38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+13
andradamaria
teodora_roman
vania_e
Lucica10
alimar
axxa246
lavy612
ninnet
lica54
andreea90
victorelalove
simi
DENISA
17 participanți
Pagina 16 din 44
Pagina 16 din 44 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 30 ... 44
Re: 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
fetelor.
SUnteţi totale, râd de una singura Soţul meu trebuie să se întoarcă în curând. Sper să reuşesc să-mi şterg rânjetul de pe mutră până atunci. Ce să-i spun? Recolta de castraveţi mă face să râd??!!
Simi, ai grijă, castravetele ăla trebuie că-i tare scofâlcit după o vara întreagă de stat la soare. şi curcile sunt tare lacome, ciugulesc orice le cade-n vizor
SUnteţi totale, râd de una singura Soţul meu trebuie să se întoarcă în curând. Sper să reuşesc să-mi şterg rânjetul de pe mutră până atunci. Ce să-i spun? Recolta de castraveţi mă face să râd??!!
Simi, ai grijă, castravetele ăla trebuie că-i tare scofâlcit după o vara întreagă de stat la soare. şi curcile sunt tare lacome, ciugulesc orice le cade-n vizor
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Re: 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna , Teo !teodora_roman a scris:
castravetele ăla trebuie că-i tare scofâlcit după o vara întreagă de stat la soare.
Ai fost mortala la faza asta !!!!!!!!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Bună Teodora !!! Lasă că şi Simi e cam lacomă nu vezi că mai nou e obsedată de castraveţi . Curcile poate preferă bostăneii
De unul ...IN MOD SPECIAL .DENISA a scris: Lasă că şi Simi e cam lacomă nu vezi că mai nou e obsedată de castraveţi .
Ce face pasiunea din fata ...o transforma in gradinar !!!!!!!
Dar lasa ca este bine asa . Gradinarii sunt fericiti pe viata .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:....... Gradinarii sunt fericiti pe viata .
Daaaa, mai puţini atunci când "cineva" le strică recoltele
teodora_roman- vip
Daunatorii, Teo ... Daunatorii !!!!!teodora_roman a scris:
Daaaa, mai puţini atunci când "cineva" le strică recoltele
...face parte din aceasta categorie !
victorelalove- moderator
să ştiţi că Teodora cred că ştie ce spune , e stafidit rău , uitaţi cu ce aplomb cumpără el castraveţi min 30"32
DENISA a scris:să ştiţi că Teodora cred că ştie ce spune , e stafidit rău , uitaţi cu ce aplomb cumpără el castraveţi min 30"32
Daca ar fi un campionat mondial de bagat castravetii in punga ...el ar fi de departe , pe treapta intai a podiumului .
victorelalove- moderator
stai să o vezi pe Simi la acest sport
Da ... cred ca va fi o concurenta serioasa !!!DENISA a scris: stai să o vezi pe Simi la acest sport
victorelalove- moderator
eu mă bag la adunat " priviri " fie ele şi de om nervozat
DENISA a scris:să ştiţi că Teodora cred că ştie ce spune , e stafidit rău , uitaţi cu ce aplomb cumpără el castraveţi min 30"32
- Spoiler:
uitasem de secvenţele astea. 1/2kg din fiecare......pentru o salată şi cartofi si usturoi şi de toate.....că de-aia-i salată. tot magazinul Priceput tare!!!! vai, ţin minte că la fel m-am distrat şi atunci. Şi cu ce mutră serioasă! că doar avea o treabă importantă
Deh, da-i bine că s-a oprit la castraveţi Castraveţii, bată-i vina!!!
teodora_roman- vip
Fug, mi-a venit jumătatea şi eu tot rânjesc tâmp ....deh, de la castraveţi mi se trage
teodora_roman- vip
Teodora , ştia el ce ştia că buba e la castravete şi lui Asi poate îi plăceau castraveţii
DENISA a scris: Teodora , ştia el ce ştia că buba e la castravete şi lui Asi poate îi plăceau castraveţii
mă mănâncă degetul să scriu ceva, da' mă abţin .....cu greu
teodora_roman- vip
foarte rare ....recolta de castraveti dar totusi sunteti rele daca SIMI face indigesti sau o criza de fiere de la aratia .Va salut pe toate fetele sunteti nemaipomenite cu vedetele de pe strada lor jaaaaaaale va urez sa aveti o dupa,amiaza placuta
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
AM REVENIT.....
Mamaaaaaaaaaaaa,cati castravetiiiiiii.....
Sper sa-mi ajunga.....
Daca nu va rog sa aduceti tirul......
Mamaaaaaaaaaaaa,cati castravetiiiiiii.....
Sper sa-mi ajunga.....
Daca nu va rog sa aduceti tirul......
Denisa nu pot sti daca e stafidit......dar tot trebuie sa incep MAREA RONTAIALA...... Cred ca recolta asta de castraveti imi ajunge pana la toamna......DENISA a scris:să ştiţi că Teodora cred că ştie ce spune , e stafidit rău , uitaţi cu ce aplomb cumpără el castraveţi min 30"32
- Spoiler:
Si pe mine ma mananca ceva cand il vad pe Muri.....teodora_roman a scris:
mă mănâncă degetul să scriu ceva, da' mă abţin .....cu greu
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Tot la castaraveti ati ramas ?
Recolta bogata ...se anunta anul asta !!!!!
Recolta bogata ...se anunta anul asta !!!!!
victorelalove- moderator
Mai Vic,daca stau sa ma gandesc bine cred ca ar trebui sa fac si un stoc de morcovi.......sa fiu sigura ca ies din iarna.......
simi- vip
Auzi ...dar de niste tugi ...ce spui ?simi a scris:Mai Vic,daca stau sa ma gandesc bine cred ca ar trebui sa fac si un stoc de morcovi.......sa fiu sigura ca ies din iarna.......
Stii ce sunt tugile ... ai auzit de ele ?
De fapt sigur ai auzit ca esti din Oltenia !!!!!!!
Trebuie facut stoc considerabil ...o fi vreo iarna grea . Trebuie luate masuri de precautie .
Dar la loc de cinste sta ...CASTRAVETELE !
victorelalove- moderator
sant buna la sportul asta dar eu nu bag castravetele in punga........gasesc alta gaura unde are loc.........DENISA a scris:stai să o vezi pe Simi la acest sport
simi- vip
poftim ptr a nu te văita Simi sper ca ăştia să-ţi ajungă
Daaaaaaaaa,mi-ai dat o idee buna.....ca nu se stie ce iarna vine........ Sa fiu sigura ca nu raman pe sec......victorelalove a scris:
Auzi ...dar de niste tugi ...ce spui ?
Stii ce sunt tugile ... ai auzit de ele ?
De fapt sigur ai auzit ca esti din Oltenia !!!!!!!
Trebuie facut stoc considerabil ...o fi vreo iarna grea . Trebuie luate masuri de precautie .
Dar la loc de cinste sta ...CASTRAVETELE !
simi- vip
Pagina 16 din 44 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 30 ... 44
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 16 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum