Serialesitelenovelet
35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 19 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 19 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+12
lavy612
ninnet
Lucica10
Motzişor
DENISA
andradamaria
andreea90
pufy2010
victorelalove
simi
myky
lica54
16 participanți

Pagina 19 din 43 Înapoi  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 31 ... 43  Urmatorul

In jos

35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 19 Empty Re: 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Mar 19 Iul 2011, 6:12 pm

andradamaria a scris: 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 19 648483 ninnet, myky...mare fierbinteala, multe grade si nu conteaza de care Smile eu am fost sa ma tund...ca nu mai suport nimic..nici 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 19 756436 nici bolovanul..daramite canicula Smile Smile
Te invidiez ... sad sad sad
Eu am un par pana la mijloc ...si mai este si o "claie " . Dar nu ma indur sa renunt la el ! 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 19 283516 Crying or Very sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 19 Empty Re: 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de myky Mar 19 Iul 2011, 6:13 pm

andradamaria a scris: 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 19 648483 ninnet, myky...mare fierbinteala, multe grade si nu conteaza de care 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 19 225264 eu am fost sa ma tund...ca nu mai suport nimic..nici 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 19 756436 nici bolovanul..daramite canicula 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 19 225264 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 19 225264
....35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 19 648483 bine ai revenit........................caldura insuportabila mai este35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 19 593891 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 19 593891 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 19 593891
myky
myky
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 03/04/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mar 19 Iul 2011, 6:16 pm

victorelalove a scris:
Te invidiez ... sad sad sad
Eu am un par pana la mijloc ...si mai este si o "claie " . Dar nu ma indur sa renunt la el ! 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 19 283516 Crying or Very sad
nu-ti imagina ca eu am parul scurt, ceva de lungime medie...dar mi-am creat iluzia...l-am scurtat un pic Smile Smile 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 19 30f9354bb7ce483988604f9

Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Mar 19 Iul 2011, 6:20 pm, editata de 1 ori
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 19 Iul 2011, 6:18 pm

andradamaria a scris:nu-ti imagina ca eu am parul scurt, ceva de lungime medie...dar mi-am creat iluzia...l-am scurtat un pic Smile Smile
Foarte bine . kiss kiss kiss
Ai vazut ca 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 19 756436 isi pune mese ... Ea cum o suporta caldura cu paiele alea in cap ? Smile Smile Smile Si unde mai punem la socoteala ca are si pene ?!?!?!? Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mar 19 Iul 2011, 6:24 pm

victorelalove a scris:
Foarte bine . kiss kiss kiss
Ai vazut ca 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 19 756436 isi pune mese ... Ea cum o suporta caldura cu paiele alea in cap ? Smile Smile Smile Si unde mai punem la socoteala ca are si pene ?!?!?!? Smile
pe cuvantul meu daca le-am inteles vreodata pe astea..am vazut un documentar despre Victoria BECKHAM, CUM ISI PETRECEA ..O PARTE DIN viata, ce sa mai zic, punandu-si extensii stupid stupid
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 19 Iul 2011, 6:26 pm

Hai sa ne racorim ...totul tine de autosugestie ! Smile Smile Smile

Intr-o seara friguroasa de iarna, inainte de culcare, sotul o intreaba pe sotie:
- Vrei sa te simti bine in seara asta, iubito?
- Da, da...
- Atunci scoate-ti piciorul afara de sub plapuma si-ai sa vezi cind ai sa-l bagi inapoi sub ea ce bine o sa fie.
.............................................................
Noapte de iarna, furtuna, un brutar tocmai voia sa inchida

magazinul, cand intra pe usa un client infrigurat care voia sa cumpere doua cornuri.

- Sunteti insurat, domnule? intreaba brutarul.

- Bineinteles! Dar ce, credeti ca mama m-ar fi trimis la cumparaturi

pe o vreme ca asta?!
.................................................................
Iarna in Canada. Norman si sotia lui locuiesc in Calgary. La radio se anunta: "Astazi asteptam ca zapada sa atinga 8-10 cm. Parcati pe partea cu numere pare, pentru ca plugurile sa poata dezapezi strazile."
Ingrijorata, femeia isi muta imediat masina pe pe partea cu numere pare.
Dupa o saptamana, la radio se anunta: "Astazi asteptam ca zapada sa atinga 10-12 cm. Parcati pe partea cu numere impare, pentru ca plugurile sa poata dezapezi strazile."
Imediat, femeia isi muta masina pe pe partea cu numere impare.
Peste inca o saptamana, Norman si sotia se aflau in bucatarie, la micul dejun, cand la radio se aude: "Astazi asteptam ca zapada sa atinga 12-14 cm. Parcati pe...", si apoi curentul se intrerupe.
Sotia lui Norman il intreaba pe acesta: "Pe ce parte a strazii crezi ca ar trebui sa parchez astazi masina?"
Cu o privire plina de intelegere, pe care am observat ca o capata toti cei care s-au casatorit cu blonde, Norman ii raspunde foarte calm : "Ce-ar fi ca de data asta s-o lasi in garaj, draga mea?"
Smile Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 19 Iul 2011, 6:30 pm

35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 19 2355128mhvv4jjvvt Bună fetele !!!

35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 19 1197bdbe

[b]EKRANLARIN EN YAKIŞAN ÇİFTLERİ!

Asi dizisinin iki aşığı Asi ve Demir ekranın unutulmaz aşıklarından...Tuba Büyüküstün'ün oynadığı Asi ile Murat Yıldırım'ın canlandırdığı Demir'in inişli çıkışlı ilişkisi 3 sezon boyunca seyirciyi ekran karşısına çekti.

35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 19 Glr-50

35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 19 Glr-51

Aşk ve Ceza dizisinin ilk bölümleri yayınlandığı sırada kimse onların "ekran aşkına" şans vermiyordu... Belki de ekranın en çok eleştirilen ikilisiydi Nurgül Yeşilçay ile Murat Yıldırım.. Bir çok kişi aralarındaki 3 yaş farkı ileri sürüyordu hep.. Yeşilçay'ın senaryo gereği aşk yaşadığı rol arkadaşından çok daha yaşlı göründüğünü ikilinin kimyasının tutmadığını söylüyordu. Bu arada Yeşilçay kilo verdi dizideki giyim tarzı değişti.. Belki de seyircinin gözü onlara alıştı... Ve sonuçta dizilerin 'en iyi aşık çiftlerinden' biri oldu Yeşilçay'ın oynadığı Yasemin ve Murat Yıldırım'ın canlandırdığı Savaş...Aynı dizide bir de çaresiz aşk var... Savaş ile zorla evlendirilen Çiçek sonradan kocasına aşık oldu.. Hatta onun da kendisini sevmesi için elinden geleni yaptı..Ama sevdiği adamın başkasına aşık olduğunu görünce de acısını kalbine gömüp töreleri de karşısına alıp boşanmaya razı oldu. Şimdi kalbi biraz buruk olsa da Savaş'ın mutlu olması için elinden geleni yapıyor.

35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 19 Glr-54

http://www.setarkasi.com/fotograf-galerileri/?album=1&gallery=362&pid=7910

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 19 Iul 2011, 6:32 pm, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 19 Iul 2011, 6:32 pm

andradamaria a scris:pe cuvantul meu daca le-am inteles vreodata pe astea..am vazut un documentar despre Victoria BECKHAM, CUM ISI PETRECEA ..O PARTE DIN viata, ce sa mai zic, punandu-si extensii stupid stupid
Da ...si culmea este ca la unele desi "stau o viata" (cum spui tu) prin saloane .... TOT NU ISI IMBUNATATESC CU NIMIC MOSTENIREA GENETICA .
Nu poti pacali MAMA NATURA . Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de myky Mar 19 Iul 2011, 6:33 pm

DENISA a scris:
35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 19 2355128mhvv4jjvvt Bună fetele !!!
Spoiler:
http://www.setarkasi.com/fotograf-galerileri/?album=1&gallery=362&pid=7910[/quote[/url]] BUNA denisa
myky
myky
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 19 Iul 2011, 6:33 pm

Buna , Denisa ! kiss kiss kiss
Sau sa spunem ... Buna , Kenan ? Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de myky Mar 19 Iul 2011, 6:35 pm

victorelalove a scris:
Da ...si culmea este ca la unele desi "stau o viata" (cum spui tu) prin saloane .... TOT NU ISI IMBUNATATESC CU NIMIC MOSTENIREA GENETICA .
Nu poti pacali MAMA NATURA . 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 19 225264 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 19 225264 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 19 225264
te nasti urata asa o sa mori....cu taoate inbunatatirile din timpul vieti
myky
myky
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 19 Iul 2011, 6:37 pm

35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 19 9965055a

SIMI um stai cu palpitaţiile ???

35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 19 Askveceza5
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mar 19 Iul 2011, 6:38 pm

myky a scris:http://www.setarkasi.com/fotograf-galerileri/?album=1&gallery=362&pid=7910[/color][/quote[/url]] BUNA denisa
asta este un turcalet ..mascul feroce Smile Smile
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de myky Mar 19 Iul 2011, 6:38 pm

DENISA a scris:

SIMI um stai cu palpitaţiile ???
Spoiler:
.......simi e plecata
myky
myky
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 19 Iul 2011, 6:42 pm

Myky, va apărea rapid dacă simte că e Bombonel în prosopel Smile Smile Smile

Daţi click merită să ne amintim

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de myky Mar 19 Iul 2011, 6:45 pm

DENISA a scris:Myky, va apărea rapid dacă simte că e Bombonel în prosopel
Spoiler:

Daţi click merită să ne amintim

Spoiler:
da si ce o avea sub prosopel?
myky
myky
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mar 19 Iul 2011, 6:45 pm

Deni,barbatul in negru35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 19 Adia9y
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 19 Iul 2011, 6:51 pm

sincer mai puţin îmi pasă ce are sub prosop , mie ochii îmi plac şi zâmbetul !!!!

Offf Andrada e tare drăgălaş când e nervozat şi mai e şi îmbrăcat în costum .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de myky Mar 19 Iul 2011, 6:54 pm

DENISA a scris:sincer mai puţin îmi pasă ce are sub prosop , mie ochii îmi plac şi zâmbetul !!!!

Offf Andrada e tare drăgălaş când e nervozat şi mai e şi îmbrăcat în costum .
........................35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 19 16636818300737984441438asa e bine?
myky
myky
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mar 19 Iul 2011, 6:55 pm

myky a scris:la fel de negru
Smile ..si cand te gandesti ca se autocaracterizeaza ca fiind o persoana vesela ..si vrea comedie 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 19 67332 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 19 33802
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 19 Iul 2011, 6:57 pm

Myky ptr mine ei 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 19 536676 sunt cei mai în orice ipostază
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de myky Mar 19 Iul 2011, 6:57 pm

andradamaria a scris: 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 19 225264 ..si cand te gandesti ca se autocaracterizeaza ca fiind o persoana vesela ..si vrea comedie 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 19 67332 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 19 33802
.........am auzit ca o sa joace intr-o comedie??...........este adevarat??35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 19 296580 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 19 296580
myky
myky
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 19 Iul 2011, 6:58 pm

da , aşa se pare că îl vom vedea într-o comedie

35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 19 8078
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 19 Iul 2011, 6:59 pm

andradamaria a scris: Smile ..si cand te gandesti ca se autocaracterizeaza ca fiind o persoana vesela ..si vrea comedie 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 19 67332 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 19 33802
Da , culmea . Si eu care credeam ( in "inocenta" mea Smile) CA II ESTE DE AJUNS COMEDIA DE ASCASA ! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mar 19 Iul 2011, 6:59 pm

myky a scris:.........am auzit ca o sa joace intr-o comedie??...........este adevarat??35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 19 296580 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 19 296580
nu stiu dar a batut apa-n piua pe subiectul asta ca si pe cel cu teatrul sad sad

Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Mar 19 Iul 2011, 7:00 pm, editata de 1 ori
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 19 din 43 Înapoi  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 31 ... 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum