24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+20
kh69
alina_chupi
angelica_g
alimar
simi
andreea90
andradamaria
sevalh
teodora_roman
axxa246
Motzişor
IDILKO
Petre Gabriel Nicoleta
lica54
danuza
ninnet
pufy2010
DENISA
lavy612
victorelalove
24 participanți
Pagina 22 din 40
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
ninnet a scris:
Adam si Eva sunt izgoniti din rai.
La plecare, ei intreaba:
- Doamne, cine va spala vasele?
Dumnezeu le spune :
- Va voi pune la o incercare. Va veti sui intr-un copac si voi da drumul la o pisica salbateca sa va chinuie. Cine va vorbi primul, acela va spala vasele toata viata. Zis si facut. Vine pisica si se urca pana la Eva , o zgaraie pe picioare, o musca, Eva, nici un cuvant. Trece pisica la Adam. Il zgaraie pe picioare, il musca, se ridica mai sus si observa intre picioare doi motocei. Pisica incepe sa se joace cu ei si la un moment dat, observa ca un soricel ce era ca mort, incepe sa se miste si sa creasca. Si-a luat atunci pozitia de asalt, dar cand sa sara, Eva a urlat:
- Zat !fir-ai a dracului!
De atunci a ramas lege: femeia spala vasele!!!
Re: 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pufy ce spui , o vezi pe favorita ta Nurgul în Taxi driver ??
Intodeauna l-am crezut sincer in declaratii, mai putin cele cu referinta directa -VIPA dar cum imaginea face cat 1000 de cuvinte l-am prins si o sa-i creasca nasulDENISA a scris:Andrada lui Fulgerică i se citeşte " dragoastea - lehamitea " faţă de duduie , parcă nici n-ar fi şi ea pe acolo pe lângă el .
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
acolo nu exista parlament, guvern...legile se pot completa , modifica se pot chiar anula..sa ia ex. de la noi-varza-!!!!!!!!!!!pufy2010 a scris:
De atunci a ramas lege: femeia spala vasele!!!
andradamaria- vip
DENISA a scris:Pufy ce spui , o vezi pe favorita ta Nurgul în Taxi driver ??
... în rolul lui Robert de Niro?
eu cred ca i-ar veni manusa!pufy2010 a scris:
... în rolul lui Robert de Niro?
andradamaria- vip
discuție Murat - Burcin
- Draga mea, vrei sa petrecem amandoi un week-end minunat ?
- Daaa, iubitule, ce idee buna !
- OK, atunci... ne vedem luni.
pufy2010 a scris:discuție Murat - Burcin
foarte bun bacu asta Multumim
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Noapte buna dragelor .. eu ma retrag .. sa aveti o duminica placuta maine
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Pufy dacă ne luăm după tonalitatea vocii ei se încadrează de minune Nurgul , are o vocea foarte " suavă".
Andrada el şi aşa are năsucul cam lung ar fi cazul să se lase de spus minciunele că nu e bine
eu mă uit la ASi , sclipirea ochilor lor din ASi la niciunul dintre ei nu am văzut-o în noile lor proiecte
Andrada el şi aşa are năsucul cam lung ar fi cazul să se lase de spus minciunele că nu e bine
eu mă uit la ASi , sclipirea ochilor lor din ASi la niciunul dintre ei nu am văzut-o în noile lor proiecte
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 07 Mai 2011, 9:58 pm, editata de 1 ori
- Ce pasarica zboara cel mai sus?
- Pasarica stewardesei...
- Pasarica stewardesei...
noapte buna fetelor,ne auzim maine la cafeluta have a nice day
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Buna!
Buna seara tuturor!
Sunt Bianca si vreau sa va multumesc pentru traduceri, poze si toate informatiile pe care le postati. Datorita voua am inceput sa ma uit si sa ma indragostesc de serialele turcesti.
Totul a inceput de la Murat pe care l-am vazut din gresala la televizor in Ask, apoi v-am gasit pe voi si am inceput sa ma uit la Asi, Binbir gece si Gonulecen.
Va multumesc inca o data si va doresc o seara frumoasa!
P.S. Serialele turcesti creaza dependenta.
Sunt Bianca si vreau sa va multumesc pentru traduceri, poze si toate informatiile pe care le postati. Datorita voua am inceput sa ma uit si sa ma indragostesc de serialele turcesti.
Totul a inceput de la Murat pe care l-am vazut din gresala la televizor in Ask, apoi v-am gasit pe voi si am inceput sa ma uit la Asi, Binbir gece si Gonulecen.
Va multumesc inca o data si va doresc o seara frumoasa!
P.S. Serialele turcesti creaza dependenta.
biamaria- membru
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 36
Localizare : Cluj-Napoca
V-am zis eu ca se intrezareste un divort la orizont??????Se vede ca nu o iubeste.Langa Tuba nu se plictisea.Apropo frumos bancul.pufy2010 a scris:discuție Murat - Burcin
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 07 Mai 2011, 10:11 pm, editata de 1 ori
Foarte tare bancul , Pufy>>
Ne vedem luni , la divort
Noapte buna , Ninnet
Ne vedem luni , la divort
Noapte buna , Ninnet
lavy612- vip
Varsta : 33
Localizare : bucuresti
Buna seara...Dragii copii!!!!!!!!
Ce mai faceti?
Am vazut si eu pozele cu Murat si "superba sa sotie" Burcin curcilor...
Micutul Pretios, pare mult mai interesat de ce discuta cele doua doamne din stanga lui...ha,ha,ha,ha,ha... Degeaba s-a gatit doamna...ca se pare ca Murat, nu mai are pofta nici sa "se prefaca pentru presa"...Oricum nu stiau ca sunt fotografiati...ca sa vezi atunci cum "il stangea DIVA de gat"...ca sa arate cat de "mare este dragostea lor". Imi vine si sa rad si sa ... De ce o mai sta intr-o astfel de relatie? Si sa nu ne spuna ca erau obositi ... Ca nu stiu cine ii mai crede.
Fata lui ..."vorbeste" de la sine. "CE CAUT EU AICI CU O ....CAND PUTEAM SA FIU CU O PRINTESA, ASA CUM ESTE TUBA!"
Ce mai faceti?
Am vazut si eu pozele cu Murat si "superba sa sotie" Burcin curcilor...
Micutul Pretios, pare mult mai interesat de ce discuta cele doua doamne din stanga lui...ha,ha,ha,ha,ha... Degeaba s-a gatit doamna...ca se pare ca Murat, nu mai are pofta nici sa "se prefaca pentru presa"...Oricum nu stiau ca sunt fotografiati...ca sa vezi atunci cum "il stangea DIVA de gat"...ca sa arate cat de "mare este dragostea lor". Imi vine si sa rad si sa ... De ce o mai sta intr-o astfel de relatie? Si sa nu ne spuna ca erau obositi ... Ca nu stiu cine ii mai crede.
Fata lui ..."vorbeste" de la sine. "CE CAUT EU AICI CU O ....CAND PUTEAM SA FIU CU O PRINTESA, ASA CUM ESTE TUBA!"
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Buna seara Vic . Stii eu cred mai degraba ca a neglijat-o cateva minute bune pe ,,Diva'' pt ca privirea lui era atintita asupra cuiva care tocmai intrase in sala....
Poate ca este chiar acea fotografie care il surprinde uitandu-se dupa Tuba cand apare acolo..
pare atenta la altceva , in loc sa stea cu ochi pe ca mai ,mai ca dispare
Imi place poza cu Nurgul , are parul mai lung ...
Poate ca este chiar acea fotografie care il surprinde uitandu-se dupa Tuba cand apare acolo..
lavy612- vip
Dragilor nu ştiu cine va primi marele premiu pe 10 Iunie la Monaco , dar eu îmi doresc ca ei să fie câştigătorii deşi ştiu că în ultimii ani a câştigat The Bold and the Beautiful - USA
lavy612 a scris:Buna seara Vic . Stii eu cred mai degraba ca a neglijat-o cateva minute bune pe ,,Diva'' pt ca privirea lui era atintita asupra cuiva care tocmai intrase in sala....
Buna lavy.
Sa stea cu ochii pe el!!!! PARCA AU FOST PEDEPSITI, SA STEA UNUL LANGA CELALALT. I-a luat cineva de mana si le-a facut "vant" in sala. ( Ce cautam noi aici? isi spune Murat)
Cata "Iubire"...pe capul lor... Nu vreau sa ma gandesc ce se intampla cand sunt suparati...daca "in halul asta" arata cand se iubesc.
Nurgul...Ai dreptate, arata foarte bine cu parul lung si drept. Asa il avea si la nunta si a doua zi , atunci cand s-a trezit si avea lantisorul pe perna...Arata foarte bine. Mi se pare ca divortul i-a prins bine ( ma bucur pentru ea).
Si mi se pare ca arata din ce in ce mai bine...
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Dum 08 Mai 2011, 12:22 am, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
Si noi speram acelasi lucru, Denisa. Il merita!!!!!!!DENISA a scris:Dragilor nu ştiu cine va primi marele premiu
victorelalove- moderator
Victoria cred că atunci când sunt supăraţi turuie Curcinica flux continuu, şi zboară prin colţurile casei ulcelele cu ardei şi orez
O cred in stare , aoleu in felul asta o sa-l lase pe Pretios nemancat , pe deasupra...
lavy612- vip
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 22 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum