Serialesitelenovelet
31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 31 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 31 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+17
gorbaciov
dana4699
andreea90
Nicky
lica54
teodora_roman
Motzişor
victorelalove
lavy612
michiper68
DENISA
dana sandulescu
axxa246
Iuliana
ninnet
pufy2010
simi
21 participanți

Pagina 31 din 40 Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Urmatorul

In jos

31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 31 Empty Re: 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Mier 22 Iun 2011, 7:34 pm

ninnet a scris:

fiti atente aici cum se uita la mine ok ?????????????? ce zici Simi iti place nu ??????????te-a luat ameteala ???????ai calduri
cumva ???????? Smile Smile

31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 31 T8b49e

Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Se uita ...TE TOPESTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 31 Empty Re: 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de ninnet Mier 22 Iun 2011, 7:37 pm

Pai da ................va-ti topit ca inghetata aia care a adus-o Denisa cu aroma de Murat , i-a reveniti voi la bombonel si lasati
aroma mea in pace ok ? ce facem aici ????????????? 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 31 2743637754 sad sad
ninnet
ninnet
vip
vip

Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de Iuliana Mier 22 Iun 2011, 7:37 pm

31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 31 155656 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 31 N2778
31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 31 148401_129118350478472_100001409241532_191389_5321989_n
Iuliana
Iuliana
vip
vip

Data de inscriere : 17/11/2009
Varsta : 45
Localizare : Tulcea

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 22 Iun 2011, 7:38 pm

ninnet a scris:Pai da ................va-ti topit ca inghetata aia care a adus-o Denisa cu aroma de Murat , i-a reveniti voi la bombonel si lasati
aroma mea in pace ok ? ce facem aici ????????????? 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 31 2743637754 sad sad
Smile Smile Smile Smile
Mie imi place Kerim... si sa stii ca nu voi renunta la el. 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 31 2743637754 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 31 2743637754 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 31 2743637754 Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 22 Iun 2011, 7:39 pm

31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 31 155656 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 31 155656 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 31 155656 Iuliana ! kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Mier 22 Iun 2011, 7:42 pm

[quote="Iuliana"]

31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 31 155656 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 31 N2778

31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 31 155656 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 31 155656 Iuliana !!!!!!!!!!! kiss kiss
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 22 Iun 2011, 7:44 pm

Ninnet ? Dar simi pe unde o fi plecat? Nu mai spune nimic ... Pune la cale vreun plan , ce il are in prim - plan pe Kerim.
Cred ca a inceput sa se uite la "Fatmagul" ... Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Mier 22 Iun 2011, 7:45 pm

victorelalove a scris:
Smile Smile Smile Smile
Mie imi place Kerim... si sa stii ca nu voi renunta la el. 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 31 2743637754 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 31 2743637754 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 31 2743637754 Smile

ti s-a pus pata pe el da ?????????? bine , ne duelam da ????????i-a spune ce arome mai ai in gentuta sa stiu si eu????????

Simi ti-a mancat pisica limba ???????? sa-u faci ardei umpluti ? sau ghiveci da ? nu-i plac ti-am spus ...............merele mele
le adora Smile Smile
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Mier 22 Iun 2011, 7:46 pm

S mie imi place de Kerim....asa ca Ninnet,sa nu te culci pe o ureche ca esti singura pe"plantatie".... Smile Smile Ma ia cu lesin cand ma uit in ochii lui confused confused Bina ca ai pus poza la avatar...ca altfel nu-l descopeream...si pierdeam bunaciune de mascul... cupidon cupidon cupidon
simi
simi
vip
vip

Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Mier 22 Iun 2011, 7:47 pm

victorelalove a scris:Ninnet ? Dar simi pe unde o fi plecat? Nu mai spune nimic ... Pune la cale vreun plan , ce il are in prim - plan pe Kerim.
Cred ca a inceput sa se uite la "Fatmagul" ... Smile Smile Smile

super, ma-i facut sa rad in hohote Smile Smile se poate , vrea sa vada daca exista sclipirea .............daca se
declanseaza clicul ...................sa-i imprumutam si lui Ker un prosop ??????????? Smile Smile
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 22 Iun 2011, 7:48 pm

ninnet a scris:

ti s-a pus pata pe el da ?????????? bine , ne duelam da ????????i-a spune ce arome mai ai in gentuta sa stiu si eu????????
Rau de tottttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt !
Mie imi mai place Murat ...atata tot.
kiss kiss kiss
Cat despre arome... le simt pe toate cand ma uit la Kerim !!!!!!!!!!!!!!! 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 31 283516
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Mier 22 Iun 2011, 7:49 pm

ninnet a scris:

super, ma-i facut sa rad in hohote Smile Smile se poate , vrea sa vada daca exista sclipirea .............daca se
declanseaza clicul ...................sa-i imprumutam si lui Ker un prosop ??????????? Smile Smile
Nu-i o idee rea Ninnet...cred ca i-ar sta bine infasurat in prosop....si eu sa trec la dezvelit... Smile Smile Smile
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Mier 22 Iun 2011, 7:49 pm

simi a scris:S mie imi place de Kerim....asa ca Ninnet,sa nu te culci pe o ureche ca esti singura pe"plantatie".... Smile Smile Ma ia cu lesin cand ma uit in ochii lui confused confused Bina ca ai pus poza la avatar...ca altfel nu-l descopeream...si pierdeam bunaciune de mascul... cupidon cupidon cupidon

bine ca sunt singura acasa Smile altfel eram luata la intrebari de ce rad ............care-i motivul ????????? Simi
vezi ca intreci masura .............lesinul i-al meu soro 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 31 2743637754 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 31 2743637754
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 22 Iun 2011, 7:50 pm

simi a scris:S mie imi place de Kerim....asa ca Ninnet,sa nu te culci pe o ureche ca esti singura pe"plantatie".... Smile Smile Ma ia cu lesin cand ma uit in ochii lui confused confused Bina ca ai pus poza la avatar...ca altfel nu-l descopeream...si pierdeam bunaciune de mascul... cupidon cupidon cupidon

Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Deci este " vina " lui ninnet ...ca a pus poza la avatar . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Mier 22 Iun 2011, 7:51 pm

ninnet a scris:

Nu pot sa ma uit acum la Fatmagul...ma uit la noapte sa pot sa ma concentrez mai bine.... confused confused confused
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Mier 22 Iun 2011, 7:52 pm

victorelalove a scris:
Rau de tottttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt !
Mie imi mai place Murat ...atata tot.
kiss kiss kiss
Cat despre arome... le simt pe toate cand ma uit la Kerim !!!!!!!!!!!!!!! 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 31 283516

draga mea , eu sunt foarte selectiva , daca ai vedea ce arome am descoperit eu sunt convisa ca mai ai alege cateva ......te i-a ameteala si pe tie ca pe Simi...........
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 22 Iun 2011, 7:52 pm

ninnet a scris:

bine ca sunt singura acasa Smile altfel eram luata la intrebari de ce rad ............care-i motivul ?????????
Acelasi lucru il pot spune si eu... Rad cu lacrimi. Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Mier 22 Iun 2011, 7:54 pm

simi a scris:Nu pot sa ma uit acum la Fatmagul...ma uit la noapte sa pot sa ma concentrez mai bine.... confused confused confused

ti-ai pus in gand sa -l devorezi nu ????????? hrapareato, vezi ca-mi schimb avatarul si-mi pun un coreean ce zici ???????
Smile Smile
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Mier 22 Iun 2011, 7:55 pm

victorelalove a scris:
Acelasi lucru il pot spune si eu... Rad cu lacrimi. Smile Smile Smile
Veselie generala... Smile Smile Smile Smile Eu am copiii acasa....rad la calculator...iar copiii rad de mine....e molipsitor Smile Smile Smile
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 22 Iun 2011, 7:55 pm

ninnet a scris:

draga mea , eu sunt foarte selectiva , daca ai vedea ce arome am descoperit eu sunt convisa ca mai ai alege cateva ......te i-a ameteala si pe tie ca pe Simi...........
Nu cred ca m-a mai facut cineva sa privesc cu asa intensitate "sticla televizorului" cum a reusit Murat si Engin . Asa ca raman la cei doi !!!!!!!!!!!!!!!
Dar tu poti sa ne spui pe cine mai ai prin harem...sa ne dam si noi cu parerea. Smile Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Mier 22 Iun 2011, 7:56 pm

ninnet a scris:

ti-ai pus in gand sa -l devorezi nu ????????? hrapareato, vezi ca-mi schimb avatarul si-mi pun un coreean ce zici ???????
Smile Smile
Uita-te si tu cum se uita din avatarul tau,DIRECT spre mine... 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 31 248946 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 31 248946 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 31 248946
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Mier 22 Iun 2011, 7:58 pm

31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 31 25hk943

Ultima editare efectuata de catre ninnet in Mier 22 Iun 2011, 8:08 pm, editata de 1 ori
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Mier 22 Iun 2011, 7:58 pm

victorelalove a scris:
Nu cred ca m-a mai facut cineva sa privesc cu asa intensitate "sticla televizorului" cum a reusit Murat si Engin . Asa ca raman la cei doi !!!!!!!!!!!!!!!
Dar tu poti sa ne spui pe cine mai ai prin harem...sa ne dam si noi cu parerea. Smile Smile Smile Smile
Daaaa Vic...orcand e binevenita o parere in plus.. Smile Smile sa ne arate gentuta... Smile Smile ca cine stie... 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 31 248946 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 31 248946 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 31 248946
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Mier 22 Iun 2011, 8:00 pm

simi a scris:Uita-te si tu cum se uita din avatarul tau,DIRECT spre mine... 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 31 248946 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 31 248946 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 31 248946

mai esti culmea ..................nu mai pot de ras .......... Smile Smile nu te mai uita la el ,da ? vezi ca-l invelesc acum ..........pun un turban pe ochi 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 31 2743637754 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 31 2743637754 sa te mai uiti si la bombonel............o faci fericita pe Denisa , la-i abandonat soro ??????????? sa-u vrei sa ma enervzi ?????????? 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 31 2743637754 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 31 2743637754
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 22 Iun 2011, 8:02 pm

ninnet a scris:

mai esti culmea ..................nu mai pot de ras .......... Smile Smile nu te mai uita la el ,da ? vezi ca-l invelesc acum ..
Lasa-l asa "dezvelit" ...FACE BINE LA RETINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SI INCA CE BINE... Smile Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 31 din 40 Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum