Serialesitelenovelet
31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+17
gorbaciov
dana4699
andreea90
Nicky
lica54
teodora_roman
Motzişor
victorelalove
lavy612
michiper68
DENISA
dana sandulescu
axxa246
Iuliana
ninnet
pufy2010
simi
21 participanți

Pagina 23 din 40 Înapoi  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Urmatorul

In jos

31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 Empty Re: 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Mar 21 Iun 2011, 6:40 pm

Buna , Denisa. kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 Empty Re: 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de Motzişor Mar 21 Iun 2011, 6:40 pm

victorelalove a scris:... Poti fi sarcastic si intr-un mod placut . Poti sa scrii despre 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 756436 ...fara a exagera.
..
Vic, salut, ba chiar putem spune că avem aceleaşi gusturi ca ea, cel puţin la bărbaţi Smile Smile
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Mar 21 Iun 2011, 6:41 pm

31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 648483 Denisa! kiss kiss 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 648483 Motzi! kiss kiss
simi
simi
vip
vip

Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA

Sus In jos

Mesaj Scris de teodora_roman Mar 21 Iun 2011, 6:42 pm

Motzişor a scris:Salut fetelor, eu am fost şocată atunci când l-am văzut. Nu înţeleg cum se poate simţi bine cineva fiindcă poate avea pe net ,,vitejia" unui astfel de limbaj, n-am nevoie nici măcar virtual de astfel de ,,cunoştinţe" aşa că mă duc s-o scot din toate listele mele de internet. N-am chef să mă facă de râs şi pe mine. E unul/una dintre fanii Aşk ve Ceza, dar un fan jenant... Exclamation

Deh Motzi, nu prea poţi să faci selecţii obiective în mediul virtual. E nevoie de timp să cunoşti un om şi tot îţi face surprize stupid
teodora_roman
teodora_roman
vip
vip

Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 21 Iun 2011, 6:42 pm

Motzişor a scris:Vic, salut, ba chiar putem spune că avem aceleaşi gusturi ca ea, cel puţin la bărbaţi Smile Smile
Smile Smile Smile Smile Smile
Singurul lucru pe care il avem in comun cu ea . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mar 21 Iun 2011, 6:44 pm

http://www.gloria.com.hr/vijesti/showpage.php?id=15448
bine ai facut MOTZ, imi pare sincer rau ca tot ce-a scris a scris in limba romana sad sad 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 648483 DENISA, MOTZISOR kiss 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 2005

Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Mar 21 Iun 2011, 6:48 pm, editata de 1 ori
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 21 Iun 2011, 6:45 pm

am crezut că o o ştii după forumuri Motzi .

Salutare fetelor !!!

fetelor spre uimirea mea să ştiţi că Burcinica are foarte multe fane în rândul arăboaicelor .

Murat & Burcin Yildirim
Attending the farewell party for the serial Ezel, Burcin Yildirim was bewitching in a magnificent outfit.
Murat Yildirim did not leave his wife alone. Her beautiful outfit caught the attention of everyone including Bade Iscil the interviewer “I normally am a simple dresser, but this time I chose to wear this”. The handsome actor commented that he does not involve himself in his what she decides to wear.
Also to a question asked to both, you are both actors, is this difficult? “Today is our wedding anniversary and we are celebrating together with the Ezel finale”.
When Burcin was asked how she felt with the serial ending she responded “my heart is both happy and sad. It’s a very weird feeling. I am hurting that Ezel is finished, but after such success I am also very happy. Now first a vacation, then back to work. I had previously done comedy and it might be comedy for me again”.
Murat Yildirim commented “the serial was a good serial. And our serials are now being watched worldwide, and also competing as well. This is very important for our country”.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 21 Iun 2011, 6:47 pm

DENISA a scris:am crezut că o o ştii după forumuri Motzi .

Saluatare fetelor !!!

fetelor spre uimirea mea să ştiţi că Burcinica are foarte multe fane în rândul arăboaicelor .
Denisa , se compenseaza ...cu absenta fanelor, din randul romancelor!!!!!!!!!!!!!!!!! Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 21 Iun 2011, 6:49 pm

31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 34770_136840029681716_133493423349710_220449_6075193_n

mamă dacă aţi vedea câte osanale i s-au ridicat d-nei ieri
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodora_roman Mar 21 Iun 2011, 6:50 pm

Motzişor a scris:Vic, salut, ba chiar putem spune că avem aceleaşi gusturi ca ea, cel puţin la bărbaţi Smile Smile

Smile Smile Smile da' şi ce bărbat! 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 248946 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 248946 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 248946
La capitoul ăsta ne-a luat. E al ei :drunken:
Mă duc să 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 187894 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 539466 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 539466 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 539466
teodora_roman
teodora_roman
vip
vip

Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Mar 21 Iun 2011, 6:50 pm

andradamaria a scris:http://www.gloria.com.hr/vijesti/showpage.php?id=15448
bine ai facut MOTZ, imi pare sincer rau ca tot ce-a scris a scris in limba romana...
Andrada, crede-mă că după primul ei ,,panseu" am închis clipul! Acelaşi sentiment îl am şi eu, că ne face pe toţi de râs.
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 21 Iun 2011, 6:51 pm

să ştiţi că se vor găsi persoane care să traducă
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 21 Iun 2011, 6:53 pm

DENISA a scris:să ştiţi că se vor găsi persoane care să traducă
sad sad sad sad sad
Offffffffffffffffffffffffffffffffff!
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mar 21 Iun 2011, 6:59 pm

DENISA a scris:am crezut că o o ştii după forumuri Motzi .

Salutare fetelor !!!

Murat & Burcin Yildirim
Attending the farewell party for the serial Ezel, Burcin Yildirim was bewitching in a magnificent outfit.
Murat Yildirim did not leave his wife alone. Her beautiful outfit caught the attention of everyone including Bade Iscil the interviewer “I normally am a simple dresser, but this time I chose to wear this”. The handsome actor commented that he does not involve himself in his what she decides to wear.
Also to a question asked to both, you are both actors, is this difficult? “Today is our wedding anniversary and we are celebrating together with the Ezel finale”.
When Burcin was asked how she felt with the serial ending she responded “my heart is both happy and sad. It’s a very weird feeling. I am hurting that Ezel is finished, but after such success I am also very happy. Now first a vacation, then back to work. I had previously done comedy and it might be comedy for me again”.
Murat Yildirim commented “the serial was a good serial. And our serials are now being watched worldwide, and also competing as well. This is very important for our country”.
Denisa cred ca nr fanilor lui B este un fel de extrapolare a faimei lui Muri, altfel nu-mi explic..
ca sa ai fanii tai personali trebuie sa fi cucerit acest public prin ceva...nu stiu daca fiertura aia a rulat in OM,..dar pana la ASI...nici MURI nu era te miri ce cunoscut in OM, condiderand ca lumea a vazut fiertura, ca alte seriale, filme semnificative pt 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 756436 nu stiu.
eu pur si simplu cred ca fanii lui Burcin sunt mai degraba fanii cerbiciei familiale cu care s-a incoronat MURAT...asta este admiratia pe care cred ca o au pentru 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 756436 , faptul ca nu l-a scapat din mana 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 723348
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Mar 21 Iun 2011, 6:59 pm

DENISA a scris:... http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/34770_136840029681716_133493423349710_220449_6075193_n.jpgheight=350 ...mamă dacă aţi vedea câte osanale i s-au ridicat d-nei ieri [/color]
Ei, iaca, nu vreau să văd nici osanale şi nici altceva. Deni, aferim, mai pune câte o poză cu Tuba să-mi dreg gustul, frumuseţea e frumuseţe şi mârlănia e altceva. Iar arăboaicele or fi ori mai miloase, ori mai rafinate, ce să zic 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 343827
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de vania_e Mar 21 Iun 2011, 7:03 pm

https://www.youtube.com/watch?v=hspo37WaQyc
vania_e
vania_e
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 10/08/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 21 Iun 2011, 7:05 pm

da Victoria nu ne face chiar bine dar să ştiţi că şi eu stau pe net şi cam ştiu părerea fanilor .

am mai croşetat şi eu ceva

31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 Muratubaby10
31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 Picxw

Stay or go

I can’t stand it anymore
You must know - me or her
You are wavering and that hurts

I will not die when you leave me,
I will not cry – you can believe me
Night after night I am waiting for you,
Night after night I am longing for you -
For your touch, for your love

Stay or go –
You need us both, I know
She’s your wife, that’s true,
But I’m not made to share my love with her

Rămâi sau pleacă
Nu mai pot să suport
Trebuie să ştii eu sau ea
Eşti în derivă ( eziţi) şi asta doare

Eu nu voi muri atunci când mă vei părăsi,
Nu voi plânge poţi să mă crezi
Noapte după noapte am să te aştept,
Noapte după noapte îmi va fi dor de tine
De atingerea ta, de dragostea ta...

Rămâi sau pleacă
Ai nevoie de amândouă, eu ştiu ,
E soţia ta, e adevărat,
Dar eu nu sunt făcută pentru a-mi împărţi dragostea mea cu ea....

31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 5442a420 Vania_e

ne citim mai pe seară
31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 155656
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Mar 21 Iun 2011, 8:22 pm

teodora_roman a scris:Fetelor, aţi văzut ?

comentariul meu

starea de vomă/greață trece cu multă lămâie. În privința limbajului, sunt convins că a fost dobândit în "cei 7 ani de acasă" făcuți la "fără frecvență"

sper să-l și înțeleagă
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Data de inscriere : 11/11/2010

https://www.youtube.com/user/pufy2010ful?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de Iuliana Mar 21 Iun 2011, 8:39 pm

31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 648483

Demir - Black eyed Boy
https://www.youtube.com/watch?v=79NoOFvvQyE
Iuliana
Iuliana
vip
vip

Data de inscriere : 17/11/2009
Varsta : 45
Localizare : Tulcea

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Mar 21 Iun 2011, 8:48 pm

teodora_roman a scris:Fetelor, aţi văzut ?

31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 648483 fetelor kiss kiss kiss Totusi , este ea ,, favorita noastra'' si chiar daca am scrie un roman despre ,, maiestria ei'' stim sa pastram limita bunului simt!! kiss
lavy612
lavy612
vip
vip

Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Mar 21 Iun 2011, 9:20 pm

pufy2010 a scris:... comentariul meu... sper să-l și înțeleagă
Aferim sana, Pufy-cim, am scris şi eu, mi-am permis să scriu în numele plutonului, dar vorba ta, va pricepe ceva?
Copii, vă las, mă tot lupt cu înregistrările şi codările că azi aproape am măcelărit episodul 49 de nervi.
No, ţucat, voi reveni când am noutăţi alien 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 523120
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Mar 21 Iun 2011, 9:45 pm

Motzişor a scris:
Copii, vă las, mă tot lupt cu înregistrările şi codările că azi aproape am măcelărit episodul 49 de nervi.
No, ţucat, voi reveni când am noutăţi alien 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 523120
Multumim Motzi kiss
lavy612
lavy612
vip
vip

Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Mar 21 Iun 2011, 10:04 pm

pufy2010 a scris:

comentariul meu

starea de vomă/greață trece cu multă lămâie. În privința limbajului, sunt convins că a fost dobândit în "cei 7 ani de acasă" făcuți la "fără frecvență"

sper să-l și înțeleagă

Buna seara, subscriu si eu la postarea ta.........nici nu trebuie comentat asa ceva ,nu-mi place ..........
ninnet
ninnet
vip
vip

Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Mar 21 Iun 2011, 10:16 pm

- De regula, spune profesorul, un nebun poate pune mai multe intrebari decat poate raspunde un om intelept!
- Pai nu e de mirare ca pica atatia la examenul dumneavoastra!

Profesoara de biologie intra in clasa a 6-A si zice:
-Astazi o sa invatam cum se fac copiii !
Eleva Suzi, din ultima banca ridica doua degete si intreaba:
-Doamna profesoara, astia care .....stim deja....., putem iesi la o tigara?

- Din ce perioada este tabloul acela?
- Din perioada in care aveam bani.
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Mar 21 Iun 2011, 10:17 pm

Un barbat si o femeie care nu se cunosteau imparteau acelasi compartiment intr-un vagon de dormit. Dupa ce au trecut peste momentul initial de stânjeneala, s-au intins sa doarma, el pe patul de deasupra, ea pe cel inferior. In mijlocul noptii, barbatul se inclina in lateralul patului, o trezeste pe femeie si-i spune:
- Imi cer scuze ca va deranjez, insa imi e foarte frig. Ati putea sa-mi dati va rog inca o patura? Femeia se inclina si ea in lateralul patului si, uitându-se in sus spre el, ii face cu ochiul si ii spune:
- Am o idee mai buna, ce-ati zice daca numai pentru noaptea asta ne-am considera casatoriti? Barbatul, incântat, e de acord, dupa care femeia ii spune:
- Ia-ti singur o patura, trântor imputit ce esti!

ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 23 din 40 Înapoi  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum