Serialesitelenovelet
24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+20
kh69
alina_chupi
angelica_g
alimar
simi
andreea90
andradamaria
sevalh
teodora_roman
axxa246
Motzişor
IDILKO
Petre Gabriel Nicoleta
lica54
danuza
ninnet
pufy2010
DENISA
lavy612
victorelalove
24 participanți

Pagina 15 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Urmatorul

In jos

24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Empty Re: 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de DENISA Joi 05 Mai 2011, 6:24 pm

nici eu Andrada nu am întâlnit dar culmea e că amândoi au subliniat în interviul de la croaţi chimia excepţională dintre ei ce a făcut publicul să creadă că între ei ar fi ceva . eu poate sunt dusă şi nu am toate ţiglele pe casă dar pe mine doar alte 2 cupluri m-au făcut să cred că ar fi ceva între ei şi în spatele camerelor de filmat " Halit - Berguzar , Söngul - kivanc" mi-au plăcuta ca şi cuplu şi Galip -Sabiha, Bennu - Keram , Esmer dar nu îmi mai amintesc cum o chema pe partenera lui , au jucat excelent dar nu m-au lăsat să cred că ar fi ceva mai mult decât un rol .

Coana mare face alături de Murat un rol de excepţie
24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 228668_180405805342487_100001192069854_375238_2031577_n
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Empty Re: 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Joi 05 Mai 2011, 6:29 pm

Vad ca Savas are pe deget verigheta... Ceea ce ma face sa cred ca este momentul in care ii spune ca s-a casatorit cu Yasemin. 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 165638 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 165638 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 165638
Acum realizeaza si 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 885862 ca cel mai important lucru este fericirea copiilor.
Frumoasa fotografie.
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 05 Mai 2011, 6:33 pm

DENISA a scris:[color=blue]nici eu Andrada nu am întâlnit dar culmea e că amândoi au subliniat în interviul de la croaţi chimia excepţională dintre ei ce a făcut publicul să creadă că între ei ar fi ceva . eu poate sunt dusă şi nu am toate ţiglele pe casă dar pe mine doar alte 2 cupluri m-au făcut să cred că ar fi ceva între ei şi în spatele camerelor de filmat
Dar Murat si Burcin, te-au facut sa crezi ca este ceva intre ei dincolo de ecran, in "capodopera" FURTUNA? Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 05 Mai 2011, 6:37 pm

Victoria nu m-am uitat la "Fiertura " am văzut doar câteva secvenţe dintr-un clip în care Ali se strofoca să-i cânte lui Zeynep . Nu-mi place Murat în Fiertura şi la cât de mult îmi place acum dacă îl vedeam ptr prima dată în minunăţia de serial sigur nu mă uitam .

24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 26th724. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 25do1
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 05 Mai 2011, 6:41 pm

DENISA a scris:Victoria nu m-am uitat la "Fiertura " am văzut doar câteva secvenţe dintr-un clip în care Ali se strofoca să-i cânte lui Zeynep . Nu-mi place Murat în Fiertura şi la cât de mult îmi place acum dacă îl vedeam ptr prima dată în minunăţia de serial sigur nu mă uitam .

Nu cred ca s-au uitat multi la "Fiertura" (cum spui tu)...Asa si eu, am vazut cateva secvente...Dar vreau sa cred ca Murat are un frate geaman, care a jucat acolo... Diferenta este ca de la cer la pamant, intre ce actor era atunci si ce actor complet a devenit o data cu rolul din Asi. 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 283516
Bine eu cred ...nu stiu de ce...ca in orice proiect joaca Burcin, il distruge... stupid stupid stupid
Sau ma insel?
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 05 Mai 2011, 6:43 pm

păi de când a apărut ea în Ezel a început să scadă ratingul , de la talentul ei li se trage .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 05 Mai 2011, 6:46 pm

DENISA a scris:păi de când a apărut ea în Ezel a început să scadă ratingul , de la talentul ei li se trage .
Sau de la lipsa lui... Smile
Este nedreptatita de cei care se ocupa de masurarea ratingului.
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 05 Mai 2011, 6:49 pm

ea e nedreptăţită de mama natură, la câte turcoaice frumoase şi deştepte există în showbiz-ul turcesc el a ales-o pe ea , cred că îl trăsese curentul şi avea ochii lipiţi de a făcut o aşa alegere .24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Kafe
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 05 Mai 2011, 6:54 pm

DENISA a scris:[color=blue]ea e nedreptăţită de mama natură, la câte turcoaice frumoase şi deştepte există în showbiz-ul turcesc el a ales-o pe ea , cred că îl trăsese curentul şi avea ochii lipiţi de a făcut o aşa alegere

Smile Smile Smile Smile
Probabil ca s-a gandit...ca fiind mai "uratica", nu se va mai uita nimeni la ea si astfel sta linistit ca nu il inseala.
Tot ce se poate cu ochii lipiti...dar dupa ce si-a revenit...nu a mai putut sa dea inapoi? Smile Smile Smile
Si avea si urechile infundate?...de nu a auzit-o , ce glas "cristalin" are. Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 05 Mai 2011, 7:04 pm

24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 57dc7c3b5c8d7bff9bc65e3

sper să nu-l "ajute " şi pe el să plafoneze dacă renunţă la Tv şi trece pe teatru va avea mult de pierdut , asta i-am spus-o şi consilierului lui de presă
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 05 Mai 2011, 7:10 pm

DENISA a scris:
sper să nu-l "ajute " şi pe el să plafoneze dacă renunţă la Tv şi trece pe teatru va avea mult de pierdut , asta i-am spus-o şi consilierului lui de presă
Are dreptate consilierul lui de presa...Dar din cate am citit eu....Burcin a declarata ca are un proiect in teatru, impreuna cu Murat. Dar in felul acesta...isi va face numai rau. Sper sa isi dea seama la timp.
Poate ca teatrul este pasiunea lui...dar nu cred ca acest lucru trebuie sa excluda televiziunea... Ramane de vazut ce se va intampla dupa terminarea filmarilor la Ask.
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 05 Mai 2011, 7:12 pm

eu tot am întrebat de noul lui proiect dar nu mi se spune nimic concret .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 05 Mai 2011, 7:14 pm

Denisa...s-a mai aflat ceva despre petrecerea de ziua lui? Nu am fost eu atenta...
A citit Murat, mesajele de la fani?
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 05 Mai 2011, 7:22 pm

încă nu a avut loc petreceear , cică ar fi foarte ocupat , întrebările le-a primit .

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 05 Mai 2011, 7:34 pm, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 05 Mai 2011, 7:26 pm

Multumesc pentru informatii. kiss kiss kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 05 Mai 2011, 7:36 pm

Recunosc sunt dusă,,, obsedată cum vreţi dar ei îmi plac

24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Muratuba

Cu siguranţă fiecare dintre ei şi-ar dori să fie lacrima după obrazul celuilalt ..
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 05 Mai 2011, 7:40 pm

[color=blue]
DENISA a scris:nici eu Andrada nu am întâlnit dar culmea e că amândoi au subliniat în interviul de la croaţi chimia excepţională dintre ei ce a făcut publicul să creadă că între ei ar fi ceva .
Spoiler:
Denisa,fiecare a subliniat dar fiecare separat Smile chimia naibii ..le-a venit de hac!!!!!!!!si vor sa ne faca sa credem ca afost doar asa o chimie...si atat!!!!!S-O CREADA EI !!!! cu cat incearca sa ne convinga mai tare cu atat sunt mai putin credibili...ca si in basmul cu minunata lui sotie stupid Question
si daca vrea teatru ,sa faca teatru! dar in ziua de azi se traieste cu bani!!!!!!!si ma uit doar la minunatii nostri actori de teatru!!!??
si nu cumva sa-mi spuneti ca in Turcia se joaca teatru doar cu casa inchisa!!
pe de alta parte este mult prea solicitant pentru actorul MURAT care da tot ce poate(sau pe aproape)intrun rol..va fi epuizant din punct de vedere fizic...asa ca filmele vor continua...sper!
va dati seama daca mai trebuie sa o duca si pe 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 600626 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 756436 in carca ce se va alege de el! Crying or Very sad Crying or Very sad
legat de perechile pe care le-ai enumerat, cel putin 2 au recunoscut ca de fapt nu era chimie era atractie fatala!
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 05 Mai 2011, 8:18 pm

vă servesc cu un ceai , eu ar trebui să beau unul de tei să mă mai calmez ....
24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Ceai
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 05 Mai 2011, 8:31 pm

DENISA a scris:vă servesc cu un ceai , eu ar trebui să beau unul de tei să mă mai calmez ....
24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Ceai
Dar cine te-a suparat atat de tare ca Evil or Very Mad asta primeste!..mie nu-mi place ceaiul Crying or Very sad eu il beau numai in caz de forta majora..daca te-a suparat cineva o sa cosider asta <caz de forta majora> Exclamation
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 05 Mai 2011, 8:33 pm

să mă mai calmez din nebunia mea cu ASI, nici mie nu-mi place ceaiul .

şi o cafea cu o familie fericită, chiar şi numai pentru câteva episoade
24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Coffe

24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 7ca3d2cd
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 05 Mai 2011, 8:45 pm

DENISA a scris:să mă mai calmez din nebunia mea cu ASI, nici mie nu-mi place ceaiul .

şi o cafea cu o familie fericită, chiar şi numai pentru câteva episoade
24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Coffe
Nebunia ASI ne-a marcat pentru o perioada nedefinita din cate constat pe propria piele, dar mi-e tare greu sa mai revad, sa mai ascult muzica....e ca si <in cautarea timpului pierdut>a lui Marcel Proust.."incercand sa scoata la iveala mecanismele latente ale mintii prin acest procedeu al memoriei involuntare, declansate ca un arc de un "trigger" ("tragaci") oarecare, "....cam asta patesc! sad
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Joi 05 Mai 2011, 8:46 pm

Buna seara fetelor, ce faceti pe asa o vreme ? eu ma gandeam sa incep din nou
sa mai vizionez cateva seriale din ASI, mai ales la inceput ,cand exista atata atractie
ca le-o da si celor ce vizioneaza I love you ,ce ziceti am dreptate ????????? cupidon
cat priveste intoarcerea lui la teatru ?????cred ca joaca si putin teatru, el e un
barbat frumos 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 60243 si el o stie , asa ca nu va sta in spatele cortinei sa-l vada
numai aia apretati si stilati ok ? pentru ca el e adulat de fani , femeile au facut
o pasiune pentru el si el stie si lucrul asta si sunt convinsa ca se simte foarte flatat
asa ca nu cred in chestia cu teatru , poate doar asa intr-o reprezentatie..........e facut
pentru film, televizorul il iubeste 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 291660 asa ca fetelor sa nu plangem, sunt convinsa ca din toamna ne va face o surpriza ........... 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 567516 , pana atunci ne vor ramane aceste doua
seriale sa le revedem pana le vom visa cu ochii deschisi kiss
ninnet
ninnet
vip
vip

Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Joi 05 Mai 2011, 9:02 pm

ninnet a scris:Buna seara fetelor, ce faceti pe asa o vreme ? eu ma gandeam sa incep din nou
sa mai vizionez cateva seriale din ASI, mai ales la inceput ,cand exista atata atractie
ca le-o da si celor ce vizioneaza I love you ,ce ziceti am dreptate ????????? cupidon
cat priveste intoarcerea lui la teatru ?????cred ca joaca si putin teatru, el e un
barbat frumos 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 60243 si el o stie , asa ca nu va sta in spatele cortinei sa-l vada
numai aia apretati si stilati ok ? pentru ca el e adulat de fani , femeile au facut
o pasiune pentru el si el stie si lucrul asta si sunt convinsa ca se simte foarte flatat
asa ca nu cred in chestia cu teatru , poate doar asa intr-o reprezentatie..........e facut
pentru film, televizorul il iubeste 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 291660 asa ca fetelor sa nu plangem, sunt convinsa ca din toamna ne va face o surpriza ........... 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 567516 , pana atunci ne vor ramane aceste doua
seriale sa le revedem pana le vom visa cu ochii deschisi kiss

Asa e Ninnet, ne vom,, trezi'' si vom,, adormi'' cu aceste seriale cupidon . Sper sa nu renunte la proiectele de televiziune, pt ca in fond televiziunea l-a consacrat , toate il apreciem pt talentul si caracterul si aspectul lui , si vrem sa ,,savuram'' tot timpul privirile alea letale ...dar la televizor. Sa fim optimiste ca vor continua filmarile in seriale...si ne va incanta mereu.
lavy612
lavy612
vip
vip

Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 05 Mai 2011, 9:03 pm

Ninnet dacă e să dăm crezare declaraţiilor lui , lui nu îi place să fie " privit precum un obiect sexual şi ca un bărbat frumos " ci "ca un foarte bun actor"24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 925958
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Joi 05 Mai 2011, 9:16 pm

DENISA a scris:Ninnet dacă e să dăm crezare declaraţiilor lui , lui nu îi place să fie " privit precum un obiect sexual şi ca un bărbat frumos " ci "ca un foarte bun actor"24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 925958

da, sa-l credem ????? hai sa fim serioase .........cui nu-i place sa stie ca e apreciat si mai
ales cand altcineva iti spune ca esti ..........atragator,frumos,elegant,etc,etc,una e sa
te crezi tu buricul pamantului si alta e cand sunt spuse de altii.........cat priveste declaratia precum ca la-r privii lumea ca pe un obiect sexual ??????????...pai ce sa
spuna si el , mai ales ca are langa el asa o stupid stupid stupid , cred ca asta face acum, abia s-a trezit din prostie........atunci era la inceputul carierei ca actor,l-a luat valul de s-a insurat,
dar se poate remedia Smile
ninnet
ninnet
vip
vip

Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 15 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum