6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
+5
Admin_dea05
alitheea
lica54
iulianagl
Alexa20
9 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 16 din 40
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
narcisa a scris:http://gallery.oneindia.in/television-shows/survivor-india/photos-c42-e38374-p176799.html
Alexa, e cam greu să-i numeri firele de păr de pe picioare că nu prea are.
Fetele unde sunteți? Avem film. Adunarea.
Fetele cred ca au treaba. Eu am vrut sa scap mai repede, si am postat fuga episoadele. Ca altfel iar ma apuca noaptea.
Prin căutările mele am descoperit că actrița care o interpretează pe Dadi Maa, după ce a părăsit filmul Geet s-a dus să joace alături de Abhinav în noul lui film. N-a putut să stea departe de nepotul ei Dev.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:Prin căutările mele am descoperit că actrița care o interpretează pe Dadi Maa, după ce a părăsit filmul Geet s-a dus să joace alături de Abhinav în noul lui film. N-a putut să stea departe de nepotul ei Dev.
Da am vazut-o si eu pe Dadi in alt film. Foarte simpatica Dadi. vreau si eu una asa.
Buna fetelor !narcisa a scris:Prin căutările mele am descoperit că actrița care o interpretează pe Dadi Maa, după ce a părăsit filmul Geet s-a dus să joace alături de Abhinav în noul lui film. N-a putut să stea departe de nepotul ei Dev.
Super avatar narcisa...
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Bună Petro. Al meu are mai multe șuvițe.petronela a scris:
Buna fetelor !
Super avatar narcisa...
narcisa- vip
Nu conteaza, numaram cate suvite vrei tu, sunt frumosi amandoi
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Bonjur dragalaselor!Narcisa frumos avatar tiai tras...Am citit si eu ce ai pus la pagina lui...Este de admirat omul vrea sa simta ca traeste vrea sa-si traiasca viata bravo lui...nu ca altii isi ia remorca de tineri si uita sa traiasca si pentru ei
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Bună Lica. Se pregătește pentru o viitoare căsătorie, n-ai văzut, a învățat tehnicile de supraviețuire . Acum sunt curioasă cum arată și frate-su.lica54 a scris:Bonjur dragalaselor!Narcisa frumos avatar tiai tras...Am citit si eu ce ai pus la pagina lui...Este de admirat omul vrea sa simta ca traeste vrea sa-si traiasca viata bravo lui...nu ca altii isi ia remorca de tineri si uita sa traiasca si pentru ei
Ai văzut noile episoade puse de Alex?
narcisa- vip
Da leam vazut frumos dar ma cam enerveaza Geet cu trecutul ei...Ai vazut ce frumos a sfatuito Arjun!Un adevarat cavaler... Dansul mia placut fff mult niste priviri de te ridica din morti
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Încă n-am văzut, o aștept pe Iuliana. Dar dacă nu vine într-o oră cred că mă uit singură, că tot așteptând-o n-am făcut altceva decât am mâncat. Am dat gata două bucăți de cremșnit și două Kinder Pingui și tot ce-aveam prin frigider ca să treacă mai repede timpul.lica54 a scris:Da leam vazut frumos dar ma cam enerveaza Geet cu trecutul ei...Ai vazut ce frumos a sfatuito Arjun!Un adevarat cavaler... Dansul mia placut fff mult niste priviri de te ridica din morti
Iulianaaaaaaaaa dacă nu vii mai repede fac diabet.
narcisa- vip
Și după ce terminăm de numărat le facem codițe. Și tu ai văzut episoadele? Ți-au plăcut?petronela a scris:Nu conteaza, numaram cate suvite vrei tu, sunt frumosi amandoi
De Anvesha și Arjun ce zici?
narcisa- vip
ispitutza20 a scris:Ce e asa de liniste pe forum ? Unde ati disparut ?
Eu acum am văzut prima parte din episodul 191 și mă cam enervează Geet cu tăcerea ei. Normal că dacă nu spune nimic lumea va crede că ea e vinovată. Se întreabă cât timp va mai suferi dar se complace în situația asta. Spune că nu e un copil dar se comportă ca unul. Să se trezească o dată din starea asta că o să-l exaspereze și pe Maan cu starea ei.
narcisa- vip
narcisa a scris:
Eu acum am văzut prima parte din episodul 191 și mă cam enervează Geet cu tăcerea ei. Normal că dacă nu spune nimic lumea va crede că ea e vinovată. Se întreabă cât timp va mai suferi dar se complace în situația asta. Spune că nu e un copil dar se comportă ca unul. Să se trezească o dată din starea asta că o să-l exaspereze și pe Maan cu starea ei.
Da si pe mine ma enerveaza ca tace tace tace. Tare incapatanata mai e
Buna seara fete dragi.Ce faceti?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Mai frate oare Arjun asta e chiar asa de prost?Nu de alta dar cati de alde Maan Singh Khurana sunt in Delhi de nu si-a dat seama ca e nunta cumnatului lui.Sau doar o face pe prostul s-o razbune pe vrajitoarea de soru-sa?
iulianagl- moderator
Anvesha e sora mea. Si Arjun n-a stiut?
iulianagl- moderator
Am văzut și partea a doua.Ceea ce a spus Geet despre relația ei cu Maan mă face să nu o mai apreciez la fel de mult. Atât de puțin crede ea în relația lor, ce ușor a spus, că nu e prima relație care se destramă ca și cum ar fi fost o relație oarecare și nu propria ei relație cu bărbatul despre care a spus că e viața ei. Spune că nu suportă să-l vadă singur, dar asta face îl lasă singur. Maan a fost mai mult decât înțelegător. Iar eu ziceam că femeile sunt mai deștepte decât bărbații dar de data asta Maan i-a dovedit contrariul.ispitutza20 a scris:
Da si pe mine ma enerveaza ca tace tace tace. Tare incapatanata mai e
Dansul a fost într-adevăr superb, am văzut Alexa că l-ai pus și cu versurile traduse.
narcisa- vip
Mama si Dadi are incredere in Arjun dar nu stie oare ca aschia nu sare departe?Maan e cel mai intelept aici dintre toti el banuieste cam ce ar avea de gand Arjun.
iulianagl- moderator
În sfârșit ai venit. Eu am dat gata primul episod, mi s-a întrerupt de o sută de ori, am zis că mă urc pe pereți până îl văd.iulianagl a scris:Buna seara fete dragi.Ce faceti?
narcisa- vip
narcisa a scris:
În sfârșit ai venit. Eu am dat gata primul episod, mi s-a întrerupt de o sută de ori, am zis că mă urc pe pereți până îl văd.
Auzi la mine cand se intrerupe il scanez de erori si isi revine.
iulianagl- moderator
Gata fetelor m-am intors.Am plecat fara unghii si m-am intors cu unghii.Mama dar ce greu imi este sa butonez tastatura
Multumim Alexa.Plec la vizionat.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:Gata fetelor m-am intors.Am plecat fara unghii si m-am intors cu unghii.Mama dar ce greu imi este sa butonez tastatura
Eu nu le suport.
iulianagl- moderator
Vizionare plăcută.Admin_dea05 a scris:Gata fetelor m-am intors.Am plecat fara unghii si m-am intors cu unghii.Mama dar ce greu imi este sa butonez tastatura
narcisa- vip
Dar ce parere aveti de dialogul dintre Anvesha si Geet?
iulianagl- moderator
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 7.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 10.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 7.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 10.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 16 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum