Serialesitelenovelet
24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+20
kh69
alina_chupi
angelica_g
alimar
simi
andreea90
andradamaria
sevalh
teodora_roman
axxa246
Motzişor
IDILKO
Petre Gabriel Nicoleta
lica54
danuza
ninnet
pufy2010
DENISA
lavy612
victorelalove
24 participanți

Pagina 29 din 40 Înapoi  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Urmatorul

In jos

24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 Empty Re: 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Lun 09 Mai 2011, 3:29 pm

DENISA a scris:iar cea de a treia din oglindă e Fidan , îşi evalua potenţialul , acum având şi soţul amorezat Smile [/color]

Multumim pentru clip. kiss kiss kiss
Cat despre potentialul lui Fidan...parerea mea, ca este de 10 ori mai femeie decat Ceyda... Smile Smile Smile
Cat o va regreta Pala!!!!! Umplea patul...domne'...ce sa mai. Ceyda? Scandura de brad.
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 Empty Re: 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de DENISA Lun 09 Mai 2011, 3:32 pm

victorelalove a scris:Umplea patul...domne'...ce sa mai. Ceyda? Scandura de brad.

chestia asta cu umplerea patului de către o femeie am mai auzit-o în Dubai , la arabi .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 09 Mai 2011, 3:32 pm

andradamaria a scris:
E clar de unde le are Yaso cu paharul !! dar pe SAHNUR, cine o mosteneste???????? Smile Smile prapaditul ala mic din inchisoare~~ Smile Smile
Smile Smile Smile
Vaide Mustafa... stupid Daca au mai spus si ei vreun cuvant despre mezinul familiei. Uitat intre patru pereti...Cred ca si la Yavuz se vor gandi mai mult Baldarii... Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Lun 09 Mai 2011, 3:33 pm

victorelalove a scris:

Multumim pentru clip. kiss kiss kiss
Cat despre potentialul lui Fidan...parerea mea, ca este de 10 ori mai femeie decat Ceyda... Smile Smile Smile
Cat o va regreta Pala!!!!! Umplea patul...domne'...ce sa mai. Ceyda? Scandura de brad.
daaaaaaaaaaaa, parca asta era simbolul frumusetii feminine pentru ei, sa umple patul Smile Smile
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 09 Mai 2011, 3:35 pm

Da...probabil ca li se par mai femei... Smile Au mai mult de iubit. Smile
Si mi se pare ca si doamna Burcin 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 756436...urmeaza tendintele...
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Lun 09 Mai 2011, 3:38 pm

24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 47396_138658312846301_138395039539295_232770_3993834_n
Spuneti si voi, cat de mult exprima privirea asta- dragoste, adoratie, pretuire...ce sa mai vorbim! o sa ne tot rapotam la ASI stupid stupid pana ...vom vedea ceva in loc!ceea ce este foarte greu sau imposibil pentru noi cele duse stupid stupid Question
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 09 Mai 2011, 3:41 pm

andradamaria a scris:
Spuneti si voi, cat de mult exprima privirea asta- dragoste, adoratie, pretuire...ce sa mai vorbim! o sa ne tot rapotam la ASI stupid stupid
Si acum..nici de privit nu se mai privesc... De ce???????????? Chiar ca nu inteleg... stupid
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 09 Mai 2011, 3:43 pm

cu aceste priviri năucitoare au doborât marile producţii media , conform francezilor , celor care adună datele legate de cele mai urmărite telenovele tv Turcia a devenit o mare forţă pe această piaţă şi culmea ASI avându-i ca protagonişti pe Tuba şi Murat a fost cel mai urmăit serial şi al doilea de când se centralizează aceste date , au adoborât marile forţe în telenovele , Brazilia , Mexic , Columbia .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Lun 09 Mai 2011, 3:59 pm

Buna fetelor kiss kiss
Tare amuzante pozele cu Sahnur si Leyla Smile ...Si-au gasit alinarea ...

24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 Primavara-roz
lavy612
lavy612
vip
vip

Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 09 Mai 2011, 4:04 pm

lavy612 a scris:Buna fetelor kiss kiss
Tare amuzante pozele cu Sahnur si Leyla Smile ...Si-au gasit alinarea ...

24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 Primavara-roz
Buna lavy. kiss kiss Superba poza! kiss
Cuscrele- la putere... Smile Cum sunt ele...micutele, confidente acum. Isi spun necazurile si se sustin.
Pelin...imi este mila de ea. Va fi foarte suparata in aceasta seara...si la fel si Nazan.
Pozele de la ecografie...cu Savas si Yasemin, sunt superbe. SA VEDEM FETITA!!!!!!!! kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 09 Mai 2011, 4:26 pm

O bandă de hoţi opreşte un autocar. Şeful bandei dă sarcini oamenilor săi:
- Bărbaţii să fie jefuiţi, iar femeile să fie violate!
Un bandit mai milostiv spune:
- Şefule, măcar pe femei să le lăsăm în pace!
La care se aude o voce de femeie:
- De ce te amesteci în treburile şefului tău?
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Fiul, tatăl şi bunicul se duc la Paris. După prima zi, fiecare îşi povesteşte aventurile. Nepotul, de douăzeci de ani, spune:
- Ce apetit sexual pot să aibă femeile din Paris!
Tatăl său spune:
- Şi cît de pasionale pot fi!
La care bunicul:
- Şi cîtă răbdare pot să aibă!
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Un tip către prietenul său:
- Am avut ghinion cu amîndouă nevestele.
- Cum aşa?
- Păi, prima a fugit cu un vecin.
- Şi a doua?
- A doua n-a fugit.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Un locatar urlă la administrator:
- Veniţi repede, se aruncă soacră-mea pe geam!
- Şi de ce aveţi nevoie de mine?
- Nu poate să deschidă geamul.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
- M-am certat urît cu soacră-mea aseară. Am vrut să-i fac un bine şi i-am zis că are ciorapii încreţiţi.
- Şi ce s-a întîmplat?
- Problema a fost că nu avea ciorapi...
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
- Vai, dragă, ce bebeluş drăguţ; leit bărbatu-tău!
- Nu prea cred, e copilul vecinei.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Un tip intră în mare viteză în frizerie şi întreabă:
- Cîţi mai sînt în faţa mea?
- 10, i se răspunde.
Pleacă şi se întoarce după o jumătate de oră:
- Cîţi mai aşteaptă?
- 5.
Pleacă iarăşi, se întoarce după altă jumătate de oră şi întreabă:
- Cîţi au mai rămas?
- Închid, spune frizerul.
- Nici o problemă, mă întorc mîine.
Şi iese.
- Cine-i nebunul ăsta? Ştie cineva de unde vine? întreabă frizerul.
- Da, de la nevasta dumnitale...
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Doi tipi la un bar :
- O vezi pe fata de la masa aia? Arată ca un bărbat.
- Bine, domnule, să ştii că aia este fata mea.
- Vă rog să mă scuzaţi, nu am ştiut că sînteţi tatăl ei!
- Nu sînt tatăl ei, dobitocule, sînt mama ei!

Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Lun 09 Mai 2011, 4:39 pm, editata de 1 ori
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Lun 09 Mai 2011, 4:38 pm

victorelalove a scris:.
Pozele de la ecografie...cu Savas si Yasemin, sunt superbe. SA VEDEM FETITA!!!!!!!! kiss

Daaa, sunt f bucurosi in poza....vor avea pereche acum. O familie implinita!! kiss kiss Sa vedem ce nume vor alege pt micuta printesa a clanului....Printul este Omer. kiss Asteptam sa vedem in ep de asta seara..... 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 283516
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Lun 09 Mai 2011, 4:38 pm

victorelalove a scris:.

Daaa, sunt f bucurosi in poza....vor avea pereche acum. O familie implinita!! kiss kiss Sa vedem ce nume vor alege pt micuta printesa a clanului....Printul este Omer. kiss Asteptam sa vedem in ep de asta seara..... 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 283516
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Lun 09 Mai 2011, 4:41 pm

lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Lun 09 Mai 2011, 4:42 pm

Pe diseara la Ask kiss kiss 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 155656
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 09 Mai 2011, 4:43 pm

lavy612 a scris:
Eu cred ca o sa-i puna numele Sahnur...Pentru ca pe baiat il cheama ca pe tatal lui Yaso...Omer. Chiar va fi un gest frumos, din partea celor doi...lucrul acesta, sigur o va impresiona pe Baldaroaica.
Sa fie impacata...
Trebuie o fetita...bruneta cu ochi verzi... kiss O mica printesa in casa. 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 283516
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 09 Mai 2011, 4:47 pm

lavy612 a scris:Pe diseara la Ask kiss kiss 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 155656
24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 155656 kiss
24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 352762 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 352762 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 352762 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 352762
Da...plini de forte proaspete!!!!
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Lun 09 Mai 2011, 5:16 pm

Am adus ceva super!!!!!!!!!! de la fheo careia ii multumesc mult de tot si sper sa nu se supere pentru ca am postat si aici :
Azi 15:28 | 76453/76462
Iat-o!
ASI CASTIGA RECUNOASTEREA INTERNATIONALA

Conform Eurodata, datele lor combina cele mai vizionate telenovele urmarite la TV. Misiunea acestor organizatii de sondaj media, este de a determina care este cel mai urmarit serial, pentru Festivalul international de film de la Monte Carlo care va avea loc in iunie 2011. Turcia este acum recunoscuta ca o forta la aceasta categorie. Turcia a ingenuncheat Brazilia in acest sector care include seriale TV, comedii si telenovele.

Pentru prima data in acest an, cel mai urmarit seriat din aceasta categorie a fost serialul turcesc (telenovela) ASI, cu TB si MY in rolurile principale. A fost anuntat faptul ca acesta este cel de-al doilea cel mai vizionat serial din instorie. A fost urmarit de 3 miliarde de telespectatori in 67 de tari. Asi a fost una din cele 15 nominalizari din intreaga lume. Ceremonia va avea loc pe 10 iunie 2011 la Monaco.

fheo

| Comentează mesajul
Azi 15:24 | 76452/76462

fheo

| Comentează mesajul
Azi 15:19 | 76451/76462
Site-ul Eurodata, primul in Franta si cel mai respectat.

http://www.mediametrie.com/eurodatatv/

si comunicatul lor cerut de Festivalul de la Monte Carlo:

http://www.mediametrie.com/eurodatatv/communiques/the-nominees-of-the-6th-international-tv-audience-awards.php?id=439
fheo

| Comentează mesajul
Azi 15:17 | 76450/76462
Aceasta-i traducerea in lb engleza a textului din turca referitor la Monte Carlo:

ASI gains International Recognition

According to Euro data, their data combines the most watched "soap opera" on the television screen. This organizations mission is to determine this for The Monte Carlo International Television Festival to be held in June of 2011. Turkey is now a recognized force in this category. Turkey has broken the strong arm that Brazil had on this sector. This sector includes TV serials, comedy and soap operas.
This year for the first time the most watched in this sector was the Turkish Serial (Soap Opera) ASI, starring Tuba Buyukustun & Murat Yildirim in the lead roles. It has been announced that it is the second most watched show in history. This show has been watched by 3 billion households, in 67 countries. ASI was one of 15 nominees worldwide. The ceremony will take place on 10-June 2011 in Monaco.
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Lun 09 Mai 2011, 5:34 pm

Multumim Denisa pentru informatii, eu le-am adus pe acestea pentru ca mi s-a parut naucitoare cifra de 3 miliarde de telesp,..aproape 1/2 din populatia planetei Smile Smile mai sa fie!!!!!!!!!!!!!incep sa cred ca nu suntem chiar duse si acest serial va fi ..material didactic in curand ,pentru studentii la acest tip de arte si studiu de caz pentru alte categorii socioprofesionale Smile Smile
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Lun 09 Mai 2011, 5:54 pm

victorelalove a scris:
Si acum..nici de privit nu se mai privesc... De ce???????????? Chiar ca nu inteleg... stupid
Se tem de ce va urma daca se privesc I love you .Eu stiu ce ar urma......voi stiti? cheers
simi
simi
vip
vip

Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Lun 09 Mai 2011, 5:59 pm

DENISA a scris:cu aceste priviri năucitoare au doborât marile producţii media , conform francezilor , celor care adună datele legate de cele mai urmărite telenovele tv Turcia a devenit o mare forţă pe această piaţă şi culmea ASI avându-i ca protagonişti pe Tuba şi Murat a fost cel mai urmăit serial şi al doilea de când se centralizează aceste date , au adoborât marile forţe în telenovele , Brazilia , Mexic , Columbia .
Ce mult ma bucur.Asa o sa fie obligati sa mai apara impreuna.Poate ii vor invita in emisiuni pe amandoi sa-i mai vedem si noi.
simi
simi
vip
vip

Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 09 Mai 2011, 6:52 pm

simi a scris:Se tem de ce va urma daca se privesc I love you .Eu stiu ce ar urma......voi stiti? cheers
Offfffffffffff! Hai ca daca nu am oftat pe forumul asta...mama, mama... Smile Smile Smile
Nu mai stiu ce sa cred simi, chiar ca nu mai stiu. Ceea ce s-a imtamplat...numai ei stiu...si chiar si asa, adevarul este intotdeauna pe undeva pe la mijloc.
Ca sunt asa de buni actori, incat sa ne faca sa credem ca este ceva...care trece dincolo de platourile de filmat... Ca a facut 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 756436 urat si ca asta a pus capac la tot...Ca este doar imaginatia noastra... Ca ne dorim noi din tot sufletul, ca cei doi sa formeze "CUPLUL DE VIS"... 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 283516
Insa , cum am mai spus...nu gasesc nicaieri un motiv pentru ca cei doi sa se evite...INDIFERENT DESPRE CE MOTIV AR FI VORBA!!!! kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 09 Mai 2011, 6:57 pm

LA MULTI ANI, EUROPA!!!!!!! Astazi, 9 mai, este ziua Europei...
ODA BUCURIEI.

Dumnezeu a creat cerul şi pământul. Restul a fost fabricat în China.
...................................................................................................
- Doamnă, arătaţi superb în această toaletă!
- Nesimţitule, închide uşa!
................................................................
Discuţie la Dacia:
- Ce ar trebui schimbat ca maşinile noastre să corespundă normelor internaţionale?
- Normele internaţionale.
..............................................................
Judecătorul întreabă martorul la proces:
- La ce distanţă v-aţi aflat de locul accidentului?
- La 6 metri şi 75 de centimetri.
- Şi cum de ştiţi aşa de exact?
- Când am văzut accidentul, mi-am dat seama pe loc că voi fi întrebat la proces de vreun tâmpit şi am măsurat...
Smile Smile
...................................................
O femeie la vreo 30 de ani, după ce şi-a rezolvat treburile în capitala de judeţ, voia să ajungă acum acasă şi nu mai avea bani. Se apropie de un taximetrist şi îi spune:
- Uite, tre’ s-ajung şi eu în Trescovenii de Sus, dar nu am bani... Cum ajungem acolo ne socotim noi.
- Bine, las’ că ne socotim noi pe drum!, zice taximetristul.
După vreo oră, opreşte taximetristul pe un câmp, ia o pătură din portbagaj şi o aşterne pe lucernă. Femeia, îngrijorată, îi zice:
- Vai, dar nu pot să fac asta, sunt măritată, am acasă doi copii!
- Şi ce? Şi eu sunt însurat, am femeie, am copii, dar am şi 40 de iepuri de hrănit, aşa că taci şi rupe lucerna...
............................................................................
- Ştii, s-a făcut un studiu şi oamenii ar trebui să doarmă noaptea cu geamul deschis.
- Trebuie să fii cercetător, nu?
- Nu, sunt spărgător.
..............................................
Fetele din ziua de azi în liceu învaţă doar două litere şi două cifre: A4 şi X5, începînd cu facultatea învaţă încă două cifre şi o literă: Q7 şi X6.
Din cauza crizei financiare, începînd cu anul universitar 2009-2010, se va schimba programa la facultăţi şi se vor învăţa alte patru litere: RATB.
............................................................................
Un tip se trezeşte dimineaţa, ia ziarul de la uşă, se uită pe numerele de la loto şi vede că i-au ieşit toate cele şase. Cum avea un serviciu pe care nu îl suporta, pleacă tacticos la serviciu, intră în audienţă la şef şi îl anunţă cu satisfacţie că demisionează.
Şeful spune că e alegerea lui, îi mulţumeşte pentru cei peste 20 de ani lucraţi în firmă şi îi dă un bonus de despărţire de 200.000 de euro.
Omul, fericit nevoie mare, în drum spre loterie intră la reprezentanţa BMW şi cumpără cel mai scump model, în valoare de 200.000 de euro.
Cînd să dea banii, este anunţat că, deoarece este clientul cu nr.1.000.000, primeşte maşina gratis.
- Cînd e să ai noroc, ai noroc, zice omul bucuros că a rămas şi cu cei 200.000 de euro şi are şi BMW nou nouţ.
Trece pe la loto, ridică milioanele şi pleacă acasă.
Stă pe terasă, la o bere şi o vede pe soţia sa venind acasă, cu bicicleta. Moment în care trece pe stradă o betonieră şi o calcă.
- Asta e, zice omul, cînd e să ai noroc, ai noroc pînă la capăt!
...........................................................................................
- Domnule doctor, am nevoie de ajutorul dv. Am încercat tot felul de medicamente, dar tot n-am ramas gravidă!
- Staţi s-o luăm metodic! Poate e o chestiune de ereditate. Mama dv. a avut copii?

Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Lun 09 Mai 2011, 7:18 pm, editata de 1 ori
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Lun 09 Mai 2011, 7:16 pm

victorelalove a scris:

LA MULTI ANI, EUROPA!!!!!!! Astazi, 9 mai, este ziua Europei...

.
si sa dea DUMNEZEU SA FACEM PARTE DIN EA, Smile Smile deocamdata suntem mai pe la porti...fie ale occidentului, fie ale orientului Smile Smile
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 09 Mai 2011, 7:19 pm

andradamaria a scris: si sa dea DUMNEZEU SA FACEM PARTE DIN EA, Smile Smile deocamdata suntem mai pe la porti...fie ale occidentului, fie ale orientului Smile Smile

Smile Smile Smile Suntem pe alta planeta!!!!!!!!
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 29 din 40 Înapoi  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum