35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+12
lavy612
ninnet
Lucica10
Motzişor
DENISA
andradamaria
andreea90
pufy2010
victorelalove
simi
myky
lica54
16 participanți
Pagina 35 din 43
Pagina 35 din 43 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 39 ... 43
Re: 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Degeaba te guduresti asa.........nu mor caii cand vor cainii......
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Re: 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
dacă tot am căzut în cazanul cu melancolie
dar nici caini cand vor stapanisimi a scris:Degeaba te guduresti asa.........nu mor caii cand vor cainii......
myky- membru senior
Data de inscriere : 03/04/2011
de frica furtunii..n-am mai umblat lela pe saituri dar din cate am vazut toata lumea este cel putin contrariata ..sarcina nu este ceva ce treci sub tacere..si nici fumul nu iese fara foc..de ce nu transeaza in termeni categorici subiectul numai Tuba stie
Simi , am citit pe undeva un lucru tare frumos despre Muri scris de o fana:spunea fata ca pentru ea Muri este unitatea de masura a atractiei masculine ..tind sa fiu de acord
Simi , am citit pe undeva un lucru tare frumos despre Muri scris de o fana:spunea fata ca pentru ea Muri este unitatea de masura a atractiei masculine ..tind sa fiu de acord
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Si eu.......doamne cand il privesc atenta......si ii mai aud si vocea Ma ia cu firbinteli,si ma trec toate apele........andradamaria a scris:de frica furtunii..n-am mai umblat lela pe saituri dar din cate am vazut toata lumea este cel putin contrariata ..sarcina nu este ceva ce treci sub tacere..si nici fumul nu iese fara foc..de ce nu transeaza in termeni categorici subiectul numai Tuba stie
simi- vip
Vorba Andradei ar fi cazul să-mi mai etalez armamentul că văz că vă luaţi năsucul la plimbare
Mai Denisa tu chiar crezi ca ma "sparii" eu de exemplarele alea..... La cat sant de lesinata dupa el,nu ma "sparie" nici Obama cu toate trupele lui speciale......
simi- vip
Dragalaselor buna seara mai da ce am perdut de cand sunt plecata!!!!Au aparut vest mai concrete despre sarcina???Astia se joaca cu nervii nostri...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
cel mai trist Lica este că Tuba permite această joacă de a fi sau a nu fi însărcinată
[
[
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 20 Iul 2011, 8:15 pm, editata de 2 ori
Buna seara , Lica !
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Din categoria Legile lui Murphy
LEGILE VIETII
"Atunci cand ai nevoie sa descui o usa, cu mainile ocupate de zece pungi mari si grele... cheia se va afla in buzunarul opus mainii pe care cu greu ti-ai eliberat-o". (Legea Degeabasuni)
"Singura data cand poarta se inchide singura e atunci cand ai lasat cheile pe dinauntru". (Legea 'tuipastelemasiidecheie)
"Cand ai miinile pline de unsoare incepe sa te gadile nasul". (Legea Nasuvreauntura )
"Cand ti se pare ca totul merge foarte bine... e pentru ca ai trecut cu vederea ceva important...". ( Legea imitragpalme)
"Daca reusesti sa-ti pastrezi calmul cand toti din jurul tau sunt disperati... e pentru ca nu ai priceput pe deplin gravitatea problemei". (Legea incanapicatmoneda)
"Problemele nu se creeaza, nici nu se rezolva, ele doar se transforma!". (legea astanueviata)
"Vei ajunge fugind la telefon exact cat sa mai auzi cum cineva inchide receptorula". (Legea ghicicineafost)
"Mereu sunt doua filme bune pe doua programe diferite la televizor... dar mereu la aceasi ora". (Legea isibatjocdenoi)
"Probabilitatea de a te pata in timpul mesei creste direct proportional cu necesitatea de a-ti pastra haina curata! (Legea numaiflescai)
"Orice corp omenesc scufundat intr-o vana facand o baie relaxanta cu spuma face sa sune telefonul! ". (legea cinedracusunaloraasta)
"Orice corp omenesc asezat pe WC face sa sune soneria de la intrare!". (Legea nicisamac..inlinistenupot)
"Viteza vantului creste direct proportional cu pretul coafurii recent facute!". (Legea chelulnuseagita)
"Daca, dupa multi ani, te decizi si arunci ceva ce nu ai folosit demult... Nu vor trece nici trei zile si vei avea absoluta si urgenta nevoie exact de acel obiect! ". (legea samibagpiciorul)
"Mereu cand ajungi punctual nu va fi nimeni sa te vada, dar cand intirzii doar 5 minute... vor fi toti deja prezenti... si toti se vor uita la ceas si vor clatina din cap! (Legea namaripilapicioare)
"Nu lua asa in serios viata, la urma urmei oricum nu scapi viu din ea!"
LEGILE VIETII
"Atunci cand ai nevoie sa descui o usa, cu mainile ocupate de zece pungi mari si grele... cheia se va afla in buzunarul opus mainii pe care cu greu ti-ai eliberat-o". (Legea Degeabasuni)
"Singura data cand poarta se inchide singura e atunci cand ai lasat cheile pe dinauntru". (Legea 'tuipastelemasiidecheie)
"Cand ai miinile pline de unsoare incepe sa te gadile nasul". (Legea Nasuvreauntura )
"Cand ti se pare ca totul merge foarte bine... e pentru ca ai trecut cu vederea ceva important...". ( Legea imitragpalme)
"Daca reusesti sa-ti pastrezi calmul cand toti din jurul tau sunt disperati... e pentru ca nu ai priceput pe deplin gravitatea problemei". (Legea incanapicatmoneda)
"Problemele nu se creeaza, nici nu se rezolva, ele doar se transforma!". (legea astanueviata)
"Vei ajunge fugind la telefon exact cat sa mai auzi cum cineva inchide receptorula". (Legea ghicicineafost)
"Mereu sunt doua filme bune pe doua programe diferite la televizor... dar mereu la aceasi ora". (Legea isibatjocdenoi)
"Probabilitatea de a te pata in timpul mesei creste direct proportional cu necesitatea de a-ti pastra haina curata! (Legea numaiflescai)
"Orice corp omenesc scufundat intr-o vana facand o baie relaxanta cu spuma face sa sune telefonul! ". (legea cinedracusunaloraasta)
"Orice corp omenesc asezat pe WC face sa sune soneria de la intrare!". (Legea nicisamac..inlinistenupot)
"Viteza vantului creste direct proportional cu pretul coafurii recent facute!". (Legea chelulnuseagita)
"Daca, dupa multi ani, te decizi si arunci ceva ce nu ai folosit demult... Nu vor trece nici trei zile si vei avea absoluta si urgenta nevoie exact de acel obiect! ". (legea samibagpiciorul)
"Mereu cand ajungi punctual nu va fi nimeni sa te vada, dar cand intirzii doar 5 minute... vor fi toti deja prezenti... si toti se vor uita la ceas si vor clatina din cap! (Legea namaripilapicioare)
"Nu lua asa in serios viata, la urma urmei oricum nu scapi viu din ea!"
victorelalove- moderator
Din acest motiv nici nu se casatoreste domnul . ( Cred eu ).
De ce sa dea atentia atator domnite ...pe atentia uneia singure ?!?!?
De ce sa dea atentia atator domnite ...pe atentia uneia singure ?!?!?
victorelalove- moderator
Dragalaselor pana la urma si ei ii place si cred ca se amuza de ceia ce se scrie...daca ar fi un pic mai autoritara cu privire la persoana ei nu ar da voie sa se scrie asemena porcarii in presa..Ar trebui sa iasa la rampa sa lamureasca situatia..
lica54- vip
Eu ...cu cat trece mai mult timp pana la o declaratie din partea Tubei ...Tind sa cred ca este adevarata vestea cu sarcina . Altfel nu inteleg tacerea .lica54 a scris:Dragalaselor pana la urma si ei ii place si cred ca se amuza de ceia ce se scrie...daca ar fi un pic mai autoritara cu privire la persoana ei nu ar da voie sa se scrie asemena porcarii in presa..Ar trebui sa iasa la rampa sa lamureasca situatia..
Si mai stau si ma intreb de unde are presa informatia asta ( de la prieteni? mare mirare ) .
victorelalove- moderator
pe cât e de delicată pe atât e de complicată
Click here Demir&Kerim - Bad Boys
Click here Demir&Kerim - Bad Boys
Bravo , Denisa !DENISA a scris:[color=blue]pe cât e de delicată pe atât e de complicată
Foarte bine punctat .
victorelalove- moderator
Aferim !!! Au avut dreptate votantii . Bine ca printre candidati n-a fost si purtatorul unor picioare cracanate la maxim . S-au gandit gazetarii ca ar fi fost caraghiosi sa-l puna in lista.
Cam la cine credeti voi ca se refera persona respectiva cu aceste expresii???
Cam la cine credeti voi ca se refera persona respectiva cu aceste expresii???
lica54- vip
Drăgălaşelor eu ies , merg să-mi aerisesc bruma de neuroni ce mi-a mai rămas, ne citim mai târziu, poate se hotărăsc şi restul fetelor ce stau pe margine să ni se alăture la o mică bârfă, aşteptăm opinii diferite .
Plimbare placuta dragalaso te asteptam cu bine...
lica54- vip
Denisa !
Spor la aerisit .
Spor la aerisit .
victorelalove- moderator
Eu am disperat azi dupa clipuri cu Muri.....vizionez fara oprire. Denisa.
simi- vip
Dragalaselor ma retag in ale asterutului dar nu inainte de a va de noapte buna dulci de la bunicuta...
lica54- vip
Noapte una Lica!
simi- vip
Fetelor,asta seara nu va incurc cu prezenta. Am inceput sa vad Asi,si sant numai ochi si urechi.....sa-mi vad frumuselul.Deci in seara asta o sa stea cu mine.....sa nu va ingrijorati ca e pe maini bune. Noapte buna tuturor!
simi- vip
Pagina 35 din 43 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 39 ... 43
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 35 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum