35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+12
lavy612
ninnet
Lucica10
Motzişor
DENISA
andradamaria
andreea90
pufy2010
victorelalove
simi
myky
lica54
16 participanți
Pagina 7 din 43
Pagina 7 din 43 • 1 ... 6, 7, 8 ... 25 ... 43
Re: 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Tuba spunea că e amică cu Selma dar nu le-am văzut pe nicăieri , pe Murat l-am mai auzit vorbind d e prietenia cu Cemal Hünal şi pe Cemal despre Murat .
Simi ce spui nu-ţi lărgeşti orizontul ?? domnul nu e bun de membru de harem ???
bună Andrada !! în zilele următoare am să trimit un email agentului ei de presă şi poate am norocul să primesc şi un răspuns , de ziua ei ştiţi că pe forunuri se scria că e în Franţa dar tipa a fost drăguţă şi mi-a spus că nu e plecată din Turcia dar nu e în Istanbul , era în Bodrum .
Simi ce spui nu-ţi lărgeşti orizontul ?? domnul nu e bun de membru de harem ???
bună Andrada !! în zilele următoare am să trimit un email agentului ei de presă şi poate am norocul să primesc şi un răspuns , de ziua ei ştiţi că pe forunuri se scria că e în Franţa dar tipa a fost drăguţă şi mi-a spus că nu e plecată din Turcia dar nu e în Istanbul , era în Bodrum .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 18 Iul 2011, 2:39 pm, editata de 1 ori
Re: 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Nu-mi place Denisa....baga-l in haremul tau....
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Simi nu se încadrează încă nu-mi plac mustăcioşii ...
Nici mie nu-mi plac....nici de Muri nu-mi place cand are mustata.....DENISA a scris:Simi nu se încadrează încă nu-mi plac mustăcioşii ...
simi- vip
Simi, tipul e frumusel, daca nu-ti place il dam la rechini Denisa are haremul ei bine constituit= MURAT, MURAT SI TOT MURAT ...RESTUL INTRA LA ........SI ALTII
ma uit acum SI 'LA MANA DESTINULUI"ca tot sunt pe aceleasi sabloane...nimic nou sub soare
ma uit acum SI 'LA MANA DESTINULUI"ca tot sunt pe aceleasi sabloane...nimic nou sub soare
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Andrada....sa stii ca Denisa si-a marit orizontul,de cand nu ai mai intrat.....stai sa-mi arunc ochii putin spre Kenan.....s-o vezi cum scoate puscociu.....andradamaria a scris:Simi, tipul e frumusel, daca nu-ti place il dam la rechini Denisa are haremul ei bine constituit= MURAT, MURAT SI TOT MURAT ...RESTUL INTRA LA ........SI ALTII
simi- vip
Drăgălaşelor eu vă pupăcesc , ies niţel să-mi desfac catrafusele dar revin
Denisa! fetelor!Si eu trebuie sa ies.Pupici
simi- vip
Hai ca am trait sa o aud (citesc) si pe asta ... Unul care nu-ti placa !simi a scris:Nu-mi place Denisa....baga-l in haremul tau....
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Lun 18 Iul 2011, 3:37 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Simi, distractie placuta..in legatura cu orizontul Denisei..prima dragoste nu se uita!!!!!!!!!!!simi a scris: Denisa! fetelor!Si eu trebuie sa ies.Pupici
andradamaria- vip
da chiar asa!! dupa ce ca strange tot mai arunca ceva faramituri..........victorelalove a scris:
Hai ca am trait sa o aud (citesc) si pe asta ... Unul care nu-ti place !
andradamaria- vip
Asta asa ... in marinimia si generozitatea inimioarei ei .andradamaria a scris:da chiar asa!! dupa ce ca strange tot mai arunca ceva faramituri..........
victorelalove- moderator
Bine ai venit dragalaso!!!Denisa daca mai intarziai putin nu stiu ce ai fi mai gasit din Pretios!!!Eu sunt martora la tot ce iau facut saracutului!!!Mai ales acum ca a mai aparut un cadidat iflacarat la bunaciune de Muri...Trebue sa fii cu bagare de seama..
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna , Lica !
Ce mai faci ?
Ce mai faci ?
victorelalove- moderator
Luni dimineața.Ofițerul și-așteaptă soldații să se-ntoarcă din permisie.Apare primul,bineînțeles,întîrziat.
-Soldat,dă-mi un motiv bun!
-Să vedeți dom căpitan,am pierdut autobuzul,am sărit într-un taxi,taxiul s-a stricat,am văzut o fermă,am cerut un cal,calul a crăpat de goană,l-am lăsat,am alergat 15 kilometri și...iată-mă,să trăiți!
Căpitanul,zîmbind în sinea lui..-Bine soldat.Treci la cazarmă!
Ceilalți opt după el,exact aceeași poveste.
Într-un final,apare și ultimul și-ncepe...să vedeți,am pierdut autobuzul,am sărit într-un taxi...
Căpitanul:..daa,și taxiul s-a stricat...
-Nu,nu s-a stricat,dar erau altele stricate-n drum,și-o grămadă de cai morți...ne-a luat 3 ore ca să-i ocolim!
-Casatoria este o LOTERIE?
-Nu, la LOTO se mai si castiga..
................................................................................
Am observat ca, daca iti e frica de paianjeni, cu atat cresc sansele sa vezi mai multi in dormitorul tau.
Folosind aceasta logica , imi e frica de blondele cu sanii mari..
.............................................................................................
Femeile de obicei au 2 probleme în viaţă:
prima:
- de ce nimeni nu se uită la mine, chiar sunt atât de neatrăgătoare?
a doua:
- oare de ce se holbează `boul` ăsta la mine?
.......................................................................................
-Mânca-l-ar mama de cățel deștept,cum aduce el ziarul dimineața!
Soțul,iritat:
-Deștept,pe dracu.Și câinii vecinilor fac asta!
-Da,dar noi n-am fost niciodată abonați la ziar...
-Soldat,dă-mi un motiv bun!
-Să vedeți dom căpitan,am pierdut autobuzul,am sărit într-un taxi,taxiul s-a stricat,am văzut o fermă,am cerut un cal,calul a crăpat de goană,l-am lăsat,am alergat 15 kilometri și...iată-mă,să trăiți!
Căpitanul,zîmbind în sinea lui..-Bine soldat.Treci la cazarmă!
Ceilalți opt după el,exact aceeași poveste.
Într-un final,apare și ultimul și-ncepe...să vedeți,am pierdut autobuzul,am sărit într-un taxi...
Căpitanul:..daa,și taxiul s-a stricat...
-Nu,nu s-a stricat,dar erau altele stricate-n drum,și-o grămadă de cai morți...ne-a luat 3 ore ca să-i ocolim!
................................................................................
Am observat ca, daca iti e frica de paianjeni, cu atat cresc sansele sa vezi mai multi in dormitorul tau.
Folosind aceasta logica , imi e frica de blondele cu sanii mari..
.............................................................................................
Femeile de obicei au 2 probleme în viaţă:
prima:
- de ce nimeni nu se uită la mine, chiar sunt atât de neatrăgătoare?
a doua:
- oare de ce se holbează `boul` ăsta la mine?
.......................................................................................
-Mânca-l-ar mama de cățel deștept,cum aduce el ziarul dimineața!
Soțul,iritat:
-Deștept,pe dracu.Și câinii vecinilor fac asta!
-Da,dar noi n-am fost niciodată abonați la ziar...
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:Buna , Lica !
Ce mai faci ?
Eu fac bine vic ma lupt cu caldura stau cu toate usile si geamurile deschise...
pentru tine vic
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
........................................................................ Ce este iubirea?
Lumina vietii.
Ce este casatoria?
Factura la lumina
........................................................................ Ce este iubirea?
Lumina vietii.
Ce este casatoria?
Factura la lumina
myky- membru senior
Data de inscriere : 03/04/2011
Ce fac fetele mele dragi???
Ultima editare efectuata de catre simi in Lun 18 Iul 2011, 5:01 pm, editata de 1 ori
simi- vip
o simi bine ai revenitsimi a scris:Ce fac fetele mele dragi???
myky- membru senior
Bine v-am regasit...myky a scris: o simi bine ai revenit
simi- vip
Multumesc !Buna , Simi !lica54 a scris:
pentru tine vic
Buna , Myky !
Ce mai faceti ?
victorelalove- moderator
Am revenit,la smotocit,ca nu e Denisa pe aici.victorelalove a scris:Buna , Simi !
Buna , Myky !
Ce mai faceti ?
simi- vip
///////////////////////////////////////////eu mor de cald ......tu?victorelalove a scris:Buna , Simi !
Buna , Myky !
Ce mai faceti ?
myky- membru senior
Sa inteleg ca smotoceala ...ESTE LA ORDINEA ZILEI !!!!!!!!!!!
Sunt bine , Myky ! Eu dau mai mereu drumul la aerul conditionat ...SI CRED CA MA IA O RACEALA!!!!!!!!!!!!
Sunt bine , Myky ! Eu dau mai mereu drumul la aerul conditionat ...SI CRED CA MA IA O RACEALA!!!!!!!!!!!!
victorelalove- moderator
SIMI...asa o sa canti tu cand ti_l voi lau pe muri.......................https://youtu.be/eVY4qNPtBCE dar iti ramane ,........halit ergenc,,,,pt ca are ochii albastrisimi a scris:Am revenit,la smotocit,ca nu e Denisa pe aici.
myky- membru senior
Pagina 7 din 43 • 1 ... 6, 7, 8 ... 25 ... 43
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 7 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum