35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+12
lavy612
ninnet
Lucica10
Motzişor
DENISA
andradamaria
andreea90
pufy2010
victorelalove
simi
myky
lica54
16 participanți
Pagina 37 din 43
Pagina 37 din 43 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43
Re: 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Sant cu totul de acord cu ele.....,.DENISA a scris:să ştii că mai multe turcoaice cred că , cariera ei va avea de suferit , mai ales la ce concurenţă e acum pe piaţa media .
fetelor.Am putina treaba,o sa intru mai tarziu sa va citesc.
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Re: 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
dacă chiar este însărcinată ea putea transforma această stare, bănuiesc de fericire ptr ea într-un boom de presă pozitiv ptr ea , PR-ul nu ajutat-o , putea avea mult de câştigat ca imagine publică , apărea frumuşel la o emisiune sau într-o revistă cu tiraj dădea un interviu frumuşel şi toată lumea era în extaz , nu ar mai fi fost nici zvonuri nici numai era fugărită de paparazzi , totul era foarte clar nu mai lăsa loc de speculaţii.
Salutare la toata lumea. Vai da' ce de ati scris!!! Trebuie sa ma intorc in arhiva, ca pe acolo ramasesem.
Trebuie, ca am vazut ca sunt evenimente cu Tuba si vreau sa ma edific si eu: insarcinata sau nu, nunta cu Onur sau nu
Voi scrieti in continuare, cand am un strop de timp, eu citesc si recuperez
De la scris ma voi abtine, ca si asa am de citit o arhiva intreaga
Trebuie, ca am vazut ca sunt evenimente cu Tuba si vreau sa ma edific si eu: insarcinata sau nu, nunta cu Onur sau nu
Voi scrieti in continuare, cand am un strop de timp, eu citesc si recuperez
De la scris ma voi abtine, ca si asa am de citit o arhiva intreaga
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
SIMI
Bun venit Teodora !!
Bun venit Teodora !!
Tocmai la asta ma gandesc si eu,daca nu era adevarat sigur nega cu vehementa.Nu lasa sa se vb de atata timp.Probabil nu au fost de acord parintii ei cu Onur,si de aceea nu a anuntat. Buna Teodora Ia si citeste ca am fost harnice si ai cu ce te delecta..... Acum chiar plec.DENISA a scris:dacă chiar este însărcinată ea putea transforma această stare, bănuiesc de fericire ptr ea într-un boom de presă pozitiv ptr ea , PR-ul nu ajutat-o , putea avea mult de câştigat ca imagine publică , apărea frumuşel la o emisiune sau într-o revistă cu tiraj dădea un interviu frumuşel şi toată lumea era în extaz , nu ar mai fi fost nici zvonuri nici numai era fugărită de paparazzi , totul era foarte clar nu mai lăsa loc de speculaţii.
simi- vip
Buna ziua dragalaselor si bine vam gasit...Deci pana la urma jucam alba-neagra uite-e uite-nu-e!!!!!Sa inteleg ca anuntul lar fi facut Onur...Dar cand au fost ei plecati in concediu in strainatate????Ca acolo a inceput sa vomite si s-au dus la doctor...Fetelor facand socoteala am dedus ca ea era insarcinata cand a fost la MONTE CARLO....de aceia sa dus burtosu cu ia sa nu i se faca rau!!!!
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Bau !
Buna ziua , fetelor frumoase !
M-am intors !!!!!!!!!!
Mi-a picat netul de aseara si a ramas asa picat ... pana acum .
Vad ca din nou stire despre Tuba si "O fi insacinata?" "N-o fi insarcinata?" .
Oricum ar sta situatia ...noua tot ne este draga .
Buna ziua , fetelor frumoase !
M-am intors !!!!!!!!!!
Mi-a picat netul de aseara si a ramas asa picat ... pana acum .
Vad ca din nou stire despre Tuba si "O fi insacinata?" "N-o fi insarcinata?" .
Oricum ar sta situatia ...noua tot ne este draga .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Bună Vic !!!
care concediu Lica ??? până de ziua ei ea nu era plecată din Turcia ???
Ultima editare efectuata de catre vania_e in Joi 21 Iul 2011, 1:38 pm, editata de 1 ori
vania_e- membru senior
Data de inscriere : 10/08/2010
Thanks for the videos Vania_e. Bulgarian fans what opinion they about the possible pregnancy's of Tuba?
Am revenit.......salutare fetelor.
simi- vip
wow dar ce veselă eşti >>>>>> de la Muri sau de la Engin ţi se trage veselia ???
lămuriţi-mă şi pe mine Kerim o violentează pe Fatmagul ?? sau e doar doar prezent fizic la locul faptei???
lămuriţi-mă şi pe mine Kerim o violentează pe Fatmagul ?? sau e doar doar prezent fizic la locul faptei???
De la Muri mi se trage....am inceput sa revad Asi. Kerim nu o violeaza,dar e prezent si nu ii opreste pe bestiile alea.DENISA a scris:wow dar ce veselă eşti >>>>>> de la Muri sau de la Engin ţi se trage veselia ???
simi- vip
Buna , Denisa !DENISA a scris:wow dar ce veselă eşti >>>>>> de la Muri sau de la Engin ţi se trage veselia ???
Buna , Simi !
Am revenit ...dupa furtuna .
De la Bombonel ...La Engin are interdictie !
victorelalove- moderator
îi" bag " şi eu interdicţie la Bombonel .
acei " amici " ai lui Kerim unui mai urât ca altul , cumva Kerim are vreo legătura de rudenie cu ei ??
acei " amici " ai lui Kerim unui mai urât ca altul , cumva Kerim are vreo legătura de rudenie cu ei ??
Buna Vic! Mi-am imaginat eu de aseara ca de la furtuna ti se trage........daca ai stii ce m-am jucat eu cu Enginu aseara...... Ce sa fac,am prins momentul ca eram singura pe tarla...... cupidon cupidon cupidon
simi- vip
De a " baba oarba " de a ce v-aţi jucat mă rog ???
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 21 Iul 2011, 1:58 pm, editata de 1 ori
DENISA a scris:Bună Vic !!!
Pai nu asa spune in articolul adus de mie cu doua pagini mai in urma???Ca erau un strainatate...cand au descoperit ca-i gravida...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Ai inceput sa te uiti la FGSN ?DENISA a scris:îi" bag " şi eu interdicţie la Bombonel .
Nu este niciun grad de rudenie intre ei .
victorelalove- moderator
Daaa,Denisa ai interdictie la Bombonel........ Nu sant rude,doar au copilarit impreuna....DENISA a scris:îi" bag " şi eu interdicţie la Bombonel .
simi- vip
MAREA SMOTOCEALA,se numeste jocul nostru......DENISA a scris:De a " baba oarba " de a ce v-aţi jucat mă rog ???
simi- vip
De la furtuna mi se trage ...simi a scris:Buna Vic! Mi-am imaginat eu de aseara ca de la furtuna ti se trage........daca ai stii ce m-am jucat eu cu Enginu aseara...... Ce sa fac,am prins momentul ca eram singura pe tarla...... cupidon cupidon cupidon
Daca ai sti cat de ingrijorata am fost ...gandindu-ma ca mi-am lasat baiatul singur .
Dar vad ca a fost Ninnet de paza .
Si vezi ca ai gresit numele celui cu care te-ai jucat ...Nu este Engin , vrei sa spui Murat !!!!!!!!!
Vezi sa nu se lase cu MAREA CIOMAGEALA !!!!!!!!!!!!!!simi a scris:MAREA SMOTOCEALA,se numeste jocul nostru......
Ce s-a intamplat cu CUVANTUL DAT ?
victorelalove- moderator
da Lica , spuneau ziariştii dar ea nu plecase până pe 5 iulie în concediu în afara Turciei
Simi vezi că Vic a ghicit numele jocului pe care vroiam să ţi-l propun
Simi am văzut aseară foarte puţin din primul episod .
Simi vezi că Vic a ghicit numele jocului pe care vroiam să ţi-l propun
Simi am văzut aseară foarte puţin din primul episod .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 21 Iul 2011, 2:07 pm, editata de 2 ori
Daca sant iubareata foc,ma joc si eu cu cine imi pica......cum tu nu erai aici sa scoti coltii....l-am prins pe Engin la inghesuiala........victorelalove a scris:
De la furtuna mi se trage ...
Daca ai sti cat de ingrijorata am fost ...gandindu-ma ca mi-am lasat baiatul singur .
Dar vad ca a fost Ninnet de paza .
Si vezi ca ai gresit numele celui cu care te-ai jucat ...Nu este Engin , vrei sa spui Murat !!!!!!!!!
Care CUVANT....?? Eu nu l-am vazut pe aici...... Cum era imbracat....cuvantul.......????victorelalove a scris:
Vezi sa nu se lase cu MAREA CIOMAGEALA !!!!!!!!!!!!!!
Ce s-a intamplat cu CUVANTUL DAT ?
simi- vip
simi a scris:Daca sant iubareata foc,ma joc si eu cu cine imi pica......cum tu nu erai aici sa scoti coltii....l-am prins pe Engin la inghesuiala........
Mai , lasa baiatul in pace .
victorelalove- moderator
Pagina 37 din 43 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 37 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum