Serialesitelenovelet
24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+20
kh69
alina_chupi
angelica_g
alimar
simi
andreea90
andradamaria
sevalh
teodora_roman
axxa246
Motzişor
IDILKO
Petre Gabriel Nicoleta
lica54
danuza
ninnet
pufy2010
DENISA
lavy612
victorelalove
24 participanți

Pagina 25 din 40 Înapoi  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Urmatorul

In jos

24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Empty Re: 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Dum 08 Mai 2011, 4:01 pm

andradamaria a scris:NICI vorba !!!!!!!!!de la pui de 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 756436 a devenit sefa 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 756436
Vai de capul meu!!!!!! stupid Devine din ce in ce mai 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 756436. Nu ii mai da doamna "drumul" lui Murat in veci.
Insa poate avem noroc si se indragosteste (pune pata), pe altcineva. 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 229917 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 229917 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 229917
Bine ...o sa ne fie mila si de "bietul om"..Ca ce vina are el?
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Empty Re: 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de andradamaria Dum 08 Mai 2011, 4:04 pm

victorelalove a scris:
Vai de capul meu!!!!!! stupid Devine din ce in ce mai 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 756436. Nu ii mai da doamna "drumul" lui Murat in veci.
Insa poate avem noroc si se indragosteste (pune pata), pe altcineva. 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 229917 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 229917 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 229917
Bine ...o sa ne fie mila si de "bietul om"..Ca ce vina are el?
asta sper si eu ,sa-l lase ea Smile Smile
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 08 Mai 2011, 4:06 pm

andradamaria a scris:asta sper si eu ,sa-l lase ea Smile Smile
Tu iti dai seama...ce petrecere facem!!!!!!!!!!! Smile Smile Smile 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 352762 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 352762 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 352762 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 352762 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 352762 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 352762
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 08 Mai 2011, 4:32 pm

- De ce doriţi să vă despărţiţi de soţia dvs?
- D-le judecător, soţia mea sforăaie.
- Bine, dar acesta nu este un motiv de divorţ.
- Da, dar sforăie în fiecare noapte în alt pat.
..................................................................
- Draga mea, ce-ai mai slăbit! Cum ai făcut?
- Dragă, ma tot cert cu bărbatu-meu.
- Şi de ce nu divorţezi dragă?
- Mai am de slăbit două kilograme.
.................................................................
- Parcă voiai de acum trei ani să divorţezi.
- Da, dar pentru că avem trei copii am mai aşteptat un an până am mai făcut unul ca să-i putem împărţi.
- Şi?
- Şi nevastă-mea a născut gemeni.
.................................................................
Un indian la divorţ. „De ce doriţi să divorţaţi?“ întreabă judecătorul. “Păi, domnule judecător, eu sunt un ţăran simplu, ştiu că dacă semăn orez, culeg orez, dacă plantez copaci de mango, culeg mango” “Treceti la subiect” îl întrerupe judecătorul. “Păi, domnule judecător, eu am semănat indieni şi acum culeg chinezi”
....................................................................
Rasela ii zice lui Itic:
-Ma Itic, m-am gindit bine si am hotarat sa divortez!
-Cum asa, mai Rasela, dupa 40 de ani de casatorie? Dar ce-ti veni?
-Pai tu-ti dai seama, mai Itic, ca in 40 de ani tu nu mi-ai cumparat niciodata nimic?
-Pai nu mi-ai spus niciodata ca ai avea ceva de vanzare!
..................................................................
Un cuplu intr-o masina pe serpentine.Sotia:dragul meu,doresc sa divortez si motivul va fi impotenta ta.
El,calm,maeste viteza.
Ea:la partaj voi cere casa,custodia copiilor,conturile din banca si o pensie alimentara foarte mare.
El,mareste viteza.
Ea:Bine,dar tu nu-ti doresti nimic?
…El:Am tot ce-mi trebuie acum!
Ea:Bine,dar ce ai tu si eu nu am?
El:Airbag..
.....................................................................
Un domn intreaba pe vanzatoare:- Cat costa papusa Barbie din vitrina?
- Avem: Barbie la gimnastica - 19,95 euro, Barbie jucand volei - 19,95 euro, Barbie la cumparaturi - 19,95 euro, Barbie la plaja - 19,95 euro, Barbie la dans - 19,95 euro, Barbie divortata - 265,95 euro.
Barbatul, uimit, intreaba:- Si de ce Barbie divortata costa 265,95 euro?- “Barbie divortata” are si: Masina lui Ken, Casa lui Ken, Undita lui Ken, Mobila lui Ken, Calculatorul lui Ken.
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Dum 08 Mai 2011, 4:36 pm

victorelalove a scris:
Tu iti dai seama...ce petrecere facem!!!!!!!!!!! Smile Smile Smile 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 352762 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 352762 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 352762 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 352762 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 352762 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 352762
o s-o tinem intro petrecere..perpetua, dar sa se intample!!!!!!!!!!!!! 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 918686 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 918686 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 918686 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 918686
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 08 Mai 2011, 5:05 pm

Dragilor vă pupăcesc , ne citim mai târziu ,eu sunt perseverentă cu obsesiile mele .

24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Tubamuratoscar2
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Dum 08 Mai 2011, 5:21 pm

Dragalaselor bine vam gasit mi-a trebuit mult sa citesc din urma ce ati croestat voi dar am izbutit.Va kiss kiss dulce si va doresc o dupa amiaza placuta.[center]24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 15d78fq
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Empty Ask ve Ceza - Dragoste si pedeapsa - Love & Punishment - General Discutii - Comentarii.

Mesaj Scris de razbunator Dum 08 Mai 2011, 7:37 pm

Obsesia "ASI" este raspandita cam peste tot. La mine persista si nu stiu cum o sa uit. Am
incercat si alte seriale(tot turcesti) dar tot la ASI ma gandesc. Pentru mine este cel mai reusit de pana acum. Foarte bine jucat de toti actorii. Cei doi sunt inegalabili. Dialogurile lor erau extraordinare. Am scris multe pagini cu aceste dialoguri ca sa le recitesc. Le-am aruncat ca sa pot sa ma desprind. Cred ca sufar de sindromul "ASI". Am gasit intamplator o notita:

I belive in your eyes. (Demir pentru ASI)

"" Calda lumina ochii tai raspandesc,
Culori in aer infloresc,
Cand in zori ei privesc, iubire daruiesc.
De ochii tai zambesc, ma scald in ei, plutesc
Si daca-i intalnesc, tresar, ma-nbolnavesc
Iar cand ma ratacesc in ei ma regasesc.

Mai este, mai este...
Destula poveste...
Povestea albastra...
In ininima noastra".

O seara placuta, VB

razbunator
membru incepator
membru incepator

Data de inscriere : 11/02/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Dum 08 Mai 2011, 8:24 pm

Buna seara , dragelor kiss kiss Vreme urata si la Bucuresti sad sad . Aici se pare ca e o epidemie puternica care poarta numele ,,Asi''... Deci fetelor ,nu l-am vazut, dar cu singuranta o sa-l privesc si eu cand am timp , insa ce ziceti ... o sa iau virusul????? 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 283516
lavy612
lavy612
vip
vip

Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Dum 08 Mai 2011, 9:39 pm

lavy612 a scris:Buna seara , dragelor kiss kiss Vreme urata si la Bucuresti sad sad . Aici se pare ca e o epidemie puternica care poarta numele ,,Asi''... Deci fetelor ,nu l-am vazut, dar cu singuranta o sa-l privesc si eu cand am timp , insa ce ziceti ... o sa iau virusul????? 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 283516

N-AI VĂZUT ASI ???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????!!!!!!!!!!!

FOARTE GRAV Smile - trebuie să iei măsuri
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Data de inscriere : 11/11/2010

https://www.youtube.com/user/pufy2010ful?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 08 Mai 2011, 9:40 pm

Buna seara. kiss kiss kiss

Vine vara...sau iarna? Ca daca o mai tine mult asa... nu mai prindem si noi bronz. Hai cu vara...hai cu vara...hai cu vara!!!!!!!!! 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 165638 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 165638 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 165638
Maine seara multa ask!!!!!! 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 283516
Sa vedem cum se mai incurca situatia...Cine cu cine, se mai supara. Cine cu cine, ce mai pune la cale...
Poate ne mai incalzim si noi cu putina actiune...
24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 273628 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 273628 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 273628
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 08 Mai 2011, 9:41 pm

Buna seara pufy. 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 648483
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Dum 08 Mai 2011, 9:44 pm

victorelalove a scris:Buna seara pufy. 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 648483

Bună seara

începe Gonulcelenul
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Dum 08 Mai 2011, 9:50 pm

Lavy ar fi interesante comentariile tale întrucât vei vedea ASI după Așk.

Cam toți/toate de pe aici au văzut (de multe ori) ASI înaintea Așkului
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 08 Mai 2011, 10:07 pm

Bună seara !!!!

Lavy merită te uiţi şi apoi să ne spui dacă a fost ficţiune sau realitate trăirile celor doi .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Dum 08 Mai 2011, 10:08 pm

Buna seara kiss kiss Daaa stiu ca mai toate au contactat epidemia ,,Asi'' in afara de mine cred Smile ...
O sa urmaresc dupa ce se termina Ask .... Atunci pot sa fac comparatie intr-adevar.Deocamdata sunt in febra ,,Ask-ului''
24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 283516
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Dum 08 Mai 2011, 10:12 pm

Sigur o sa ma uit , Denisa , m-au convins comentariile voastre in leg cu ,, Asi''....,chiar v-a fascinat serialul. kiss
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 08 Mai 2011, 10:12 pm

lavy612 a scris:Buna seara kiss kiss Daaa stiu ca mai toate au contactat epidemia ,,Asi'' in afara de mine cred Smile ...
O sa urmaresc dupa ce se termina Ask .... Atunci pot sa fac comparatie intr-adevar.Deocamdata sunt in febra ,,Ask-ului''
24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 283516
Buna lavy. kiss kiss kiss
Sa stii ca si mie imi place foarte mult ask...mullllllllllllllllllllllllllllllllllllllllltttttttttttttttt de tot. Ti-am mai spus...este filmul care "mi-a intrat" la inima. Si eu sufar de aceeasi FEBRA. Smile Smile Smile

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 08 Mai 2011, 10:13 pm

24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 297224. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 2973
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 08 Mai 2011, 10:16 pm

DENISA a scris:Bună seara !!!!

dacă a fost ficţiune sau realitate trăirile celor doi .
Daca trairile celor doi a fost fictiune, nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost sa se iubeasca!!!!24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 283516 Offfffffffffffffff! Iar regret ca nu sunt impreuna...si ca a trebuit sa-si ia 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 756436 la casa omului.
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 08 Mai 2011, 10:29 pm

24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 C112536524. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 72zp3
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Dum 08 Mai 2011, 10:31 pm

Vic , abia asp sa vad manifestarile lui Muri si in Asi , momentan savurez din plin ,,Askul''
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 08 Mai 2011, 10:37 pm

Zburand cu parasuta, elefantul aterizeaza intr-un copac inalt. Cheama ajutoare. Leul face anunt la toti locuitorii padurii sa-i sara in ajutor.
Ursul alearga catre locul cu pricina. Cand colo, il ajunge din urma furnica, alergand si ea intr-un suflet.
Ursul mirat o intreaba:
-Dar tu unde fugi furnico???
-Pai ce, eu nu sunt barbat?
.....................................................................
Se duce iepurele la urs si ii spune:
-Mai,ursule,ai auzit ca au facut bere cu numele tau?
-Chiar?
-Da.
Sa se convinga merge ursul la magazinul din coltul strazii si cere:
-Dati-mi si mie,va rog,un Danut.
.......................................................................
Trei broaste testoase s-au hotarat sa intre in cartea recordurilor.
Una mai desteapta:
− Ce-ar fi sa traversam desertul..?
Celelalte:
− O idee buna..Suntem de acord.
Merg ele jumatate de an fara oprire..si la un moment vad in fata niste iarba vai de capul ei.
Una dintre ele:
− Hai sa ne mai tragem rasuflarea ..sa bem un pic de apa si apoi sa continuam drumul.
− Da ..dar cine se duce dupa apa..?
Cea mai inteleapta ia 3 fire de iarba si zice:
− Care il trage pe cel mai scurt se duce dupa apa..
Trag fiecare cate un fir.. si cea mai mica trage firul cel mai scurt.
− Bine asta e ..ma duc eu dupa apa...Voi asteptati un an aici ..si sa nu va puna naiba sa mancati fara maine ca...
Trece un an..mai trece o luna..mai trece inca una si celelalte 2 testoase se hotarasc:
− Hai sa ne apucam sa mancam ..ca cine stie pe unde e aia acum..?
Se apuca ele si mancanca..si de dupa un cactus broasca cea mica..:
Aha..stiam eu ca nu va tineti de cuvant..de aia nici nu m-am dus dupa apa..
................................................
Sir era în bibliotecă. La un moment dat strigă:
- John, adu-mi un pahar cu apă.
- Da Sir.
- John, mai adu-mi un pahar cu apă.
- Da Sir.
Şi încă aşa de câteva ori.
- John, mai adu-mi un pahar cu apă.
- Dar Sir, chiar aşa de sete vă este?
- Nu John, dar arde biblioteca.
............................................................
Lordul iese pe usa palatului si ii spune lui James, valetul sau:
-James, te rog tranteste tu usa- tocmai m-am certat cu My Lady!
...........................................................................................
Sir catre John:
- John, du'te in gradina si uda florile!
- Dar Sir, afara ploua !
- Nu'i nimic, nu'i nimic, du-te si ia'ti umbrela !
...................................................................
Cica erau 3 comandanti , unu‘ din America , altu‘ din Rusia si unu‘ din .... Romania !!!
Si incep ei sa se contrazica , care si cum are in subordine cei mai viteji soldati ....
Se duc ei intai la americani ...
- Soldat James ! - zice comandantu‘ american
- Yes sir !
- Intinde piciorul drept inainte !
Asta intinde piciorul ...
- Scoate pistolu‘ si trageti un glont in picior !
- Yes sir !
Scoate asta pistolul si isi trage un glont in picior ....
- Te-a durut ? - intreaba rusu ..
- Da , da‘ pentru tara mea eu fac orice ....
Ok , hai sa mergem in si in Rusia ..
- Soldat Ivan ! - zice comandantu‘ rus
- Da sa traiti !
.... intinde asta piciorul..... - Scoate mitraliera si trageti un incarcator in picior ! - Da sa traiti !
Trage ....
- Te-a durut ? - intreaba americanu‘ si romanu‘...
- Da , da‘ pentru tara mea eu fac orice ....
E , acuma sa mergem si in Romania ..
- Soldat Ion ! - zice comandantu‘ roman
- Da sa traiti !
.... intide asta piciorul.....
- Scoate baioneta infingeti-o in picior !
- Da sa traiti !
... isi infinge asta baioneta in picior ...
- Rasuceste-o de trei ori ! - zice comandantu‘
O rasuceste asta .....
- Te-a durut ? - intreaba americanu‘ si rusu‘...
- Nu .
- Cum nu ? Nu te-a durut deloc ?
- Nu .
- Mai ce soldat viteaz .... da‘ cum de nu te doare ?
- Pai , vedeti eu port 37 si astia mi-au dat bocanci numaru‘ 44

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 08 Mai 2011, 10:44 pm

http://izlemede.com/ask-ve-ceza-klip-13kalp-kirilsada-sever.html
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 08 Mai 2011, 10:46 pm

lavy612 a scris:Vic , abia asp sa vad manifestarile lui Muri si in Asi , momentan savurez din plin ,,Askul''
Asa este lavy...sa savuram din plin Ask!!!!!!!!! 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 283516 Sa vedem ce se mai intampla cu Savas si cu Yaso... Sa vedem daca bebelul din burtica ...este fetita. Cum le va spune Sahnur celor dragi...ca nu mai are mult de trait. Ce va face Pala cu "ratacirea lui de moment" si daca va divorta Fidan de el. Ce va face Yavuz dupa ce va evada din inchisoare. Cu cine se intalneste Cicek in parc. Cum va trece Pelin, peste dragostea pe care o simte pentru Hakan si daca acesta in final ca ramane cu Cicek. Daca Nazan va fi in sfarsit iubita si fericita.
Si daca peste tot si toate, la sfarsitul serialului... se va "asterne" ASK. 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 165638 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 165638 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 165638
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 25 din 40 Înapoi  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum