42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+11
Motzişor
andreea90
alimar
andradamaria
michiper68
lica54
Admin_dea05
teodora_roman
simi
victorelalove
DENISA
15 participanți
Pagina 30 din 44
Pagina 30 din 44 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 37 ... 44
Re: 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Vai ce m-aţi distrat! Ăştia n-au frigider în casă. N-au ce să pună în el, ar trebui şters praful de pe el, efort mare
Eu am ajuns la concluzia că el ERA fericit (=orb) când era doar cu ea. De aici pozele romantice din perioada flirtina, fericirea de la propria nuntă.
Eh, atunci când a apărut Tuba în peisaj, el şi-a dat seama că acelea erau sentimentele intense de fericire, atunci se simţea îndrăgostit, atunci avea trăirile reale. De aceea nu puteau niciunul dintre ei, nici Murat dar nici Tuba, să mascheze ceea ce simţeau li să-şi joace fiecare rolul. Cred că abia aşteptau să aibă filmări, să poată da liber trăirilor sub protecţia firului epic.
Din păcate, dintr-un motiv care pentru mine nu e suficient de puternic, oricare ar fi el, era prea târziu. Şi atunci a continuat să meargă acasă, la proprie, să-şi pună ochelarii de cal şi să-şi spună că poate trăi alături de ea aceleaşi simţiri intense.
Şi am văzut cât de intense sunt, mai ales atunci când au ieşit de la firmul romantic.
Gata pauza
Eu am ajuns la concluzia că el ERA fericit (=orb) când era doar cu ea. De aici pozele romantice din perioada flirtina, fericirea de la propria nuntă.
Eh, atunci când a apărut Tuba în peisaj, el şi-a dat seama că acelea erau sentimentele intense de fericire, atunci se simţea îndrăgostit, atunci avea trăirile reale. De aceea nu puteau niciunul dintre ei, nici Murat dar nici Tuba, să mascheze ceea ce simţeau li să-şi joace fiecare rolul. Cred că abia aşteptau să aibă filmări, să poată da liber trăirilor sub protecţia firului epic.
Din păcate, dintr-un motiv care pentru mine nu e suficient de puternic, oricare ar fi el, era prea târziu. Şi atunci a continuat să meargă acasă, la proprie, să-şi pună ochelarii de cal şi să-şi spună că poate trăi alături de ea aceleaşi simţiri intense.
Şi am văzut cât de intense sunt, mai ales atunci când au ieşit de la firmul romantic.
Gata pauza
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Re: 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
în ASi stăteau sau nu stăteau la masă dar în ASk mereu erau la masă şi înfulecau
Teodora lui i-a priit distanţa de soaţă din timpul filmărilor ASI la ASK ceva nu mergea , în ASI totul curgea firesc, probabil nu se temea de repercursiunile de acasă, Tuba se plia perfect trăirilor lui
Corect ...dimineata masa plina , la doispe' masa si mai plina ...Du-te la Yasomie pilafior si iar pilafior la greu ...ajuns acasa , Ciceka cu tava la el in camera . Nici nu mai avea nevoie sa manace in afara platoului de filmare .DENISA a scris:... dar în ASk mereu erau la masă şi înfulecau
Pai acum ... cu la conducerea bucatariei ... cred ca zboara liliecii prin cuptor !!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
la ei în bucătărie e muzeu precum la mine uite cum am un " punct " comun cu ei
DENISA a scris: la ei în bucătărie e muzeu precum la mine uite cum am un " punct " comun cu ei
Ia vezi ce alte puncte in comum mai gasesti .
victorelalove- moderator
uite am un pct comun şi cu ea " amândouă îl placem pe Muratel "
Da . Dar ce motiv aveti sa-l placeti ?DENISA a scris:uite am un pct comun şi cu ea " amândouă îl placem pe Muratel "
Ea poate il place pentru ca este celebru ... Tu ?
victorelalove- moderator
îmi place privirea dar şi tonalitatea vocii lui
Numai asta nu cred ca ii place -i .DENISA a scris:îmi place privirea dar şi tonalitatea vocii lui
Cand o vorbi ea cu glasul ei ca susurul apei cristaline de izvor ... numai vocea lui Murat nu se aude prin casa .
victorelalove- moderator
dar ce , tu ai senzaţia că el ciripeşte ceva acasă ???? doar cu cerere în prealabil deschide gura.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 09 Noi 2011, 7:14 pm, editata de 1 ori
DENISA a scris:dar ce , tu ai senzaţia că el ciripeşte ceva acasă ???? doar cu cerere în prealabil deschide gura.
Face cerere cu 2 zile inainte . Puita ( adica ... ) vezi ca pe data de ...la ora de ... vreau si eu sa spun ceva .
Dureaza pana aproba Diva ...
victorelalove- moderator
să vadă în ce pauză de la turuierele ei îi permite şi lui să deschidă gura
Bugün başlattığımız ve sizlerden gelen oylarla büyük ilgi gören televizyon ekranlarının unutulmaz çiftleri anketi devam ediyor. Şu ana kadar gelen oylar ile görüyoruz ki uzun süre geçmiş olmasına rağmen bazı dizilerin takipçileri sadaket yemini edermişcesine hala sevdikleri oyunucları bir arada görmek istiyorlar. Unutulmaz dizisinin sevilen oyuncuları Özlem Yılmaz ve Serhan Yavaş şu anda anketde önde gidiyor. Tuba Büyüksütün ve Murat Yıldırım‘ın rol aldıkları Asi dizisi karakterleri de bunca sene geçmiş olmasına rağmen 2 sırada yer bulması ilginç bir detay. 3. sırada yine Tuba Büyüküstün var. Partneri ise Gönülçelen dizisinde bir araya geldikleri Cansel Elçin. Bakalım anket önümüzdeki günlerde nasıl şekillenecek?
http://www.televizyondizisi.com/index.php/unutulmaz-ciftler-anketi-buyuk-ilgi-gordu/57945/30/
Bugün başlattığımız ve sizlerden gelen oylarla büyük ilgi gören televizyon ekranlarının unutulmaz çiftleri anketi devam ediyor. Şu ana kadar gelen oylar ile görüyoruz ki uzun süre geçmiş olmasına rağmen bazı dizilerin takipçileri sadaket yemini edermişcesine hala sevdikleri oyunucları bir arada görmek istiyorlar. Unutulmaz dizisinin sevilen oyuncuları Özlem Yılmaz ve Serhan Yavaş şu anda anketde önde gidiyor. Tuba Büyüksütün ve Murat Yıldırım‘ın rol aldıkları Asi dizisi karakterleri de bunca sene geçmiş olmasına rağmen 2 sırada yer bulması ilginç bir detay. 3. sırada yine Tuba Büyüküstün var. Partneri ise Gönülçelen dizisinde bir araya geldikleri Cansel Elçin. Bakalım anket önümüzdeki günlerde nasıl şekillenecek?
http://www.televizyondizisi.com/index.php/unutulmaz-ciftler-anketi-buyuk-ilgi-gordu/57945/30/
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 09 Noi 2011, 7:19 pm, editata de 1 ori
DENISA a scris:[color=blue] să vadă în ce pauză de la turuierele ei îi permite şi lui să deschidă gura
INTR-UN FEL ESTE BINEVENITA PAUZA ASTA . Asa o va cunoaste cu adevarat pe femeia vietii lui . Nu stiu insa ce va face cu .
victorelalove- moderator
DENISA a scris:uite am un pct comun şi cu ea " amândouă îl placem pe Muratel "
a zis vreodata burci ca il place pe murat? a zis doar ca e mandra de el la gala guz sancisi in rest...
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
nu ştiu dacă ea e mândră de el , eu cred că ea e mândră doar de achiţia bună făcută de ea nicidecum de el.
DENISA a scris:nu ştiu dacă ea e mândră de el , eu cred că ea e mândră doar de achiţia bună făcută de ea nicidecum de el.
atunci a fost mandra ca s-a plimbat cu scara rulanta. si a aparut in poze intr-o perioada in care ea statea acasa si facea integrame cu poze.
michiper68- vip
[quote="DENISA"]dar ce , tu ai senzaţia că el ciripeşte ceva acasă ???? doar cu cerere în prealabil deschide gura.
aşa Denisa , spune tot ce ai pe suflet că acuma ai şansa să şi afle dacă ai postat acolo la el linkul,
Tu poate deţii secretul că el şi-a făcut cont aici şi noi nu ştim
aşa Denisa , spune tot ce ai pe suflet că acuma ai şansa să şi afle dacă ai postat acolo la el linkul,
Sa nu-si fi facut Diva cont aici .lexia a scris:
victorelalove- moderator
Lexia m-ai prins eu sunt vocea minţii lui
Michi puteau să îi facă turcaleţii un bine lui Muri şi să îi facă careva vânt C.urcii după scări
Michi puteau să îi facă turcaleţii un bine lui Muri şi să îi facă careva vânt C.urcii după scări
DENISA a scris:Lexia m-ai prins eu sunt vocea minţii lui
scapa ushor. putea sa-si prinda tocul intre trepte si .. sa stea desculta la gala.
michiper68- vip
nu se mai vedea din mulţime avea şanse să o calce toţi pe cap nu mă recunosc ce drăguţă sunt în seara asta cu ea
DENISA a scris:nu se mai vedea din mulţime avea şanse să o calce toţi pe cap
I se sifonau penele .
victorelalove- moderator
şi le smulse singură cu penseta că doar trebuia să arate ca o divă
Astăzi am căzut în butoiul cu melancolie am revăzut clipuri vechi ASI dar şi BBg
Astăzi am căzut în butoiul cu melancolie am revăzut clipuri vechi ASI dar şi BBg
Da, Denisa, şi eu am pătimit aceeaşi traiectorie!DENISA a scris:[color=blue] ... am căzut în butoiul cu melancolie am revăzut clipuri vechi ASI dar şi BBg
...
Strici o vorbă la Gonulce, merită să dau din taste pentru alte topicuri sau şăd ghinişor?
Pun şi eu capac la vechea melancolie, fiindcă datorită lor am descoperit cinematografia turcă, şi mai ales am descoperit Asi!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Pagina 30 din 44 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 37 ... 44
Subiecte similare
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 30 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum