Serialesitelenovelet
24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+20
kh69
alina_chupi
angelica_g
alimar
simi
andreea90
andradamaria
sevalh
teodora_roman
axxa246
Motzişor
IDILKO
Petre Gabriel Nicoleta
lica54
danuza
ninnet
pufy2010
DENISA
lavy612
victorelalove
24 participanți

Pagina 13 din 40 Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Urmatorul

In jos

24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 Empty Re: 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Joi 05 Mai 2011, 3:34 pm

andreea90 a scris:

Asa sunt si eu .. mai am 2 luni si fac 21 de ani .. si mi-e groaza Crying or Very sad .. prefer sa raman la 20 de ani .. nu mai vreau sa cresc Smile .. parca toata lumea asteapta cat de curand sau peste un an , doi , sa primeasca invitatii la nunta .. si nu e bine .. Te pup kisskisskiss

Smile Smile Smile
Buna andreea kiss
Sa stii ca asa este...cei din jurul tau nu sunt niciodata "multumiti".
Daca nu esti casatorit....te intreaba cand vei face pasul. 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 2743637754
Te casatoresti. 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 57855 Crezi ca sunt fericiti? Ashhh...De unde? Incep sa te intrebe cand vei face un bebel... stupid
Faci si bebelul... yupy... Nici nu iesi bine din spital...ca te si intreaba cand il ai programat pe al 2-lea Smile Smile Smile
Asa ca....fetelor bucurati-va de varsta de 20 de ani...este frumoasa. kiss kiss kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 Empty Re: 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de DENISA Joi 05 Mai 2011, 3:35 pm

ce fac fetele ???

24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 50muratyildirim24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 Murat1b

În ochii tăi văd lumina..
În ochii tăi văd viaţa..
În zâmbetul tău văd durerea ce o simţi
În ochii tăi văd tristeţea..
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Joi 05 Mai 2011, 3:35 pm

victorelalove a scris:

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! kiss
Cate un Murat la fiecare...Nu trebuie sa spuna si sa faca nimic...sa stam doar asa si sa ne uitam in ochii lui. 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 283516 Ochi care spun tot... cupidon
Ce dreptate ai....ochii fac totul.
simi
simi
vip
vip

Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 05 Mai 2011, 3:36 pm

Simi bun venit în curtea noastră..
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 05 Mai 2011, 3:38 pm

DENISA a scris:[color=blue]ce fac fetele ???

Vorbim (scriem) despre Murat....Si pozele cu poezia au venit la fix. Multumim. kiss kiss kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Joi 05 Mai 2011, 3:39 pm

simi a scris:Ce dreptate ai....ochii fac totul.
.... Va dati seama privirea aia ...face to face 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 283516
lavy612
lavy612
vip
vip

Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 05 Mai 2011, 3:41 pm

lavy612 a scris:.... Va dati seama privirea aia ...face to face 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 283516
Vise, taica, vise... Smile Smile Smile
Privirea aia va fi "indreptata tot timpul" spre Burcin.
Chiar daca cateodata pare ca priveste prin 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 756436 . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 05 Mai 2011, 3:43 pm

trăgea aseară Curcinica de Ali în Ezel oare aşa face şi acasă cu Fulgerică?? 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 359517
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 05 Mai 2011, 3:47 pm

DENISA a scris:trăgea aseară Curcinica de Ali în Ezel oare aşa face şi acasă cu Fulgerică?? 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 359517
Smile Smile Smile
Acasa este delicata, o adevarata lady (in red). Ti-am mai spus...asa ii cere rolul, sa fie mai dura, mai necizelata si mai urata... Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andreea90 Joi 05 Mai 2011, 3:48 pm

DENISA a scris:trăgea aseară Curcinica de Ali în Ezel oare aşa face şi acasă cu Fulgerică?? 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 359517

Tind sa cred da .. e cam dura de fel .. pune piciorul in prag cand vrea ceva .. daca a ajuns sa-l linisteasca si pe Murat .. are ochii doar pt ea Smile
andreea90
andreea90
vip
vip

Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 05 Mai 2011, 3:49 pm

Victoria cred că toate aceste " calităţi " enumerate de tine le-a dobândit din naştere că doar e " talentoasă şi vedetă " de la naştere. 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 539466
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Joi 05 Mai 2011, 3:54 pm

victorelalove a scris:.
Chiar daca cateodata pare ca priveste prin 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 756436 . Smile
Smile Smile Visam si noi ce sa facem.... Smile Vrabia malai viseaza.. Smile
Burci 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 756436 vrea sa faca pe comandantul Smile Priviri ucigatoare cu portia Smile

lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Joi 05 Mai 2011, 3:56 pm

Ne ,,pare rau'' ca atentam din nou la fizicul si caracterul ei Smile Smile
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andreea90 Joi 05 Mai 2011, 4:10 pm

Ce comica e poza Smile 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 539466 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 539466

24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 22958410150169546976444

andreea90
andreea90
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Joi 05 Mai 2011, 4:15 pm

andreea90 a scris:
Asa sunt si eu .. mai am 2 luni si fac 21 de ani .. si mi-e groaza Crying or Very sad .. prefer sa raman la 20 de ani .. nu mai vreau sa cresc Smile .. parca toata lumea asteapta cat de curand sau peste un an , doi , sa primeasca invitatii la nunta .. si nu e bine .. vreau sa raman copil Smile .. glumesc 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 131747 .. trebuie sa crestem .. important e sa ne pastram sufletul tanar .. Lavy sa stii ca si varsta de 20 e frumoasa .. parca mai frumoasa ca aceea de 18 .. stii cum era melodia aia "Ca la 20 de ani .. fara griji si fara ( cu multi ) banii " Smile 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 352762 Te pup kisskisskiss
..
Andreea, sa stii ca si eu preferam sa raman la 19 , dar nu ma pot impotrivi , zilele se scurg. Sper sa ma bucur din plin de varsta de 20, desi de acum se amplifica grijile si responsabilitatile>> fetele stiu mai bine decat noi. Ai dreptate , cred ca e mult mai deosebita decat 18 .... >> Aaa si totusi sa nu gandim la casatorie de acum Smile >>le multumim fetelor pt sfat. Te pup si eu kiss kiss kiss
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 05 Mai 2011, 4:15 pm

lavy612 a scris:Ne ,,pare rau'' ca atentam din nou la fizicul si caracterul ei Smile Smile
Nu stiu cum se face, ca doar de rau o vorbim de fiecare data. Smile
Da , este mai dura si cred ca da "cu pumnul in masa"... De fluierat... ce sa mai spunem? Fluiera ca-n codru...si asta la un eveniment important...(de i-a facut pe aia din Ezel sa se cruceasca)...nu vreau sa ma gandesc ce face cand este acasa. Dar....eu inca mai sper ca voi gasi un motiv, pentru care sa o plac. Pana acum nu am reusit. Voi? O iubeste Murat dintr-un motiv!!!!!!!!!
Poate ca are PENE FRUMOASE 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 756436 .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 05 Mai 2011, 4:23 pm

simi a scris:Fetelor,ma scuzati ca ma bag si eu ca musca in lapte pe aici,dar vreau sa va povestesc ce s-a intamplat cu mine cand am vazut serialul Asi.Prima oara sa va spun ca pe Murat l-am remarcat abia in ianuarie in Ask ve ceza.M-am indragostit iremediabil parca m-a lovit cineva cu sageata.Bineinteles ca am cautat pe internet si alte filme cu el.L-am gasit pe Asi.De la inceput m-ia placut,si credeti-ma va rog ca doua saptamani nu m-am deslipit de calculator.Nu dormeam,nu mancam nici curat nu mai faceam.De mancare nu mai putea fii vorba,am lasat saracii copii(am 3)sa moara de foame.Venea sotul meu de la servici si facea mancare.Cand pleca sotul meu la servici dimineata eu eram la calculator,cand venea eu eram in acelas loc.Multumesc lui D-zeu ca m-a inteles si m-a lasat in pace pana am terminat cu filmul.Asi e cel mai frumos serial pe care l-am vazut.Imi pare rau ca Murat nu a ramas cu Tuba,si s-a casatorit cu cotofana de Burcin.De atunci am revazut serialul de4 ori dar cu pauze nu la foc,continu.Multumesc daca ati avut rabdare sa cititi atata despre mine dar asta a fost. 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 155656 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 155656
Smile Smile iubita, m-am revazut pe mine acum 2 ani, numai ca eu am vazut episoadele ASI in avans ,pe turceste, sa vezi "ce febra ASI" ne lovise 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 273628 ca nu ne-am revenit nici in ziua de azi,
orice informatie cat de mica era dezbatuta, ca s-au scris despre serial si actori cateva volume!!!!!!!!!!!(nu este nici o exagerare)..a fost un fenomen ! si constat cu placere ca "fenomenul"se repeta oriunde in lumea larga unde se difuzeaza ASI, ASTA MA FACE SA CRED CA N-AM FOST DUSE CU PLUTA, chiar de tot
24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 523120
Dupa ce s-a terminat serialul la Kanald, care nu s-a sfiit sa taie din el scene superbe, sa faca episoadele dupa chipul si asemanarea lor 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 539466 l-am revazut si "pe romaneste" si am fost la randul meu tintuita din nou in fata PC si tinta ironiilor familiale 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 539466 dar n-am patit altceva in afara faptului ca ..ASI este de neuitat!!!!!!!!!

SALUT FETE SI BAIETI!
Scuze ca n-am salutat mai intai dar m-au furat amintirile stupid
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 05 Mai 2011, 4:25 pm

Buna andra kiss

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Joi 05 Mai 2011, 4:28 pm

Buna Andrada kiss kiss Se pare ca ,,febra '' aceasta a persistat destul de mult, au trecut 2 ani, este si actualmente destul de puternica si nu se stie pt cat timp va fi asa..... kiss
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Joi 05 Mai 2011, 4:30 pm

24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 155656 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 155656 Pe mai incolo... kiss kiss
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 05 Mai 2011, 4:30 pm

lavy612 a scris:Buna Andrada kiss kiss Se pare ca ,,febra '' aceasta a persistat destul de mult, au trecut 2 ani, este si actualmente destul de puternica si nu se stie pt cat timp va fi asa..... kiss

Va dura...pana cand...SE VA CASATORI MURAT CU TUBA! Smile 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 57855
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Joi 05 Mai 2011, 4:36 pm

Buna fetelor........mai inceteaza ploaia asta ????????

:ploaie: :ploaie: :ploaie:

24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 Echipament-de-ploaie
ninnet
ninnet
vip
vip

Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 05 Mai 2011, 4:39 pm

ninnet a scris:Buna fetelor........mai inceteaza ploaia asta ????????

Buna ninnet kiss .
Nu stiu ce sa spun...Parca suntem in timpul musonului... Smile
Sa vina o data vara 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 30127 ...ca ne-am saturat de frig... :fan6:

Smile Smile Smile Poza este geniala!!!!!!!!
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andreea90 Joi 05 Mai 2011, 4:42 pm

Pe mai tarziu kiss .. Multumesc Victoria pt sfaturi .. ai mare dreptate kiss 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 155520 .. Va pupacesc pe toate kisskiss 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 155656

24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 Desertracoroscucoacazes

24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 Florilalele

andreea90
andreea90
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Joi 05 Mai 2011, 4:46 pm

Te pupic andreea kiss kiss kiss
ninnet
ninnet
vip
vip

Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 13 din 40 Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum