42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+11
Motzişor
andreea90
alimar
andradamaria
michiper68
lica54
Admin_dea05
teodora_roman
simi
victorelalove
DENISA
15 participanți
Pagina 17 din 44
Pagina 17 din 44 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 30 ... 44
Re: 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Noapte buna vic..
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna fetelor.
Am iesit si eu o seara din casa si am pierdut actiunea....
Offffffffff....dar nu-i minic ca o intrebare tot ii pun lui Bombonel,ca nu scapa el asa usor de mine.....
M-a conformat Denisa si m-am inscris pe fanclubul lui.
Am iesit si eu o seara din casa si am pierdut actiunea....
Offffffffff....dar nu-i minic ca o intrebare tot ii pun lui Bombonel,ca nu scapa el asa usor de mine.....
M-a conformat Denisa si m-am inscris pe fanclubul lui.
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
uite Lica , eu am făcut o proba şi a mers
Vic şi îmi pare rău că eşti bolnăvioară , eu nu am avut intenţia de a îmi înstrăina răceala
Bună SIMI!!!
Vic şi îmi pare rău că eşti bolnăvioară , eu nu am avut intenţia de a îmi înstrăina răceala
Bună SIMI!!!
Denisa multam frumos am sa incerc maine sa ma ajute Cristina si daca mai e ceva te mai intreb....
Dragalaselor de noapte buna pe maine..
Dragalaselor de noapte buna pe maine..
lica54- vip
Denisa, sper să nu fie nicio problemă fiindcă e vorba de filme puse online. Să lase topicul măcar până îl vede Murat.DENISA a scris:bravo !!! eu mă chnui să fabric amu un banner doar Murat ptr a îl pune la ei
http://www.muratyildirimfanclub.com/forum/index.php/topic,552.0.html
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
familia Dogan.....creatie Denisa...guzar...
lica54- vip
Lica de unde ai poza ca eu nu am pus-o nicaieri ??
Motzi au dat ok-ul , nu e nicio o problemă cu topicul
Lica spune-mi de unde ai poza!!!!
DENISA a scris:Lica de unde ai poza ca eu nu am pus-o nicaieri ??
de pe port...este facuta de tine??era pusa de silvia52...
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Dum 06 Noi 2011, 12:01 am, editata de 1 ori
lica54- vip
este făcută de mine dar cine a pus-o pe port ??? eu nu am postat-o nicăieri
Sărumâna, voi mai adăga alte situri, în engleză sau arabă ce mai ştiu, fetele care i-au încărcat filmele, Alitheea cu Dea care au Asi pe YouTube să intre şi ele dacă vor etc.DENISA a scris:Motzi au dat ok-ul , nu e nicio o problemă cu topicul
Dar am o mare întrebare: cum ne putem pune avatar acolo???
Motzişor- vip
eu am pag setată în engleză şi am intrat la Profile apoi la Forum Profile Information
DENISA a scris:este făcută de mine dar cine a pus-o pe port ??? eu nu am postat-o nicăieri
era pusa de silvia52...
lica54- vip
de unde o are ??????????????????????????
DENISA a scris:de unde o are ??????????????????????????
asta nu mai stiu... eu acolo am vazut-o... si am vazut semnatura ta...si chiar mi-am pus intrebarea cum de nu ai pus-o pe aici!!!
lica54- vip
Gataaaaa, m-am descurcat, dar se vede tare mic avatarul de aici, oricum e bine.DENISA a scris:eu am pag setată în engleză şi am intrat la Profile apoi la Forum Profile Information
Îl pot schimba oricând. Yeeeeeeeeeeeee, mersi oricum
Deni, am o ideeeee!!!
Nu le rogi să facă pentru avatar cadrul un piculeţ mai mare???
No, da rmai e timp.
Şi ar mai fi o idee: dacă Muri nu filmează, ar fi cazul să intre cu noi la poveşti pe propriul lui forum, ce ziceţi, nu?
Vă ţuc cu drag şi vă doresc somnic pufos
Motzişor- vip
E posibil Motzi ca în curând să fie un chat cu el puţintică răbdare , fetele acum se reorganizează
Lica i-am trimis fetei respective un MP dar nu ştiu dacă îl va vedea , am rugămintea să o întrebi de unde o are deoarece eu am trimis-o în seara asta cuiva pe mess şi nu am postat-o nicăieri
Lica i-am trimis fetei respective un MP dar nu ştiu dacă îl va vedea , am rugămintea să o întrebi de unde o are deoarece eu am trimis-o în seara asta cuiva pe mess şi nu am postat-o nicăieri
Noapte buna fetelor.
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Am-am mă chinui şi o să am.DENISA a scris: E posibil Motzi ca în curând să fie un chat cu el puţintică răbdare...
https://i.imgur.com/DSxwm.gif
E foarte frumos banner-ul, e ţuţ
Amu chiar am adormit, paaaaa
Motzişor- vip
Somn uşor SIMI , Motzi !!!!
Wish you a Happy Eid Mubarak all members after this forum...
Bayramınız kutlu olsun arkadaşlar...
May the blessings of Allah fill your life with happiness and open all the doors of success now and always.
Eid Mubarak ...
Wish you a Happy Eid Mubarak all members after this forum...
Bayramınız kutlu olsun arkadaşlar...
May the blessings of Allah fill your life with happiness and open all the doors of success now and always.
Eid Mubarak ...
Dragalaselor poftiti la cafea...
lica54- vip
dragelor,
am batut cararile
denisa, sunt superbe creatiile tale http://www.muratyildirimfanclub.com/forum/index.php/topic,223.0.html
si daca va era dor de smokie de VYK, si de el
am batut cararile
denisa, sunt superbe creatiile tale http://www.muratyildirimfanclub.com/forum/index.php/topic,223.0.html
si daca va era dor de smokie de VYK, si de el
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Dum 06 Noi 2011, 12:33 pm, editata de 2 ori
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Buna ziua dragalaselor..
lica54- vip
Buna ziua !!
Ce mai faceti ?
O dupa-amiaza frumoasa va doresc . :fret:
Ce mai faceti ?
O dupa-amiaza frumoasa va doresc . :fret:
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Pagina 17 din 44 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 30 ... 44
Subiecte similare
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 17 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum