37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+16
Nicky
Motzişor
lexia
andradamaria
pufy2010
axxa246
iulia80
Lucica10
ninnet
victorelalove
andreea90
lavy612
simi
myky
lica54
DENISA
20 participanți
Pagina 8 din 41
Pagina 8 din 41 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 41
Re: 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Nu am mai iesit ... am mai avut ceva treaba si i-am trimis pe baieti sa ia pulsul orasului .myky a scris: NORMAL tu nu iesi la alergat asta seara?
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
e bine atuci are cine iti da vestivictorelalove a scris:
Nu am mai iesit ... am mai avut ceva treaba si i-am trimis pe baieti sa ia pulsul orasului .
myky- membru senior
Data de inscriere : 03/04/2011
La primărie, după cateva încercări nereuşite de a oficia căsătoria, primarul se adresează tânărului mire:
- Tinere, la intrebarea "sunteti de acord s-o luati in căsătorie pe domnisoara in cauză" raspundeti cu "DA", nu cu "fie ce-o fi"!
- Tinere, la intrebarea "sunteti de acord s-o luati in căsătorie pe domnisoara in cauză" raspundeti cu "DA", nu cu "fie ce-o fi"!
victorelalove- moderator
Odata, eram cu nevasta-mea in pat si ma intrebam si eu, asa, ca omu' "ovictorelalove a scris:La primărie, după cateva încercări nereuşite de a oficia căsătoria, primarul se adresează tânărului mire:
fi avut, n-o fi avut?". Pana la urma am zis sa intreb cu voce tare, nu
numai in gand, da' mai pe ocolite, (ca doar sunt un gentleman, ce pana
mea) si i-am zis:
"Auzi, cum se face ca nu stiu niciodata cand ai orgasm?"
Si stiti ce mi-a raspuns:
"Pai n-are rost sa te tot sun la servici si sa te deranjez pentru atata
lucru"
myky- membru senior
Rasul-Plansulmyky a scris:
Pai n-are rost sa te tot sun la servici si sa te deranjez pentru atata lucru .
Caut o fată sinceră, frumoasă, inteligentă, sexy, cu aspect fizic plăcut, pentru o relaţie serioasă, în fiecare miercuri seara!
victorelalove- moderator
Sotia se pregateste sa prajeasca un ou ochi, cand tocmai se intoarce sotul acasa si incepe sa tipe:
- ATENTIE!!! ATENTIE!!! MAI MULT ULEI!!! AVEM NEVOIE DE MAI MULT ULEI!!! O SA SE ARDA!!! ATENTIE!!! INTOARCE-L, INTOARCE-L, INTOARCE-L!!! HAI!!! ATENTIE!!! AI INNEBUNIT? ULEIUL O SA SE TERMINE!!! O, DOAMNE DUMNEZEULE, SAREA!!! NU UITA SAREA!!!
Sotia, deja enervata la culme de tipetele sotului, il intreaba:
- De ce tipi asa? Crezi ca nu sunt in stare sa prajesc un ou???
Barbatul raspunde foarte calm:
- Asta ca sa-ti faci o idee de cum ma simt eu cand conduc masina si tu stai langa mine si tipi...
- ATENTIE!!! ATENTIE!!! MAI MULT ULEI!!! AVEM NEVOIE DE MAI MULT ULEI!!! O SA SE ARDA!!! ATENTIE!!! INTOARCE-L, INTOARCE-L, INTOARCE-L!!! HAI!!! ATENTIE!!! AI INNEBUNIT? ULEIUL O SA SE TERMINE!!! O, DOAMNE DUMNEZEULE, SAREA!!! NU UITA SAREA!!!
Sotia, deja enervata la culme de tipetele sotului, il intreaba:
- De ce tipi asa? Crezi ca nu sunt in stare sa prajesc un ou???
Barbatul raspunde foarte calm:
- Asta ca sa-ti faci o idee de cum ma simt eu cand conduc masina si tu stai langa mine si tipi...
myky- membru senior
myky a scris:
Nu intotdeauna viata se termina cu moartea. Uneori se termina cu nunta!
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Nu intotdeauna viata se termina cu moartea. Uneori se termina cu nunta!
exact
myky- membru senior
myky a scris:daca beau trei sau mai multe beri fii sigura ca nu ma mai intereseaza cum iti sta parul...
Un tip a cumparat un frigider nou pentru casa lui. Ca sa scape de cel vechi, l-a pus in fata casei cu un carton pe el, pe care scria: "E gratis, daca il vrei, ia-l acasa".
4 zile a stat frigiderul acolo si nimeni nici macar nu s-a uitat la el. A realizat ca oamenii erau neincrezatori in aceasta oferta.
Asa ca a decis sa schimbe cartonul: "Frigider de vanzare cu 100 ron".
A doua zi cineva l-a furat!
victorelalove- moderator
Intrebare: Ce au in comun toti barbatii care stau singuri intr-un bar?
Raspuns: Sunt insurati. dar nu e valabil pt toti
myky- membru senior
Dragalaselor a mai trecut o zi din viata am mai imbatranit cu o zi....eu va de noapte buna sa aveti o noapte linistita si un somn usor..
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:Dragalaselor a mai trecut o zi din viata am mai imbatranit cu o zi....eu va de noapte buna sa aveti o noapte linistita si un somn usor..
noapte buna si tie si o noua saptamana minunata
myky- membru senior
myky a scris:Intrebare: Ce au in comun toti barbatii care stau singuri intr-un bar?
Suna Gheorghe la Radio si spune:
- Buna ziua ...ma aud toti toti?
- Da, toti toti.
- Si prin magazine tot?
-Da si prin magazine.
- Si pe la piata?
- Da si pe la piata.
- A bun...Ioane nu cumpara lapte ca o cumparat ma-ta..
victorelalove- moderator
Lica !
Somn usor si vise placute . Pe maine .
Somn usor si vise placute . Pe maine .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Suna Gheorghe la Radio si spune:
- Buna ziua ...ma aud toti toti?
- Da, toti toti.
- Si prin magazine tot?
-Da si prin magazine.
- Si pe la piata?
- Da si pe la piata.
- A bun...Ioane nu cumpara lapte ca o cumparat ma-ta..
Gigel ii spune mamei :
- Mama, ieri dupa ce-ai plecat de-acasa, a venit o tanti blonda si frumoasa si s-a dus cu tata in camera si... Mama-sa il intrerupe :
- Stii ce, sa repeti asta cand vine taica-tau acasa !
Ajunge acasa tatal, mama ii face semn copilului, iar acesta reia:
- Si cum iti spuneam, mama, ieri cand tu n-ai fost acasa, a venit o tanti blonda si s-a dus cu tata in camera si...
- Si ? Siiiii ??? - intreaba mama nerabdatoare.
- Si tata a tavalit-o-n pat exact asa cum te tavaleste pe tine de obicei postasul !
myky- membru senior
[/quote]myky a scris:
- Si tata a tavalit-o-n pat exact asa cum te tavaleste pe tine de obicei postasul ! [/color]
Se desfiinteaa FISCUL, striga fericit Vasile.
- De unde ai scos prostia asta?
- Adineauri am primit de la ei un plic pe care scria “Ultima instiintare”.
victorelalove- moderator
o saptamana superrrr va doresc
myky- membru senior
Multumim , Myky !
O saptamana frumoasa si tie !
O saptamana frumoasa si tie !
victorelalove- moderator
Salut fetelor
tocmai am văzut The Ugly Truth (2009) - super film, super coloană muzială - recomand - iar Katherine Heigl este ... uau!!!
tocmai am văzut The Ugly Truth (2009) - super film, super coloană muzială - recomand - iar Katherine Heigl este ... uau!!!
Buna , Pufy !pufy2010 a scris:Salut fetelor
Multumesc pentru recomandare . Cautam un film bun pe care sa-l vad saptamana asta .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Buna , Pufy !
Multumesc pentru recomandare . Cautam un film bun pe care sa-l vad saptamana asta .
.. eu am avut o săptămână numai de comedii romantice - tot cu ea - Life as we know it (2010)
Deci sa inteleg ca este o comedie romantica?pufy2010 a scris:
.. eu am avut o săptămână numai de comedii romantice - tot cu ea - Life as we know it (2010)
Imi place .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Deci sa inteleg ca este o comedie romantica?
Imi place .
ambele filme, cu un + pentru The Ugly...
Am inteles .pufy2010 a scris:
ambele filme, cu un + pentru The Ugly...
Eu ultimul film pe care l-am vazut este "Unknown" cu Liam Neeson ( care mie una imi place foarte mult) .
victorelalove- moderator
Pagina 8 din 41 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 41
Subiecte similare
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 8 din 41
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum