
Offf si la cat de frumoase sunt..... aveam pretentii la ele.
Al lui Nurgul chiar ,,aratare'' ...maimuta paroasa.Poate ca a incantat-o si potentialul financiar , cine stie....bn ca l-a lasat.
Parca o ,,pescuisera''paparazii intr-un timp cu unul mai tinerel dar tot asa cu trasaturi Sok...
Deh... chiar ca se poarta ,,Frumoasa si bestia'' si in randul actorilor>>> Stim noi cine >>> PERSOANA IMPORTANTA>>
Frumosul si bestia sa adaptam.>>>
lavy612- vip
Sa credem ca se iubesc...indiferent de cum arata unul sau celalalt...Si sa spunem ca inimii nu ii poti porunci. Dar in cazul lui Nurgul ea castiga foarte bine, nu ar avea nevoie de ajutor financiar...lavy612 a scris:
Offf si la cat de frumoase sunt..... aveam pretentii la ele.
Al lui Nurgul chiar ,,aratare'' ...maimuta paroasa.Poate ca a incantat-o si potentialul financiar , cine stie....bn ca l-a lasat.
Parca o ,,pescuisera''paparazii intr-un timp cu unul mai tinerel dar tot asa cu trasaturi Sok...
Deh... chiar ca se poarta ,,Frumoasa si bestia'' si in randul actorilor>>> Stim noi cine >>> PERSOANA IMPORTANTA>>
Frumosul si bestia sa adaptam.>>>
Am mai spus "FRUMUSETEA ESTE IN OCHII CELUI CE PRIVESTE" ...SA NU II JUDECAM PENTRU ALEGERILE FACUTE....SA NU II JUDECAM PREA ASPRU...
Nici cu "draguta" nu asa avea nimic...insa nu imi place ca se crede CENTRUL UNIVERSULUI...
Si mie... mi s-ar parea corect ca CEI FRUMOSI SA SE CASATOREASCA CU CEI FRUMOSI... (Frumosi din mai multe puncte de vedere).
victorelalove- moderator
Dragalaselor astazi am avut o zi plina asa ca ma retrag noapte buna [center]
lica54- vip
Noapte buna Lica.lica54 a scris:Dragalaselor astazi am avut o zi plina asa ca ma retrag noapte buna [center]
Somn usor si vise placute.
Proaspatul tata intra in camera unde tocmai nascuse nevasta’sa: Copilul din patut era negru ca tuciu’. S-a uitat urat la nevasta’sa, … si aceasta s-a explicat:
-”Dragul meu, stiu de ce copilul nostru este negru. Stii, cand eram fetita, tatal meu lucra in Coasta de Fildes si mama a ales sa ma aplapteze o negresa. Genele negre din laptele ei au trecut direct in sangele meu si de aceea copilul nostru este negru…
- Barbatul mirat..”A da?”
Atunci barbatul a sunat-o pe maica’sa s-o anunte ca a devenit tatic.
-”O, dragul meu sunt asa de fericita… dar ia spune seamana cu tine???
-”Mama sunt cel mai fericit tatic din lume, sau aproape fericit…, bine e’…, e negru…. Dar am o explicatie!…
Uite: nora ta , cand era mica, taica’su lucra in Coasta de Fildes, si maica’sa a ales s-o alapteze pe fi-sa o negresa.
Genele din laptele negresei au trecut in sangele ei si uite asa copilul nostru este negru”
-”Aha! acum am inteles. Este exact cazul tau cand ai fost mic, te-am alaptat cu lapte de vaca, si genele ei au trecut in sangele tau, de’aia esti un mare bou.
.........................................................................................
Sotul si sotia aveau un caine rau. Se hotarasc sa scape de el.
Sotul ia cainele se urca in masina si il duce la cateva strazi distanta, il lasa acolo. Se intoarce sotul acasa si peste 2 ore, hop si cainele la usa.
A doua zi, se urca sotul in masina, ia cainele si il duce in alt cartier. Se intoarce acasa, peste 2 ore, iar apare cainele la usa.
A treia zi, ia asta cainele il baga in masina, da ture prin oras, o ia pe tot felul se strazi, se invarte… Lasa cainele se urca in masina si pleaca.
Peste 2 ore suna telefonul in casa. Raspunde nevasta…
Sotul:
- Nevasta, s-a intors cainele acasa?
- Da, s-a intors.
- Da-l la telefon ca m-am pierdut.
..............................................................................................
Un barbat surprins la amanta de catre sot, sare de la etajul 5.
In cadere se gindeste: “Nu puteam sa stau acasa cu nevasta… sa maninc un gratar… sa beau un sprit…. si …. cine stie …. poate sa fac si sex ?!?.”
Cade cu noroc pe o capitza de iarba proaspat cosita din spatiul verde al blocului si cugeta:
“Doamne cum e omul…. numai doua secunde am fost disperat si cate prostii mi-au trecut prin cap…”
...................................................................................
“Draga John, Nu mai pot continua aceasta relatie. Distanta dintre noi este prea mare. Trebuie sa recunosc ca deja te-am inselat de 2 ori de cand ai plecat si nu cred ca este corect pentru nici unul dintre noi. Imi pare rau. Te rog sa imi trimiti inapoi poza cu mine pe care ti-am trimis-o acum ceva vreme. Cu dragoste, Becky.”
Soldatul cu sentimentele ranite si ochii inlacrimati le-a cerut tuturor camarazilor sai orice fel de poze pe care le au cu iubite, surori sau foste iubite si amante. Pe langa poza cu Becky, John i-a trimis toate celelalte fotografii cu femei frumoase pe care le-a strans de la prietenii lui.
In total erau 53 de fotografii alaturi de scrisoarea care spunea: “Draga Becky, imi pare rau dar nu-mi pot aminti cine dracu esti. Te rog sa-ti iei poza din teanc!”
victorelalove- moderator
[quote="victorelalove"
Si mie... mi s-ar parea corect ca CEI FRUMOSI SA SE CASATOREASCA CU CEI FRUMOSI... (Frumosi din mai multe puncte de vedere).
[/quote]... Fiecare alege dupa propriile valori , ai dreptate, sa nu-i condamnam, motivele le stiu doar ei in legatura cu alegerea partenerilor de viata .Noapte buna , Lica
Thanks pt bancuri >>>mai destindem atmosfera
[/quote]... Fiecare alege dupa propriile valori , ai dreptate, sa nu-i condamnam, motivele le stiu doar ei in legatura cu alegerea partenerilor de viata .Noapte buna , Lica
Thanks pt bancuri >>>mai destindem atmosfera
lavy612- vip
Invazie de soareci. Din disperare, s-a anuntat ca cine va inventa un dispozitiv de prins soareci va primi o recompensa substantiala.
Un inventator se prezinta cu o inventie grozava. Pe o placuta de lemn era infipta o lama, iar la capetele placutei erau doua bucati de cascaval. Juriul il intreaba: -Cum functioneaza? -Simplu. Vine soarecele si pune gatul pe lama si se intreba:"Sa mananc bucata din dreapta sau bucata din stanga?"si da din cap, taindu-si gatul.
-Bine, dar cascavalul este scump si nu se gaseste. Mai simplificati! Peste 3 zile si 3 nopti vine inventatorul fara bucatile de cascaval.
-Acum cum functioneaza? intreaba juriul.
-Vine soarecele , pune gatul pe lama si se intreaba dand din cap in stanga si in dreapta: "Unde este cascavalul?"
..............................................................................
Un reporter ajunge la stana pentru a lua interviu unui cioban:
- Buna ziua, bade !
- Buna sa-ti fie inima, straine, ce vant te aduce pe la noi ?
- Am cateva intrebari pentru matale, se poate ?
- No, amu spune ...
- Acestea sunt oile matale ?
- Alea albe ...
- Pai si alea negre ?
- Si alea negre ...
- Si dau mult lapte oile astea ?
- Alea albe ...
- Pai si alea negre nu dau ?
- Si alea negre ...
- Da lana ? Care dau mai multa ?
- Alea albe ...
- Pai ... si alea negre ?
- Si alea negre ...
- Bade ... m-ai omorat cu oile albe ale matale ? Ce au oile albe mai special in fata celor negre ? De ce tot timpul le ridici in slavi ?
- Apai ... alea albe sunt ale mele ...
- Si alea negre ?
- Si alea negre ...
Un inventator se prezinta cu o inventie grozava. Pe o placuta de lemn era infipta o lama, iar la capetele placutei erau doua bucati de cascaval. Juriul il intreaba: -Cum functioneaza? -Simplu. Vine soarecele si pune gatul pe lama si se intreba:"Sa mananc bucata din dreapta sau bucata din stanga?"si da din cap, taindu-si gatul.
-Bine, dar cascavalul este scump si nu se gaseste. Mai simplificati! Peste 3 zile si 3 nopti vine inventatorul fara bucatile de cascaval.
-Acum cum functioneaza? intreaba juriul.
-Vine soarecele , pune gatul pe lama si se intreaba dand din cap in stanga si in dreapta: "Unde este cascavalul?"
..............................................................................
Un reporter ajunge la stana pentru a lua interviu unui cioban:
- Buna ziua, bade !
- Buna sa-ti fie inima, straine, ce vant te aduce pe la noi ?
- Am cateva intrebari pentru matale, se poate ?
- No, amu spune ...
- Acestea sunt oile matale ?
- Alea albe ...
- Pai si alea negre ?
- Si alea negre ...
- Si dau mult lapte oile astea ?
- Alea albe ...
- Pai si alea negre nu dau ?
- Si alea negre ...
- Da lana ? Care dau mai multa ?
- Alea albe ...
- Pai ... si alea negre ?
- Si alea negre ...
- Bade ... m-ai omorat cu oile albe ale matale ? Ce au oile albe mai special in fata celor negre ? De ce tot timpul le ridici in slavi ?
- Apai ... alea albe sunt ale mele ...
- Si alea negre ?
- Si alea negre ...
victorelalove- moderator
Oaia neagra ramane oaie neagra (Yavuzel ,,al nostru'' ) Oaia alba e febletea badii
Somn usor Pe maine
Somn usor Pe maine
lavy612- vip
Ca sa visati frumos... cupidon
lavy612- vip
Te pup lavy.
Noapte buna si somn usor. have a nice day have a nice day have a nice day
Pe maine.
Noapte buna tuturor!
Noapte buna si somn usor. have a nice day have a nice day have a nice day
Pe maine.
Noapte buna tuturor!
victorelalove- moderator
Noapte buna dragelor
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Buna dimineata dragalaselor a sosit cafeluta.
lica54- vip
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 10 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum