24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+20
kh69
alina_chupi
angelica_g
alimar
simi
andreea90
andradamaria
sevalh
teodora_roman
axxa246
Motzişor
IDILKO
Petre Gabriel Nicoleta
lica54
danuza
ninnet
pufy2010
DENISA
lavy612
victorelalove
24 participanți
Pagina 13 din 40
Pagina 13 din 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
andreea90 a scris:
Asa sunt si eu .. mai am 2 luni si fac 21 de ani .. si mi-e groaza .. prefer sa raman la 20 de ani .. nu mai vreau sa cresc .. parca toata lumea asteapta cat de curand sau peste un an , doi , sa primeasca invitatii la nunta .. si nu e bine .. Te pup
Buna andreea
Sa stii ca asa este...cei din jurul tau nu sunt niciodata "multumiti".
Daca nu esti casatorit....te intreaba cand vei face pasul.
Te casatoresti. Crezi ca sunt fericiti? Ashhh...De unde? Incep sa te intrebe cand vei face un bebel...
Faci si bebelul... yupy... Nici nu iesi bine din spital...ca te si intreaba cand il ai programat pe al 2-lea
Asa ca....fetelor bucurati-va de varsta de 20 de ani...este frumoasa.
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
ce fac fetele ???
În ochii tăi văd lumina..
În ochii tăi văd viaţa..
În zâmbetul tău văd durerea ce o simţi
În ochii tăi văd tristeţea..
În ochii tăi văd lumina..
În ochii tăi văd viaţa..
În zâmbetul tău văd durerea ce o simţi
În ochii tăi văd tristeţea..
Ce dreptate ai....ochii fac totul.victorelalove a scris:
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Cate un Murat la fiecare...Nu trebuie sa spuna si sa faca nimic...sa stam doar asa si sa ne uitam in ochii lui. Ochi care spun tot... cupidon
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Simi bun venit în curtea noastră..
Vorbim (scriem) despre Murat....Si pozele cu poezia au venit la fix. Multumim.DENISA a scris:[color=blue]ce fac fetele ???
victorelalove- moderator
.... Va dati seama privirea aia ...face to facesimi a scris:Ce dreptate ai....ochii fac totul.
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Vise, taica, vise...lavy612 a scris:.... Va dati seama privirea aia ...face to face
Privirea aia va fi "indreptata tot timpul" spre Burcin.
Chiar daca cateodata pare ca priveste prin .
victorelalove- moderator
trăgea aseară Curcinica de Ali în Ezel oare aşa face şi acasă cu Fulgerică??
DENISA a scris:trăgea aseară Curcinica de Ali în Ezel oare aşa face şi acasă cu Fulgerică??
Acasa este delicata, o adevarata lady (in red). Ti-am mai spus...asa ii cere rolul, sa fie mai dura, mai necizelata si mai urata...
victorelalove- moderator
DENISA a scris:trăgea aseară Curcinica de Ali în Ezel oare aşa face şi acasă cu Fulgerică??
Tind sa cred da .. e cam dura de fel .. pune piciorul in prag cand vrea ceva .. daca a ajuns sa-l linisteasca si pe Murat .. are ochii doar pt ea
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Victoria cred că toate aceste " calităţi " enumerate de tine le-a dobândit din naştere că doar e " talentoasă şi vedetă " de la naştere.
Visam si noi ce sa facem.... Vrabia malai viseaza..victorelalove a scris:.
Chiar daca cateodata pare ca priveste prin .
Burci vrea sa faca pe comandantul Priviri ucigatoare cu portia
lavy612- vip
Ne ,,pare rau'' ca atentam din nou la fizicul si caracterul ei
lavy612- vip
Ce comica e poza
andreea90- vip
..andreea90 a scris:
Asa sunt si eu .. mai am 2 luni si fac 21 de ani .. si mi-e groaza .. prefer sa raman la 20 de ani .. nu mai vreau sa cresc .. parca toata lumea asteapta cat de curand sau peste un an , doi , sa primeasca invitatii la nunta .. si nu e bine .. vreau sa raman copil .. glumesc .. trebuie sa crestem .. important e sa ne pastram sufletul tanar .. Lavy sa stii ca si varsta de 20 e frumoasa .. parca mai frumoasa ca aceea de 18 .. stii cum era melodia aia "Ca la 20 de ani .. fara griji si fara ( cu multi ) banii " Te pup
Andreea, sa stii ca si eu preferam sa raman la 19 , dar nu ma pot impotrivi , zilele se scurg. Sper sa ma bucur din plin de varsta de 20, desi de acum se amplifica grijile si responsabilitatile>> fetele stiu mai bine decat noi. Ai dreptate , cred ca e mult mai deosebita decat 18 .... >> Aaa si totusi sa nu gandim la casatorie de acum >>le multumim fetelor pt sfat. Te pup si eu
lavy612- vip
Nu stiu cum se face, ca doar de rau o vorbim de fiecare data.lavy612 a scris:Ne ,,pare rau'' ca atentam din nou la fizicul si caracterul ei
Da , este mai dura si cred ca da "cu pumnul in masa"... De fluierat... ce sa mai spunem? Fluiera ca-n codru...si asta la un eveniment important...(de i-a facut pe aia din Ezel sa se cruceasca)...nu vreau sa ma gandesc ce face cand este acasa. Dar....eu inca mai sper ca voi gasi un motiv, pentru care sa o plac. Pana acum nu am reusit. Voi? O iubeste Murat dintr-un motiv!!!!!!!!!
Poate ca are PENE FRUMOASE .
victorelalove- moderator
iubita, m-am revazut pe mine acum 2 ani, numai ca eu am vazut episoadele ASI in avans ,pe turceste, sa vezi "ce febra ASI" ne lovise ca nu ne-am revenit nici in ziua de azi,simi a scris:Fetelor,ma scuzati ca ma bag si eu ca musca in lapte pe aici,dar vreau sa va povestesc ce s-a intamplat cu mine cand am vazut serialul Asi.Prima oara sa va spun ca pe Murat l-am remarcat abia in ianuarie in Ask ve ceza.M-am indragostit iremediabil parca m-a lovit cineva cu sageata.Bineinteles ca am cautat pe internet si alte filme cu el.L-am gasit pe Asi.De la inceput m-ia placut,si credeti-ma va rog ca doua saptamani nu m-am deslipit de calculator.Nu dormeam,nu mancam nici curat nu mai faceam.De mancare nu mai putea fii vorba,am lasat saracii copii(am 3)sa moara de foame.Venea sotul meu de la servici si facea mancare.Cand pleca sotul meu la servici dimineata eu eram la calculator,cand venea eu eram in acelas loc.Multumesc lui D-zeu ca m-a inteles si m-a lasat in pace pana am terminat cu filmul.Asi e cel mai frumos serial pe care l-am vazut.Imi pare rau ca Murat nu a ramas cu Tuba,si s-a casatorit cu cotofana de Burcin.De atunci am revazut serialul de4 ori dar cu pauze nu la foc,continu.Multumesc daca ati avut rabdare sa cititi atata despre mine dar asta a fost.
orice informatie cat de mica era dezbatuta, ca s-au scris despre serial si actori cateva volume!!!!!!!!!!!(nu este nici o exagerare)..a fost un fenomen ! si constat cu placere ca "fenomenul"se repeta oriunde in lumea larga unde se difuzeaza ASI, ASTA MA FACE SA CRED CA N-AM FOST DUSE CU PLUTA, chiar de tot
Dupa ce s-a terminat serialul la Kanald, care nu s-a sfiit sa taie din el scene superbe, sa faca episoadele dupa chipul si asemanarea lor l-am revazut si "pe romaneste" si am fost la randul meu tintuita din nou in fata PC si tinta ironiilor familiale dar n-am patit altceva in afara faptului ca ..ASI este de neuitat!!!!!!!!!
SALUT FETE SI BAIETI!
Scuze ca n-am salutat mai intai dar m-au furat amintirile
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Buna andra
victorelalove- moderator
Buna Andrada Se pare ca ,,febra '' aceasta a persistat destul de mult, au trecut 2 ani, este si actualmente destul de puternica si nu se stie pt cat timp va fi asa.....
lavy612- vip
Pe mai incolo...
lavy612- vip
lavy612 a scris:Buna Andrada Se pare ca ,,febra '' aceasta a persistat destul de mult, au trecut 2 ani, este si actualmente destul de puternica si nu se stie pt cat timp va fi asa.....
Va dura...pana cand...SE VA CASATORI MURAT CU TUBA!
victorelalove- moderator
Buna fetelor........mai inceteaza ploaia asta ????????
:ploaie: :ploaie: :ploaie:
:ploaie: :ploaie: :ploaie:
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Buna ninnet .ninnet a scris:Buna fetelor........mai inceteaza ploaia asta ????????
Nu stiu ce sa spun...Parca suntem in timpul musonului...
Sa vina o data vara ...ca ne-am saturat de frig... :fan6:
Poza este geniala!!!!!!!!
victorelalove- moderator
Pe mai tarziu .. Multumesc Victoria pt sfaturi .. ai mare dreptate .. Va pupacesc pe toate
andreea90- vip
Te pupic andreea
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Pagina 13 din 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 13 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum