42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+11
Motzişor
andreea90
alimar
andradamaria
michiper68
lica54
Admin_dea05
teodora_roman
simi
victorelalove
DENISA
15 participanți
Pagina 39 din 44
Pagina 39 din 44 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44
Re: 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
... și primul clip ... ce vremuri!!!! sezonul I a fost cel mai bun
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Re: 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
... de asta iubesc România - îmi oferă ocazii să râd și să plâng zilnic
simi- vip
mie tot în ASI mi se pare mai rotunjor şi mai frumuşel
Pufy, La Mulţi Ani! şi speranţe! şi să mai sporovăim pe-aici pe forum sănătoşi
Acum vă urez tuturor să vă fie somnul lin şi odihnitor! Îmi face cu ochiul că azi am cam fost contra cronometru, iar mâine o iau de la început; ca toată lumea , de altfel
Acum vă urez tuturor să vă fie somnul lin şi odihnitor! Îmi face cu ochiul că azi am cam fost contra cronometru, iar mâine o iau de la început; ca toată lumea , de altfel
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Noapte buna Teodora
Noapte buna Pufy
Asa e Denisa,in Asi arata foarte bine....si in Ask mi-a placut ca era mai modern,in pas cu moda...
Noapte buna Pufy
Asa e Denisa,in Asi arata foarte bine....si in Ask mi-a placut ca era mai modern,in pas cu moda...
simi- vip
Noapte buna va zic si eu,si va las ceva sa visati frumos...
simi- vip
Buna dimineata, printeselor, Pufy
La multi ani! Pufy, si la o prietenie virtuala cat mai indelungata! :ryty:
Se vede ca e sambata, mare liniste,
La multi ani! Pufy, si la o prietenie virtuala cat mai indelungata! :ryty:
Se vede ca e sambata, mare liniste,
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
La multi ani PUFI!!! :dfr2: :ryty: :sdf:
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
o familie care îmi place , cu un bebel tare drăgălaş
Bayramda Van’da
Kenan İmirzalıoğlu, Kurban Bayramı’nda Van’daki depremzedeleri ziyaret etti. Şehirde bir gece kalan ünlü oyuncu, çocuklara bayramlık kıyafet dağıttı.
ÜNLÜ oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Kurban Bayramı arifesinde sessiz sedasız Van’a gitti. Güveçli, Göllü ve Dağönü köylerini dolaşan oyuncu, Van merkezde kurulan çadır kent ve Mevlana Evleri’nde kalan depremzedelerle de bir araya geldi. Şehirde bir gece kalan ve bayramın ilk gününü depremzedelerle geçiren İmirzalıoğlu ayrıca Van Bölge Hastanesi’ni ve Van Çocuk Hastanesi’ni ziyaret etti. Gidişini hiç kimseye haber vermeyen ünlü oyuncu, köylerde bulunan çocuklara İstanbul’dan götürdüğü bayramlık kıyafetleri dağıttı.
http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/19218812.asp
[quote="DENISA"]
Bună dimneaţa la prânz
Văd că la voi a fost şi e veselie mare, mie îmi bubuie capul (probabil din cauza ochilor priponiţi în computer, ieri, cam pentru prea mult timp. Vă ţuc de o mie de ori şi vă doresc un week-end superb
PS. Denisa, am şterpelit un gif de la tine şi l-am pus la colecţie https://2img.net/r/ihimizer/img24/8048/askveceza54.gif
Tipa cu pozele alea de măcelar de la fanclub cred că are mari probleme ,,intelectuale".
Aşa ceva n-am pomenit în viaţa mea.
Să nu vin cu mâna goală:
Bună dimneaţa la prânz
Văd că la voi a fost şi e veselie mare, mie îmi bubuie capul (probabil din cauza ochilor priponiţi în computer, ieri, cam pentru prea mult timp. Vă ţuc de o mie de ori şi vă doresc un week-end superb
PS. Denisa, am şterpelit un gif de la tine şi l-am pus la colecţie https://2img.net/r/ihimizer/img24/8048/askveceza54.gif
Tipa cu pozele alea de măcelar de la fanclub cred că are mari probleme ,,intelectuale".
Aşa ceva n-am pomenit în viaţa mea.
Să nu vin cu mâna goală:
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Motzi tipa e arăboaică , e egipteancă şi tot ea a făcut şi revista online cu ASI sincer nu ştiu ce a gândit cu pozele alea mie nu mi se par a fi nici ptr amuzament , recunosc că şi eu am pus faţa lui Burcinica la un porcuşor dar Muri parcă e clovn
Buna ziua !!
Am netttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt !!!
Am ratat eu tocarea -i de aseara . Dar stiti ceva ...voi chiar credeti ca o putem incadre la categoria zburatoare ???????? Cum credeti ca se poate desprinde de la sol ...cu trupul ei zvelt de gazela ...pardon ??????
Am netttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt !!!
Am ratat eu tocarea -i de aseara . Dar stiti ceva ...voi chiar credeti ca o putem incadre la categoria zburatoare ???????? Cum credeti ca se poate desprinde de la sol ...cu trupul ei zvelt de gazela ...pardon ??????
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Chiar aşa pufy, ce vremuri, în amintirea lor am mai împletit şi eu un clip.pufy2010 a scris:... și primul clip ... ce vremuri!!!!]
Sunteţi la odihnă? Atunci odihnă plăcută pe mai departe.
Bună seara!!!
Mulţumim Lexia
Cântă Il Divo dar şi ei au fost divini în ASI
Mulţumim Lexia
Cântă Il Divo dar şi ei au fost divini în ASI
Dragalaselor si bine vam gasit...am avut ce citi din urma...ati fost tare harnicute...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna seara !!
Ce mai faceti ?
Ce mai faceti ?
victorelalove- moderator
Bine ai revenit LIca !!! bună Vic!!
Denisa !!
A iesit Murat la lumina ?
A iesit Murat la lumina ?
victorelalove- moderator
Pagina 39 din 44 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44
Subiecte similare
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 39 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum