2.Geet –Hui Sabse Parayi
+2
narcisa
iulianagl
6 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 32 din 40
Pagina 32 din 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: 2.Geet –Hui Sabse Parayi
ispitutza20 a scris:Va placut episoadele de astazi ?
Au fost suuuper ca dovada le mai vad o data. Doamne uitanduma din nou acum chiar ca arata ca un Demon Ticalos.
Auzi cum se numeste melodia aceea care spune, bate, bate , inima mea plange ca nu-mi iese din cap si nici macar n-o stiu prea bine ca s-o pot fredona mai bine. Mersi iubita.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Admin_dea05 a scris:au fost super! :drunken: ..nu mai m-am simtit asa decand urmaream asi si acolo ma uitam de f multe ori la acelasi episod.
Exact si eu tot la fel. Doamne oare o sa ne vindecam vreodata.
iulianagl- moderator
Au fost suuuper ca dovada le mai vad o data. Doamne uitanduma din nou acum chiar ca arata ca un Demon Ticalos.
Auzi cum se numeste melodia aceea care spune, bate, bate , inima mea plange ca nu-mi iese din cap si nici macar n-o stiu prea bine ca s-o pot fredona mai bine. Mersi iubita. [/quote]
Melodia aia este facuta special pentru Maan & Geet. Nu exista decat cateva secunde din melodia aia. Am cautat-o peste tot si nu exista.
Este un background pentru Maan & Geet.
Auzi cum se numeste melodia aceea care spune, bate, bate , inima mea plange ca nu-mi iese din cap si nici macar n-o stiu prea bine ca s-o pot fredona mai bine. Mersi iubita. [/quote]
Melodia aia este facuta special pentru Maan & Geet. Nu exista decat cateva secunde din melodia aia. Am cautat-o peste tot si nu exista.
trece un film vine altul asi ..gonulcelen si acum geet oare ce va urma dupa geet? cupidoniulianagl a scris:Admin_dea05 a scris:au fost super! :drunken: ..nu mai m-am simtit asa decand urmaream asi si acolo ma uitam de f multe ori la acelasi episod.
Exact si eu tot la fel. Doamne oare o sa ne vindecam vreodata.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
oau!!ce onoare!ispitutza20 a scris:
Admin_dea05- Admin
Dragalaselor!!Ce mai faceti....
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna!comentam filmul draga mea si aici chiar ca avem ce comenta.numai replici siropoase sunt intre cei doi am lasat toate filmele balte nici la unutulmaz nici la lale nu ma mai uit prefer sa revad episoadele subtitrate din geetlica54 a scris:Dragalaselor!!Ce mai faceti....
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Buna!comentam filmul draga mea si aici chiar ca avem ce comenta.numai replici siropoase sunt intre cei doi
Dea clipul pus de tine ceva mai inaimte ori este de pe la filmari?ca nu pare a fi din filmari...
lica54- vip
de la filmari din reportaje..s-au distrat copios pe seama personajelorlica54 a scris:Admin_dea05 a scris:Buna!comentam filmul draga mea si aici chiar ca avem ce comenta.numai replici siropoase sunt intre cei doi
Dea clipul pus de tine ceva mai inaimte ori este de pe la filmari?ca nu pare a fi din filmari...
]
Admin_dea05- Admin
ispitutza20 a scris:Au fost suuuper ca dovada le mai vad o data. Doamne uitanduma din nou acum chiar ca arata ca un Demon Ticalos.
Auzi cum se numeste melodia aceea care spune, bate, bate , inima mea plange ca nu-mi iese din cap si nici macar n-o stiu prea bine ca s-o pot fredona mai bine. Mersi iubita.
Este un background pentru Maan & Geet. [/quote]
Si eu ce ma fac?
iulianagl- moderator
ispitutza20 a scris:
Sunt frumoase rau epi de maine. Acum le subtitrez ! Poop
iulianagl- moderator
Admin_dea05 a scris:trece un film vine altul asi ..gonulcelen si acum geet oare ce va urma dupa geet? cupidon
Gasim noi stai linistita o sa treaca ceva timp dar tre' sa mai fie ceva si pt. noi, nu?
iulianagl- moderator
Bună seara fetelor, am intrat numai să vă salut
M-aţi contaminat rău de tot Mă duc la o nouă porţie de Geet şi Maan. Alexa să ne trăieşti
Narcisa să nu te superi dar îmi place şi mie Dev, sper să nu mănânc bătaie numai mă uit... parol
Dea tare frumoase poze, mulţumim
Iuli a voastră sunt dar... mai am mult de văzut Lica, te pup
Vă pup şi vă doresc o seară plăcută mulţi
M-aţi contaminat rău de tot Mă duc la o nouă porţie de Geet şi Maan. Alexa să ne trăieşti
Narcisa să nu te superi dar îmi place şi mie Dev, sper să nu mănânc bătaie numai mă uit... parol
Iuli a voastră sunt dar... mai am mult de văzut Lica, te pup
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
anuta1971 a scris:Bună seara fetelor, am intrat numai să vă salut
Iuli a voastră sunt dar... mai am mult de văzut
Si eu si daca vrei sa comentam pe unde esti?Noi suntem aici, o seara placuta si tie.
iulianagl- moderator
Mulțumim mult , spor la treabă. Suntem alături de tine, măcar cu gândul.ispitutza20 a scris:
Sunt frumoase rau epi de maine. Acum le subtitrez ! Poop
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Bună Dea. Ai făcut niște poze superbe, i-ai pus foarte bine în valoare.Admin_dea05 a scris:O seara frumoasa fetelor!
narcisa- vip
iulianagl a scris:
Si eu si daca vrei sa comentam pe unde esti?Noi suntem aici, o seara placuta si tie.
Sunt la episodul 60 când merge Geet la petrecerea de afaceri îmbrăcată în sari şi Sasha i-l rupe. Sper să nu mai stau iar până la ora 3 de două zile am dormit numai căte trei ore pe noapte, nu sunt sănătoasă cu capul ... nu mă pot abţine, azi mi-am revenit la a treia cafea, vorbim mâine
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Buna anuta pup si eu deci te-a acaparat si pe tine Maan si Geet...Nu prea ma pricep la comentarii dar imi pare bina ca mam alaturat si eu fetelor...Abia astept sa intru sa citesc ce scrieti si sa vad clipurile si pozele pe care le puneti...nu am cuvinte sa va multumesc...si in mod special lu Alexa care munceste pentru noi...in semn de multumire am sa va aduc ceva dulce..
lica54- vip
anuta1971 a scris:
Sunt la episodul 60 când merge Geet la petrecerea de afaceri îmbrăcată în sari şi Sasha i-l rupe. Sper să nu mai stau iar până la ora 3 de două zile am dormit numai căte trei ore pe noapte, nu sunt sănătoasă cu capul ... nu mă pot abţine, azi mi-am revenit la a treia cafea, vorbim mâine
This is common dear, welcome to the club.
iulianagl- moderator
Sunt la episodul 60 când merge Geet la petrecerea de afaceri îmbrăcată în sari şi Sasha i-l rupe. Sper să nu mai stau iar până la ora 3 de două zile am dormit numai căte trei ore pe noapte, nu sunt sănătoasă cu capul ... nu mă pot abţine, azi mi-am revenit la a treia cafea, vorbim mâine [/quote]
Buna ! Asta este efectul Geet Iti ia pofta de mancare, pofta de dormit, nu iti mai da pace.
Te trezesti cu Geet, te culci cu Geet. Asta patesc si eu. Si cred ca si restul fetelor Mahiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Buna ! Asta este efectul Geet Iti ia pofta de mancare, pofta de dormit, nu iti mai da pace.
Te trezesti cu Geet, te culci cu Geet. Asta patesc si eu. Si cred ca si restul fetelor Mahiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
lica54 a scris:Buna anuta pup si eu deci te-a acaparat si pe tine Maan si Geet...Nu prea ma pricep la comentarii dar imi pare bina ca mam alaturat si eu fetelor...Abia astept sa intru sa citesc ce scrieti si sa vad clipurile si pozele pe care le puneti...nu am cuvinte sa va multumesc...si in mod special lu Alexa care munceste pentru noi...in semn de multumire am sa va aduc ceva dulce..
Uite asa ne mai trezeste si un dulce.
iulianagl- moderator
Cunoscându-l pe Maan atât de colțuros n-aș fi crezut că Gurmeet poate să râdă atât. Oare când îl vom vedea și pe Maan făcând la fel?Admin_dea05 a scris:ce frumos!
[[/flash]
narcisa- vip
[quote="lica54"]Buna anuta pup si eu deci te-a acaparat si pe tine Maan si Geet...Nu prea ma pricep la comentarii dar imi pare bina ca mam alaturat si eu fetelor...Abia astept sa intru sa citesc ce scrieti si sa vad clipurile si pozele pe care le puneti...nu am cuvinte sa va multumesc...si in mod special lu Alexa care munceste pentru noi...in semn de multumire am sa va aduc ceva dulce..
Buna, buna !
Mama ce desert mi-ai pus acolo Maine ma apuc sa imi fac clatite arata prea bine.
Asa mai merge sa muncesti Asta este pentru Lica mersi pentru desert
Buna, buna !
Mama ce desert mi-ai pus acolo Maine ma apuc sa imi fac clatite arata prea bine.
Asa mai merge sa muncesti Asta este pentru Lica mersi pentru desert
ispitutza20 a scris:Sunt la episodul 60 când merge Geet la petrecerea de afaceri îmbrăcată în sari şi Sasha i-l rupe. Sper să nu mai stau iar până la ora 3 de două zile am dormit numai căte trei ore pe noapte, nu sunt sănătoasă cu capul ... nu mă pot abţine, azi mi-am revenit la a treia cafea, vorbim mâine
Te trezesti cu Geet, te culci cu Geet. Asta patesc si eu. Si cred ca si restul fetelor Mahiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii [/quote]
Long live Mahhiiiiiii!!!
iulianagl- moderator
Pagina 32 din 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» 11.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 1.Geet –Hui Sabse Parayi
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 1.Geet –Hui Sabse Parayi
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 32 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum