32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+15
lavy612
dana4699
Nicky
andreea90
Motzişor
costina
axxa246
lica54
pufy2010
teodora_roman
DENISA
Iuliana
ninnet
simi
victorelalove
19 participanți
Pagina 36 din 40
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Simi se gândeşte cum să dea prosopul jos
Re: 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Cum de ti-ai dat seama Denisa...DENISA a scris:Simi se gândeşte cum să dea prosopul jos
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Pune ea ceva la cale.DENISA a scris:Simi se gândeşte cum să dea prosopul jos
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
păi şi eu mă gândeam cum să fac să dispară c.urca din peisaj
DENISA a scris:păi şi eu mă gândeam cum să fac să dispară c.urca din peisaj
Photoshop, Denisa.
victorelalove- moderator
Abia acum mi-am reveni dupa finalul asta socant. Mai fetelor cum lipsesc si eu putin...cum va ganditi ca pun ceva la cale... Chiar asa rea ma credeti voi....
simi- vip
nu rea mă doar " pofticioasă "
daca dai prosopul jos si dai peste penele divei .....ce te faci sa nu chiemi ajutoare ca ai vazut altileria lui denisa
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
De cand ma stiu sant pofticioasa.....Cum as putea sa ma abtin la bunaciunile astea de turci...DENISA a scris: nu rea mă doar " pofticioasă "
simi- vip
nu ma simi rea TANARA SI NELINISTITA
Lucica10- vip
Aoleuuuuuuuu,ca doar n-o sta infipta sub prosopul lui Murat....!!!!Lucica10 a scris:daca dai prosopul jos si dai peste penele divei .....ce te faci sa nu chiemi ajutoare ca ai vazut altileria lui denisa
simi- vip
Tineretea e relativa...dar sa sti ca nelinistita si incinsa rauuuuuu sant.... De cand astept sa ajunga maciuca si la mine...dar tu stai ascunsa cu ea...o ti pt tine... Aaaaaa,m-am prins...de aceea nu ai mai intrat tu pe aici...ti-e frica sa nu-ti iau maciuca...Lucica10 a scris:nu ma simi rea TANARA SI NELINISTITA
simi- vip
la cat de inventiva este diva ........ nu ai vazut ce creatii vestiventare are,, unicat,,ei si ce te sperii asa din contra poate te fura peisajul
Lucica10- vip
N-o da Domnu sa ma fure.....Lucica10 a scris:la cat de inventiva este diva ........ nu ai vazut ce creatii vestiventare are,, unicat,,ei si ce te sperii asa din contra poate te fura peisajul
simi- vip
nu sunt egoista o trimit si la tine dar chiar am fost ocupata.sotul meu a fost plecat 10 zile la ,,MACIUCI,,iar eu am ramas singura cu problemele curente . cum nu merg afacerile am renuntat la vanzatori si stam numai noi .este foarte obositor
Lucica10- vip
Te cred Lucica... Nu-i nimic,poate intr-un final te induri si de mine...Lucica10 a scris:nu sunt egoista o trimit si la tine dar chiar am fost ocupata.sotul meu a fost plecat 10 zile la ,,MACIUCI,,iar eu am ramas singura cu problemele curente . cum nu merg afacerile am renuntat la vanzatori si stam numai noi .este foarte obositor
simi- vip
vino la VL sa vezice bine te simti nu mai pune altileria pe tine nimeni . Cred ca ma bag la somn este tarziu si dimineata la sapte suna ceasul va pupic pe toate noapte buna
Lucica10- vip
Noapte buna, Lucica!
victorelalove- moderator
Noapte buna Lucica! Noapte buna fetelor...eu am o" treaba" ce nu sufera amanare...
simi- vip
Salutare, tuturor !
Deşi nu am postat niciodată pe acest forum, v-am citit părerile, criticile şi admiraţia pentru serial şi pentru actorii serialului... şi nu numai (aveţi voi personajele voastre la care nu renunţaţi de niciun fel )... Însă după un final de serial pe care eu, sincer, nu mi-l închipuiam aşa de "neterminat", sper să vă bucuraţi un pic de imaginea "preţiosului"...
* Notă: click pe poze pentru a se mări
anna- membru activ
Data de inscriere : 27/09/2009
Deci , tocmai am terminat de vizionat ultimul episod Ask ve Ceza....Ce pot sa spun este ca momentele cele mai intense, care mi-au placut teribil ce -i drept au fost in secventa ,, Marea confruntare '' ...(Savas-Yavuz ) ...deci chiar si-a incasat-o asa cum merita ,, bestia '' .. De cand asteptamm....
. Deci clar scena dintre cei doi a marcat acest final... Restul mi s-a parut destul de sec cum ati zis si voi ,sa zicem cu exceptia ultimei secvente cu ei si copiii... . Oricum un final fericit ... (as fi preferat mult mai mult la final actiunea din ep 55 parca >>> Faimoasa nunta... . Asta este , imi pare rau, dar il voi revedea mereu cu aceeasi pasiune.
. Deci clar scena dintre cei doi a marcat acest final... Restul mi s-a parut destul de sec cum ati zis si voi ,sa zicem cu exceptia ultimei secvente cu ei si copiii... . Oricum un final fericit ... (as fi preferat mult mai mult la final actiunea din ep 55 parca >>> Faimoasa nunta... . Asta este , imi pare rau, dar il voi revedea mereu cu aceeasi pasiune.
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Buna dimineata !
Ce faceti ?
O zi minunata va doresc .
Ai dreptate , Lavy. Si din punctul meu de vedere , tot episodul 55 ar fi trebuit considerat finalul. A fost foarte frumos...
Cat despre bestie...si-a primit Ceza...cu varf si indesat.
Si bine ca a fost final fericit!
Cat de intens am trait eu acest episod!!!!!!!!!!!!!!!
Ce faceti ?
O zi minunata va doresc .
Ai dreptate , Lavy. Si din punctul meu de vedere , tot episodul 55 ar fi trebuit considerat finalul. A fost foarte frumos...
Cat despre bestie...si-a primit Ceza...cu varf si indesat.
Si bine ca a fost final fericit!
Cat de intens am trait eu acest episod!!!!!!!!!!!!!!!
victorelalove- moderator
Buna dimineata..... cam somnoroasa Multumim , Vic
V-am adus si eu... Offf turcii astia ....de ce o dau ei in bara tocmai la final...??
V-am adus si eu... Offf turcii astia ....de ce o dau ei in bara tocmai la final...??
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Buna, lavy!lavy612 a scris:Buna dimineata..... cam somnoroasa Multumim , Vic
Offf turcii astia ....de ce o dau ei in bara tocmai la final...??
Cred ca se grabesc sa plece in vacanta ...si gandindu-se numai la asta , nu se mai pot concentra pe scenariu...
Dar bine ca s-a terminat cu bine...si ca am urmarit un serial captivant!
Askkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk -ul a invins!
victorelalove- moderator
Buna dimineata printeselor, sa aveti o zi frumoasa!!!!!!!!!! bem o cafeluta
impreuna si barfim un pic ?
impreuna si barfim un pic ?
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 36 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum