31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+17
gorbaciov
dana4699
andreea90
Nicky
lica54
teodora_roman
Motzişor
victorelalove
lavy612
michiper68
DENISA
dana sandulescu
axxa246
Iuliana
ninnet
pufy2010
simi
21 participanți
Pagina 23 din 40
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna , Denisa.
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Vic, salut, ba chiar putem spune că avem aceleaşi gusturi ca ea, cel puţin la bărbaţivictorelalove a scris:... Poti fi sarcastic si intr-un mod placut . Poti sa scrii despre ...fara a exagera.
..
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Denisa! Motzi!
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Motzişor a scris:Salut fetelor, eu am fost şocată atunci când l-am văzut. Nu înţeleg cum se poate simţi bine cineva fiindcă poate avea pe net ,,vitejia" unui astfel de limbaj, n-am nevoie nici măcar virtual de astfel de ,,cunoştinţe" aşa că mă duc s-o scot din toate listele mele de internet. N-am chef să mă facă de râs şi pe mine. E unul/una dintre fanii Aşk ve Ceza, dar un fan jenant...
Deh Motzi, nu prea poţi să faci selecţii obiective în mediul virtual. E nevoie de timp să cunoşti un om şi tot îţi face surprize
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Motzişor a scris:Vic, salut, ba chiar putem spune că avem aceleaşi gusturi ca ea, cel puţin la bărbaţi
Singurul lucru pe care il avem in comun cu ea .
victorelalove- moderator
http://www.gloria.com.hr/vijesti/showpage.php?id=15448
bine ai facut MOTZ, imi pare sincer rau ca tot ce-a scris a scris in limba romana DENISA, MOTZISOR
bine ai facut MOTZ, imi pare sincer rau ca tot ce-a scris a scris in limba romana DENISA, MOTZISOR
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Mar 21 Iun 2011, 6:48 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
am crezut că o o ştii după forumuri Motzi .
Salutare fetelor !!!
fetelor spre uimirea mea să ştiţi că Burcinica are foarte multe fane în rândul arăboaicelor .
Murat & Burcin Yildirim
Attending the farewell party for the serial Ezel, Burcin Yildirim was bewitching in a magnificent outfit.
Murat Yildirim did not leave his wife alone. Her beautiful outfit caught the attention of everyone including Bade Iscil the interviewer “I normally am a simple dresser, but this time I chose to wear this”. The handsome actor commented that he does not involve himself in his what she decides to wear.
Also to a question asked to both, you are both actors, is this difficult? “Today is our wedding anniversary and we are celebrating together with the Ezel finale”.
When Burcin was asked how she felt with the serial ending she responded “my heart is both happy and sad. It’s a very weird feeling. I am hurting that Ezel is finished, but after such success I am also very happy. Now first a vacation, then back to work. I had previously done comedy and it might be comedy for me again”.
Murat Yildirim commented “the serial was a good serial. And our serials are now being watched worldwide, and also competing as well. This is very important for our country”.
Salutare fetelor !!!
fetelor spre uimirea mea să ştiţi că Burcinica are foarte multe fane în rândul arăboaicelor .
Murat & Burcin Yildirim
Attending the farewell party for the serial Ezel, Burcin Yildirim was bewitching in a magnificent outfit.
Murat Yildirim did not leave his wife alone. Her beautiful outfit caught the attention of everyone including Bade Iscil the interviewer “I normally am a simple dresser, but this time I chose to wear this”. The handsome actor commented that he does not involve himself in his what she decides to wear.
Also to a question asked to both, you are both actors, is this difficult? “Today is our wedding anniversary and we are celebrating together with the Ezel finale”.
When Burcin was asked how she felt with the serial ending she responded “my heart is both happy and sad. It’s a very weird feeling. I am hurting that Ezel is finished, but after such success I am also very happy. Now first a vacation, then back to work. I had previously done comedy and it might be comedy for me again”.
Murat Yildirim commented “the serial was a good serial. And our serials are now being watched worldwide, and also competing as well. This is very important for our country”.
Denisa , se compenseaza ...cu absenta fanelor, din randul romancelor!!!!!!!!!!!!!!!!!DENISA a scris:am crezut că o o ştii după forumuri Motzi .
Saluatare fetelor !!!
victorelalove- moderator
mamă dacă aţi vedea câte osanale i s-au ridicat d-nei ieri
Motzişor a scris:Vic, salut, ba chiar putem spune că avem aceleaşi gusturi ca ea, cel puţin la bărbaţi
da' şi ce bărbat!
La capitoul ăsta ne-a luat. E al ei :drunken:
Mă duc să
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Andrada, crede-mă că după primul ei ,,panseu" am închis clipul! Acelaşi sentiment îl am şi eu, că ne face pe toţi de râs.andradamaria a scris:http://www.gloria.com.hr/vijesti/showpage.php?id=15448
bine ai facut MOTZ, imi pare sincer rau ca tot ce-a scris a scris in limba romana...
Motzişor- vip
să ştiţi că se vor găsi persoane care să traducă
DENISA a scris:să ştiţi că se vor găsi persoane care să traducă
Offffffffffffffffffffffffffffffffff!
victorelalove- moderator
Denisa cred ca nr fanilor lui B este un fel de extrapolare a faimei lui Muri, altfel nu-mi explic..DENISA a scris:am crezut că o o ştii după forumuri Motzi .
Salutare fetelor !!!
Murat & Burcin Yildirim
ca sa ai fanii tai personali trebuie sa fi cucerit acest public prin ceva...nu stiu daca fiertura aia a rulat in OM,..dar pana la ASI...nici MURI nu era te miri ce cunoscut in OM, condiderand ca lumea a vazut fiertura, ca alte seriale, filme semnificative pt nu stiu.
eu pur si simplu cred ca fanii lui Burcin sunt mai degraba fanii cerbiciei familiale cu care s-a incoronat MURAT...asta este admiratia pe care cred ca o au pentru , faptul ca nu l-a scapat din mana
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Ei, iaca, nu vreau să văd nici osanale şi nici altceva. Deni, aferim, mai pune câte o poză cu Tuba să-mi dreg gustul, frumuseţea e frumuseţe şi mârlănia e altceva. Iar arăboaicele or fi ori mai miloase, ori mai rafinate, ce să zicDENISA a scris:... http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/34770_136840029681716_133493423349710_220449_6075193_n.jpgheight=350 ...mamă dacă aţi vedea câte osanale i s-au ridicat d-nei ieri [/color]
Motzişor- vip
https://www.youtube.com/watch?v=hspo37WaQyc
vania_e- membru senior
Data de inscriere : 10/08/2010
da Victoria nu ne face chiar bine dar să ştiţi că şi eu stau pe net şi cam ştiu părerea fanilor .
am mai croşetat şi eu ceva
Stay or go
I can’t stand it anymore
You must know - me or her
You are wavering and that hurts
I will not die when you leave me,
I will not cry – you can believe me
Night after night I am waiting for you,
Night after night I am longing for you -
For your touch, for your love
Stay or go –
You need us both, I know
She’s your wife, that’s true,
But I’m not made to share my love with her
Rămâi sau pleacă
Nu mai pot să suport
Trebuie să ştii eu sau ea
Eşti în derivă ( eziţi) şi asta doare
Eu nu voi muri atunci când mă vei părăsi,
Nu voi plânge poţi să mă crezi
Noapte după noapte am să te aştept,
Noapte după noapte îmi va fi dor de tine
De atingerea ta, de dragostea ta...
Rămâi sau pleacă
Ai nevoie de amândouă, eu ştiu ,
E soţia ta, e adevărat,
Dar eu nu sunt făcută pentru a-mi împărţi dragostea mea cu ea....
Vania_e
ne citim mai pe seară
am mai croşetat şi eu ceva
Stay or go
I can’t stand it anymore
You must know - me or her
You are wavering and that hurts
Stay or go –
You need us both, I know
She’s your wife, that’s true,
But I’m not made to share my love with her
Rămâi sau pleacă
Nu mai pot să suport
Trebuie să ştii eu sau ea
Eşti în derivă ( eziţi) şi asta doare
Eu nu voi muri atunci când mă vei părăsi,
Nu voi plânge poţi să mă crezi
Noapte după noapte am să te aştept,
Noapte după noapte îmi va fi dor de tine
De atingerea ta, de dragostea ta...
Rămâi sau pleacă
Ai nevoie de amândouă, eu ştiu ,
E soţia ta, e adevărat,
Dar eu nu sunt făcută pentru a-mi împărţi dragostea mea cu ea....
Vania_e
ne citim mai pe seară
teodora_roman a scris:Fetelor, aţi văzut ?
comentariul meu
starea de vomă/greață trece cu multă lămâie. În privința limbajului, sunt convins că a fost dobândit în "cei 7 ani de acasă" făcuți la "fără frecvență"
sper să-l și înțeleagă
Demir - Black eyed Boy
https://www.youtube.com/watch?v=79NoOFvvQyE
Iuliana- vip
Data de inscriere : 17/11/2009
Varsta : 45
Localizare : Tulcea
fetelor Totusi , este ea ,, favorita noastra'' si chiar daca am scrie un roman despre ,, maiestria ei'' stim sa pastram limita bunului simt!!teodora_roman a scris:Fetelor, aţi văzut ?
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Aferim sana, Pufy-cim, am scris şi eu, mi-am permis să scriu în numele plutonului, dar vorba ta, va pricepe ceva?pufy2010 a scris:... comentariul meu... sper să-l și înțeleagă
Copii, vă las, mă tot lupt cu înregistrările şi codările că azi aproape am măcelărit episodul 49 de nervi.
No, ţucat, voi reveni când am noutăţi
Motzişor- vip
Multumim MotziMotzişor a scris:
Copii, vă las, mă tot lupt cu înregistrările şi codările că azi aproape am măcelărit episodul 49 de nervi.
No, ţucat, voi reveni când am noutăţi
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
pufy2010 a scris:
comentariul meu
starea de vomă/greață trece cu multă lămâie. În privința limbajului, sunt convins că a fost dobândit în "cei 7 ani de acasă" făcuți la "fără frecvență"
sper să-l și înțeleagă
Buna seara, subscriu si eu la postarea ta.........nici nu trebuie comentat asa ceva ,nu-mi place ..........
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
- De regula, spune profesorul, un nebun poate pune mai multe intrebari decat poate raspunde un om intelept!
- Pai nu e de mirare ca pica atatia la examenul dumneavoastra!
Profesoara de biologie intra in clasa a 6-A si zice:
-Astazi o sa invatam cum se fac copiii !
Eleva Suzi, din ultima banca ridica doua degete si intreaba:
-Doamna profesoara, astia care .....stim deja....., putem iesi la o tigara?
- Din ce perioada este tabloul acela?
- Din perioada in care aveam bani.
- Pai nu e de mirare ca pica atatia la examenul dumneavoastra!
Profesoara de biologie intra in clasa a 6-A si zice:
-Astazi o sa invatam cum se fac copiii !
Eleva Suzi, din ultima banca ridica doua degete si intreaba:
-Doamna profesoara, astia care .....stim deja....., putem iesi la o tigara?
- Din ce perioada este tabloul acela?
- Din perioada in care aveam bani.
ninnet- vip
Un barbat si o femeie care nu se cunosteau imparteau acelasi compartiment intr-un vagon de dormit. Dupa ce au trecut peste momentul initial de stânjeneala, s-au intins sa doarma, el pe patul de deasupra, ea pe cel inferior. In mijlocul noptii, barbatul se inclina in lateralul patului, o trezeste pe femeie si-i spune:
- Imi cer scuze ca va deranjez, insa imi e foarte frig. Ati putea sa-mi dati va rog inca o patura? Femeia se inclina si ea in lateralul patului si, uitându-se in sus spre el, ii face cu ochiul si ii spune:
- Am o idee mai buna, ce-ati zice daca numai pentru noaptea asta ne-am considera casatoriti? Barbatul, incântat, e de acord, dupa care femeia ii spune:
- Ia-ti singur o patura, trântor imputit ce esti!
- Imi cer scuze ca va deranjez, insa imi e foarte frig. Ati putea sa-mi dati va rog inca o patura? Femeia se inclina si ea in lateralul patului si, uitându-se in sus spre el, ii face cu ochiul si ii spune:
- Am o idee mai buna, ce-ati zice daca numai pentru noaptea asta ne-am considera casatoriti? Barbatul, incântat, e de acord, dupa care femeia ii spune:
- Ia-ti singur o patura, trântor imputit ce esti!
ninnet- vip
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 23 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum