35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+12
lavy612
ninnet
Lucica10
Motzişor
DENISA
andradamaria
andreea90
pufy2010
victorelalove
simi
myky
lica54
16 participanți
Pagina 13 din 43
Pagina 13 din 43 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 28 ... 43
Re: 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
DENISA a scris:[center]18 Temmuz 2011 tarihinde ShowTV'de yayınlanan Yaz Sürprizi programından...
... dap, totuși Nurgul e mai sexoasă
Re: 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
am experenţă în dueluri , m-am duelat cu multe " rivale ""
deci Tuba a negat zvonurile că ar fi gravidă.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 18 Iul 2011, 10:58 pm, editata de 1 ori
mai vedem care pe careDENISA a scris:am experenţă în dueluri , m-am duelat cu multe " rivale ""
myky- membru senior
Data de inscriere : 03/04/2011
Dragalaselor va de noapte buna sa aveti un somn usor cu vise frmoase..
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
........................si tie LICA la fellica54 a scris:Dragalaselor va de noapte buna sa aveti un somn usor cu vise frmoase..
myky- membru senior
Noapte buna , Lica !
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Tuba Büyüküstün-Yaz Sürprizi-18 Temmuz 2011
Tuba Büyüküstün denied the rumors of her being pregnant.
She said she can't give any meaning to these rumors.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 18 Iul 2011, 11:10 pm, editata de 1 ori
,,,,,,,,,,,,,,,,, sincer din niste poze de la strand mie mi se pare a fi gravidaDENISA a scris:Tuba Büyüküstün-Yaz Sürprizi-18 Temmuz 2011
myky- membru senior
DENISA a scris:am experenţă în dueluri , m-am duelat cu multe " rivale ""
Vrem sa auzim ceva mai convingator ca nui adevarat..
lica54- vip
nu înțeleg, sunteți bucuroase sau triste că Tuba nu este însărcinată?!
Lica nici că ar fi însărcinată nu s-a auzit din gura ei aşa că ...
Pufy mie mi-e totuna , dar parcă aş fi preferat să fie altcineva tatăl copiilor ei ( nu neaparat Murat , se putea unul mai arătos decât Onur care nu a apărut prin presă de când e el actor cum a apărut în ultimile 2 luni datorită relaţiei cu Tuba .)
Pufy mie mi-e totuna , dar parcă aş fi preferat să fie altcineva tatăl copiilor ei ( nu neaparat Murat , se putea unul mai arătos decât Onur care nu a apărut prin presă de când e el actor cum a apărut în ultimile 2 luni datorită relaţiei cu Tuba .)
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 18 Iul 2011, 11:15 pm, editata de 1 ori
pufy2010 a scris:nu înțeleg, sunteți bucuroase sau triste că Tuba nu este însărcinată?!
Miar fi placut sa fie insarcinata dar sa fi facut lucrurile in ordine nu asa tam nesam dupa cateva luni de prietenie sa ajunga direct la copii...
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Lun 18 Iul 2011, 11:19 pm, editata de 1 ori
lica54- vip
...........eu una sunt indiferenta....IMI PLACE BONBONEL .si ATATpufy2010 a scris:nu înțeleg, sunteți bucuroase sau triste că Tuba nu este însărcinată?!
myky- membru senior
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////oricum a avut prieteni cam urati TUBA ..ASLAN DIN ASI ACUM ASTA mie nu imi place de nici unuDENISA a scris:Lica nici că ar fi însărcinată nu s-a auzit din gura ei aşa că ...
- Spoiler:
myky- membru senior
strict personal - Dacă Tuba va dori să aibă un copil, îl va avea, cu Onur, cu Murat, cu Sami ... cu cine o vrea ea
profesional - o va scoate din joc pentru o perioadă de timp, ceea ce nu cred că îi trebuie în acest moment - totuși concurența este acerbă.
Cum mie îmi face impresia unei persoane influențabile, probabil va prima cariera
profesional - o va scoate din joc pentru o perioadă de timp, ceea ce nu cred că îi trebuie în acest moment - totuși concurența este acerbă.
Cum mie îmi face impresia unei persoane influențabile, probabil va prima cariera
Relaţia cu deşiratul de Aslan nu a fost confirmată de niciunul dintre ei .
Bine punctat Pufy , profesional ar intra într-un con de umbră , un an de zile e cam mult să lipsească
Bine punctat Pufy , profesional ar intra într-un con de umbră , un an de zile e cam mult să lipsească
DENISA a scris:Relaţia cu deşiratul de Aslan nu a fost confirmată de niciunul dintre ei .
Ba da chiar ea a spus intr-un interviu am citit cu achii mei...
lica54- vip
a spus că este însărcinată ???? unde e articolul ????
DENISA a scris: a spus că este însărcinată ???? unde e articolul ????
Denisa nu mam referit la sarcina ci la relatia cu Aslan a spus ca a avut o relatie cu el dar nu a mers..
lica54- vip
unde a spus chestia asta ??? eu am citit doar declaraţii în care spunea că au fost prieteni .
DENISA a scris: a spus că este însărcinată ???? unde e articolul ????
cred că Lica se referea la relația cu Aslan. Pe vremea ASI (ce departe sună!) parcă citisem și eu că fuseseră împreună, ba chiar Aslan ar fi ajutat-o să obțină rolul. Parcă se despărțiseră înainte de a începe să fie difuzat serialul
asa stiu si eu pufipufy2010 a scris:
cred că Lica se referea la relația cu Aslan. Pe vremea ASI (ce departe sună!) parcă citisem și eu că fuseseră împreună, ba chiar Aslan ar fi ajutat-o să obțină rolul. Parcă se despărțiseră înainte de a începe să fie difuzat serialul
myky- membru senior
DENISA a scris:[color=blue]Relaţia cu deşiratul de Aslan nu a fost confirmată de niciunul dintre ei .
Partenerul tau din film s-a indragostit, in realitate, de sotia lui in timp ce filmau impreuna pentru serialul "Furtuna". Ti s-a intampla sa traiesti o astfel de poveste?
Se intampla multe lucruri mai mult sau mai putin inedite in viata fiecarui om. In meseria noastra, totul se bazeaza pe stare si sentimente si, in acest fel, fara sa vrei, te lasi purtat de val. Am trait-o si eu, chiar in acest serial cu Saygin (Saygin Soysal), cel care il interpreteaza pe Aslan, insa cred in destin si mai cred ca nu a fost sa fie. Se poate intampla oricand orice
lica54- vip
singurul articol deste ei doi ar fi acesta dar spune că ar fi doar zvonuri nimic concret .
http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=368937
Lica vreau articolul în turcă sau engleză
http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=368937
Lica vreau articolul în turcă sau engleză
Pagina 13 din 43 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 28 ... 43
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 13 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum