24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+20
kh69
alina_chupi
angelica_g
alimar
simi
andreea90
andradamaria
sevalh
teodora_roman
axxa246
Motzişor
IDILKO
Petre Gabriel Nicoleta
lica54
danuza
ninnet
pufy2010
DENISA
lavy612
victorelalove
24 participanți
Pagina 17 din 40
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Sa nu fim chiar asa de dure cu ea...Sa nu-i spumem chiar ciuma...mai degraba un "varsat de vant" , ca sa-i treaca lui Murat intr-un final.ninnet a scris:
cand ma uit la ea cat e de frumoasa si ce bine se potrivesc..........si-mi aduc
aminteca a declarat ca se va casatorii cu ciuma aia
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
DENISA a scris:Ninnet cu cine a declarat Tuba că se căsătoreşte ??????????
- Spoiler:
cum nu stii , cu regizorul ala latos ...........si urat ca dracu, daca il gasesc acum urgent il aduc daca nu il caut eu si-l postez.......
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Diva care nu-si murdareste manutele si unchiutele...victorelalove a scris:...Lavy...ea este o DIVA!
Poate mai face si Muri cateodata, ca sa nu-l zapaceasca cu gurita aia ,, cristalina.. . Cat despre saloane...mai bine apeleaza la .>> ,,Frumusete pe muchie de cutit'' poate o rezolva..O fi si pe la ei ceva de genul?
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
iubita prin presa lor acum vreo doi ani se logodea cu Scheleticul Sami eu nu mai cred nimic până nu o văd " cu certeficatul " în mână.
A declarat Tuba ca se casatoreste??????????????????
Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
victorelalove- moderator
Lavy...ea este PERFECTA, asa cum este!!!!!!lavy612 a scris:
Diva care nu-si murdareste manutele si unchiutele...
Poate mai face si Muri cateodata, ca sa nu-l zapaceasca cu gurita aia ,, cristalina.. . Cat despre saloane...mai bine apeleaza la .>> ,,Frumusete pe muchie de cutit'' poate o rezolva..O fi si pe la ei ceva de genul?
Numai uita-te in poza de mai sus...ce fata patrata frumoasa are, ochii micuti, fruntea cat o zi de post, zambetul de zana , bucle ce se revarsa ca intr-o cascada si cate si mai cate putem spune despre .
Doamne!!!!!!!!!!!! Ce a vazut frate, Murat la ea? Imi pare rau ...dar nu ma pot abtine.
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Lavy...ea este PERFECTA, asa cum este!!!!!!
Numai uita-te in poza de mai sus...ce fata patrata frumoasa are, ochii micuti, fruntea cat o zi de post, zambetul de zana , bucle ce se revarsa ca intr-o cascada si cate si mai cate putem spune despre .
Doamne!!!!!!!!!!!! Ce a vazut frate, Murat la ea? Imi pare rau ...dar nu ma pot abtine.
cum am mai spus, fiind foarte tanar, l-a luat valul
ninnet- vip
ninnet a scris:
cum am mai spus, fiind foarte tanar, l-a luat valul
Luat de val si dus a fost!!!!!! Si de atunci este in mijlocul oceanului...
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Lavy...ea este PERFECTA, asa cum este!!!!!!
cum am mai spus, fiind foarte tanar, l-a luat valul[/quote] Mai , mai ce zambet pronuntat are in poza , doar Premiul ii sta alaturi>> Ce a vazut Muri la ea?? Ca de frumusete yok yok...sa ne vrajeasca mult si bn.. Spunea parca intr-un interviu ca Burci e o tipa asa cu multa incredere de sine si sigura pe ea , cica asta l-a atras mult.. voi ce ziceti??
lavy612- vip
ce ziceti????????????
ninnet- vip
ninnet a scris:
cum nu stii , cu regizorul ala latos ...........si urat ca dracu, daca il gasesc acum urgent il aduc daca nu il caut eu si-l postez.......
Dar nu a declarat ea ca se casatoreste cu Sami .. ci presa a presupus .. iar ea dupa aceea a dezmintit stirea
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
această arătare îi strica imaginea fetei
ba da Andreea a declarat şi ea că s-au logodit dar unde a declarat ea acum că se căsătoreşte ???
ba da Andreea a declarat şi ea că s-au logodit dar unde a declarat ea acum că se căsătoreşte ???
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 05 Mai 2011, 10:43 pm, editata de 1 ori
Rasul-plansul...lavy612 a scris: Spunea parca intr-un interviu ca Burci e o tipa asa cu multa incredere de sine si sigura pe ea , cica asta l-a atras mult.. voi ce ziceti??
Ma doare capul, numai cand ma gandesc la cat de sigura pe ea este...De fapt, mie mi se pare "tupeista" (cred ca asta este cuvantul ) ...Si am impresia ca ea "s-a dat la el"... Mie, Murat...nu stiu de ce , dar mi se pare mai timid... Ea mai cu tupeu...el ce si-a spus...UITE O TIPA SIGURA PE EA!!!! MA VOI INSURA ,DA,DA ...
Uite ca vorbesc si in rime.
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Joi 05 Mai 2011, 10:52 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
DENISA a scris:această arătare îi strica imaginea fetei
oricum s-au despartit si el mai avea si un copil din prima casatorie sau cv de genu .. deci nu era pt ea
andreea90- vip
Doamne pazeste Cum arata... Daca privesti in partea dreapta te apuca greata. Tuba are un corp de invidiat....Sa nu o deochiemninnet a scris:ce ziceti????????????
- Spoiler:
lavy612- vip
Poate se duc la o intalnire dubla... Murat cu si Tuba cu "latin loverul"...
Stau ei ce stau la masa....dupa care Murat pleaca cu Tuba si asta a fost...
Stau ei ce stau la masa....dupa care Murat pleaca cu Tuba si asta a fost...
victorelalove- moderator
Acuma nicaieri ..din cate stiu eu .. ca nu e cu nimeni ca sa se casatoreasca .. cei din presa o tot cupleaza
andreea90- vip
victorelalove a scris:
Ma doare capul, numai cand ma gandesc la cat de sigura pe ea este...De fapt, mie mi se pare "tupeista" (cred ca asta este cuvantul ) ...Si am impresia ca ea "s-a dat la el"... Mie, Murat...nu stiu de ce , dar mi se pare mai timid... Ea mai cu tupeu...el ce si-a spus...UITE O TIPA SIGURA PE EA!!!! MA VOI INSURA CU EA...
Daa sa stii , si eu cred ca ea a facut primul pas , (la cat ,,talent'' are sa-si bage nasul peste tot), si-a infoiat mult penele alea si l-a prins cu gherutele
lavy612- vip
daca gasesc articolul il postez, a declarat ca vrea o vacanta mai lunga pentru ca e obosita
si are de gand sa se casatoreasca
ninnet- vip
Tare teama imi este, ca isi va scoate foarte greu gherutele de . Il tine strans de tot...lavy612 a scris:
Daa sa stii , si eu cred ca ea a facut primul pas , (la cat ,,talent'' are sa-si bage nasul peste tot), si-a infoiat mult penele alea si l-a prins cu gherutele
Dar auzi si tu " O TIPA SIGURA PE EA". MAI, MAI, CA ITI VINE SA FUGI IN TURCIA SI SA IL SALVEZI PE MURAT.
victorelalove- moderator
Ninet asta e interviul ?.. dar eu am inteles doar ca vrea sa calatoreasca .. nu sa se casatoreasca
Celebrating the 17th anniversary this year of "Journal of Politics", the great beauty Tuba Büyüküstün was also there. The night, which was displayed by the team of Super Starlife, rewarded the "Best of".
TUBA ISN’T SATED WITH AWARDS
Tuba Büyüküstün, who got the award for BEST ACTRESS OF THE YEAR also got the award as THE BEST FEMALE PLAYER OF THE YEAR in 2010 by readers of ayakligazete.
I TRY TO READ BOOKS
According to the news of Setarkasi.com she is "trying to devote time for myself". Tuba Büyüküstün said, that she is trying to read books in her spare time and is waiting for summer to travel.
LAST 6 EPISODES
"The series lasted one and a half year. At least, we understand us as a team very well. Anyhow separations are difficult“ and said that she is very sad about the end of Gönülcelen and also added that there are 6 episodes left till the end.
She explained why she couldn’t play with Monica Belluci and expressed as follows: "I should play Monica Belluci's youth. She played her own youth and so I didn’t act.“
Celebrating the 17th anniversary this year of "Journal of Politics", the great beauty Tuba Büyüküstün was also there. The night, which was displayed by the team of Super Starlife, rewarded the "Best of".
Tuba Büyüküstün, who got the award for BEST ACTRESS OF THE YEAR also got the award as THE BEST FEMALE PLAYER OF THE YEAR in 2010 by readers of ayakligazete.
I TRY TO READ BOOKS
According to the news of Setarkasi.com she is "trying to devote time for myself". Tuba Büyüküstün said, that she is trying to read books in her spare time and is waiting for summer to travel.
LAST 6 EPISODES
"The series lasted one and a half year. At least, we understand us as a team very well. Anyhow separations are difficult“ and said that she is very sad about the end of Gönülcelen and also added that there are 6 episodes left till the end.
She explained why she couldn’t play with Monica Belluci and expressed as follows: "I should play Monica Belluci's youth. She played her own youth and so I didn’t act.“
andreea90- vip
Multumim pentru interviu andreea.andreea90 a scris:Ninet asta e interviul ?.. dar eu am inteles doar ca vrea sa calatoreasca .. nu sa se casatoreasca
victorelalove- moderator
andreea90 a scris:Ninet asta e interviul ?.. dar eu am inteles doar ca vrea sa calatoreasca .. nu sa se casatoreasca
I TRY TO READ BOOKS
LAST 6 EPISODES
e doar o parte din reportaj.........se poate sa fii citit eu gresit ? nu cred dar bine ar fii nu ???????? o sa caut stire pentru ca e postat undeva .....
ninnet- vip
ninnet a scris:
e doar o parte din reportaj.........se poate sa fii citit eu gresit ? nu cred dar bine ar fii nu ???????? o sa caut stire pentru ca e postat undeva .....
Probabil .. dar ma gandesc eu ca daca zicea ca se casatoreste .. erau ziarele in stare de sok cateva zile ..numai despre asta vorbeau .. eu n-am vazut si citit asa ceva .. dar poate este nu bag mana-n foc
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Joi 05 Mai 2011, 11:15 pm, editata de 1 ori
andreea90- vip
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 17 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum