35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+12
lavy612
ninnet
Lucica10
Motzişor
DENISA
andradamaria
andreea90
pufy2010
victorelalove
simi
myky
lica54
16 participanți
Pagina 31 din 43
Pagina 31 din 43 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 43
Re: 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Eu una nu cred ca s-ar uita la si punct .simi a scris:Pai si daca e casatorit ce conteaza???? Crezi ca "sfarleaza" lui stie carte.......
Cine crezi ca ar vrea sa se procopseasca cu asa exemplar penat in curte ?
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
pa fetele vb mai pe seara simi sa ai grija de bombonel
myky- membru senior
Data de inscriere : 03/04/2011
Myky .
O zi buna !
O zi buna !
victorelalove- moderator
Fetele mele dragi,va pupic. Ne citim mai tarziu.....acum ma cheama datoria......
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Un bancher discuta cu prietenul sau:
- Iti inchipui, m-am indragostit! Ea are 20 de ani, eu 65! Ce crezi, sansele mele vor creste daca ii voi spune ca am 50?
- Sansele tale vor creste daca ii vei spune ca ai 80!
...........................................................................................
- Tata, spune-mi, de ce barbatii de la noi nu pot avea mai multe sotii, asa cum e la musulmani?
- Esti inca mic, fiule! Cand vei creste, o sa intelegi de ce legea ne apara!
...........................................................................................
In spital este adus un tip cu o fractura craniana. Sora medicala completeaza fisa si intreaba:
- Casatorit?
- Nu, am avut un accident.
.............................................................................................
Intr-un autobuz un barbat se plange:
- Ce tineret in ziua de azi?! Needucat! Se aseaza, nu le pasa ca sunt femei care stau in picioare!
- Ce nu va convine? - sunteti pe scaun.
- Da, dar sotia sta in picioare!
....................................................................................................
- Doriti sa vedeti zambetul enigmatic al Monei Lisa, fara sa vizitati Louvre-ul?
- ...?!
- Intrebati-va sotia, pe ce v-a cheltuit salariul...
.....................................................................................................
Sotul asteapta langa salonul de infrumusetare. Dupa un timp indelungat iese de acolo sotia sa. El se uita la ea, respira adanc si spuse:
- Bine, macar ai incercat...
........................................................................................................
O mama ii spune feciorului:
- Cand te vei casatori, vei afla ce-i aceasta fericire... Dar va fi prea tarziu!
- Iti inchipui, m-am indragostit! Ea are 20 de ani, eu 65! Ce crezi, sansele mele vor creste daca ii voi spune ca am 50?
- Sansele tale vor creste daca ii vei spune ca ai 80!
- Tata, spune-mi, de ce barbatii de la noi nu pot avea mai multe sotii, asa cum e la musulmani?
- Esti inca mic, fiule! Cand vei creste, o sa intelegi de ce legea ne apara!
In spital este adus un tip cu o fractura craniana. Sora medicala completeaza fisa si intreaba:
- Casatorit?
- Nu, am avut un accident.
.............................................................................................
Intr-un autobuz un barbat se plange:
- Ce tineret in ziua de azi?! Needucat! Se aseaza, nu le pasa ca sunt femei care stau in picioare!
- Ce nu va convine? - sunteti pe scaun.
- Da, dar sotia sta in picioare!
....................................................................................................
- Doriti sa vedeti zambetul enigmatic al Monei Lisa, fara sa vizitati Louvre-ul?
- ...?!
- Intrebati-va sotia, pe ce v-a cheltuit salariul...
.....................................................................................................
Sotul asteapta langa salonul de infrumusetare. Dupa un timp indelungat iese de acolo sotia sa. El se uita la ea, respira adanc si spuse:
- Bine, macar ai incercat...
........................................................................................................
O mama ii spune feciorului:
- Cand te vei casatori, vei afla ce-i aceasta fericire... Dar va fi prea tarziu!
victorelalove- moderator
Aici cica Tuba zice ca nu e insarcinata.
simi- vip
Buna , Simi ! Din nou .simi a scris:Aici cica Tuba zice ca nu e insarcinata.
Nu stiu ce sa mai cred ...Ma doare capul !
Vedem peste 7 luni ...
victorelalove- moderator
Si pe mine Vic,ma ia cu dureri de cap........
simi- vip
Sa nu fim si noi INSARCINATE !!!!!!!!!!!!!!!!!!simi a scris:Si pe mine Vic,ma ia cu dureri de cap........
victorelalove- moderator
Doamne fere,Vic,pai ce vrei sa fac o echipa de fotbool cu rezerve cu tot...... Sa ascultam o melodie sa ne mai revenim,e dintr-un film care mi-a placut enorm,si de cate ori il vad de atatea ori .victorelalove a scris:
Sa nu fim si noi INSARCINATE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
simi- vip
Fetelor a venit ploaia
Simi ,ba e ba nu e...poate este un pic gravida
andradamaria- vip
Eu tot mai sper sa nu fie nici un pic.....andradamaria a scris:Fetelor a venit ploaia
simi- vip
simi a scris:Doamne fere,Vic,pai ce vrei sa fac o echipa de fotbool cu rezerve cu tot...... Sa ascultam o melodie sa ne mai revenim,e dintr-un film care mi-a placut enorm,si de cate ori il vad de atatea ori .
Si pe langa echipa de fotbal cu rezerve ...sa facem si cateva majorete !!!!!!!!!!!
Si mie mi-a placut Titanicul ... Mai ales atunci cand l-am vazut prima data ( aveam 15 ani ) , am plans cu lacrimi de crocodil ...RASUNA CINEMATOGRAFUL !
victorelalove- moderator
andradamaria a scris:Fetelor a venit ploaia
DA ...Cred ca asa i-a spus si doctorul cand si-a facut ecografia . Sunteti putin insarcinata ! Mai ganditi-va daca vreti sa fiti foarte insarcinata sau deloc.
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
DA ...Cred ca asa i-a spus si doctorul cand si-a facut ecografia . Sunteti putin insarcinata ! Mai ganditi-va daca vreti sa fiti foarte insarcinata sau deloc.
simi- vip
dorinta in stare exploziva!!!!!!!!!!! si cand colo ...
andradamaria- vip
Si cand colo ...NE EXPLODEAZA NOUA MINTEA !!!!!!!!!!!andradamaria a scris:
dorinta in stare exploziva!!!!!!!!!!! si cand colo ...
Inteleg , ca suntem noi mai infocati , suntem mai "orbi" si vrem pentru ei tot ce este mai bun si mai minunat . Insa se putea mai bine decat o si un -ulet .
Sincer acum ...nu neaparat ca ei doi sa fie impreuna ( chiar daca asta ar fi fost si ar fi de vis ) , dar parerea mea este ca puteau gasi si unul si altul pe cineva mai bun ...mult mai bun .
Asa dau impresia de oameni "condusi" ...Ei cu talent CAT CARUL ...SI PROFITAND DE PA URMA ACESTUI LUCRU CLONCANITOARELE .
victorelalove- moderator
Vic,ia uite ce frumusete...... cupidon cupidon cupidon cupidon cupidon
simi- vip
andradamaria a scris:Fetelor a venit ploaia
unde a venit ploaia ????????? trimiteti-o si la mine ca nu mai suport ,va
rog!!!!!!!!!!!!!!!!..........ce faceti ?
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Oare cum au loc doua "frumuseti" in aceeasi poza...???????? Ninnet Si la mine vine ploaia.
Ultima editare efectuata de catre simi in Mier 20 Iul 2011, 5:37 pm, editata de 1 ori
simi- vip
ne strofocam degeaba!!!!!!!!!!fiecare cu alegerile lui ..dar pe Onur bey, nu l-a intrebat nimeni, nimic..sau n-are legatura cu sarcina Tubei...putea s-o apere si el un pic, daca sarcina asta nu exista...dar ii inteleg tacerea daca ea exista si mai ales daca exista indecizia Tubei de-a fi sau de-a nu fi gravida!
andradamaria- vip
Da ...Este primul clip pe care l-am vazut cu Engin .simi a scris:Vic,ia uite ce frumusete...... cupidon cupidon cupidon cupidon cupidon
Multumesc .
victorelalove- moderator
simi a scris:Oare cum au loc doua "frumuseti" in aceeasi poza...???????? Ninnet Si la mine vine ploaia.
Mai , Simi ...Stii ca am calculatorul bolnav !!!!!!!!!!
victorelalove- moderator
simi a scris:Vic,ia uite ce frumusete...... cupidon cupidon cupidon cupidon cupidon
Simi iar iti fuge minte si-ti aluneca ochii? fi atenta ca sunt aici chiar daca
nu prea ma simti tu!!!!!!!
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Pagina 31 din 43 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 43
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 31 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum