2.Geet –Hui Sabse Parayi
+2
narcisa
iulianagl
6 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 5 din 40
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: 2.Geet –Hui Sabse Parayi
Dupa mintea mea Gurmeet chiar daca o sa mai aibe proiecte de acum nu cred ca o sa mai aibe acelasi succes ca in Geet.Drashti a fost partenera perfecta pt. el, lumea o sa se uite la filmele lui doar pt ca a jucat in Geet si arata bine, dar n-o sa fie asa de incantati cum au fost cu Geet.Iar de Drashti vreau sa va spun ca ea le are pe toate stie sa joace si drama si comedie indiferent de partener, eu am vazut-o jucand in Intalnirea inimilor cu alt cineva si tot asa de bine a jucat, Alexa poate sa confirme asta ca si ea e fan DMG.Eu oricum o sa ma simt bine la ce o sa faca Drashti pe cand cu Gurmeet, am un semn de indoiala.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Cine s-a gandit la el?
iulianagl- moderator
vai si ce romantic! a servit-o prima cu tort oare sotia ce o fi zis dupa reportajul asta?iulianagl a scris:
Cine s-a gandit la el?
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Nu stiu daca ma mai voi uita la vre-un film indian ..Nici nu pot sa-mi dau cu parerea decat ..... cei doi se potrivesc perfect in aceste roluri geet & maaniulianagl a scris:Dupa mintea mea Gurmeet chiar daca o sa mai aibe proiecte de acum nu cred ca o sa mai aibe acelasi succes ca in Geet.Drashti a fost partenera perfecta pt. el, lumea o sa se uite la filmele lui doar pt ca a jucat in Geet si arata bine, dar n-o sa fie asa de incantati cum au fost cu Geet.Iar de Drashti vreau sa va spun ca ea le are pe toate stie sa joace si drama si comedie indiferent de partener, eu am vazut-o jucand in Intalnirea inimilor cu alt cineva si tot asa de bine a jucat, Alexa poate sa confirme asta ca si ea e fan DMG.Eu oricum o sa ma simt bine la ce o sa faca Drashti pe cand cu Gurmeet, am un semn de indoiala.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:vai si ce romantic! a servit-o prima cu tort oare sotia ce o fi zis dupa reportajul asta?
Si aici ce bine se potrivesc.
Sotia lui?Hmmm...pai n-ai vazut mai sus ca sa nu se supere au facut un fel de reality show despre viata lor sau cam asa ceva.
iulianagl- moderator
Admin_dea05 a scris:Nu stiu daca ma mai voi uita la vre-un film indian ..Nici nu pot sa-mi dau cu parerea decat ..... cei doi se potrivesc perfect in aceste roluri geet & maan
Daca o sa fie asa bun ca Geet cu siguranta.Si intalnirea inimilor e fain tot asa comedie si actorii frumosi printre care si Drashti a noastra.
iulianagl- moderator
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Sam 17 Dec 2011, 9:13 am, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
da-mi si mie un link asa ca sa am o idee de film.iulianagl a scris:Admin_dea05 a scris:Nu stiu daca ma mai voi uita la vre-un film indian ..Nici nu pot sa-mi dau cu parerea decat ..... cei doi se potrivesc perfect in aceste roluri geet & maan
Daca o sa fie asa bun ca Geet cu siguranta.Si intalnirea inimilor e fain tot asa comedie si actorii frumosi printre care si Drashti a noastra.
Admin_dea05- Admin
Il gasesti mai mult pe trilulilu dar uite aici niste faze traduse cu ei.
iulianagl- moderator
Fazele astea mi-au placut la nebunie.
iulianagl- moderator
Iar aici sunt unul din dansurile din serial care sa stii ca de fapt nu sunt asa multe dar aici o vezi si pe Drashti. :tyrt: :tyrt: :tyrt:
iulianagl- moderator
Iar asta e una dintre favoritele mele. Drashti e suuuper.
iulianagl- moderator
O intrare de nota 10 Drashti a noastra.
iulianagl- moderator
Admin_dea05 a scris:
Olelelelei ce frumosi sunt... Sarbatori fericite.
iulianagl- moderator
Asta e rasul ei autentic din serial DMG.Ce spune-ti comparativ cu Adi din Geet.
iulianagl- moderator
Asta-mi place la nebunie.
iulianagl- moderator
cred ca-i cel mai frumos care l-am vazut pana acumiulianagl a scris:
Asta-mi place la nebunie.
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Sam 17 Dec 2011, 10:33 am, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Sincer abia astept sa vad episoadele astea.
Acum va las o zi buna sa aveti ne auzim mai tarziu la noi ep.
iulianagl- moderator
n-am inteles nimic dar au jucat super!vroiam sa vad continuarea dar nu stiu din ce ep esteiulianagl a scris:]Sincer abia astept sa vad episoadele astea.
O zi frumoasa!
L-a inebunit geet
Admin_dea05- Admin
Salman e primul meu actor indian indragit ( cand ma uitam la filmele indiene)
A avut filmari in Romania
http://www.trilulilu.ro/mihacaprar/75039a87b72071
A avut filmari in Romania
http://www.trilulilu.ro/mihacaprar/75039a87b72071
Admin_dea05- Admin
A cui o fi fost ziua?iulianagl a scris:
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
iulianagl a scris:Dupa mintea mea Gurmeet chiar daca o sa mai aibe proiecte de acum nu cred ca o sa mai aibe acelasi succes ca in Geet.Drashti a fost partenera perfecta pt. el, lumea o sa se uite la filmele lui doar pt ca a jucat in Geet si arata bine, dar n-o sa fie asa de incantati cum au fost cu Geet.Iar de Drashti vreau sa va spun ca ea le are pe toate stie sa joace si drama si comedie indiferent de partener, eu am vazut-o jucand in Intalnirea inimilor cu alt cineva si tot asa de bine a jucat, Alexa poate sa confirme asta ca si ea e fan DMG.Eu oricum o sa ma simt bine la ce o sa faca Drashti pe cand cu Gurmeet, am un semn de indoiala.
Da Iuliana ai perfecta dreptate. Eu am inceput sa ma uit la Geet datorita lui Drashti. E o super actrita. Ea si Jennifer Windget (Riddhima 3). Sunt foarte foarte talentate amandoua. Gurmeet nu stiu daca o sa mai aibe acelasi succes. Poate doar sa ii gaseasca o partenera foarte foarte buna.
Si aici ce bine se potrivesc.
Sotia lui?Hmmm...pai n-ai vazut mai sus ca sa nu se supere au facut un fel de reality show despre viata lor sau cam asa ceva.[/quote]
Sincera sa fiu, mie nu imi place de sotia lui. Am impresia ca tot timpul incearca sa o imite pe Drashti. Imi da senzatia, ca joaca un rol de fiecare data cand e in fata camerelor.
Sotia lui?Hmmm...pai n-ai vazut mai sus ca sa nu se supere au facut un fel de reality show despre viata lor sau cam asa ceva.[/quote]
Sincera sa fiu, mie nu imi place de sotia lui. Am impresia ca tot timpul incearca sa o imite pe Drashti. Imi da senzatia, ca joaca un rol de fiecare data cand e in fata camerelor.
Iar aici sunt unul din dansurile din serial care sa stii ca de fapt nu sunt asa multe dar aici o vezi si pe Drashti. :tyrt: :tyrt: :tyrt: [/quote]
Melodia asta o am si eu la mine pe pagina, tradusa in romana. Daca va intereseaza :*:*:* si a fost super dansul asta.
Melodia asta o am si eu la mine pe pagina, tradusa in romana. Daca va intereseaza :*:*:* si a fost super dansul asta.
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 11.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 1.Geet –Hui Sabse Parayi
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 1.Geet –Hui Sabse Parayi
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 5 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum