Serialesitelenovelet
35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+12
lavy612
ninnet
Lucica10
Motzişor
DENISA
andradamaria
andreea90
pufy2010
victorelalove
simi
myky
lica54
16 participanți

Pagina 38 din 43 Înapoi  1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 43  Urmatorul

In jos

35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 Empty Re: 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de simi Joi 21 Iul 2011, 2:08 pm

DENISA a scris:da Lica , spuneau ziariştii dar ea nu plecase până pe 5 iulie în concediu în afara Turciei

Simi vezi că Vic a ghicit numele jocului Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad pe care vroiam să ţi-l propun Smile Smile Smile
.
Eu nu ma joc,cu voi........ca santeti rele...... Smile Smile Smile Doar Bombonel si Enginel stiu sa se joace frumos cu mine..... 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 283516 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 283516 confused confused
simi
simi
vip
vip

Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA

Sus In jos

35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 Empty Re: 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Joi 21 Iul 2011, 2:08 pm

simi a scris:Care CUVANT....?? Smile Smile Eu nu l-am vazut pe aici...... Smile Smile Cum era imbracat....cuvantul.......???? Smile Smile Smile
Este un CUVANT DAT ...Ce la momentul respectiv era imbracat in costum ... si mai tarziu s-a dovedit a avea cateva zdrente ! Smile
Era "imbracat" in "adevarat ca ma voi tine de ceea ce am promis , pe cuvant de cercetasa." , ceva de genul "Hai ca de data asta chiar renunt la Engin !" ....macar 1 luna nu ma mai uit la el . stupid stupid stupid
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Joi 21 Iul 2011, 2:11 pm

Ai gresit Vic,am zis 1 ORA,dar te-ai incurcat in cifre.......si cum a trecut termenul limita.....am trecut si eu la smotoceala...... Smile Smile Smile Smile Smile Smile
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 21 Iul 2011, 2:13 pm

simi a scris:Ai gresit Vic,am zis 1 ORA,dar te-ai incurcat in cifre.......si cum a trecut termenul limita.....am trecut si eu la smotoceala...... Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Aaaaaaaa ,... Deci sa inteleg ca la tine 1ora = 1 luna !!!!!!!! Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Asta imi esti .Bine ca mi-ai spus , ca sa stiu .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Joi 21 Iul 2011, 2:15 pm

victorelalove a scris:
Aaaaaaaa ,... Deci sa inteleg ca la tine 1ora = 1 luna !!!!!!!! Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Asta imi esti .Bine ca mi-ai spus , ca sa stiu .
Cam asa ceva........ 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 131747 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 131747 Nu ma tine mult Vic,sa nu ai incredere in cuvantul meu imbracat in costum...... 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 131747 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 131747 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 131747 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 131747
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Joi 21 Iul 2011, 2:22 pm

Dragalaselor dupa cum da reclama kanald la ASK sar putea de saptamana care vine sa dea numai un ep pe saptamana sa cum a facut si cu EZEL...
35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 Wtorku_cudnego_wam_zycze_jak_ten
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Joi 21 Iul 2011, 2:24 pm

Denisa,ce se intampla cu serialul Asi,ca are cateva parti lipsa.....cine le-a sters...???? sad sad sad

lica54 a scris:Dragalaselor dupa cum da reclama kanald la ASK sar putea de saptamana care vine sa dea numai un ep pe saptamana sa cum a facut si cu EZEL...
Spoiler:

Tot ce e posibil,Lica,sa tina mai mult....ca e pe terminare....si cred ca nu au ce baga in locul lui..... kiss kiss kiss kiss
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andreea90 Joi 21 Iul 2011, 2:33 pm

Tuba si Onur se casatoresc la sfarsitul luni , in alta tara .. iar dupa nunta se intorc , pt ca incepe Onur filmarile ..

http://magazin.milliyet.com.tr/bebekler-ayri-yumurta-ikizi/magazin/magazindetay/21.07.2011/1416840/default.htm

35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 Fft191mf1496408

Bebekler ayrı yumurta ikizi
Gönülçelen dizisindeki rol arkadaşı Onur Saylak’tan hamile kalan Tuba Büyüküstün, ayrı yumurta ikizleri dünyaya getirecek. Çift bu ay sonunda yurtdışında evlenecek
Popüler Haberler

Geçen yıldan beri beraber olduğu “Gönülçelen” dizisindeki rol arkadaşı Onur Saylak’tan hamile kalan Tuba Büyüküstün ayrı yumurta ikizleri dünyaya getirecek. Büyüküstün’ün hamile olduğu iddiasını önceki hafta habershow.com gündeme getirdiğinde ünlü yıldızı tanıyan herkes çok şaşırmıştı. Konuyla ilgili bir süre sessizliğini koruyan Büyüküstün ve Saylak daha sona yakın çevresine ikiz bebek beklediklerini itiraf etti. Hamileliği 3 aya yaklaşan Büyüküstün, yurtdışı tatili sırasında yaşadığı mide bulantılarının ardından sevgilisiyle doktora başvurdu ve yapılan kontrollerde hamile olduğunu, üstelik bebeklerin de ayrı yumurta ikizi olduğunu öğrendi.
“Ihlamurlar Altında”, “Asi” ve son olarak “Gönülçelen” nedeniyle 6 yıldır ara vermeden çalıştığı için bu yıl dizi yapmama kararı alan 29 yaşındaki Büyüküstün, sevgilisiyle bebeğini dünyaya getirmeye karar verdi. Hemen evlilik hazırlıklarına başlayan Büyüküstün anne ve babasından onay aldı. Çift bu ay sonu yurtdışında nikâh masasına oturacak.
Büyüküstün geçen yıl verdiği bir röportajda “Genç yaşta anne olmak isterdim. Tabii çocuk yapacağım erkek çok önemli. Birlikte olduğum adam için daha ilk başta ‘Acaba ben bundan çocuk ister miyim?’ diye kendime sorarım. Kararım olumsuzsa, o ilişki uzun sürmez” demişti. Şu günlerde tatil yapan çiftten Saylak, nikâh sonrası İstanbul’a dönecek ve Gold Film’in “Sensiz Olmaz” dizisinde Nurgül Yeşilçay’ın kocasını canlandıracak.

Traducere Kerim : Au facut un concediu in afara tarii....atunci Tuba a avut greturi....au mers impreuna la doctor si asa au aflat ca Tuba e insarcinata cu gemeni.....mai scrie ca Tuba le-a cerut si aocrdul parintilor ei.Bineinteles ca intai au decis amandoi .....apoi ea a cerut acordul parintilor.Cand a inceput Gonulcelen S-a scris ca Tuba e cu Cansel si apoi cu Onur.Intre timp s-au certat, si ea ar fi avut o relatie cu Tolga.Atunci Onur ar fii spus ca Tuba vrea sa- faca gelos.

Buna ziua dragelor kisskiss O zi frumoasa sa aveti 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 155520
andreea90
andreea90
vip
vip

Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Joi 21 Iul 2011, 2:38 pm

Buna Andreea! kiss kiss kiss Parca in poza aia Onur arata si el a OM..... Smile Smile Mai dar ce iubareata e si Tuba,seamana cu mine...... Smile Smile Si Cancel si Onur si Tolga(cine mai e si asta?)....... Smile Smile
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andreea90 Joi 21 Iul 2011, 2:46 pm

simi a scris:Buna Andreea! kiss kiss kiss Parca in poza aia Onur arata si el a OM..... Smile Smile Mai dar ce iubareata e si Tuba,seamana cu mine...... Smile Smile Si Cancel si Onur si Tolga(cine mai e si asta?)....... Smile Smile

Tolga a fost unu cu care au prinso pe Tuba cu el , ca lua masa in oras ..este regizor parca / seamana cu Sami ..asta e Tolga
35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 Tbhujssws

35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 Tubatolgabar343

andreea90
andreea90
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Joi 21 Iul 2011, 2:50 pm

Ahaaaa,am priceput.....deci Tuba e frumoasa,dar cam plimbareata..... Smile Smile Smile
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 21 Iul 2011, 2:54 pm

Buna, Andreea !
Deci sa inteleg ca ne pregatim de nunta .
Sa le uram CASA DE PIATRA ! sad sad sad
Oricat de mult as incerca sa ma bucur ...Nu stiu de ce dar nu reusesc . Putea gasi pe cineva mai
bun . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andreea90 Joi 21 Iul 2011, 3:02 pm

simi a scris:Ahaaaa,am priceput.....deci Tuba e frumoasa,dar cam plimbareata..... Smile Smile Smile

Nu stiu daca au avut o relatie , doar au fost prinsi ca au luat masa impreuna si cu mamele lor .. Tolga am inteles ca e prieten cu Tomris Giritlioğlu

victorelalove a scris:Buna, Andreea !
Deci sa inteleg ca ne pregatim de nunta .
Sa le uram CASA DE PIATRA ! sad sad sad
Oricat de mult as incerca sa ma bucur ...Nu stiu de ce dar nu reusesc . Putea gasi pe cineva mai
bun . kiss

Buna Vic kiss 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 155520 asta e .. e decizia ei .. ne place sau nu .. a decis .. sper doar sa fie fericita .. ca eu nu am vazuto pana acum cu Onur .. cu Cansel , cu SAmi am vazuto in poze fericita , cu el nu ! dar poate nu e timpul pierdut .. 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 517793 kisskiss
andreea90
andreea90
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 21 Iul 2011, 3:29 pm

Si pe mine ma uimeste cat de "seriosi " sunt unul in compania celuilalt (Tuba si Onur) stupid stupid stupid Adica ...waw , sunt impreuna de cateva saptamani . Ar putea "parea" si ei mai happy people , dar zici sa si-au sarbatorit pe putin nunta de aur .
Sunt abia la inceput si nu se zareste o urma de fericire pe fetele lor . Sa fi ajuns la o varsta la care sa spuna ca trebuie facut si pasul acesta( al casatoriei ) si sa se casatoreasca doar asa ...de dragul de a se casatori ? stupid stupid stupid Ar fi groaznic .
Bineinteles ca neavand nimic concret ( declarat de Tuba) ...putem sa speculam la infinit . kiss kiss kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 21 Iul 2011, 3:48 pm

nu le-a şters nimeni Simi probabil sunt blocate de Youtube dar îl poţi vedea aici Asi - împotriva destinului

se descoperă cine sunt autorii violului în Fatmagul???

drăgălaşelor Bombonel e în vacanţă până la sf acestei luni şi încă nu confirmă existenţa nici unui proiect .

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 21 Iul 2011, 4:05 pm, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 21 Iul 2011, 4:05 pm

DENISA a scris:nu le-a şters nimeni Simi probabil sunt blocate de Youtube dar îl poţi vedea aici Asi - împotriva destinului

La ce te referi ? Daca Fatmagul stie cine sunt cei care au comis violul ? Stie despre cine este vorba ca a participat si ea la petrecerea de logodna ( a furnizat mancare ) .
Vinovatii isi vor "acoperii" urmele ( daca pot sa spun asa) sacrificandu-l pe Kerim .
Il "obliga" sa se casatoreasca cu fata ...pentru ca aceasta sa taca . Mai are un cuvant de spus si matusa Mukk . stupid stupid stupid ( va primi si bani pentru a nu vorbi .)
Bogatani de 2 lei ...cat ma enerveaza. 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 2743637754 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 2743637754 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 2743637754
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 21 Iul 2011, 4:07 pm

cine e mătuşa Mukk ?? cumva cumnata lui Fatmagul ??? dânsa s-ar fi lăsat violentată de bună voie . Smile Smile

deci poliţia şi mătuşa lui Kerim nu află cine sunt adevăraţii autori ai violului . 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 2743637754 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 2743637754

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 21 Iul 2011, 4:12 pm

DENISA a scris:cine e mătuşa Mukk ?? cumva cumnata lui Fatmagul ??? dânsa s-ar fi lăsat violentată de bună voie . Smile Smile

deci poliţia şi mătuşa lui Kerim nu află cine sunt adevăraţii autori ai violului . 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 2743637754 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 2743637754
Nu anunta nimeni politia ... Pentru ca Yasaranii se grabesc sa le "inchida" gura lui Fatmagul si familiei ei . 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 2743637754 Il convinge si pe Kerim sa se casatoreasca cu Fatmagul ... culmea cica pentru a se salva el ( cand de fapt toti incearca sa-si scape pielea 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 2743637754 ). Matusa lui Kerim stie cine sunt violatorii .
Politia va afla despre viol cand se va duce Kerim sa se autodenunte . sad sad sad sad sad sad sad Dar mai este pana atunci (episodul 28 ) . sad sad sad sad

Da, Mukk este cumnata lui Fatmagul ...si cred ca ai dreptate . Smile Smile Smile Smile S-ar fi dus cu placere la violentat . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Joi 21 Iul 2011, 4:41 pm

DENISA a scris:nu le-a şters nimeni Simi probabil sunt blocate de Youtube dar îl poţi vedea aici Asi - împotriva destinului

drăgălaşelor Bombonel e în vacanţă până la sf acestei luni şi încă nu confirmă existenţa nici unui proiect .
Denisa,aici l-am vazut aseara un ep si jumatate,ca nu ma lasa mai mult....am limita de 72 minute..... sad sad sad sad
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Joi 21 Iul 2011, 5:28 pm

[quote="DENISA"]Merhaba, am sosit cu o veste măruntă:

Poate fi descărcat episodul 58 kiss kiss kiss

Vă rog să mă iertaţi că apar aşa meteoric, dar chiar am multe de rezolvat 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 155656
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Joi 21 Iul 2011, 5:30 pm

35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 73l9ft35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 28s934m35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 V5i9vs35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 20zs6j7
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 21 Iul 2011, 5:31 pm

Multumim , Motzisor ! kiss kiss kiss
Poate ca aparitia si trecerea pe aici este meteorica ... Dar lasi multa bucurie . kiss kiss kiss kiss
O zi buna . kiss Spor la treaba .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Joi 21 Iul 2011, 5:33 pm

Multumim Motzisor. kiss kiss kiss O zi buna iti dorim. kiss kiss
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Joi 21 Iul 2011, 5:33 pm

simi a scris:... Denisa,aici l-am vazut aseara un ep si jumatate,ca nu ma lasa mai mult....am limita de 72 minute..... sad sad sad sad
Simi, îmi pare tare rău, asta e situaţia pentru utilizatorii care folosesc reţeaua Mega gratuit (eu de asemenea), însă e singura soluţie pentru filmele blocate complet pe alte reţele. Crede-mă că o alta nu mai e. Crying or Very sad
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Joi 21 Iul 2011, 5:36 pm

Si ce trebuie sa fac dupa cele 72 minute....trebuie sa astept un timp,apoi porneste singur? sad sad
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 38 din 43 Înapoi  1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum