24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+20
kh69
alina_chupi
angelica_g
alimar
simi
andreea90
andradamaria
sevalh
teodora_roman
axxa246
Motzişor
IDILKO
Petre Gabriel Nicoleta
lica54
danuza
ninnet
pufy2010
DENISA
lavy612
victorelalove
24 participanți
Pagina 35 din 40
Pagina 35 din 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Nu pot sa cred....
Scenaristii...chiar nu au mila de noi...sincer.
Nu mai dorm la noapte!!!!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Aşk ve Ceza 57 Bölüm Fragmanları
victorelalove a scris:Nu pot sa cred....
să vezi finalul serialului Havin - dacă nu l-ai văzut- să vezi acolo "mila" scenariștilor. Am avut nervi vreo săptămână după
Si sa-l adunam cu farasul...lavy612 a scris:Auziti si voi cel mai puternic om pe care l-a cunoscut ..... Schilodul ala!!! Sa-l trazneasca un fulger puternic....!!!
Cat de plin de ura este impotriva Baldarilor...Dar eu in momentul de fata il urasc si mai muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulllllllttttttt!
victorelalove- moderator
Nu suntem prea bine , Andra dupa cum observi.. Sa nu avem cosmaruri la noapte....
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Bine ca mi-ai amintit... L-am vazut... cum sa nu-l vad!?!?pufy2010 a scris:
să vezi finalul serialului Havin - dacă nu l-ai văzut- să vezi acolo "mila" scenariștilor. Am avut nervi vreo săptămână după
victorelalove- moderator
Bine vazutninnet a scris:
da ,e fericit, s-a castorit, e un tip frumos foc dar ma uitam chiar azi la un episod din serialul Asi, in nici un caz nu are acea sclipire cand se uita la Yaso........ nu, nu
asa nu am mai vazut
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Si sa-l adunam cu farasul...victorelalove a scris:Auziti si voi cel mai puternic om pe care l-a cunoscut ..... Schilodul ala!!! Sa-l trazneasca un fulger puternic....!!!
Cat de plin de ura este impotriva Baldarilor...Dar eu in momentul de fata il urasc si mai muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulllllllttttttt! [/quote]
Si mie , imi vine sa-l toc bucatele , chiar se hraneste cu sange.... Offf vin din nou clipe tragice.. Asa ca ne unim fortele sa rezistam pana la final.
lavy612- vip
cam banală scoaterea lui Eşref din serial , a fost atât de fraier să-i pice lui Yavuz în mână , cam greu de crezut .
Sa nu aveti!!!!!!!!!dar nu va bazati pe mila sau compasiunea turcilor nu cunosc notiunile!lavy612 a scris:Nu suntem prea bine , Andra dupa cum observi.. Sa nu avem cosmaruri la noapte....
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Nu stiu ce au turcii...sincer. De le place asa de mult suferinta!!!! Inteleg, mai este omul suparat, mai plange, mai urla, mai da cu totul de pamant... Dar se mai si bucura. Dar...ei o tin una si buna...parca ne spun " SUFERITI FRATILOR!!!!!!!".lavy612 a scris:Nu suntem prea bine , Andra dupa cum observi.. Sa nu avem cosmaruri la noapte....
Si cata suferinta am acum in suflet...
Saptamana trecuta la nunta...si acum...
victorelalove- moderator
dacă vă uitaţi la Ezel vă speriaţi de burta şi urâţenia Curcinicăi
am inteles ca actorul renuntase la contr cu TMC, asa ca l-au scos cumva, asa cum i-au fost si aparitiile...banale, TMC N-A STIUT ,din punctul meu de vedere, sa puna accent pe actorii cu potential mare..au lalait-o, mare pacat!DENISA a scris:cam banală scoaterea lui Eşref din serial , a fost atât de fraier să-i pice lui Yavuz în mână , cam greu de crezut .
andradamaria- vip
Daca o vad acum chiar o sa am cosmaruri...nu ma mai uit la Ezel di cauza ei.DENISA a scris:dacă vă uitaţi la Ezel vă speriaţi de burta şi urâţenia Curcinicăi
simi- vip
Da , era de asteptat ca dupa nunta sa apara din nou nenorocirile , si cum Yavuzel nu-si mai raspandise veninul de mult , o va face din nou .... Offf ca iar imi vin dracii pe el..victorelalove a scris:
Nu stiu ce au turcii...sincer. De le place asa de mult suferinta!!!! Inteleg, mai este omul suparat, mai plange, mai urla, mai da cu totul de pamant... Dar se mai si bucura. Dar...ei o tin una si buna...parca ne spun " SUFERITI FRATILOR!!!!!!!".
Si cata suferinta am acum in suflet...
Saptamana trecuta la nunta...si acum...
lavy612- vip
andradamaria- vip
hai să nu vă culcați supărate
..............
Nu contează dacă paharul e pe jumătate gol sau pe jumătate plin. Ceea ce contează e că este loc pentru vodka.
Dumnezeu a creat cerul şi pământul. Restul a fost fabricat în China.
Copiii lăsaţi nesupravegheaţi pe bancheta din spate duc la apariţia accidentelor! La rândul lor, accidentele de pe bancheta din spate duc la apariţia copiilor.
Prietenii există pentru ca, în cazul în care ai o zi proastă, să îi poţi vizita şi să le strici şi lor ziua...
..........
..............
Nu contează dacă paharul e pe jumătate gol sau pe jumătate plin. Ceea ce contează e că este loc pentru vodka.
Dumnezeu a creat cerul şi pământul. Restul a fost fabricat în China.
Copiii lăsaţi nesupravegheaţi pe bancheta din spate duc la apariţia accidentelor! La rândul lor, accidentele de pe bancheta din spate duc la apariţia copiilor.
Prietenii există pentru ca, în cazul în care ai o zi proastă, să îi poţi vizita şi să le strici şi lor ziua...
..........
Yavuz cel teribil!!!!!!!!!!!!!!!!!!lavy612 a scris:
Si mie , imi vine sa-l toc bucatele , chiar se hraneste cu sange.... Offf vin din nou clipe tragice.. Asa ca ne unim fortele sa rezistam pana la final.
Ahmet Moran era mic copil pe langa progenitura sa... Sper sa inceapa o furtuna si sa-i cada stalpul de telegraf pe masina. Sa faca pana si sa se rastoarne in sant. Sa faca toxiinfectie alimentara si sa fie prea departe de spital.
Oricum...indiferent de ce mi-as dori eu (DIN TOT SUFLETUL)...Marea confruntare...tot se va produce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
victorelalove- moderator
Noapte buna andrada.andradamaria a scris: :rf<:
Somn usor.
victorelalove- moderator
pufy2010 a scris:hai să nu vă culcați supărate
Multumim pufy.
Noapte buna.
victorelalove- moderator
Multumim Pufy , noapte buna Andra.....
lavy612- vip
Este si ea o... fiinta...simi a scris:Daca o vad acum chiar o sa am cosmaruri...nu ma mai uit la Ezel di cauza ei.
victorelalove- moderator
Daaaaaaa o fiinta.......victorelalove a scris:
Este si ea o... fiinta...
simi- vip
Daca si serialul asta se va termina cu ...MOARTE , sau cine stie cu ce altceva... voi fi foarte dezamagita.lavy612 a scris:
Da , era de asteptat ca dupa nunta sa apara din nou nenorocirile , si cum Yavuzel nu-si mai raspandise veninul de mult , o va face din nou .... Offf ca iar imi vin dracii pe el..
victorelalove- moderator
Pagina 35 din 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 35 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum