Serialesitelenovelet
35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+12
lavy612
ninnet
Lucica10
Motzişor
DENISA
andradamaria
andreea90
pufy2010
victorelalove
simi
myky
lica54
16 participanți

Pagina 37 din 43 Înapoi  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43  Urmatorul

In jos

35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 Empty Re: 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de simi Joi 21 Iul 2011, 10:56 am

DENISA a scris:să ştii că mai multe turcoaice cred că , cariera ei va avea de suferit , mai ales la ce concurenţă e acum pe piaţa media .
Sant cu totul de acord cu ele.....,. kiss kiss

35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 155656 fetelor.Am putina treaba,o sa intru mai tarziu sa va citesc. kiss kiss kiss kiss kiss
simi
simi
vip
vip

Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA

Sus In jos

35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 Empty Re: 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de DENISA Joi 21 Iul 2011, 11:02 am

dacă chiar este însărcinată ea putea transforma această stare, bănuiesc de fericire ptr ea într-un boom de presă pozitiv ptr ea , PR-ul nu ajutat-o , putea avea mult de câştigat ca imagine publică , apărea frumuşel la o emisiune sau într-o revistă cu tiraj dădea un interviu frumuşel şi toată lumea era în extaz , nu ar mai fi fost nici zvonuri nici numai era fugărită de paparazzi , totul era foarte clar nu mai lăsa loc de speculaţii.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de teodora_roman Joi 21 Iul 2011, 11:02 am

Salutare la toata lumea. Vai da' ce de ati scris!!! Trebuie sa ma intorc in arhiva, ca pe acolo ramasesem.
Trebuie, ca am vazut ca sunt evenimente cu Tuba si vreau sa ma edific si eu: insarcinata sau nu, nunta cu Onur sau nu 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 343827
Voi scrieti in continuare, cand am un strop de timp, eu citesc 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 918686 si recuperez 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 131747
De la scris ma voi abtine, ca si asa am de citit o arhiva intreaga 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 517793 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 517793 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 517793
teodora_roman
teodora_roman
vip
vip

Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 21 Iul 2011, 11:04 am

35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 155656 SIMI

Bun venit Teodora !!
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Joi 21 Iul 2011, 11:07 am

DENISA a scris:dacă chiar este însărcinată ea putea transforma această stare, bănuiesc de fericire ptr ea într-un boom de presă pozitiv ptr ea , PR-ul nu ajutat-o , putea avea mult de câştigat ca imagine publică , apărea frumuşel la o emisiune sau într-o revistă cu tiraj dădea un interviu frumuşel şi toată lumea era în extaz , nu ar mai fi fost nici zvonuri nici numai era fugărită de paparazzi , totul era foarte clar nu mai lăsa loc de speculaţii.
Tocmai la asta ma gandesc si eu,daca nu era adevarat sigur nega cu vehementa.Nu lasa sa se vb de atata timp.Probabil nu au fost de acord parintii ei cu Onur,si de aceea nu a anuntat. kiss kiss kiss Buna Teodora kiss kiss kiss Ia si citeste ca am fost harnice si ai cu ce te delecta..... kiss kiss kiss Acum chiar plec. 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 155656 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 155656
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Joi 21 Iul 2011, 11:41 am

Buna ziua dragalaselor si bine vam gasit...Deci pana la urma jucam alba-neagra uite-e uite-nu-e!!!!!Sa inteleg ca anuntul lar fi facut Onur...Dar cand au fost ei plecati in concediu in strainatate????Ca acolo a inceput sa vomite si s-au dus la doctor...Fetelor facand socoteala am dedus ca ea era insarcinata cand a fost la MONTE CARLO....de aceia sa dus burtosu cu ia sa nu i se faca rau!!!!
35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 C2862085a291ed51cd3f0630f4ea3478_th2
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 21 Iul 2011, 12:12 pm

Bau !

Buna ziua , fetelor frumoase ! kiss kiss kiss
M-am intors !!!!!!!!!! 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 165638 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 165638 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 165638 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 165638

Mi-a picat netul de aseara si a ramas asa picat ... pana acum . sad sad sad
Vad ca din nou stire despre Tuba si "O fi insacinata?" "N-o fi insarcinata?" . stupid
Oricum ar sta situatia ...noua tot ne este draga . kiss kiss kiss

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 21 Iul 2011, 1:32 pm

Bună Vic !!!

care concediu Lica ??? până de ziua ei ea nu era plecată din Turcia ???

35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 NmBzn35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 Qr5SE

35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 Asibirask3935. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 Asidemiroyun
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de vania_e Joi 21 Iul 2011, 1:36 pm

Ultima editare efectuata de catre vania_e in Joi 21 Iul 2011, 1:38 pm, editata de 1 ori
vania_e
vania_e
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 10/08/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 21 Iul 2011, 1:41 pm

Thanks for the videos Vania_e. Bulgarian fans what opinion they about the possible pregnancy's of Tuba?
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Joi 21 Iul 2011, 1:44 pm

Am revenit.......salutare fetelor. 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 352762 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 352762 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 352762 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 352762 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 517793 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 517793 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 517793 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 517793
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 21 Iul 2011, 1:47 pm

wow dar ce veselă eşti >>>>>> de la Muri sau de la Engin ţi se trage veselia ???

lămuriţi-mă şi pe mine Kerim o violentează pe Fatmagul ?? sau e doar doar prezent fizic la locul faptei???
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Joi 21 Iul 2011, 1:49 pm

DENISA a scris:wow dar ce veselă eşti >>>>>> de la Muri sau de la Engin ţi se trage veselia ???

lămuriţi-mă şi pe mine Kerim o violentează pe Fatmagul ?? sau e doar doar prezent fizic la locul faptei???
De la Muri mi se trage....am inceput sa revad Asi. Smile Smile Kerim nu o violeaza,dar e prezent si nu ii opreste pe bestiile alea. kiss kiss kiss
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 21 Iul 2011, 1:53 pm

DENISA a scris:wow dar ce veselă eşti >>>>>> de la Muri sau de la Engin ţi se trage veselia ???
Buna , Denisa !
Buna , Simi !
kiss kiss kiss kiss kiss kiss
Am revenit ...dupa furtuna .
De la Bombonel ...La Engin are interdictie ! Smile 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 2743637754
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 21 Iul 2011, 1:55 pm

îi" bag " şi eu interdicţie la Bombonel .

acei " amici " ai lui Kerim unui mai urât ca altul , cumva Kerim are vreo legătura de rudenie cu ei ??
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Joi 21 Iul 2011, 1:56 pm

Buna Vic! kiss kiss kiss Mi-am imaginat eu de aseara ca de la furtuna ti se trage........daca ai stii ce m-am jucat eu cu Enginu aseara...... confused confused confused Ce sa fac,am prins momentul ca eram singura pe tarla...... cupidon cupidon cupidon
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 21 Iul 2011, 1:57 pm

De a " baba oarba " de a ce v-aţi jucat mă rog ???

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 21 Iul 2011, 1:58 pm, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Joi 21 Iul 2011, 1:58 pm

DENISA a scris:Bună Vic !!!

care concediu Lica ??? până de ziua ei ea nu era plecată din Turcia ???

Pai nu asa spune in articolul adus de mie cu doua pagini mai in urma???Ca erau un strainatate...cand au descoperit ca-i gravida...
35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 13b972680a010e3ba9d82ad88be10115_th2
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 21 Iul 2011, 1:58 pm

DENISA a scris:îi" bag " şi eu interdicţie la Bombonel .

acei " amici " ai lui Kerim unui mai urât ca altul , cumva Kerim are vreo legătura de rudenie cu ei ??
Ai inceput sa te uiti la FGSN ?

Nu este niciun grad de rudenie intre ei .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Joi 21 Iul 2011, 1:58 pm

DENISA a scris:îi" bag " şi eu interdicţie la Bombonel .

Daaa,Denisa ai interdictie la Bombonel........ Smile Smile Smile Nu sant rude,doar au copilarit impreuna.... kiss kiss kiss
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Joi 21 Iul 2011, 1:59 pm

DENISA a scris:De a " baba oarba " de a ce v-aţi jucat mă rog ???
MAREA SMOTOCEALA,se numeste jocul nostru...... Smile Smile Smile Smile
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 21 Iul 2011, 2:00 pm

simi a scris:Buna Vic! kiss kiss kiss Mi-am imaginat eu de aseara ca de la furtuna ti se trage........daca ai stii ce m-am jucat eu cu Enginu aseara...... confused confused confused Ce sa fac,am prins momentul ca eram singura pe tarla...... cupidon cupidon cupidon
De la furtuna mi se trage ... sad sad sad sad
Daca ai sti cat de ingrijorata am fost ...gandindu-ma ca mi-am lasat baiatul singur . affraid affraid affraid
Dar vad ca a fost Ninnet de paza .
Si vezi ca ai gresit numele celui cu care te-ai jucat ...Nu este Engin , vrei sa spui Murat !!!!!!!!! Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

simi a scris:MAREA SMOTOCEALA,se numeste jocul nostru...... Smile Smile Smile Smile
Vezi sa nu se lase cu MAREA CIOMAGEALA !!!!!!!!!!!!!! Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Ce s-a intamplat cu CUVANTUL DAT ?
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 21 Iul 2011, 2:02 pm

da Lica , spuneau ziariştii dar ea nu plecase până pe 5 iulie în concediu în afara Turciei

Simi vezi că Vic a ghicit numele jocului Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad pe care vroiam să ţi-l propun Smile Smile Smile

Simi am văzut aseară foarte puţin din primul episod
.

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 21 Iul 2011, 2:07 pm, editata de 2 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Joi 21 Iul 2011, 2:02 pm

victorelalove a scris:
De la furtuna mi se trage ... sad sad sad sad
Daca ai sti cat de ingrijorata am fost ...gandindu-ma ca mi-am lasat baiatul singur . affraid affraid affraid
Dar vad ca a fost Ninnet de paza .
Si vezi ca ai gresit numele celui cu care te-ai jucat ...Nu este Engin , vrei sa spui Murat !!!!!!!!! Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Daca sant iubareata foc,ma joc si eu cu cine imi pica......cum tu nu erai aici sa scoti coltii....l-am prins pe Engin la inghesuiala........ Smile Smile Smile Smile Smile Smile

victorelalove a scris:
Vezi sa nu se lase cu MAREA CIOMAGEALA !!!!!!!!!!!!!! Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Ce s-a intamplat cu CUVANTUL DAT ?
Care CUVANT....?? Smile Smile Eu nu l-am vazut pe aici...... Smile Smile Cum era imbracat....cuvantul.......???? Smile Smile Smile
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 21 Iul 2011, 2:04 pm

simi a scris:Daca sant iubareata foc,ma joc si eu cu cine imi pica......cum tu nu erai aici sa scoti coltii....l-am prins pe Engin la inghesuiala........ Smile Smile Smile Smile Smile Smile
35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 2743637754 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 2743637754 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 2743637754 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 2743637754 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 2743637754 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 2743637754 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 2743637754 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 2743637754
Mai , lasa baiatul in pace .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 37 din 43 Înapoi  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum