24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+20
kh69
alina_chupi
angelica_g
alimar
simi
andreea90
andradamaria
sevalh
teodora_roman
axxa246
Motzişor
IDILKO
Petre Gabriel Nicoleta
lica54
danuza
ninnet
pufy2010
DENISA
lavy612
victorelalove
24 participanți
Pagina 36 din 40
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Multumim Denisa.Eu chiar imi termin ziua cu secvente din Asi.DENISA a scris:ptr a vis a frumos
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Re: 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
simi a scris:Daaaaaaa o fiinta.......
Nu stiu cum se intampla ca...mereu ne luam de ea. Dar cum este o sursa inepuizabila de subiecte...Sa spunem ca ...SI RECLAMA NEGATIVA, ESTE TOT RECLAMA. Daca ar fi putin mai altfel... Mai modesta, mai tacuta, mai la locul ei , nu cred ca ar avea nimeni nimic cu ea...Dar asa...
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Aoleu , mie imi spui ,o sa ma deprime de tot ..... turcii astia ,,nemilosi si cruzi....Totusi sa fim optimiste pana la final./victorelalove a scris:
Daca si serialul asta se va termina cu ...MOARTE , sau cine stie cu ce altceva... voi fi foarte dezamagita.
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Dragalaselor va de noapte buna sa adormiti cu ei in gand
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Noapte buna va zic si eu/.. Sper sa nu fie cu cosmaruri ...
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Sa fim...Nu spun NU!!!!!!!!!! Dar stii ce se spune : "Un pesimist , este un optimist bine informat." Si la cum ii stiu pe turci...cu finalurile lor imprevizibile....NU VREAU SA SUFAR!!!!!!!!lavy612 a scris: Aoleu , mie imi spui ,o sa ma deprime de tot ..... turcii astia ,,nemilosi si cruzi....Totusi sa fim optimiste pana la final./
M-ar durea prea tare.
Daca se alege un final dezastros...eu voi considera , ca serialul s-a terminat in momentul in care Savas s-a intors din Iran.
victorelalove- moderator
Noapte buna Lica. Noapte buna Lavy.
Somn usor.
Somn usor.
victorelalove- moderator
Ce bine ar fii sa se evaporeze...ca noi nu mai zicem nimic de ea.victorelalove a scris:
Nu stiu cum se intampla ca...mereu ne luam de ea. Dar cum este o sursa inepuizabila de subiecte...Sa spunem ca ...SI RECLAMA NEGATIVA, ESTE TOT RECLAMA. Daca ar fi putin mai altfel... Mai modesta, mai tacuta, mai la locul ei , nu cred ca ar avea nimeni nimic cu ea...Dar asa...
simi- vip
Numai ca acest lucru nu este posibil...din pacate!!!!!!!!!!!! Sa ne dorim sa il faca fericit pe Murat, el chiar merita....simi a scris:Ce bine ar fii sa se evaporeze...ca noi nu mai zicem nimic de ea.
Poate ca la un moment dat va realiza, ca nu a facut cea mai buna alegere...insa de divortat ...nu stiu ce sa spun. Se va decide foarte greu....insa ,sper sa realizeze ca el merita mult mai mult.
Mai mult ...decat o femeie, care tot timpul se crede centrul universului.
victorelalove- moderator
ea degeaba se crede vedeta fam , momentan el e nr 1 , el e elogiat de presă , fani , jurii de specialitatea şi asta datorită talentului şi perseverenţei lui nu datorită familionului .
L-am vazut cat de "fericit" este in ultimele poze cu ea....."radia" de atata fericire....victorelalove a scris:
Numai ca acest lucru nu este posibil...din pacate!!!!!!!!!!!! Sa ne dorim sa il faca fericit pe Murat, el chiar merita....
Poate ca la un moment dat va realiza, ca nu a facut cea mai buna alegere...insa de divortat ...nu stiu ce sa spun. Se va decide foarte greu....insa ,sper sa realizeze ca el merita mult mai mult.
Mai mult ...decat o femeie, care tot timpul se crede centrul universului.
simi- vip
Dragalaselor nu va mai necajiti cu consoarta lui Murat o vorba spune ca cine se aseamana se aduna.Lui nui plac femeile puternice ii place o femie mai mediocra sa o tina in umbra lui
lica54- vip
Lica dar eu una nu mă mai necăjesc , d-na e cantitate neglijabilă ptr mine , el încă nu a vut alături o femeie puternică alături ptr a şti cum e .
Sant sigura ca il invidiaza pe Muri pentru toate astea....si din cauza asta o sa divorteze la un moment dat....DENISA a scris:ea degeaba se crede vedeta fam , momentan el e nr 1 , el e elogiat de presă , fani , jurii de specialitatea şi asta datorită talentului şi perseverenţei lui nu datorită familionului .
simi- vip
ea are doar de câştigat după urma lui aşa că nu-i va da drumul la lesă prea uşor .
Eu sant tare necajita,pe d-na doi la metru.Cred ca nici nu o gaseste prin pat noaptea Muri Cum sa mai vina ?????????????DENISA a scris:Lica dar eu una nu mă mai necăjesc , d-na e cantitate neglijabilă ptr mine , el încă nu a vut alături o femeie puternică alături ptr a şti cum e .
simi- vip
Doamne cat e de frumos....Sper sa nu se ofileasca langaDENISA a scris:
simi- vip
simi a scris:Eu sant tare necajita,pe d-na doi la metru.Cred ca nici nu o gaseste prin pat noaptea Muri Cum sa mai vina ?????????????
Hai, Simi...ca m-ai binedispus !!!!!
Ea este prea tanara...pentru avea inca copii.
victorelalove- moderator
parcă hipnotizează cu privirea
Sa ramana asa "tanara" pana la 70 anivictorelalove a scris:
Hai, Simi...ca m-ai binedispus !!!!!
Ea este prea tanara...pentru avea inca copii.
simi- vip
Denisa eu am vazut astazi 2 fragmente din Taxi Driver am pus lincurile pe o pagina mai in urma nu i se potiveste un asa rol lui Murat daca citeste scenariu sigur nu accepta
lica54- vip
Nu ne negajim lica...ne mai amuzam si noi putin....lica54 a scris:Dragalaselor nu va mai necajiti cu consoarta lui Murat o vorba spune ca cine se aseamana se aduna.Lui nui plac femeile puternice ii place o femie mai mediocra sa o tina in umbra lui
victorelalove- moderator
DENISA a scris:[color=blue]parcă hipnotizează cu privirea
Ce sarpele KA !?!...din "Cartea Junglei"....uite aici privire hipnotica.
victorelalove- moderator
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 36 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum