35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+12
lavy612
ninnet
Lucica10
Motzişor
DENISA
andradamaria
andreea90
pufy2010
victorelalove
simi
myky
lica54
16 participanți
Pagina 15 din 43
Pagina 15 din 43 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 43
Re: 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna dimineata !
Multumim pentru cafeluta , Lica .
Ask !!!!!!!
Multumim pentru cafeluta , Lica .
Ask !!!!!!!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
buna dimineata tuturor, o zi excelenta va doresc!
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Vin si eu cu ceva sa ne racorim la noi e cald tare de dimineata..
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Ninnet !
O zi excelenta si pentru tine .
O zi excelenta si pentru tine .
victorelalove- moderator
Yamy ...Cat de bine arata !lica54 a scris:Vin si eu cu ceva sa ne racorim la noi e cald tare de dimineata..
Multumesc , Lica .
victorelalove- moderator
Am plecat la cumparaturi .
Pe mai tarziu .
Pe mai tarziu .
victorelalove- moderator
dragilor,
Deci Tuba a infirmat faptul ca este gravida ar fi bine sa infirme si faptul ca se marita..sau sunt implicite cele doua evenimente???????cauza si efect!!!!!
Deci Tuba a infirmat faptul ca este gravida ar fi bine sa infirme si faptul ca se marita..sau sunt implicite cele doua evenimente???????cauza si efect!!!!!
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Nu stiu ce sa mai cred a aparut o stire astazi ca Tuba e insarcinata cu adevarat
BABY TWIN VINE
Tuba Büyüküstün'ün a fost corect susţine ea este insarcinata
19 iulie 2011 09:43
Tuba jucător este draga de Onoare Saylak'dan însărcinată de 7 luni Büyüküstün'ün, a fost susţinut să fie. Aceste afirmaţii nu fac nici o declaraţie cu privire la dubla tăcere în timp ce întrebam dacă subiectul a fost Büyüküstün'ün gravidă cu adevărat.
Ştirile de aşteptat a venit de la cercul de cuplu de aproape. Tuba 2.5 luni însărcinată şi aşteaptă gemeni. Profesie, care era atunci cel mai eficient ar fi auzit de mama Büyüküstün'ün prima dată "pentru acest timpurii" el crede, dar decide sa dea nastere la gemeni sugereaza ca bebelusul ar fi aflat. Pentru a accelera pregătirile pentru nuntă, împreună cu ştiri de sarcină cu dragostea cuplului pentru rolul lor în "Gönülçelen" seria a început
BABY TWIN VINE
Tuba Büyüküstün'ün a fost corect susţine ea este insarcinata
19 iulie 2011 09:43
Tuba jucător este draga de Onoare Saylak'dan însărcinată de 7 luni Büyüküstün'ün, a fost susţinut să fie. Aceste afirmaţii nu fac nici o declaraţie cu privire la dubla tăcere în timp ce întrebam dacă subiectul a fost Büyüküstün'ün gravidă cu adevărat.
Ştirile de aşteptat a venit de la cercul de cuplu de aproape. Tuba 2.5 luni însărcinată şi aşteaptă gemeni. Profesie, care era atunci cel mai eficient ar fi auzit de mama Büyüküstün'ün prima dată "pentru acest timpurii" el crede, dar decide sa dea nastere la gemeni sugereaza ca bebelusul ar fi aflat. Pentru a accelera pregătirile pentru nuntă, împreună cu ştiri de sarcină cu dragostea cuplului pentru rolul lor în "Gönülçelen" seria a început
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
bună ziua cucuietelor !!!
mă la 2,5 luni cine poate confirma că sunt gemeni ???
Rodin'i büyüttü setlere dönüyor
İLKER GEZİCİ
19.07.2011
atv'de yayınlanan 'Hatırla Sevgili' adlı dizi ve geçtiğimiz kış vizyona giren 'Aşk Tesadüfleri Sever' filmiyle adından söz ettiren Belçim Bilgin Erdoğan, oğlu Rodin'in 2 yaşını bitirmesiyle birlikte, dizi setlerine geri dönmeye karar verdi. Erdoğan, son olarak, başrolünü Monica Belluci'nin üstlendiği 'Gergedan'ın Son Şiiri' filminde kısa bir rol almıştı. Bugünlerde, eşi Yılmaz Erdoğan'ın yeni filmi 'Bağ Bozumu'nda Murat Yıldırım'la kamera karşısına geçmeye hazırlanan güzel oyuncu, şu sıralar kendisine gelen dizi senaryolarını okumakla meşgul.
Articolul îl puteţi citi aici
İkiz olduğunu öğrenince kararını verdi
Tuba Büyüküstün'ün 7 aydır birlikte olduğu oyuncu sevgilisi Onur Saylak'dan hamile olduğu iddia edilmişti. Bu iddialar üzerine herhangi bir açıklama yapmayan çift suskunluğunu korurken Büyüküstün'ün gerçekten hamile olup olmadığı merak konusu olmuştu.
Vatan'ın haberine göre; beklenen haber çiftin yakın çevresinden geldi. Tuba Büyüküstün 2,5 aylık hamileydi ve ikiz bebek bekliyordu.
Mesleğinin en verimli dönemini yaşayan Büyüküstün'ün anne olacağını duyduğunda ilk zamanlar 'bunun için erken' diye düşündüğü ancak ikiz bebeği olacağını öğrenince de doğurmaya karar verdiği öne sürüldü.
Hamilelik haberiyle birlikte düğün hazırlıklarını hızlandıran çiftin aşkı birlikte rol aldıkları "Gönülçelen" dizisinde başlamıştı.
Vatan-ul e gen Cancan-ul nostru
mă la 2,5 luni cine poate confirma că sunt gemeni ???
Rodin'i büyüttü setlere dönüyor
İLKER GEZİCİ
19.07.2011
atv'de yayınlanan 'Hatırla Sevgili' adlı dizi ve geçtiğimiz kış vizyona giren 'Aşk Tesadüfleri Sever' filmiyle adından söz ettiren Belçim Bilgin Erdoğan, oğlu Rodin'in 2 yaşını bitirmesiyle birlikte, dizi setlerine geri dönmeye karar verdi. Erdoğan, son olarak, başrolünü Monica Belluci'nin üstlendiği 'Gergedan'ın Son Şiiri' filminde kısa bir rol almıştı. Bugünlerde, eşi Yılmaz Erdoğan'ın yeni filmi 'Bağ Bozumu'nda Murat Yıldırım'la kamera karşısına geçmeye hazırlanan güzel oyuncu, şu sıralar kendisine gelen dizi senaryolarını okumakla meşgul.
Giriş Saati : 19.07.2011 11:08
Güncelleme : 19.07.2011 11:28
Güncelleme : 19.07.2011 11:28
İkiz olduğunu öğrenince kararını verdi
Tuba Büyüküstün'ün 7 aydır birlikte olduğu oyuncu sevgilisi Onur Saylak'dan hamile olduğu iddia edilmişti. Bu iddialar üzerine herhangi bir açıklama yapmayan çift suskunluğunu korurken Büyüküstün'ün gerçekten hamile olup olmadığı merak konusu olmuştu.
Vatan'ın haberine göre; beklenen haber çiftin yakın çevresinden geldi. Tuba Büyüküstün 2,5 aylık hamileydi ve ikiz bebek bekliyordu.
Mesleğinin en verimli dönemini yaşayan Büyüküstün'ün anne olacağını duyduğunda ilk zamanlar 'bunun için erken' diye düşündüğü ancak ikiz bebeği olacağını öğrenince de doğurmaya karar verdiği öne sürüldü.
Hamilelik haberiyle birlikte düğün hazırlıklarını hızlandıran çiftin aşkı birlikte rol aldıkları "Gönülçelen" dizisinde başlamıştı.
Vatan-ul e gen Cancan-ul nostru
Buna ziua !
M-am intors .
Waw ...Ce este afara !
Zici ca suntem in zona desertica .
Denisa la 2 luni si jumatate poti sti cu siguranta daca sunt gemeni sau daca este numai unul ( mie doctorul de la prima ecografie -l la 2 luni - mi-a spus hai sa vedem daca sunt 2 ) .Un doctor bun iti poate spune si ce sex are copilul .
Mie mi-a spus de la 8 saptamani ca este baiat ...dupa bataile inimii ( baietii au mai multe batai pe minut )
Cu un ecograf bun si un doctor si mai bun ...poti afla multe in ziua de astazi , chiar daca bebelul "este abia plamadit" vorba bunicii mele .
M-am intors .
Waw ...Ce este afara !
Zici ca suntem in zona desertica .
Denisa la 2 luni si jumatate poti sti cu siguranta daca sunt gemeni sau daca este numai unul ( mie doctorul de la prima ecografie -l la 2 luni - mi-a spus hai sa vedem daca sunt 2 ) .Un doctor bun iti poate spune si ce sex are copilul .
Mie mi-a spus de la 8 saptamani ca este baiat ...dupa bataile inimii ( baietii au mai multe batai pe minut )
Cu un ecograf bun si un doctor si mai bun ...poti afla multe in ziua de astazi , chiar daca bebelul "este abia plamadit" vorba bunicii mele .
victorelalove- moderator
Vic eu până nu o văd cu o burtă serioasă sau nu o aud pe ea cu guriţa ei confirmând am niscavai îndoieli.
Asa si eu , Denisa .DENISA a scris:
Vic eu până nu o văd cu o burtă serioasă sau nu o aud pe ea cu guriţa ei confirmând am niscavai îndoieli.
Sa o vedem cu burtica...si apoi sa inlatura orice dubiu .Pana atunci sa spunem ca nu este insarcinata .
Vreau sa faca copii cu altcineva ...
victorelalove- moderator
Poate vom avea o surpriză neplăcută şi de la Bombonel .
of, una calda una rece, asa ca sa nu ne plictisim!!!!!!!
ea dezminte, ei o tin langa...pozele vorba voastra , le dau dreptate lor.. oricum nu este ceva ce se poate ascunde..decat atunci cand nu doresti acea sarcina si esti decisa sa scapi de ea, ceea ce nu cred ca este cazul
ea dezminte, ei o tin langa...pozele vorba voastra , le dau dreptate lor.. oricum nu este ceva ce se poate ascunde..decat atunci cand nu doresti acea sarcina si esti decisa sa scapi de ea, ceea ce nu cred ca este cazul
actiune si reactiune- el cred ca a stat destul cuminteDENISA a scris:Poate vom avea o surpriză neplăcută şi de la Bombonel .
- Spoiler:
andradamaria- vip
Andrada cuminţel , cuminţel , că doar l-am educat bine dar nu se ştie când ne face o " bucurie "
Buna , Andrada !andradamaria a scris:actiune si reactiune- el cred ca a stat destul cuminte
Muratel de suparare ... cand "se apuca" face cel putin tripleti .
Acum ramane de vazut cum se va comporta .
Poate ca "inca " nu vrea sa iasa din lumina reflectoarelor .... BURCI MAI "ARE MULTE DE SPUS " IN LUMEA FILMULUI TURCESC .
victorelalove- moderator
nu stiu ce zic aici, cine citeste si cine se pregateste
http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Magazin/2011/07/19/rodini-buyut-tu-setlere-donuyor
http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Magazin/2011/07/19/rodini-buyut-tu-setlere-donuyor
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Mar 19 Iul 2011, 12:44 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
D-na C.urcă nu s-o fi dus să-i admire pectoralii lui ALI
Pozele le puteţi vedea aici
Andrada nu " funcţioneşte linkul"
l-am reparatDENISA a scris:D-na C.urcă nu s-o fi dus să-i admire pectoralii lui ALI
andradamaria- vip
Murat se pregăteşte să presteze artistic lângă duduia respectivă
frumuselul
andradamaria- vip
nu ştiu dacă e atât de frumos , nu prea cazi pe spate dacă îl vezi , (când e în costum negru arată bine ) dar are carismă , ştie să se facă plăcut, are ceva care te face să vrei să-l vezi dacă îţi mai aruncă şi o privire marca " Demir ".
Ce o fi cu Simi de nu a spus astăzi prezent ????
Are carisma Micutul Pretios ...DIN BELSUG .DENISA a scris:[color=blue]nu ştiu dacă e atât de frumos , nu prea cazi pe spate dacă îl vezi , (când e în costum negru arată bine ) dar are carismă , ştie să se facă plăcut, are ceva care te face să vrei să-l vezi dacă îţi mai aruncă şi o privire marca " Demir ".
Atunci cand s-a impartit carisma ...la el s-a varsat sacul !
Simi ...cred ca este obosita dupa luptele pe care le-a dus ieri . Crezi ca este usor ?
victorelalove- moderator
eu cred că e dusă să-şi vază salvamarul numai cel cu norocul la dame nu s-a răsturnat în curtea lui
Da ...Sa-si vada salvamarul .DENISA a scris:eu cred că e dusă să-şi vază salvamarul numai cel cu norocul la dame nu s-a răsturnat în curtea lui
Nu poate saracul baiat sa-si faca treaba ...
Sacul cu NOROC LA DAME ...nici macar pe langa casa nu a trecut !!!!!!!!
victorelalove- moderator
Pagina 15 din 43 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 43
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 15 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum