38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+13
andradamaria
teodora_roman
vania_e
Lucica10
alimar
axxa246
lavy612
ninnet
lica54
andreea90
victorelalove
simi
DENISA
17 participanți
Pagina 35 din 44
Pagina 35 din 44 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 39 ... 44
Re: 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Noapte buna fetelor!
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Re: 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Noapte buna , Simi !
Noapte buna , tuturor !
Daca nu mai reusesc sa intru maine ...va doresc sa aveti o saptamana excelenta . Va pup .
Si imi va fi dor de voi .
Noapte buna , tuturor !
Daca nu mai reusesc sa intru maine ...va doresc sa aveti o saptamana excelenta . Va pup .
Si imi va fi dor de voi .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Somn uşor fetelor !! am lipsit motivat
Simi să nu uiţi să-ţi faci abonament şi la stomatolog , ai să-ţi toceşti dinţii de la atâta ronţăit
Vic sper să ne auzim şi mâine înainte de plecarea ta dacă nu îţi urez după acum concediu plăcut şi să revii cu forţe proaspete nu de alta dar va trebui să te duci cu pacheţel la Kerem
Simi să nu uiţi să-ţi faci abonament şi la stomatolog , ai să-ţi toceşti dinţii de la atâta ronţăit
Vic sper să ne auzim şi mâine înainte de plecarea ta dacă nu îţi urez după acum concediu plăcut şi să revii cu forţe proaspete nu de alta dar va trebui să te duci cu pacheţel la Kerem
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 20 Aug 2011, 1:33 am, editata de 1 ori
Nu-mi aminti , Denisa ! Pentru ca sigur am sa sufar mult din cauza nedreptatilor aduse lui Kerim .
Multumesc .
Foarte frumoasa poza ... cu trofeul . Fiecare trebuia sa fie trofeul celuilalt ...
Multumesc .
Foarte frumoasa poza ... cu trofeul . Fiecare trebuia sa fie trofeul celuilalt ...
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Dragalaselo buna dimineata!!!o zi buna incepe cu o cafea buna!!!servita in compania prietenilor....
va dulce na citim diseara
va dulce na citim diseara
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Vic iti doresc si eu concediu placut sa ai o saptamana de vis!!!!sati incarci bateriile cat mai bine...si sa faci o cura de dezintoxicare...Trebuia sa imi dai mie ceva scris la mana sa mil lasi mie in custodie o saptamana pe Kerim ca siigur il gasesti asa cum il lasi odihnit si plin de energie te
lica54- vip
Buna dimineata tuturor!
Lica sa sti ca si eu pot avea grija de Kerim.
Lica sa sti ca si eu pot avea grija de Kerim.
simi- vip
drăgălaşelor
Simi nu ai vrea mătăluţă să grijă şi de Cemal ( Tuncel Kurtiz ) bunicul lui ASi ?? pare niţel neajutorat
Simona66 a uplodat un clip cu Vizita lui Berg şi Halit în Slovacia click aici Halit Ergenç & Bergüzar Korel - The arrival at Bratislava (Slovakia)
Simi nu ai vrea mătăluţă să grijă şi de Cemal ( Tuncel Kurtiz ) bunicul lui ASi ?? pare niţel neajutorat
Simona66 a uplodat un clip cu Vizita lui Berg şi Halit în Slovacia click aici Halit Ergenç & Bergüzar Korel - The arrival at Bratislava (Slovakia)
Dragalaselor buna ziua!!!sunteti plecate in weekend de e asa liniste pe aici??
lica54- vip
Buna fetelor!
Vic,am intrat sa-ti urez distractie placuta.
Si pe voi fetele va imbratisez.Plec si eu la munte.
Pana maine seara.
Pana maine seara.
simi- vip
simi a scris:Buna fetelor!
Pana maine seara.
simi drum bun si distracte placuta!!!ai nevoe de o plmbare sa te mai detasezi putin de turcaleti sa mai uiti de gradinarit...
lica54- vip
Buna ziua dragelor Weekend placut va doresc Vic si Simi concediu placut
Ce suparata e
Oare Nurgul a avut o relatie cu Deniz Ozcan cand au jucat impreuna in film ? stie cineva ?
O zi frumoasa Va pup
Ce suparata e
Oare Nurgul a avut o relatie cu Deniz Ozcan cand au jucat impreuna in film ? stie cineva ?
O zi frumoasa Va pup
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Dragalaselor sa aveti o seara cat mai frumoasa
lica54- vip
Dragalaselor un film cu Kenan din EZEL si Asli Tandogan
user posted image
SINOPSIS: Ali Osman, un fost baiat de cartier din orasul Istanbul care din pricina varstei este nevoit sa
renunte la lumea interlopa in care a fost implicat si sa lucreze mai retras. Isi intalneste adesea prietenii
vechi, fosti batausi la randul lor si incearca sa duca o viata linistita. Intr-o zi primeste o veste ce are
legatura cu viata in care a fost implicat. Intreaga actiune are loc sub forma unui sir de evenimente.
Afla ca are un fiu pe nume Murat, care la randul sau are un inamic numit Devran din pricina relatiei fiului
lui cu o fata frumoasa si foarte atragatoare, Karaca.
DESCARCA FILM
http://fbx.ro/ilw5f9t8p6v2vqqf
http://fbx.ro/1k402104gitoip0s
http://www.megaupload.com/?d=TGTRU9WH
http://www.megaupload.com/?d=RUDANP8M
Subtitrare Hardsub
Traducere realizata de skumpyk-yubizik
Adaptare si Sincronizare | cinemaHD
user posted image
SINOPSIS: Ali Osman, un fost baiat de cartier din orasul Istanbul care din pricina varstei este nevoit sa
renunte la lumea interlopa in care a fost implicat si sa lucreze mai retras. Isi intalneste adesea prietenii
vechi, fosti batausi la randul lor si incearca sa duca o viata linistita. Intr-o zi primeste o veste ce are
legatura cu viata in care a fost implicat. Intreaga actiune are loc sub forma unui sir de evenimente.
Afla ca are un fiu pe nume Murat, care la randul sau are un inamic numit Devran din pricina relatiei fiului
lui cu o fata frumoasa si foarte atragatoare, Karaca.
DESCARCA FILM
http://fbx.ro/ilw5f9t8p6v2vqqf
http://fbx.ro/1k402104gitoip0s
http://www.megaupload.com/?d=TGTRU9WH
http://www.megaupload.com/?d=RUDANP8M
Subtitrare Hardsub
Traducere realizata de skumpyk-yubizik
Adaptare si Sincronizare | cinemaHD
lica54- vip
Dragalaselor de noapte buna pe maine...
lica54- vip
Buna dimineata dragalaselor!!!se apropie sfarsitul verii si vreti sa profitati de vremea buna si sunteti toate plecate!!!nu am cu cine servi cafeluta dar eu totusi o pun pentru care isi face timp sa mai treaca si pe aici
frumuseti ale naturii!!!!trandafirii simbol al iubirii!!!
frumuseti ale naturii!!!!trandafirii simbol al iubirii!!!
lica54- vip
Vam adus si ceva dulce!!!!
o duminica placuta
Dragalaseloooor o seara de duminica minuata!!!
o duminica placuta
Dragalaseloooor o seara de duminica minuata!!!
lica54- vip
... un film despre condiția femeii în societatea turco-germană ... încă sunt șocat și probabil va trebui să văd vreo 10 comedii pentru a-mi reveni
Dragalaselor a sosit mos ene pe la gene....am imbatranit merg mai devreme la culcare dar trebue sa va de noapte buna somn usor cu vise placute
lica54- vip
pufy2010 a scris:
... un film despre condiția femeii în societatea turco-germană ... încă sunt șocat și probabil va trebui să văd vreo 10 comedii pentru a-mi reveni
aoleu, înseamnă ca o sa/l vad când voi vedea viata prea în roz, ca altfel risc vreo depresie!
noapte buna, Lica.
Bună seara dragilor !!!!
am răuşit şi eu să ajung acasă, văz că zilele astea Muratel a fost cam singurel
Gündem - Yılmaz Güney'i kim canlandıracak? (En son haberler)
Erkan Tunç'un yazdığı 'Bir Yılmaz Güney Efsanesi' adlı oyun için oyuncu seçmeleri başladı.
Türk sinemasının 'Çirkin Kral'ı sahnede canlanacak! Erkan Tunç'un yazdığı 'Bir Yılmaz Güney Efsanesi' adlı oyun için oyuncu seçmeleri başladı. Prodüktörlüğünü Mehmet Çepiç'in üstlendiği ve ödüllü yönetmen Şakir Gürzumar'ın sahneye koyacağı oyunda Güney'in gençliğini Ufuk Bayraktar, son yıllarını ise Turgay Tanülkü canlandıracak.
Yılmaz Güney'in hem sinemada en çok üretim yaptığı hem de devrimciliğinin öne çıktığı yıllarını canlandırması için Timuçin Esen ve Murat Yıldırım'a teklif götürüldü.
Bu yıl dizi çekmeyecek olan Esen projeye sıcak bakarken, Yıldırım düşünmek için süre istedi. Güney'in filmlerinden sahnelerin de kullanılacağı oyun, kasımda seyirciyle buluşacak.
Yılmaz Güney'in, evinde Deniz Gezmiş'i sakladığı devrimci tarafıyla birlikte, kadınlarla ilişkileri, bir gece kulübündeki hâkim cinayeti gibi olaylar da sahneye taşınacak. Oyun için Güney'le ilgili bazı belgelerin kullanılmasına izin veren Fatoş Güney'i oyunda Yeşim Ceren Bozoğlu canlandıracak.
Rotahaber
Magazine says; it was written by Erkan Tunç. It will be directed by Sakir Gurzumar. Ufuk Bayraktar will play Yýlmaz Guney's young days. Turgay Tanülkü will play his last days. Murat Yýldýrým or Timuçin Esen will play his most productive years in cinema and his most revolutionist years...Murat Yýldýrým asked time for thinking about it...
http://www.medyarazzi.com/haber/20110820/375017/2604556/gundem - yilmaz-guney-i-kim-canlandiracak- -en-son-haberler.html
TUBA BÜYÜKÜSTÜN GÜNLÜKLERİ 3
“Anlat ! “ der… Bu kelimenin karşılığı hep aynı soruyla karşılık bulur : “ Neyi anlatayım ?”
Başlangıcı aynıdır hep; hayatın anlamını , değişmeyen kaderi anlat…” ve devamı doğaçlama gelir. Anlatılması istenen Tuba ise ? Misal karşındadır ve sana “anlat !” demektedir. Düşüncesi bile titretir insanı ve fakat devamında dökülür ağızdan…
Hayatın anlamını , değişmeyen kaderi anlat. İşte tam da şu an, gerçek ile yanılsamanın ne olduğunu anlat. Eğer becerebilirsen gördüğünü anlat. Haddine ise ve eğer cebinde sakladığın kelimeler yetebilecekse gördüğün kadarını anlat. Anlatabilirsen eğer bugüne kadar anlatılabilmiş “en” olanı anlatmış olacaksın. Gördüğün bir çift gözdür kimine göre ve fakat o kadar mıdır ? Anlatabilmeyi becerebilirsen eğer Tuba’nın tek anlık gülümseyişini anlat. Hadi dene, ölç kendini , artistlik yapma yazabiliyorum diye ve şimdi diz kelimeleri ard arda ve kur cümlelerini…
Anlatabilmek marifet değildir, berrak bir gözeden akan soğuk suyun rengini ki yoktur rengi ve marifet değildir asla kardelenleri anlatabilmek , anlatabiliyorsan eğer Tuba’yı anlat, anlasın yazmakta ustalaşmış kalemler anlatabilmenin ne olduğunu. Fakat haşa ! Olmaz , olamaz hiçbir surette becerilebilemez işte bu. Sen denemekten vazgeçme ama. Çaresiz olmak pes etmeyi gerektirmez. Bahset uzun siyah saçlardan mesela. Ela gözler de, içindeki anlamı anlatamasan da. “Dünyanın en özel güzeli “ demek yetmez işte. Yaz günlerce belki yaklaşırsın anlatabilmeye.
Okuyan , yazar hangi çıkmazlarda anlamaz belki. Konu aslında basittir. Yazar Tuba yı yazmayı kafaya koymuş fakat henüz daha konuya nasıl gireceğini bile bilememektedir. Hergün yazmaya çalışması belki takdir görecektir , okuyan tarafından ama eğer başaramazsam bunu , suç benim değil , anlatılması mümkün olmayana sahip olan Tuba nındır !
http://www.ozgurdurum.net/tuba-buyukustun-gunlukleri--3-30199.html
am răuşit şi eu să ajung acasă, văz că zilele astea Muratel a fost cam singurel
Gündem - Yılmaz Güney'i kim canlandıracak? (En son haberler)
Erkan Tunç'un yazdığı 'Bir Yılmaz Güney Efsanesi' adlı oyun için oyuncu seçmeleri başladı.
Türk sinemasının 'Çirkin Kral'ı sahnede canlanacak! Erkan Tunç'un yazdığı 'Bir Yılmaz Güney Efsanesi' adlı oyun için oyuncu seçmeleri başladı. Prodüktörlüğünü Mehmet Çepiç'in üstlendiği ve ödüllü yönetmen Şakir Gürzumar'ın sahneye koyacağı oyunda Güney'in gençliğini Ufuk Bayraktar, son yıllarını ise Turgay Tanülkü canlandıracak.
Yılmaz Güney'in hem sinemada en çok üretim yaptığı hem de devrimciliğinin öne çıktığı yıllarını canlandırması için Timuçin Esen ve Murat Yıldırım'a teklif götürüldü.
Bu yıl dizi çekmeyecek olan Esen projeye sıcak bakarken, Yıldırım düşünmek için süre istedi. Güney'in filmlerinden sahnelerin de kullanılacağı oyun, kasımda seyirciyle buluşacak.
Yılmaz Güney'in, evinde Deniz Gezmiş'i sakladığı devrimci tarafıyla birlikte, kadınlarla ilişkileri, bir gece kulübündeki hâkim cinayeti gibi olaylar da sahneye taşınacak. Oyun için Güney'le ilgili bazı belgelerin kullanılmasına izin veren Fatoş Güney'i oyunda Yeşim Ceren Bozoğlu canlandıracak.
Rotahaber
Magazine says; it was written by Erkan Tunç. It will be directed by Sakir Gurzumar. Ufuk Bayraktar will play Yýlmaz Guney's young days. Turgay Tanülkü will play his last days. Murat Yýldýrým or Timuçin Esen will play his most productive years in cinema and his most revolutionist years...Murat Yýldýrým asked time for thinking about it...
http://www.medyarazzi.com/haber/20110820/375017/2604556/gundem - yilmaz-guney-i-kim-canlandiracak- -en-son-haberler.html
TUBA BÜYÜKÜSTÜN GÜNLÜKLERİ 3
“Anlat ! “ der… Bu kelimenin karşılığı hep aynı soruyla karşılık bulur : “ Neyi anlatayım ?”
Başlangıcı aynıdır hep; hayatın anlamını , değişmeyen kaderi anlat…” ve devamı doğaçlama gelir. Anlatılması istenen Tuba ise ? Misal karşındadır ve sana “anlat !” demektedir. Düşüncesi bile titretir insanı ve fakat devamında dökülür ağızdan…
Hayatın anlamını , değişmeyen kaderi anlat. İşte tam da şu an, gerçek ile yanılsamanın ne olduğunu anlat. Eğer becerebilirsen gördüğünü anlat. Haddine ise ve eğer cebinde sakladığın kelimeler yetebilecekse gördüğün kadarını anlat. Anlatabilirsen eğer bugüne kadar anlatılabilmiş “en” olanı anlatmış olacaksın. Gördüğün bir çift gözdür kimine göre ve fakat o kadar mıdır ? Anlatabilmeyi becerebilirsen eğer Tuba’nın tek anlık gülümseyişini anlat. Hadi dene, ölç kendini , artistlik yapma yazabiliyorum diye ve şimdi diz kelimeleri ard arda ve kur cümlelerini…
Anlatabilmek marifet değildir, berrak bir gözeden akan soğuk suyun rengini ki yoktur rengi ve marifet değildir asla kardelenleri anlatabilmek , anlatabiliyorsan eğer Tuba’yı anlat, anlasın yazmakta ustalaşmış kalemler anlatabilmenin ne olduğunu. Fakat haşa ! Olmaz , olamaz hiçbir surette becerilebilemez işte bu. Sen denemekten vazgeçme ama. Çaresiz olmak pes etmeyi gerektirmez. Bahset uzun siyah saçlardan mesela. Ela gözler de, içindeki anlamı anlatamasan da. “Dünyanın en özel güzeli “ demek yetmez işte. Yaz günlerce belki yaklaşırsın anlatabilmeye.
Okuyan , yazar hangi çıkmazlarda anlamaz belki. Konu aslında basittir. Yazar Tuba yı yazmayı kafaya koymuş fakat henüz daha konuya nasıl gireceğini bile bilememektedir. Hergün yazmaya çalışması belki takdir görecektir , okuyan tarafından ama eğer başaramazsam bunu , suç benim değil , anlatılması mümkün olmayana sahip olan Tuba nındır !
http://www.ozgurdurum.net/tuba-buyukustun-gunlukleri--3-30199.html
in loc sa zici mersi ca nu l/a mai scărmănat nimeni si si/a tras si el ... prosopul pe el mai bine!DENISA a scris: văz că zilele astea Muratel a fost cam singurel
lasa ca a avut timp sa mediteze.
aoleu ce frumos se mai pupa cu tuba!
Axxa îl vreau îmbrăcat nu cu prosopel pe el că dă palpitaţii fetelor şi le şi ispiteşte
ce rânjet are Kenan
http://www.gecce.com/haber/kenan-imirzalioglundan-nesimili-gonderme-174044.html
ce rânjet are Kenan
http://www.gecce.com/haber/kenan-imirzalioglundan-nesimili-gonderme-174044.html
Buna dimineata fetelor!
Multumim pentru tratatie Denisa.
Multumim pentru tratatie Denisa.
simi- vip
Pagina 35 din 44 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 39 ... 44
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 35 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum