24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+20
kh69
alina_chupi
angelica_g
alimar
simi
andreea90
andradamaria
sevalh
teodora_roman
axxa246
Motzişor
IDILKO
Petre Gabriel Nicoleta
lica54
danuza
ninnet
pufy2010
DENISA
lavy612
victorelalove
24 participanți
Pagina 16 din 40
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
spunea MOTZI (NU STIU DE CE NE-A PARASIT ) CA VREA SA-SI TESTEZE feelingul in direct cu publicul..fara duble, fara montaj, fara retusuri...cam asta doreste Murat bey de la teatru, dar sunt sigura ca nu este un actor doar pentru Turcia, sau poate face turnee si vine si la noi si-l vede acelasi public definit de tineninnet a scris:Buna seara fetelor, ce faceti pe asa o vreme ? eu ma gandeam sa incep din nou
sa mai vizionez cateva seriale din ASI, mai ales la inceput ,cand exista atata atractie
ca le-o da si celor ce vizioneaza ,ce ziceti am dreptate ????????? cupidon
cat priveste intoarcerea lui la teatru ?????cred ca joaca si putin teatru, el e un
barbat frumos si el o stie , asa ca nu va sta in spatele cortinei sa-l vada
numai aia apretati si stilati ? pentru ca el e adulat de fani , femeile au facut
o pasiune pentru el si el stie si lucrul asta si sunt convinsa ca se simte foarte flatat
asa ca nu cred in chestia cu teatru , poate doar asa intr-o reprezentatie..........e facut
pentru film, televizorul il iubeste asa ca fetelor sa nu plangem, sunt convinsa ca din toamna ne va face o surpriza ........... , pana atunci ne vor ramane aceste doua
seriale sa le revedem pana le vom visa cu ochii deschisi
Eu sunt convinsa ca nu va renunta la film,fie el de tv sau lung metraj, dar ati vazut ca desi multe lucruri sunt repetitive Murat are grija ca tema filmului sa fie una de exceptie daca se poate,scenariul ,regia,etc.nu depind de el
Vizionare placuta la Asi,..eu ma straduiesc sa trec mai departe desi nu prea reusesc
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Re: 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
E foarte constient ca fanele nu st atrase numai de prestatia sa actoriceasca , in ciuda declaratiilor lui...>> (tot de gura femeii )cred Era Burci langa el sau il veghea din umbra. Oricum , la inceputul carierei era mai ,,necopt'' asa-i. Sa vedem cat va dura pana va realiza ca Burci nu e perechea potrivita pt el..
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Localizare : bucuresti
a, a mai declarat ca lumea sa-l perceapa ca pe un bun actor asta si este da,
este si foarte sexi si asta face ca toata lumea sa vizioneze serialele in care el joaca , sa nu-mi spuneti ca va-ti fi uitat tot asa daca in locul lui in serialul Ask ar fi jucat de exemplu
prietenul lui din ASI, Kerim ? mie tipul ala mu-mi placea nici cand mergea ..
este si foarte sexi si asta face ca toata lumea sa vizioneze serialele in care el joaca , sa nu-mi spuneti ca va-ti fi uitat tot asa daca in locul lui in serialul Ask ar fi jucat de exemplu
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
poate m-as fi uitat pentru dar evident cu alti ochi! si dupa o vreme nu foarte lunga as fi renuntat de totninnet a scris:a, a mai declarat ca lumea sa-l perceapa ca pe un bun actor asta si este da,
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Andrada nu ştiu ce e cu absenţa lui Motzi , ieri parcă am văzut-o pe hunili.
e destul să lipsească un an din vizorul publicului , toţi actorii spun că " mirosul scândurei " are altă aromă.
el nu e vreun top model dar are carismă , şarm ,ştie să se facă remarcat
e destul să lipsească un an din vizorul publicului , toţi actorii spun că " mirosul scândurei " are altă aromă.
el nu e vreun top model dar are carismă , şarm ,ştie să se facă remarcat
eu in mod sigur nu ma uitam ,mai ales daca nu-mi placeau actorii.......si-ti spun si
de ce : una e sa vizionezi un film artistic cu o actiune bine definita (mie de exemplu imi
plac filmele politiste ,sunt fan AXN ) si alta e sa urmaresti un serial pe o perioada de 6 luni de exemplu si nici sa nu-ti placa actorii...........actiunea la aceste seriale le stim
in general nu ?
de ce : una e sa vizionezi un film artistic cu o actiune bine definita (mie de exemplu imi
plac filmele politiste ,sunt fan AXN ) si alta e sa urmaresti un serial pe o perioada de 6 luni de exemplu si nici sa nu-ti placa actorii...........actiunea la aceste seriale le stim
in general nu ?
ninnet- vip
Buna seara dragelor
Daca tot e ziua barbatului sa-l tratam cum se cuvine
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
andreea90 a scris:Buna seara dragelor
Bravo Andreea pt alegerea pozei
Noi sa stam la Ask ve Ceza de ex si ei la muncile casnice....asta da tratament.
lavy612- vip
andreea90 a scris:
- Spoiler:
în această ipostază e foarte bun la casa femeii
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 05 Mai 2011, 10:01 pm, editata de 1 ori
perfecta poza,numai ca nu vom vedea asa ceva decat ........in vise
ninnet- vip
lavy612 a scris:
Bravo Andreea pt alegerea pozei
Noi sa stam la Ask ve Ceza de ex si ei la muncile casnice....asta da tratament.
Mi-a placut asa de mult poza .. incat nu puteam sa nu arat cat de buni sunt barbatii la orice .. pentru ei totul e usor
andreea90- vip
Iubitule, spune o blonda sotului ei, astazi un coleg mi-a spus la birou un banc cu blonde de m-am prapadit de ris. Era cit pe-aci sa cad din pat...!!!
Un tip merge la incorporare in marina. In timp ce i se completau actele, este intrebat:
- Stiti sa inotati?
- Da' ce, nu aveti vapoare?
Merge Kant, mare filozof, la o stâna în România:
- Pastore ancestral, ale tale sunt aceste mirifice ovine care se autofurajeaza pe acest mioritic plai?
Ciobanul de pe bâta, dând din cap: .........
- Indubitabil!...........
Un tip merge la incorporare in marina. In timp ce i se completau actele, este intrebat:
- Stiti sa inotati?
- Da' ce, nu aveti vapoare?
Merge Kant, mare filozof, la o stâna în România:
- Pastore ancestral, ale tale sunt aceste mirifice ovine care se autofurajeaza pe acest mioritic plai?
Ciobanul de pe bâta, dând din cap: .........
- Indubitabil!...........
ninnet- vip
Oare Muri:mURI>: o ajuta pe Burci la treburile casnice???
lavy612- vip
In drum spre casa, un tata isi aduce aminte ca e ziua fiicei sale. Opreste masina in fata unui magazin de jucarii si o intreaba pe vanzatoare:
- Cat costa papusa Barbie din vitrina?
Vanzatoarea ii raspunde:
- Care Barbie? Avem:
"Barbie la gimnastica" - 19,95 euro
"Barbie jucand volei" - 19,95 euro
"Barbie la cumparaturi" - 19,95 euro
"Barbie la plaja" - 19,95 euro
"Barbie la dans" - 19,95 euro
"Barbie divortata" - 265,95 euro.
Barbatul, uimit, intreaba:
- Si de ce costa fiecare cate 19,95 euro, iar Barbie divortata costa 265,95 euro?
Vanzatoarea, cu un aer foarte natural, ii raspunde:
-"Barbie divortata" are si: Vila cu piscina a lui Ken, Masina de oras a lui Ken, Cartile de credit ale lui Ken, Casa de vacanta a lui Ken, Masina 4x4 a lui Ken, Iachtul lui Ken, Trusa de undite a lui Ken.
- Cat costa papusa Barbie din vitrina?
Vanzatoarea ii raspunde:
- Care Barbie? Avem:
"Barbie la gimnastica" - 19,95 euro
"Barbie jucand volei" - 19,95 euro
"Barbie la cumparaturi" - 19,95 euro
"Barbie la plaja" - 19,95 euro
"Barbie la dans" - 19,95 euro
"Barbie divortata" - 265,95 euro.
Barbatul, uimit, intreaba:
- Si de ce costa fiecare cate 19,95 euro, iar Barbie divortata costa 265,95 euro?
Vanzatoarea, cu un aer foarte natural, ii raspunde:
-"Barbie divortata" are si: Vila cu piscina a lui Ken, Masina de oras a lui Ken, Cartile de credit ale lui Ken, Casa de vacanta a lui Ken, Masina 4x4 a lui Ken, Iachtul lui Ken, Trusa de undite a lui Ken.
ninnet- vip
lavy612 a scris:Oare Muri:mURI>: o ajuta pe Burci la treburile casnice???
nustiu .. dar daca mi-l imaginez imbracat ca in poza ar fi chiar tare .. dar el are treaba la filmari .. nu prea cred
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Joi 05 Mai 2011, 10:06 pm, editata de 1 ori
andreea90- vip
Lasă-mă să-ţi cânt un cântec de dragoste
Despre ceea ce simt în inima mea.....
Un sofer este oprit de un politist. Coboara asta din masina ofticat si-l intreaba pe politist:
- Mergeam prea repede?
- Nu, zburati prea jos!
Un turist se adreseaza unui taran:
- Spune, unchesule, care este cel mai rapid drum catre Bucuresti?
- Sunteti pe jos sau cu masina?
- Cu masina.
- Atunci, dupa parerea mea, cu masina...
Un elefant si o furnica isi petrec o noapte intreaga in desfatarile trupului. A doua zi, elefantul moare. Furnica:
- "Bai sa fie... o noapte de placere, si acum tre' sa-mi petrec tot restul vietii sapand..."
Sotul: Nu mai fi suparata! Îti promit ca te fac cea mai fericita femeie din lume.
Sotia: Da!?........ Cînd pleci?
- Mergeam prea repede?
- Nu, zburati prea jos!
Un turist se adreseaza unui taran:
- Spune, unchesule, care este cel mai rapid drum catre Bucuresti?
- Sunteti pe jos sau cu masina?
- Cu masina.
- Atunci, dupa parerea mea, cu masina...
Un elefant si o furnica isi petrec o noapte intreaga in desfatarile trupului. A doua zi, elefantul moare. Furnica:
- "Bai sa fie... o noapte de placere, si acum tre' sa-mi petrec tot restul vietii sapand..."
Sotul: Nu mai fi suparata! Îti promit ca te fac cea mai fericita femeie din lume.
Sotia: Da!?........ Cînd pleci?
ninnet- vip
Offffffffffffff! Ce face Murat din noi!
Adica sa inteleg ...ca ne-a facut fanele lui...ca dupa aceea sa ne spuna ce se apuca de teatru? Nu cred ca va face asta...Sau cel putin, vreau sa cred ca nu ne va face asta...
Eu vreau sa-l vad din toamna intr-un nou proiect...Sa ne lase cu gura cascata... Sa devina si mai bun actor (daca se mai poate asa ceva), sa ne uimeasca, sa ne faca din nou sa lacrimam si sa oftam, sa ne uitam in ochii lui...si sa spunem pentru a mia oara ...EL NU TREBUIE SA VORBEASCA, INTELEGEM TOT, DOAR PRIVINDUL.
Eu cred ca de fapt, nu face nimic altceva decat sa ne tina in suspans...Nu cred eu ca se va ocupa exclusiv de teatru...Este constient de cati fani are si din aceasta cauza va continua sa ne uimeasca cu noi si noi proiecte, mereu si mereu.
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
DENISA a scris:
Lasă-mă să-ţi cânt un cântec de dragoste
Despre ceea ce simt în inima mea.....
cand ma uit la ea cat e de frumoasa si ce bine se potrivesc..........si-mi aduc
aminteca a declarat ca se va casatorii cu ciuma aia
ninnet- vip
[quote="victorelalove"]
Adica sa inteleg ...ca ne-a facut fanele lui...ca dupa aceea sa ne spuna ce se apuca de teatru? Nu cred ca va face asta...Sau cel putin, vreau sa cred ca nu ne va face asta...
perfect spus iubito, subscriu si eu, il asteptam in toamna cu un nou proiect ?
sa faca bine si sa ne asculte...........
perfect spus iubito, subscriu si eu, il asteptam in toamna cu un nou proiect ?
sa faca bine si sa ne asculte...........
ninnet- vip
O tipa la doctor :
- Dom' doctor, nu stiu ce am ca toate ma dor. Daca apas aici (si apasa pe picior) ma doare, daca apas aici (apasa pe piept) doare. Doare chiar daca apas aici (si apasa pe frunte).......
- Nu va suparati, zice doctoru', sunteti blonda natural?
- Da, da' de ce?
- Stiam eu! Apropo, aveti degetul rupt......
Blondele la manifestatie, suparate ca se fac bancuri pe seama lor. Pe pancarte:
- "Nu toate proastele sunt blonde!"
O blonda vine la doctor cu urechile rosii. Doctorul :
- Ce s-a intamplat cu urechea dumneavoastra?.....Blonda :
- Calcam rufele cand a sunat telefonul si din greseala mi-am pus fierul de calcat pe ureche.
Neconvins, doctorul:
- Si ce s-a intimplat cu urechea cealalta?
- Boul dracului, a mai sunat o data!...
- Dom' doctor, nu stiu ce am ca toate ma dor. Daca apas aici (si apasa pe picior) ma doare, daca apas aici (apasa pe piept) doare. Doare chiar daca apas aici (si apasa pe frunte).......
- Nu va suparati, zice doctoru', sunteti blonda natural?
- Da, da' de ce?
- Stiam eu! Apropo, aveti degetul rupt......
Blondele la manifestatie, suparate ca se fac bancuri pe seama lor. Pe pancarte:
- "Nu toate proastele sunt blonde!"
O blonda vine la doctor cu urechile rosii. Doctorul :
- Ce s-a intamplat cu urechea dumneavoastra?.....Blonda :
- Calcam rufele cand a sunat telefonul si din greseala mi-am pus fierul de calcat pe ureche.
Neconvins, doctorul:
- Si ce s-a intimplat cu urechea cealalta?
- Boul dracului, a mai sunat o data!...
ninnet- vip
Ca eu cred ca se si omoara , cu treburile casnice... Crezi ca sta numai prin bucatarie si la sters praful? Ti-ai gasit.... Eu nu prea o vad genul "trabajadora"...ca doar nu vrei sa miroasa a ceapa, cand vine Murat acasa... Ea trebuie sa stea mai mult prin saloanele de infrumusetat... Chiar daca oricat ar sta pe acolo, nu se pot face miracole...lavy612 a scris:Oare Muri:mURI>: o ajuta pe Burci la treburile casnice???
Sa mai dea si cu aspiratorul, sau sa spele geamurile?...Lavy...ea este o DIVA!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Un doctor cu sotia lui au o cearta foarte urata la micul dejun.
-Si, daca vrei sa stii, nici nu esti foarte bun in pat! ii spune ea si pleaca la lucru trantind usa .
Pe la amiaza, incepe sa-i para rau si suna acasa:
-De ce ti-a luat asa mult sa raspunzi?!........
-Eram in pat.
-Si ce faceai in pat la ora asta?
-Ceream o a doua opinie.
-Si, daca vrei sa stii, nici nu esti foarte bun in pat! ii spune ea si pleaca la lucru trantind usa .
Pe la amiaza, incepe sa-i para rau si suna acasa:
-De ce ti-a luat asa mult sa raspunzi?!........
-Eram in pat.
-Si ce faceai in pat la ora asta?
-Ceream o a doua opinie.
ninnet- vip
Ninnet cu cine a declarat Tuba că se căsătoreşte ??????????
second trailer episode 56
https://www.dailymotion.com/video/xikgjr_ayk-ve-ceza-56-bolum-2-fragmany_shortfilms
yas: so you say as soon as we step on land the problems followed us..
savas: Is this why you left pelin?
pelin: aren't you in love with Çiçek Hakan??
yavuz: ý am the leader of a huge clan!
ceyda: I thought only Yasemin was at home.
fidan: do you mean, is Pala home?
yas: I don't know why a person has to pay a huge price because they love someone.
fidan: neither do I
yas:Mrs. Sahnur. are you ok?
sahnur: I need strength in order to be able to tell them.
Yas: Deci spui că de îndată ce am pus pasul pe moşie problemele ne-au urmat ..
Savas: De acea a plecat Pelin?
Pelin: Nu eşti îndrăgostit de Cicek, Hakan??
Yavuz: Eu sunt liderul unui mare clan !
Ceyda: M-am gândit că Yasemin e acasă.
Fidan: vrei să spui, că Pala este acasă ?
Yas: Eu nu ştiu de ce o persoană trebuie să plătească un preţ uriaş pentru că iubeşte pe cineva.
Fidan: nici eu .
Yas: Doamnă Şahnur. Sunteţi bine?
sahnur: Am nevoie de putere, pentru a fi în măsură să le spun lor .
second trailer episode 56
https://www.dailymotion.com/video/xikgjr_ayk-ve-ceza-56-bolum-2-fragmany_shortfilms
yas: so you say as soon as we step on land the problems followed us..
savas: Is this why you left pelin?
pelin: aren't you in love with Çiçek Hakan??
yavuz: ý am the leader of a huge clan!
ceyda: I thought only Yasemin was at home.
fidan: do you mean, is Pala home?
yas: I don't know why a person has to pay a huge price because they love someone.
fidan: neither do I
yas:Mrs. Sahnur. are you ok?
sahnur: I need strength in order to be able to tell them.
Yas: Deci spui că de îndată ce am pus pasul pe moşie problemele ne-au urmat ..
Savas: De acea a plecat Pelin?
Pelin: Nu eşti îndrăgostit de Cicek, Hakan??
Yavuz: Eu sunt liderul unui mare clan !
Ceyda: M-am gândit că Yasemin e acasă.
Fidan: vrei să spui, că Pala este acasă ?
Yas: Eu nu ştiu de ce o persoană trebuie să plătească un preţ uriaş pentru că iubeşte pe cineva.
Fidan: nici eu .
Yas: Doamnă Şahnur. Sunteţi bine?
sahnur: Am nevoie de putere, pentru a fi în măsură să le spun lor .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 05 Mai 2011, 10:29 pm, editata de 2 ori
Un om in virsta vrea sa emigreze. La completarea formelor e intrebat de ce !?.....
- Datorita homosexualitatii...
- Cum asa?
- Pai, in timpul nazistilor se pedepsea chiar cu moartea, dupa aceea cu inchisoarea, iar acum e permisa prin lege. As dori sa emigrez pina nu devine obligatorie
- Datorita homosexualitatii...
- Cum asa?
- Pai, in timpul nazistilor se pedepsea chiar cu moartea, dupa aceea cu inchisoarea, iar acum e permisa prin lege. As dori sa emigrez pina nu devine obligatorie
ninnet- vip
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 16 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum