3.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
+6
petronela
narcisa
Alexa20
lica54
iulianagl
Admin_dea05
10 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 34 din 40
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: 3.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
Abhinav Shukla s-a nascut pe 27 septembrie 1984 in Ludhiana, Punjab. Este zodia fecioara si are 27 de ani.
Tatal lui este un mare stiintist, iar mama lui este profesoara.
El a studiat Universitatea " Punjab Techincal University in Jalandhar ", fiind foarte interesat de inginerie.
El a devenit remarcat in industria Tv, datorita rolurilor pe care le-a jucat in Babul Babul Ka Angann Chotey Naa, Jaane Kya Baat Hui si Chhoti Bahu.
Ultimul sau show in care a aparut, a fost " Geet Hui Sabse Parayi ", interpretand rolul lui Dev Singh Khurana. Acesta fiind si ultimul show in care a mai aparut.
Abhinav Shukla, declara : " Ei bine, am planuit sa plec in strainatate, pentru ca sunt interesat sa devin Director de fotografii (Directors of Photography), nici decum actor. Imediat dupa acest serial, o sa ma inscriu la un curs pentru directorii de fotografii, la o universitate din New York. Deci, acest serial o sa fie ultimul pe lista mea, iar apoi o sa merg pe drumul pe care am vrut mereu sa il urmez. "
Tatal lui este un mare stiintist, iar mama lui este profesoara.
El a studiat Universitatea " Punjab Techincal University in Jalandhar ", fiind foarte interesat de inginerie.
El a devenit remarcat in industria Tv, datorita rolurilor pe care le-a jucat in Babul Babul Ka Angann Chotey Naa, Jaane Kya Baat Hui si Chhoti Bahu.
Ultimul sau show in care a aparut, a fost " Geet Hui Sabse Parayi ", interpretand rolul lui Dev Singh Khurana. Acesta fiind si ultimul show in care a mai aparut.
Abhinav Shukla, declara : " Ei bine, am planuit sa plec in strainatate, pentru ca sunt interesat sa devin Director de fotografii (Directors of Photography), nici decum actor. Imediat dupa acest serial, o sa ma inscriu la un curs pentru directorii de fotografii, la o universitate din New York. Deci, acest serial o sa fie ultimul pe lista mea, iar apoi o sa merg pe drumul pe care am vrut mereu sa il urmez. "
Fetelor unde sunteti ? Eu fac aici conversatie singura ? Imi tin singura de urat ? Ce inseamna asta ?
Buna !
Nu esti singura.
Am vazut episoadele care le-ai pus.Nici nu stii cat ma rog sa fii bine si sa ai timp sa le faci.
Nu esti singura.
Am vazut episoadele care le-ai pus.Nici nu stii cat ma rog sa fii bine si sa ai timp sa le faci.
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:Buna !
Nu esti singura.
Mersi frumos. Esti o dulce, iti doresc sarbatori fericite.
Fetelor, eu imi iau la revedere de la voi in stilul meu. V-am lasat ceva care sa va aduca aminte de clipele frumoase din Geet.
Bun, asta este ultimul meu mesaj din anul asta. O sa imi fie tareeeeee dor de voiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, desi plec pentru foarte putine zile. M-am gandit sa nu plec chiar asa, si v-am facut un videoclip, la care am ras cu lacrimi.
Eu va urez un An nou fericit, alaturi de cei dragi. Sa fiti iubite si sa aveti parte numai de bucurii. Va doresc ca nou an sa va implineasca toate visele si toate dorintele.
LA MULTI ANI ! NE REVEDEM IN 2012 (pe 2 decembrie aveti urmatoarele episoade)
Eu va urez un An nou fericit, alaturi de cei dragi. Sa fiti iubite si sa aveti parte numai de bucurii. Va doresc ca nou an sa va implineasca toate visele si toate dorintele.
Draga mea iti doresc drum bun distractie placut sa ne auzim cu bine cand te intorci,o sa-ti simtim lipsa...Iti doresc si eu
LA MULTI ANI!sanatate fericire si sa ai parte numai de bucurii...
LA MULTI ANI!sanatate fericire si sa ai parte numai de bucurii...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
multumim alexa.. Si eu am pregatit aceiasi surpriza..un videoclipispitutza20 a scris:Fetelor, eu imi iau la revedere de la voi in stilul meu. V-am lasat ceva care sa va aduca aminte de clipele frumoase din Geet. https://www.youtube.com/v/AlhaH56oSuA
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Dragalaselor buna dimineata la o cafea ferbinte si o zi buna!!
lica54- vip
Un an nou fericit!Distractie placuta!ispitutza20 a scris:Bun, asta este ultimul meu mesaj din anul asta. O sa imi fie tareeeeee dor de voiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, desi plec pentru foarte putine zile. M-am gandit sa nu plec chiar asa, si v-am facut un videoclip, la care am ras cu lacrimi.
Admin_dea05- Admin
Multumesc draga lica!lica54 a scris:Dragalaselor buna dimineata la o cafea ferbinte si o zi buna!!
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05- Admin
ispitutza20 a scris:Fetelor, eu imi iau la revedere de la voi in stilul meu. V-am lasat ceva care sa va aduca aminte de clipele frumoase din Geet.
Buna.Ce frumos ar fi fost frumos ca atunci cand a scapat Geet pantoful cu guma de mestecat in talpa sa- fi gazut direct in cap si sa-i ramana guma in par. Frumos felicitari.
Alex drum bun si sa ne auzim la anul cu bine si Anul Nou sa vina cu multe realizari si "SUCCESURI" Si cu multa sanatate tie si intregii familii.
Eu o sa-mi petrec AN in pat cu pastile. Am racit cobza de abia pot sa stau in picioare.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Admin_dea05 a scris: multumim alexa.. Si eu am pregatit aceiasi surpriza..un videoclip
Va, va, va de mult asteptam asa ceva de la tine. Very niceee.
iulianagl- moderator
Admin_dea05 a scris:
The best calendar ever.
iulianagl- moderator
Va las cu bine si poate reusesc sa stau mai mult data viitoare.Pe mai tarziu.O zi buna sa aveti si spor la treaba si cumparaturi.
iulianagl- moderator
Admin_dea05- Admin
oare melodia asta cu ce melodie romaneasca seamana?
Admin_dea05- Admin
Fetelor va invit la un vin fiert
Nu am inteles mai nimic dar nu mai pot de dragul lor.Abia astept sa traduca Alexa faza asta :nnm:
Nu am inteles mai nimic dar nu mai pot de dragul lor.Abia astept sa traduca Alexa faza asta :nnm:
Admin_dea05- Admin
Uitati-va de la min 5:43 la Ady..nu mai pot de ras.....
https://www.youtube.com/watch?v=pZX8bht8AfY&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=pZX8bht8AfY&feature=related
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05- Admin
Dragalaselor va doresc si eu un an nou cu bucurii si impliniri...
- Deschideti-va inima in noaptea dintre ani, lasati bucuria unui nou inceput sa va patrunda in suflet, pasiti cu speranta si incredere si nu uitati ca cineva se va gandi in miez de noapte la voi si va va dori toata fericirea din lume!.. Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca! LA MULTI ANI 2012!
- Deschideti-va inima in noaptea dintre ani, lasati bucuria unui nou inceput sa va patrunda in suflet, pasiti cu speranta si incredere si nu uitati ca cineva se va gandi in miez de noapte la voi si va va dori toata fericirea din lume!.. Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca! LA MULTI ANI 2012!
lica54- vip
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Un An Nou plin de bucurii și împliniri pentru toate fetele mele dragi. La mulți ani!
:ryty: :dfr2: : nmlih:
:happy2012:
:ryty: :dfr2: : nmlih:
:happy2012:
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Subiecte similare
» 4.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 7.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 7.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 34 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum