Serialesitelenovelet
35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+12
lavy612
ninnet
Lucica10
Motzişor
DENISA
andradamaria
andreea90
pufy2010
victorelalove
simi
myky
lica54
16 participanți

Pagina 7 din 43 Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 25 ... 43  Urmatorul

In jos

35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 Empty Re: 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de DENISA Lun 18 Iul 2011, 2:37 pm

Tuba spunea că e amică cu Selma dar nu le-am văzut pe nicăieri , pe Murat l-am mai auzit vorbind d e prietenia cu Cemal Hünal şi pe Cemal despre Murat .

Simi ce spui nu-ţi lărgeşti orizontul ?? domnul nu e bun de membru de harem ???

35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 73536572457253334346

bună Andrada !! în zilele următoare am să trimit un email agentului ei de presă şi poate am norocul să primesc şi un răspuns , de ziua ei ştiţi că pe forunuri se scria că e în Franţa dar tipa a fost drăguţă şi mi-a spus că nu e plecată din Turcia dar nu e în Istanbul , era în Bodrum .

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 18 Iul 2011, 2:39 pm, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 Empty Re: 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de simi Lun 18 Iul 2011, 2:39 pm

Nu-mi place Denisa....baga-l in haremul tau.... Smile Smile Smile
simi
simi
vip
vip

Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 18 Iul 2011, 2:40 pm

Simi nu se încadrează încă nu-mi plac mustăcioşii ...
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Lun 18 Iul 2011, 2:42 pm

DENISA a scris:Simi nu se încadrează încă nu-mi plac mustăcioşii ...
Nici mie nu-mi plac....nici de Muri nu-mi place cand are mustata..... kiss kiss
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Lun 18 Iul 2011, 2:44 pm

Simi, tipul e frumusel, daca nu-ti place il dam la rechini Smile Smile Denisa are haremul ei bine constituit= MURAT, MURAT SI TOT MURAT ...RESTUL INTRA LA ........SI ALTII Smile Smile
ma uit acum SI 'LA MANA DESTINULUI"ca tot sunt pe aceleasi sabloane...nimic nou sub soare sad
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Lun 18 Iul 2011, 2:48 pm

andradamaria a scris:Simi, tipul e frumusel, daca nu-ti place il dam la rechini Smile Smile Denisa are haremul ei bine constituit= MURAT, MURAT SI TOT MURAT ...RESTUL INTRA LA ........SI ALTII Smile Smile
Andrada....sa stii ca Denisa si-a marit orizontul,de cand nu ai mai intrat.....stai sa-mi arunc ochii putin spre Kenan.....s-o vezi cum scoate puscociu..... Smile Smile Smile Smile
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 18 Iul 2011, 2:51 pm

Drăgălaşelor eu vă pupăcesc , ies niţel să-mi desfac catrafusele dar revin

35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 Asibl39ripperdeliavi005
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Lun 18 Iul 2011, 2:52 pm

35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 155656 Denisa! 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 155656 fetelor!Si eu trebuie sa ies.Pupici kiss kiss kiss kiss
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 18 Iul 2011, 3:15 pm

simi a scris:Nu-mi place Denisa....baga-l in haremul tau.... Smile Smile Smile
Hai ca am trait sa o aud (citesc) si pe asta ... Unul care nu-ti placa ! Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Lun 18 Iul 2011, 3:37 pm, editata de 1 ori
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Lun 18 Iul 2011, 3:16 pm

simi a scris: 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 155656 Denisa! 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 155656 fetelor!Si eu trebuie sa ies.Pupici kiss kiss kiss kiss
35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 155656 Simi, distractie placuta..in legatura cu orizontul Denisei..prima dragoste nu se uita!!!!!!!!!!! 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 283516
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Lun 18 Iul 2011, 3:18 pm

victorelalove a scris:
Hai ca am trait sa o aud (citesc) si pe asta ... Unul care nu-ti place ! Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
da chiar asa!! Smile Smile dupa ce ca strange tot Smile Smile mai arunca ceva faramituri.......... Smile Smile Smile Smile Smile
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 18 Iul 2011, 3:23 pm

andradamaria a scris:da chiar asa!! Smile Smile dupa ce ca strange tot Smile Smile mai arunca ceva faramituri.......... Smile Smile Smile Smile Smile
Asta asa ... in marinimia si generozitatea inimioarei ei . Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Lun 18 Iul 2011, 3:47 pm

35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 136358 Bine ai venit dragalaso!!!Denisa daca mai intarziai putin nu stiu ce ai fi mai gasit din Pretios!!!Eu sunt martora la tot ce iau facut saracutului!!!Mai ales acum ca a mai aparut un cadidat iflacarat la bunaciune de Muri...Trebue sa fii cu bagare de seama..
35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 I_love_u_4
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 18 Iul 2011, 3:49 pm

Buna , Lica ! kiss kiss kiss
Ce mai faci ? 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 371536
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 18 Iul 2011, 3:58 pm

Luni dimineața.Ofițerul și-așteaptă soldații să se-ntoarcă din permisie.Apare primul,bineînțeles,întîrziat.
-Soldat,dă-mi un motiv bun!
-Să vedeți dom căpitan,am pierdut autobuzul,am sărit într-un taxi,taxiul s-a stricat,am văzut o fermă,am cerut un cal,calul a crăpat de goană,l-am lăsat,am alergat 15 kilometri și...iată-mă,să trăiți!
Căpitanul,zîmbind în sinea lui..-Bine soldat.Treci la cazarmă!
Ceilalți opt după el,exact aceeași poveste.
Într-un final,apare și ultimul și-ncepe...să vedeți,am pierdut autobuzul,am sărit într-un taxi...
Căpitanul:..daa,și taxiul s-a stricat...
-Nu,nu s-a stricat,dar erau altele stricate-n drum,și-o grămadă de cai morți...ne-a luat 3 ore ca să-i ocolim!

Smile Smile Smile Smile

-Casatoria este o LOTERIE?
-Nu, la LOTO se mai si castiga..

................................................................................
Am observat ca, daca iti e frica de paianjeni, cu atat cresc sansele sa vezi mai multi in dormitorul tau.
Folosind aceasta logica , imi e frica de blondele cu sanii mari..

.............................................................................................
Femeile de obicei au 2 probleme în viaţă:
prima:
- de ce nimeni nu se uită la mine, chiar sunt atât de neatrăgătoare?
a doua:
- oare de ce se holbează `boul` ăsta la mine?

.......................................................................................
-Mânca-l-ar mama de cățel deștept,cum aduce el ziarul dimineața!
Soțul,iritat:
-Deștept,pe dracu.Și câinii vecinilor fac asta!
-Da,dar noi n-am fost niciodată abonați la ziar...
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Lun 18 Iul 2011, 4:43 pm

victorelalove a scris:Buna , Lica ! kiss kiss kiss
Ce mai faci ? 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 371536

Eu fac bine vic ma lupt cu caldura stau cu toate usile si geamurile deschise...
35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 Romantic-18
pentru tine vic
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de myky Lun 18 Iul 2011, 4:52 pm

-Casatoria este o LOTERIE?
-Nu, la LOTO se mai si castiga..

........................................................................ Ce este iubirea?
Lumina vietii.
Ce este casatoria?
Factura la lumina
myky
myky
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 03/04/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Lun 18 Iul 2011, 5:00 pm

Ce fac fetele mele dragi??? kiss kiss kiss kiss

Ultima editare efectuata de catre simi in Lun 18 Iul 2011, 5:01 pm, editata de 1 ori
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de myky Lun 18 Iul 2011, 5:01 pm

simi a scris:Ce fac fetele mele dragi??? 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 296580 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 296580 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 296580 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 296580 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 Watch?feature=player_detailpage&v=4usssOcPDJs
o simi bine ai revenit
myky
myky
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Lun 18 Iul 2011, 5:02 pm

myky a scris: o simi bine ai revenit
Bine v-am regasit... kiss kiss kiss
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 18 Iul 2011, 5:04 pm

lica54 a scris:

pentru tine vic
kiss kiss kiss Multumesc !Buna , Simi ! kiss
Buna , Myky ! kiss
Ce mai faceti ?
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Lun 18 Iul 2011, 5:06 pm

victorelalove a scris:Buna , Simi ! kiss
Buna , Myky ! kiss
Ce mai faceti ?
Am revenit,la smotocit,ca nu e Denisa pe aici. Smile Smile Smile
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de myky Lun 18 Iul 2011, 5:06 pm

victorelalove a scris:Buna , Simi ! 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 296580
Buna , Myky ! 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 296580
Ce mai faceti ?
///////////////////////////////////////////eu mor de cald ......tu?35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 593891 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 593891 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 593891
myky
myky
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 18 Iul 2011, 5:08 pm

Sa inteleg ca smotoceala ...ESTE LA ORDINEA ZILEI !!!!!!!!!!! Smile Smile Smile Smile

Sunt bine , Myky ! Eu dau mai mereu drumul la aerul conditionat ...SI CRED CA MA IA O RACEALA!!!!!!!!!!!! sad sad sad sad sad sad sad sad sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de myky Lun 18 Iul 2011, 5:09 pm

simi a scris:Am revenit,la smotocit,ca nu e Denisa pe aici. 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 225264 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 225264 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 225264
SIMI...asa o sa canti tu cand ti_l voi lau pe muri.......................https://youtu.be/eVY4qNPtBCE dar iti ramane ,........halit ergenc,,,,pt ca are ochii albastri
myky
myky
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 7 din 43 Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 25 ... 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum