43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+13
myky
rodica
Admin_dea05
vania_e
alimar
carmen_
teodora_roman
Lucica10
andradamaria
victorelalove
lica54
simi
DENISA
17 participanți
Pagina 25 din 43
Pagina 25 din 43 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 43
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Re: 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Vrei sa-l ingrasi ?simi a scris:Ete ca-i spusai ca-i fac sarmale si a ramas socat.....
Tu ii dai sa manance . Denisa sta si-l distreaza ... Foarte bine , isi mai revine si baiatul .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Tu erai in spatele meu??DENISA a scris:la mine se uită că-ţi şad în ceafă
Nu stiam cine gafaie in spate.....
Ultima editare efectuata de catre simi in Vin 25 Noi 2011, 10:06 pm, editata de 1 ori
simi- vip
Dragalaselor ma retrag in lumea viselor...sunt foarte obosita..dar nu inainte de a va de noapte buna sa aveti parte de o noapte linistita cu vise frumoase ne auzim maine dupa amiaza am traseu....
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
simi- vip
Dragalaselor va doresc un Weekend placut alaturi de cei dragi..
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Noapte buna Lica
simi- vip
Noapte buna , Lica !!
Simi nu ai obosit tot alergand dupa Muratel ???
Simi nu ai obosit tot alergand dupa Muratel ???
victorelalove- moderator
Vic nu ma las pana nu-l prind....
simi- vip
Nici nu ma mir .simi a scris:Vic nu ma las pana nu-l prind....
Stie ce pateste daca pui tu mana pe el .
victorelalove- moderator
las-o Vic să se antreneze să nu facă febră " muşchiulară " când ne vom duela ptr Muratel
Tu o lasi sa se obeseasca ... alerga dupa el si el nu este de gasit . Este si asta o strategie . Conteaza cine este mai fresh in momentul in care reapare Muratel in atentia publicului .DENISA a scris:las-o Vic să se antreneze să nu facă febră " muşchiulară " când ne vom duela ptr Muratel
Mai stii ceva de vreun nou proiect ??????
victorelalove- moderator
nu am mai vorbit cu nimeni Vic
Cred ca o sa ma inscriu la maraton......ca sigur il castig,la cat m-am antrenat alergand dupa Muri....
Alergand dupa Muri dadui de Kenan....
simi- vip
Si nu te multumesti cu el ??????simi a scris:
victorelalove- moderator
şi nu vrei să te reorientezi ??
New
New
Nu Denisa,nu ma reorientez eu am pata pusa pe Muri.....ti-l cedez tie pe Kenan....
Poate am noroc si te reorientezi tu....
Poate am noroc si te reorientezi tu....
simi- vip
deja îl am doar e membru marcant al haremului meu
în ce limbă o fi acest coment ???
în ce limbă o fi acest coment ???
- Spoiler:
Je¿eli w tym momencie Sklepy meblowe matki cel podj¹æ siê powo³ywania strony internetowej owo pierw pewnoœæ siebie musimy dysponowaæ w tym pierwiastku niepewn¹ informacjê. W momencie gdy na wskroœ sami po¿¹damy wygenerowaæ strony www bielsko winniœcie siê nasamprzód zastanowiæ w kto metodê mo¿emy to poczyniæ. W odra¿aj¹cej kwoty przypadków nieodrêbni ludzie, którzy wówczas maj¹ cel nauczyæ siê takich w tym momencie sprawy korzystaj¹ spoœród czegoœ takiego kiedy odmiennego gatunku Porady o meblach informatory na rzecz rzeczonego podczas gdy wyprodukowaæ stronicê www. W masywnej kwocie casusów produkowanie stronic www bielsko jest w rzeczonego wariantu przewodnikach opowiedziane chód po kroku. W mnogoœci sytuacji niestety zdradza siê jeszcze, ¿e nie dysponuje niestety takiej potencja³, tak aby informacja osoba sobie poradzi³a spoœród tamtego rodzaju celem. A¿ do bie¿¹cego przede ca³ym powinno siê posiadaæ w prawdziwoœci multum wytrwa³oœci tudzie¿ a¿ do niebie¿¹cego podczas gdy siê wykazuje równie¿ wcale znacz¹c¹ naukê. Nieraz przeto w pe³ni porz¹dnie darowaæ sobie spokój oraz powo³aæ tego typu funkcja komuœ komu zajmie to œmia³oœæ wieku a przede ka¿dym komuœ kto bêdzie siê umia³by na materii. W celu takiej mê¿owie tudzie¿ damy czêœciej wytwarzanie stronic www bielsko istnieje myœl¹ zwyk³¹ a z tej przyczyny zna siê na tym nies³ychanie odpowiednio oraz po najwiêkszej czêœci poch³ania jej owo bezapelacyjnie terminu. Tote¿ równie¿ je¿eli rodzicielki cel polskimi intensywnoœciami uformowaæ stronicê internetow¹ atoli niestety zdradza siê, ¿e w ¿adnej skali nam owo nie wysiada owo nie dogorywaj¿e istnieje pochwyciæ siê tymczasem czymœ przyjezdnym tudzie¿ w ci¹gu kreacja strony internetowej WWW komuœ odwzajemniæ siê. Aktualnie nie doœæ, i¿ matki gwarancje bie¿¹cego, ¿e ca³a gablotka internetowa WWW bêdzie zredagowana w metodê Meble owo coraz w ciosie jakichœ placków ze stronic¹ w ka¿dym momencie mo¿emy szacowaæ na pomocnik mê¿owie zaœ mê¿atce, jaka stronê projektowa³a. W koñcu wewn¹trz to jej zap³aciliœmy. Bez w¹tpienia najwa¿niejszym ujêciem gwoli nas w bie¿¹cej sprawy by³oby, by dana osoba potrafi³aby tuza jaki na co dzieñ frapuje siê czymœ takim jak generowanie stron. Na nieszczêœcie nie ka¿dy w swoim ¿yciu ma a¿ tak du¿a liczba szczêœcie tudzie¿ z tej przyczyny podobnie w wielu sytuacjach wysiada na to, ¿e musimy odp³aciæ siê pod ka¿dym wzglêdem istotnego finanse za to a¿eby jednak¿e mieæ w³aœciw¹ dla siebie paginê internetow¹ WWW. Na nieszczêœcie w bie¿¹cych frazeologizmach wsio degustuje mnóstwo zaœ zatem oraz musimy siê sumowaæ z tym, ¿e lecz oraz w œrodku paginê internetow¹ niekonfidencjonalnej spó³ce bêdziemy musieli de facto niema³o odp³aciæ siê. Jakkolwiek w wszelkim momencie wypada owo braæ spoœród nieniniejszej okolica, i¿ lecz kierunek internetowa gwoli dowolnej firmy jest nie na odwrót wizytówk¹ jednak¿e wprawdzie po najwiêkszej czêœci reklam¹. W zwi¹zku z tym Meble plus zdecydowanie lepszym gwoli nas postanowieniem istnieje ulokowanie w stronicê internetow¹ WWW natomiast maj¹tek pewnoœci, ¿e komplet bêdzie z ni¹ spoœród masywn¹ czujnoœci¹ istotnie podczas gdy nale¿y.
Noapte buna fetelor.
simi- vip
Noapte buna , Simi !!
Denisa ... pare ca este poloneza . Poate ma insel Dar de unde il ai ?
Denisa ... pare ca este poloneza . Poate ma insel Dar de unde il ai ?
victorelalove- moderator
după pag de fanclub a lui Muri
trag şi eu cortina , ne auzim mâine
trag şi eu cortina , ne auzim mâine
Denisa !!
Noapte buna !!
Noapte buna !!
victorelalove- moderator
Pagina 25 din 43 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 43
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 25 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum