35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+12
lavy612
ninnet
Lucica10
Motzişor
DENISA
andradamaria
andreea90
pufy2010
victorelalove
simi
myky
lica54
16 participanți
Pagina 14 din 43
Pagina 14 din 43 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 28 ... 43
Re: 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Salve!pufy2010 a scris:strict personal - Dacă Tuba va dori să aibă un copil, îl va avea, cu Onur, cu Murat, cu Sami ... cu cine o vrea ea
.................
Voi ştiţi de ştirea asta?
Tuba a răspuns: Cevap verdi!!!
A apărut pe Dailymotion un anunţ de pe ShowTV în care e tradusă fraza prin care reporterul spune că Tuba a negat că ar fi gravidă şi că nu-şi poate explica asemenea zvonuri:
https://www.dailymotion.com/video/xjz955_tuba-buyukustun-yaz-surprizi-18-temmuz-2011_shortfilms
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Re: 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
da Motzi , am pus-o şi eu mai devreme . Mă bucur că ea nu -şi explică apariţia acestor zvonuri
Motzi tu ştii cumva dacă Tuba a confirmat relaţia cu Aslan ( Saygın Soysal ) ??
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 18 Iul 2011, 11:43 pm, editata de 1 ori
Motzişor a scris:Salve!
Voi ştiţi de ştirea asta?
Tuba a răspuns: Cevap verdi!!!
A apărut pe Dailymotion un anunţ de pe ShowTV în care e tradusă fraza prin care reporterul spune că Tuba a negat că ar fi gravidă şi că nu-şi poate explica asemenea zvonuri:
salut Motzisor
burtica din pozele de la piscină ne-a pus pe gânduri
Pufy o fi hrănit-o mai bine în ultimile zile Onur .
DENISA a scris:Pufy o fi hrănit-o mai bine în ultimile zile Onur .
Bodrum - all inclusiv. Am pățit-o!!!
fetelor o seara buna ...ne auzim maine
myky- membru senior
Data de inscriere : 03/04/2011
mie între Bodrum şi Antalya mi-a plăcut mai mult Antalya .
Da, Denisa, acum am văzut, citind din urmă că tu deja ai adus ştirea, aferim!DENISA a scris:da Motzi , am pus-o şi eu mai devreme ...
Da, şi eu ştiam articolul pus de Lica, fusese cel tradus în România primul articol cu ea cred, exact aşa s-a exprimat şi poate ar trebui să revezi şi interviul ei de pe malul Bosforului, nu mai ţin minte dacă n-a repetat treaba şi acolo.
Dragilor, pic de somn, vă pup
Dar mai am o veste, am făcut un experiment, se pare că aş putea încărca filmul în fragmente de 30 de minute.
Se pare că aşa sunt acceptate, ce ziceţi???
http://www.megavideo.com/?v=VS4CZOI2
Motzişor- vip
Eu una chiar nu stiu ce sa mai cred .
Burtica ...da , ne pune pe ganduri .
Faptul ca ea a negat ceea ce se speculeaza ...ne pune pe ganduri
Ca are o vacanta mai lunga ... ne pune pe ganduri .
Acum ramane sa mai asteptam cateva saptamani .... cand daca este adevarat ca vine barza ...burtica "nu mai poate minti" .
Noapte buna , Myky !
Multumim , Motzisor !
Burtica ...da , ne pune pe ganduri .
Faptul ca ea a negat ceea ce se speculeaza ...ne pune pe ganduri
Ca are o vacanta mai lunga ... ne pune pe ganduri .
Acum ramane sa mai asteptam cateva saptamani .... cand daca este adevarat ca vine barza ...burtica "nu mai poate minti" .
Noapte buna , Myky !
Multumim , Motzisor !
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
puteţi să-mi tăiaţi capul dar eu am un " lipsus" mare nu - mi amintesc articolul .
DENISA a scris:puteţi să-mi tăiaţi capul dar eu am un " lipsus" mare nu - mi amintesc articolul .
Denisa eu ma chinui sa aduc articolul tot aici dar nu ma pricep cum..
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
DENISA a scris:dă linkul .
https://www.youtube.com/user/ASKveCEZAro2
Dai clic aici te duci in pag. ASK in partea stanga mai jos unde scrie eve.ro divertism.dai clik acolo si pe pagina eve. apat vedete dai clik la Tuba siti apare articolul scuzama dar altfel nu stiu sati explic lincul nu stiu de unde sal eau..
lica54- vip
DENISA a scris:dă linkul .
Iaca link-ul:
http://www.eva.ro/divertisment/vedete/hatice-tuba-buyukustun-sunt-indragostita-de-personajul-pe-care-l-interpretez-articol-12711.html
... şi...
Motzişor- vip
despre acest articol vorbeşti Lica ??
am dubii , ai noştri până amu au preluat fraze in interviuri vechi ale lor , au mai înflorit .
Mulţam Motzi
să ne răcorim niţel
ɯıɹıpןı⅄ ʇɐɹnƜ Ѧʋяαт Ƴιℓ∂ιяιм
Fetele mele.Ce faceti??Tuba nu e insarcinata..... Wauuuuuuuuuu,uite copilul nu e copilul......
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
ati fugit toate,cred ca v-am speriat. Atunci va spun noapte buna,ca n-o sa vorbesc singura pe aici??
simi- vip
Eeeeeeeeeeeee , nu chiar toate .simi a scris:ati fugit toate,cred ca v-am speriat. Atunci va spun noapte buna,ca n-o sa vorbesc singura pe aici??
Noapte buna , Simi !
Pe maine .
Va spun si eu NOAPTE BUNA si vise placute !
O noapte linistita .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
nu am fugit , eu caut ceva, poate pe cineva
mâine o să tuşesc precum un măgar , am stat toată ziulica cu 2 deschise.
Vezi ca pe Bombonel nu-l gasesti ca e la mine....nu mai cauta degeaba.....DENISA a scris:nu am fugit , eu caut ceva, poate pe cineva
simi- vip
simi a scris:Vezi ca pe Bombonel nu-l gasesti ca e la mine....nu mai cauta degeaba.....
- Spoiler:
fă bine şi eliberează Bunăciunea ......
Uita-te si tu aici ce mozoleala....chiar e bunaciune de mascul,si sa stii ca nu-i dau drumul deloc.......
simi- vip
Noapte buna Denisa!
simi- vip
Dragalaselor buna dimineata!!!Nu am apucat bine sa ma culc ca indata sa facut dimineata...
cu ochiizgaiti fuguta la cafea!!! de una singura nu are nici un farmec asa ca va invit sa servim cafelut impreuna...
cu ochiizgaiti fuguta la cafea!!! de una singura nu are nici un farmec asa ca va invit sa servim cafelut impreuna...
lica54- vip
Pagina 14 din 43 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 28 ... 43
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 14 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum