35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+12
lavy612
ninnet
Lucica10
Motzişor
DENISA
andradamaria
andreea90
pufy2010
victorelalove
simi
myky
lica54
16 participanți
Pagina 19 din 43
Pagina 19 din 43 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 31 ... 43
Re: 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Te invidiez ...andradamaria a scris: ninnet, myky...mare fierbinteala, multe grade si nu conteaza de care eu am fost sa ma tund...ca nu mai suport nimic..nici nici bolovanul..daramite canicula
Eu am un par pana la mijloc ...si mai este si o "claie " . Dar nu ma indur sa renunt la el !
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
.... bine ai revenit........................caldura insuportabila mai esteandradamaria a scris: ninnet, myky...mare fierbinteala, multe grade si nu conteaza de care eu am fost sa ma tund...ca nu mai suport nimic..nici nici bolovanul..daramite canicula
myky- membru senior
Data de inscriere : 03/04/2011
nu-ti imagina ca eu am parul scurt, ceva de lungime medie...dar mi-am creat iluzia...l-am scurtat un picvictorelalove a scris:
Te invidiez ...
Eu am un par pana la mijloc ...si mai este si o "claie " . Dar nu ma indur sa renunt la el !
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Mar 19 Iul 2011, 6:20 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Foarte bine .andradamaria a scris:nu-ti imagina ca eu am parul scurt, ceva de lungime medie...dar mi-am creat iluzia...l-am scurtat un pic
Ai vazut ca isi pune mese ... Ea cum o suporta caldura cu paiele alea in cap ? Si unde mai punem la socoteala ca are si pene ?!?!?!?
victorelalove- moderator
pe cuvantul meu daca le-am inteles vreodata pe astea..am vazut un documentar despre Victoria BECKHAM, CUM ISI PETRECEA ..O PARTE DIN viata, ce sa mai zic, punandu-si extensiivictorelalove a scris:
Foarte bine .
Ai vazut ca isi pune mese ... Ea cum o suporta caldura cu paiele alea in cap ? Si unde mai punem la socoteala ca are si pene ?!?!?!?
andradamaria- vip
Hai sa ne racorim ...totul tine de autosugestie !
Intr-o seara friguroasa de iarna, inainte de culcare, sotul o intreaba pe sotie:
- Vrei sa te simti bine in seara asta, iubito?
- Da, da...
- Atunci scoate-ti piciorul afara de sub plapuma si-ai sa vezi cind ai sa-l bagi inapoi sub ea ce bine o sa fie.
.............................................................
Noapte de iarna, furtuna, un brutar tocmai voia sa inchida
magazinul, cand intra pe usa un client infrigurat care voia sa cumpere doua cornuri.
- Sunteti insurat, domnule? intreaba brutarul.
- Bineinteles! Dar ce, credeti ca mama m-ar fi trimis la cumparaturi
pe o vreme ca asta?!
.................................................................
Iarna in Canada. Norman si sotia lui locuiesc in Calgary. La radio se anunta: "Astazi asteptam ca zapada sa atinga 8-10 cm. Parcati pe partea cu numere pare, pentru ca plugurile sa poata dezapezi strazile."
Ingrijorata, femeia isi muta imediat masina pe pe partea cu numere pare.
Dupa o saptamana, la radio se anunta: "Astazi asteptam ca zapada sa atinga 10-12 cm. Parcati pe partea cu numere impare, pentru ca plugurile sa poata dezapezi strazile."
Imediat, femeia isi muta masina pe pe partea cu numere impare.
Peste inca o saptamana, Norman si sotia se aflau in bucatarie, la micul dejun, cand la radio se aude: "Astazi asteptam ca zapada sa atinga 12-14 cm. Parcati pe...", si apoi curentul se intrerupe.
Sotia lui Norman il intreaba pe acesta: "Pe ce parte a strazii crezi ca ar trebui sa parchez astazi masina?"
Cu o privire plina de intelegere, pe care am observat ca o capata toti cei care s-au casatorit cu blonde, Norman ii raspunde foarte calm : "Ce-ar fi ca de data asta s-o lasi in garaj, draga mea?"
Intr-o seara friguroasa de iarna, inainte de culcare, sotul o intreaba pe sotie:
- Vrei sa te simti bine in seara asta, iubito?
- Da, da...
- Atunci scoate-ti piciorul afara de sub plapuma si-ai sa vezi cind ai sa-l bagi inapoi sub ea ce bine o sa fie.
.............................................................
Noapte de iarna, furtuna, un brutar tocmai voia sa inchida
magazinul, cand intra pe usa un client infrigurat care voia sa cumpere doua cornuri.
- Sunteti insurat, domnule? intreaba brutarul.
- Bineinteles! Dar ce, credeti ca mama m-ar fi trimis la cumparaturi
pe o vreme ca asta?!
.................................................................
Iarna in Canada. Norman si sotia lui locuiesc in Calgary. La radio se anunta: "Astazi asteptam ca zapada sa atinga 8-10 cm. Parcati pe partea cu numere pare, pentru ca plugurile sa poata dezapezi strazile."
Ingrijorata, femeia isi muta imediat masina pe pe partea cu numere pare.
Dupa o saptamana, la radio se anunta: "Astazi asteptam ca zapada sa atinga 10-12 cm. Parcati pe partea cu numere impare, pentru ca plugurile sa poata dezapezi strazile."
Imediat, femeia isi muta masina pe pe partea cu numere impare.
Peste inca o saptamana, Norman si sotia se aflau in bucatarie, la micul dejun, cand la radio se aude: "Astazi asteptam ca zapada sa atinga 12-14 cm. Parcati pe...", si apoi curentul se intrerupe.
Sotia lui Norman il intreaba pe acesta: "Pe ce parte a strazii crezi ca ar trebui sa parchez astazi masina?"
Cu o privire plina de intelegere, pe care am observat ca o capata toti cei care s-au casatorit cu blonde, Norman ii raspunde foarte calm : "Ce-ar fi ca de data asta s-o lasi in garaj, draga mea?"
victorelalove- moderator
Bună fetele !!!
[b]EKRANLARIN EN YAKIŞAN ÇİFTLERİ!
Asi dizisinin iki aşığı Asi ve Demir ekranın unutulmaz aşıklarından...Tuba Büyüküstün'ün oynadığı Asi ile Murat Yıldırım'ın canlandırdığı Demir'in inişli çıkışlı ilişkisi 3 sezon boyunca seyirciyi ekran karşısına çekti.
Aşk ve Ceza dizisinin ilk bölümleri yayınlandığı sırada kimse onların "ekran aşkına" şans vermiyordu... Belki de ekranın en çok eleştirilen ikilisiydi Nurgül Yeşilçay ile Murat Yıldırım.. Bir çok kişi aralarındaki 3 yaş farkı ileri sürüyordu hep.. Yeşilçay'ın senaryo gereği aşk yaşadığı rol arkadaşından çok daha yaşlı göründüğünü ikilinin kimyasının tutmadığını söylüyordu. Bu arada Yeşilçay kilo verdi dizideki giyim tarzı değişti.. Belki de seyircinin gözü onlara alıştı... Ve sonuçta dizilerin 'en iyi aşık çiftlerinden' biri oldu Yeşilçay'ın oynadığı Yasemin ve Murat Yıldırım'ın canlandırdığı Savaş...Aynı dizide bir de çaresiz aşk var... Savaş ile zorla evlendirilen Çiçek sonradan kocasına aşık oldu.. Hatta onun da kendisini sevmesi için elinden geleni yaptı..Ama sevdiği adamın başkasına aşık olduğunu görünce de acısını kalbine gömüp töreleri de karşısına alıp boşanmaya razı oldu. Şimdi kalbi biraz buruk olsa da Savaş'ın mutlu olması için elinden geleni yapıyor.
http://www.setarkasi.com/fotograf-galerileri/?album=1&gallery=362&pid=7910
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 19 Iul 2011, 6:32 pm, editata de 1 ori
Da ...si culmea este ca la unele desi "stau o viata" (cum spui tu) prin saloane .... TOT NU ISI IMBUNATATESC CU NIMIC MOSTENIREA GENETICA .andradamaria a scris:pe cuvantul meu daca le-am inteles vreodata pe astea..am vazut un documentar despre Victoria BECKHAM, CUM ISI PETRECEA ..O PARTE DIN viata, ce sa mai zic, punandu-si extensii
Nu poti pacali MAMA NATURA .
victorelalove- moderator
http://www.setarkasi.com/fotograf-galerileri/?album=1&gallery=362&pid=7910[/quote[/url]] BUNA denisaDENISA a scris:Bună fetele !!!
- Spoiler:
[b]EKRANLARIN EN YAKIŞAN ÇİFTLERİ!
Asi dizisinin iki aşığı Asi ve Demir ekranın unutulmaz aşıklarından...Tuba Büyüküstün'ün oynadığı Asi ile Murat Yıldırım'ın canlandırdığı Demir'in inişli çıkışlı ilişkisi 3 sezon boyunca seyirciyi ekran karşısına çekti.
Aşk ve Ceza dizisinin ilk bölümleri yayınlandığı sırada kimse onların "ekran aşkına" şans vermiyordu... Belki de ekranın en çok eleştirilen ikilisiydi Nurgül Yeşilçay ile Murat Yıldırım.. Bir çok kişi aralarındaki 3 yaş farkı ileri sürüyordu hep.. Yeşilçay'ın senaryo gereği aşk yaşadığı rol arkadaşından çok daha yaşlı göründüğünü ikilinin kimyasının tutmadığını söylüyordu. Bu arada Yeşilçay kilo verdi dizideki giyim tarzı değişti.. Belki de seyircinin gözü onlara alıştı... Ve sonuçta dizilerin 'en iyi aşık çiftlerinden' biri oldu Yeşilçay'ın oynadığı Yasemin ve Murat Yıldırım'ın canlandırdığı Savaş...Aynı dizide bir de çaresiz aşk var... Savaş ile zorla evlendirilen Çiçek sonradan kocasına aşık oldu.. Hatta onun da kendisini sevmesi için elinden geleni yaptı..Ama sevdiği adamın başkasına aşık olduğunu görünce de acısını kalbine gömüp töreleri de karşısına alıp boşanmaya razı oldu. Şimdi kalbi biraz buruk olsa da Savaş'ın mutlu olması için elinden geleni yapıyor.
[url=http://www.setarkasi.com/fotograf-galerileri/?album=1&gallery=362&pid=7910
myky- membru senior
Buna , Denisa !
Sau sa spunem ... Buna , Kenan ?
Sau sa spunem ... Buna , Kenan ?
victorelalove- moderator
te nasti urata asa o sa mori....cu taoate inbunatatirile din timpul vietivictorelalove a scris:
Da ...si culmea este ca la unele desi "stau o viata" (cum spui tu) prin saloane .... TOT NU ISI IMBUNATATESC CU NIMIC MOSTENIREA GENETICA .
Nu poti pacali MAMA NATURA .
myky- membru senior
SIMI um stai cu palpitaţiile ???
asta este un turcalet ..mascul ferocemyky a scris:http://www.setarkasi.com/fotograf-galerileri/?album=1&gallery=362&pid=7910[/color][/quote[/url]] BUNA denisa
andradamaria- vip
.......simi e plecataDENISA a scris:
SIMI um stai cu palpitaţiile ???
- Spoiler:
myky- membru senior
Myky, va apărea rapid dacă simte că e Bombonel în prosopel
Daţi click merită să ne amintim
da si ce o avea sub prosopel?DENISA a scris:Myky, va apărea rapid dacă simte că e Bombonel în prosopel
- Spoiler:
- Spoiler:
myky- membru senior
Deni,barbatul in negru
andradamaria- vip
sincer mai puţin îmi pasă ce are sub prosop , mie ochii îmi plac şi zâmbetul !!!!
Offf Andrada e tare drăgălaş când e nervozat şi mai e şi îmbrăcat în costum .
........................asa e bine?DENISA a scris:sincer mai puţin îmi pasă ce are sub prosop , mie ochii îmi plac şi zâmbetul !!!!
myky- membru senior
..si cand te gandesti ca se autocaracterizeaza ca fiind o persoana vesela ..si vrea comediemyky a scris:la fel de negru
andradamaria- vip
Myky ptr mine ei sunt cei mai în orice ipostază
.........am auzit ca o sa joace intr-o comedie??...........este adevarat??andradamaria a scris: ..si cand te gandesti ca se autocaracterizeaza ca fiind o persoana vesela ..si vrea comedie
myky- membru senior
da , aşa se pare că îl vom vedea într-o comedie
Da , culmea . Si eu care credeam ( in "inocenta" mea ) CA II ESTE DE AJUNS COMEDIA DE ASCASA !andradamaria a scris: ..si cand te gandesti ca se autocaracterizeaza ca fiind o persoana vesela ..si vrea comedie
victorelalove- moderator
nu stiu dar a batut apa-n piua pe subiectul asta ca si pe cel cu teatrulmyky a scris:.........am auzit ca o sa joace intr-o comedie??...........este adevarat??
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Mar 19 Iul 2011, 7:00 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
Pagina 19 din 43 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 31 ... 43
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 19 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum