43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+13
myky
rodica
Admin_dea05
vania_e
alimar
carmen_
teodora_roman
Lucica10
andradamaria
victorelalove
lica54
simi
DENISA
17 participanți
Pagina 28 din 43
Pagina 28 din 43 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 43
Re: 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Lica !!
Noapte buna .
Noapte buna .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Noapte buna dragi copii !!
:fret:
:fret:
victorelalove- moderator
Buna dimineata dragalaselor!!!O cafea tare si o zi buna...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Şahnaz Çakıralp: 'Kocalık görevini yerine getiremedi'
Geçen mayısta evlendiği Prof. Dr. Murat Öncel’le boşanacağını söyleyen Şahnaz Çakıralp, “Bu evlilikte boşanma nedenlerim çok özel. Kocalık görevini yerine getiremiyor” dedi.
Şahnaz Çakıralp: Kocalık görevini yerine getiremedi
ŞAHNAZ Çakıralp ile Prof. Dr. Murat Öncel’in evliliğinde sona gelindi. Bu evliliğin bir an önce sonlanması gerektiğinin altını çizen Çakıralp, Murat Öncel’le medeni bir şekilde ayrılmak istediğini yineledi: “Beni rahatsız eden ama kamuoyuyla paylaşamayacağım çok özel durumlar var. ‘Kredi kartımı kullanıyormuş’ diye haberler çıkıyor. Bundan daha ciddi ve önemli sorunlar var. Yargı süreci başlıyor, avukatım Bozkurt Nuhoğlu gereken her şeyi yapıyor. Bir an önce boşanmak ve bu kabustan kurtulmak istiyorum. Bana sürekli mesajlar atıyor ve rahatsız ediyor, olayı noktalamak istiyorum.
Haykırıyorum bir hata yaptım, kandırıldım ve hile yaptı. Bu evlilikte boşanma nedenlerim oldukça fazla, insanlar dışarıdan gördüğü gibi zannetmesin. Ben bu evlilikte, karı-koca ilişkisi diye hiçbir şey yaşamadım. Stresten geceleri uyku uyuyamıyorum. Bu kabustan uyanmak kendime gelmek istiyorum. Boşanmak için elimde gerekçelerim var. Yani, bu evlilik iptal bile olabilir. Tam anlatmak istemiyorum ama özel durumlar nedeniyle evlilikler bir süre içinde iptal olabiliyor, kanunda böyle bir madde de var.”
Şahnaz Çakıralp: "Soţul nu a respectat sarcina de"
Prof. căsătorit în luna mai. Dr. Murat a declarat Öncel'le Şahnaz Çakıralp divorţ, "o foarte motive speciale pentru această căsătorie, divorţ. Soţul nu poate îndeplini sarcina ", a spus el.
Şahnaz Çakıralp: soţul nu a respectat sarcina de a
Prof. Çakıralp ŞAHNAZ cu. Dr. Murat Öncel'in au ajuns la sfârşitul căsătoriei ei. Subliniind necesitatea pentru un moment înainte de expirarea acestui Çakıralp căsătorie, Öncel'le Murat a reiterat dorinţa sa de a lăsa-o manieră civilizată ", că mă deranjează, dar am împărtăşi cu publicul au situaţii foarte specifice. "Au fost folosind cartea mea de credit", care este de ştiri. Există probleme serioase şi importante decât aceasta. Procesului judiciar începe, un avocat este de a face totul pentru a Nuhoglu Booth. Un moment, înainte de divorţ şi vreau să scap de acest cosmar. Aruncă şi mereu mă deranjează mesajele, vreau pentru a puncta acest eveniment.
Scream, am făcut o greşeală, rupt şi a făcut truc. Motivele pentru această căsătorie, mai degrabă decât divorţul, după cum văzuse Nu cred că oamenii din afara. Sunt în această căsătorie, soţ-soţie relaţie pe care am avut nimic. De stres, somn nu pot dormi la noapte. Vreau sa vin sa ma trezesc din acest cosmar. Am motivele mele pentru divorţ în mâna mea. Deci, chiar dacă această căsătorie poate fi anulată. Nu vreau să spun pe deplin, dar circumstanţele din cauza speciale poate fi revocată în termen de o perioadă de căsătorie, legea are o astfel de chestiune. "
Stirea unde spune ca Sarmask divorteaza..
Geçen mayısta evlendiği Prof. Dr. Murat Öncel’le boşanacağını söyleyen Şahnaz Çakıralp, “Bu evlilikte boşanma nedenlerim çok özel. Kocalık görevini yerine getiremiyor” dedi.
Şahnaz Çakıralp: Kocalık görevini yerine getiremedi
ŞAHNAZ Çakıralp ile Prof. Dr. Murat Öncel’in evliliğinde sona gelindi. Bu evliliğin bir an önce sonlanması gerektiğinin altını çizen Çakıralp, Murat Öncel’le medeni bir şekilde ayrılmak istediğini yineledi: “Beni rahatsız eden ama kamuoyuyla paylaşamayacağım çok özel durumlar var. ‘Kredi kartımı kullanıyormuş’ diye haberler çıkıyor. Bundan daha ciddi ve önemli sorunlar var. Yargı süreci başlıyor, avukatım Bozkurt Nuhoğlu gereken her şeyi yapıyor. Bir an önce boşanmak ve bu kabustan kurtulmak istiyorum. Bana sürekli mesajlar atıyor ve rahatsız ediyor, olayı noktalamak istiyorum.
Haykırıyorum bir hata yaptım, kandırıldım ve hile yaptı. Bu evlilikte boşanma nedenlerim oldukça fazla, insanlar dışarıdan gördüğü gibi zannetmesin. Ben bu evlilikte, karı-koca ilişkisi diye hiçbir şey yaşamadım. Stresten geceleri uyku uyuyamıyorum. Bu kabustan uyanmak kendime gelmek istiyorum. Boşanmak için elimde gerekçelerim var. Yani, bu evlilik iptal bile olabilir. Tam anlatmak istemiyorum ama özel durumlar nedeniyle evlilikler bir süre içinde iptal olabiliyor, kanunda böyle bir madde de var.”
Şahnaz Çakıralp: "Soţul nu a respectat sarcina de"
Prof. căsătorit în luna mai. Dr. Murat a declarat Öncel'le Şahnaz Çakıralp divorţ, "o foarte motive speciale pentru această căsătorie, divorţ. Soţul nu poate îndeplini sarcina ", a spus el.
Şahnaz Çakıralp: soţul nu a respectat sarcina de a
Prof. Çakıralp ŞAHNAZ cu. Dr. Murat Öncel'in au ajuns la sfârşitul căsătoriei ei. Subliniind necesitatea pentru un moment înainte de expirarea acestui Çakıralp căsătorie, Öncel'le Murat a reiterat dorinţa sa de a lăsa-o manieră civilizată ", că mă deranjează, dar am împărtăşi cu publicul au situaţii foarte specifice. "Au fost folosind cartea mea de credit", care este de ştiri. Există probleme serioase şi importante decât aceasta. Procesului judiciar începe, un avocat este de a face totul pentru a Nuhoglu Booth. Un moment, înainte de divorţ şi vreau să scap de acest cosmar. Aruncă şi mereu mă deranjează mesajele, vreau pentru a puncta acest eveniment.
Scream, am făcut o greşeală, rupt şi a făcut truc. Motivele pentru această căsătorie, mai degrabă decât divorţul, după cum văzuse Nu cred că oamenii din afara. Sunt în această căsătorie, soţ-soţie relaţie pe care am avut nimic. De stres, somn nu pot dormi la noapte. Vreau sa vin sa ma trezesc din acest cosmar. Am motivele mele pentru divorţ în mâna mea. Deci, chiar dacă această căsătorie poate fi anulată. Nu vreau să spun pe deplin, dar circumstanţele din cauza speciale poate fi revocată în termen de o perioadă de căsătorie, legea are o astfel de chestiune. "
Stirea unde spune ca Sarmask divorteaza..
lica54- vip
Dragalaso!!
lica54- vip
lica54- vip
Fiind ultimul weekend de toamna sa punem niste imagini adegvate...
lica54- vip
Buna fetelor.
Din nou atentati la prosopul meu....
Ma inscriu in operatiunea salvarea Muratelului...... cupidon cupidon
Din nou atentati la prosopul meu....
Ma inscriu in operatiunea salvarea Muratelului...... cupidon cupidon
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Simi!!cam tarziu tu trebuia sa fii sef de proiect!!ti-au luat-o altele inainte...
lica54- vip
Dragalaselor!! s-a trezit Muri !! voi ce faceti??
lica54- vip
Dragalaselor am venit sa servim un ceai impreuna...
lica54- vip
Buna seara !!
Ce mai faceti ?
Il salvarati pe Murtel ?
Ce mai faceti ?
Il salvarati pe Murtel ?
victorelalove- moderator
bună seara fetelor !!!
Vic cred că în curând va trebui să-l salvăm din mâinile lui SIMI
Vic cred că în curând va trebui să-l salvăm din mâinile lui SIMI
Denisa !!
Simi daca il prinde nu-i mai da drumul . Cu tot mai este speranta .
Simi daca il prinde nu-i mai da drumul . Cu tot mai este speranta .
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Dum 27 Noi 2011, 8:47 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
trebuie să mă pun la făcut de strategii de atac
Trebuie ...este de lucru !!DENISA a scris:trebuie să mă pun la făcut de strategii de atac
victorelalove- moderator
mă face SIMI să păcătuiesc amu în post
Dar la ce strategii te gandesti Denisa ??????
Se lasa cu pacate ???????
Se lasa cu pacate ???????
victorelalove- moderator
DENISA a scris:nu cu păcate lumeşti
victorelalove- moderator
Tuba ödül törenine 17 Kasım tarihinde, hem ONUR KONUĞU hem de ADAY olarak davet edildi. Yani o geceye HERKESTEN ÖNCE davet edildi ve katılacağını çoktan bildirmiş.
Bunu yazalım da bazıları şimdiden yorumlarına dikk
Bunu yazalım da bazıları şimdiden yorumlarına dikk
Dragalaselor noapte buna somn usor si pe obrajori!!
lica54- vip
Pagina 28 din 43 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 43
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 28 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum