43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+13
myky
rodica
Admin_dea05
vania_e
alimar
carmen_
teodora_roman
Lucica10
andradamaria
victorelalove
lica54
simi
DENISA
17 participanți
Pagina 34 din 43
Pagina 34 din 43 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 43
Re: 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
La criza care este ....dar este problema lui .Eu va spun sa aveti o noapte linistita somn usor
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Re: 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Nu Vic eu cred ca i sa urcat succesul la cap pe care la avut in cele doua seriale..Din cate s-a mai scris ca a mai avut propuneri dar le-a refuzat..din ce cauza?ca nu i s-au potrivit?Nu ,eu banuesc ca baiatul ridica pretentii!! si din cauza asta va perde foarte mult..
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Tot ce este posibil si asta . Insa poate ca ii este greu sa duca un serial ... cam de unul singur . Asa cum s-a cam intamplat cu Ask-IUBIREA MEA . Spun si eu ...
Dar si eu sunt de acord ca ar trebui sa mai accepte si ceea ce nu-i convine ... ramane in atentie . Si astfel are numai de castigat . Mai trebuie si sacrificiu . Mofturile nu-si au rostul .
Sa speram ca revine in forta de la anul .
Lucica !!
Dar si eu sunt de acord ca ar trebui sa mai accepte si ceea ce nu-i convine ... ramane in atentie . Si astfel are numai de castigat . Mai trebuie si sacrificiu . Mofturile nu-si au rostul .
Sa speram ca revine in forta de la anul .
Lucica !!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Exemplu este Nutgul..am citit pe undeva ca in timp ce filma la ASK a mai facut si doua filme...ea nu refuza nimic indiferent ce i se ofera ea accepta...si ea este o actrita foarte apreciata in Turcia..chiar si peste hotare...
lica54- vip
Asa am citit si eu despre ea . Si pentru asta trebuie apreciata . Da impresia ca se poate lucra si usor su ea . Bravo ei . Ea nu a mai obosit .lica54 a scris:Exemplu este Nutgul..am citit pe undeva ca in timp ce filma la ASK a mai facut si doua filme...ea nu refuza nimic indiferent ce i se ofera ea accepta...si ea este o actrita foarte apreciata in Turcia..chiar si peste hotare...
Ba un film , ba un serial , ba un divort , ba un nou "gagic" ...
Mie imi place de ea . Mi se pare si o femeie frumoasa .
victorelalove- moderator
Acum vin de pe alte meleaguri spun fetele ca Nurgul va avea din ianuarie un nou serial....deci nu pierde timpul de loc...Mai da eu ma tot intreb Burci ce face ca nu se aude nimic de ea...De Muri se spune ca a mai avut ceva oferte ca le-a refuzat....dar ea ce face doarme in front cu arma in mana...
lica54- vip
Vad ca nu mai am cu cine vorbi..Dragalaselor ma retrag in asternuturi va si va doresc o seara frumoasa ori unde va veti afla...
lica54- vip
Scuze Lica !!
Am avut putina treaba . Bravo Nurgulei ... stie ce vrea . Trebuie sa profiti de fiecare sansa .
Curca cred ca si-a facut un cotet ... si sta acolo .
Noapte buna , Lica .
Am avut putina treaba . Bravo Nurgulei ... stie ce vrea . Trebuie sa profiti de fiecare sansa .
Curca cred ca si-a facut un cotet ... si sta acolo .
Noapte buna , Lica .
victorelalove- moderator
Buna seara , fetelor ... ce decor impresionant pe aici ... mi-era asa dor de atmosfera de la voi ... La multi ani pt ziua de maine... si la multi ani pt Andreea :sdf: ... Somnic pufos pt toate Si ma bucur f mult sa aud ca o s-o vedem din nou pe Nurgul din ianuarie :drunken:
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Buna , Lavy !!
Ce mai faci ?
Si noua ne este dor de tine .
O noapte linistita si tie . LA MULTI ANI pentru maine .
Ce mai faci ?
Si noua ne este dor de tine .
O noapte linistita si tie . LA MULTI ANI pentru maine .
victorelalove- moderator
December 1st – the Great Union Day – is Romania's national day.
Today Romanians celebrate 93 years of national unity.
Today Romanians celebrate 93 years of national unity.
Din punct de vedere istoric, 1 Decembrie reprezintă data la care, în 1918, Adunarea Naţională de la Alba Iulia a adoptat o Rezoluţiune care consfinţeste unirea tuturor românilor din Transilvania, întreg Banatul (intre raurile Mures, Tisa si Dunare) si Ţara Ungurească cu România. Momentul Alba Iulia vine să completeze şi să încununeze eforturile românilor de a făuri Statul Naţional Unitar Român modern.
Începând cu 1990, 1 Decembrie reprezintă ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI.
Ziua Naţională a României este prilej de mare bucurie pentru toţi românii. Vă dorim ca 1 Decembrie să vă aducă în fiecare an realizări de excepţie şi să fiţi mândru că sunteţi roman.
www.serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/
Buna dimineata Dragalaselor!!LA MULTI ANI ROMANIA!Daca tot sunteti libere sa servim o cafea impreuna..
lica54- vip
La mulți ani România, la mulți ani români, oriunde v-ați afla!!!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Iubire!!Sarbatoresti prin munca??s-au esti libera astazi??
lica54- vip
Bună Lica !!
astăzi sunt liberă!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DENISA a scris:[color=blue]Bună Lica !!
Ma bucur ca esti libera!!!!o zi buna iti doresc si odihna cat mai multa..ca ai nevoe...Yildirimii se odihnesc de atatea luni....
lica54- vip
nimic nou prin presa turcă
Astazi daca tot sarbatorim ziuaROMANIEIsa punem de un gratar
Dupa asa un gratar merge un vin rosu....
acum si desert..
Dupa asa un gratar merge un vin rosu....
acum si desert..
lica54- vip
Buna fetelor.
La Multi Ani Romania.
La Multi Ani romanilor oriunde se afla. :dfr2: :ryty:
La Multi Ani Romania.
La Multi Ani romanilor oriunde se afla. :dfr2: :ryty:
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Bună SIMI !!!
Mulţumim Lica.
tot o sărbătoare a fost şi ptr ei atunci când au cerut fata
Mulţumim Lica.
DENISA a scris:[center][color=blue]Bună SIMI !!!
Mulţumim Lica.
Era bine daca o cerea pentru todeauna..pentru tot restul vietii lor..Vai ce chermeza am fi facut si noi !! Cu surle si trambite de ar fi rasunat tot mapamondu...Uite asa puneam de-o hora..
lica54- vip
lica54- vip
ar fi fost mult prea frumos Lica
DENISA a scris:[color=darkblue]ar fi fost mult prea frumos Lica
Vise taica vise!!Dar ce sa facem..ca uneori sunt foarte frumoase visele..si uneori ne da spranta ca intr-o zi vor deveni realitate...
lica54- vip
Pagina 34 din 43 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 43
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 34 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum