Serialesitelenovelet
6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 16 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 16 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)

+5
Admin_dea05
alitheea
lica54
iulianagl
Alexa20
9 participanți

Pagina 16 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Urmatorul

In jos

6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 16 Empty Re: 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)

Mesaj Scris de Alexa20 Joi 12 Ian 2012, 3:53 pm

narcisa a scris:http://gallery.oneindia.in/television-shows/survivor-india/photos-c42-e38374-p176799.html

Alexa, e cam greu să-i numeri firele de păr de pe picioare că nu prea are.
Fetele unde sunteți? Avem film. 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 16 92073 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 16 92073 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 16 92073 Adunarea.

Smile Smile Fetele cred ca au treaba. Eu am vrut sa scap mai repede, si am postat fuga episoadele. Ca altfel iar ma apuca noaptea. kiss
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Data de inscriere : 16/12/2011
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti

https://www.youtube.com/user/ispitutza20?feature=guide

Sus In jos

6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 16 Empty Re: 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)

Mesaj Scris de narcisa Joi 12 Ian 2012, 3:55 pm

Prin căutările mele am descoperit că actrița care o interpretează pe Dadi Maa, după ce a părăsit filmul Geet s-a dus să joace alături de Abhinav în noul lui film. N-a putut să stea departe de nepotul ei Dev. Smile
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Joi 12 Ian 2012, 4:03 pm

narcisa a scris:Prin căutările mele am descoperit că actrița care o interpretează pe Dadi Maa, după ce a părăsit filmul Geet s-a dus să joace alături de Abhinav în noul lui film. N-a putut să stea departe de nepotul ei Dev. Smile

Da am vazut-o si eu pe Dadi in alt film. Foarte simpatica Dadi. vreau si eu una asa. kiss kiss
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Joi 12 Ian 2012, 4:13 pm

narcisa a scris:Prin căutările mele am descoperit că actrița care o interpretează pe Dadi Maa, după ce a părăsit filmul Geet s-a dus să joace alături de Abhinav în noul lui film. N-a putut să stea departe de nepotul ei Dev. Smile
Buna fetelor !
Super avatar narcisa...
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Joi 12 Ian 2012, 4:15 pm

petronela a scris:
Buna fetelor !
Super avatar narcisa...
Bună Petro. Al meu are mai multe șuvițe. Smile Smile
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Joi 12 Ian 2012, 4:21 pm

Nu conteaza, numaram cate suvite vrei tu, sunt frumosi amandoi
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Joi 12 Ian 2012, 4:21 pm

Bonjur dragalaselor!Narcisa frumos avatar tiai tras...Am citit si eu ce ai pus la pagina lui...Este de admirat omul vrea sa simta ca traeste vrea sa-si traiasca viata bravo lui...nu ca altii isi ia remorca de tineri si uita sa traiasca si pentru ei kiss kiss
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Joi 12 Ian 2012, 4:26 pm

lica54 a scris:Bonjur dragalaselor!Narcisa frumos avatar tiai tras...Am citit si eu ce ai pus la pagina lui...Este de admirat omul vrea sa simta ca traeste vrea sa-si traiasca viata bravo lui...nu ca altii isi ia remorca de tineri si uita sa traiasca si pentru ei kiss kiss
Bună Lica. Se pregătește pentru o viitoare căsătorie, n-ai văzut, a învățat tehnicile de supraviețuire Smile Smile . Acum sunt curioasă cum arată și frate-su.
Ai văzut noile episoade puse de Alex?
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Joi 12 Ian 2012, 4:31 pm

Da leam vazut frumos dar ma cam enerveaza Geet cu trecutul ei...Ai vazut ce frumos a sfatuito Arjun!Un adevarat cavaler... Dansul mia placut fff mult niste priviri de te ridica din morti kiss kiss kiss
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Joi 12 Ian 2012, 4:38 pm

lica54 a scris:Da leam vazut frumos dar ma cam enerveaza Geet cu trecutul ei...Ai vazut ce frumos a sfatuito Arjun!Un adevarat cavaler... Dansul mia placut fff mult niste priviri de te ridica din morti kiss kiss kiss
Încă n-am văzut, o aștept pe Iuliana. Dar dacă nu vine într-o oră cred că mă uit singură, că tot așteptând-o n-am făcut altceva decât am mâncat. Am dat gata două bucăți de cremșnit și două Kinder Pingui și tot ce-aveam prin frigider ca să treacă mai repede timpul.
Iulianaaaaaaaaa dacă nu vii mai repede fac diabet. sad
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Joi 12 Ian 2012, 4:41 pm

petronela a scris:Nu conteaza, numaram cate suvite vrei tu, sunt frumosi amandoi
Și după ce terminăm de numărat le facem codițe. Și tu ai văzut episoadele? Ți-au plăcut?
De Anvesha și Arjun ce zici?
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Joi 12 Ian 2012, 6:00 pm

Ce e asa de liniste pe forum ? Unde ati disparut ? sad sad
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Joi 12 Ian 2012, 6:07 pm

ispitutza20 a scris:Ce e asa de liniste pe forum ? Unde ati disparut ? sad sad

Eu acum am văzut prima parte din episodul 191 și mă cam enervează Geet cu tăcerea ei. Normal că dacă nu spune nimic lumea va crede că ea e vinovată. Se întreabă cât timp va mai suferi dar se complace în situația asta. Spune că nu e un copil dar se comportă ca unul. Să se trezească o dată din starea asta că o să-l exaspereze și pe Maan cu starea ei.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Joi 12 Ian 2012, 6:20 pm

narcisa a scris:

Eu acum am văzut prima parte din episodul 191 și mă cam enervează Geet cu tăcerea ei. Normal că dacă nu spune nimic lumea va crede că ea e vinovată. Se întreabă cât timp va mai suferi dar se complace în situația asta. Spune că nu e un copil dar se comportă ca unul. Să se trezească o dată din starea asta că o să-l exaspereze și pe Maan cu starea ei.

Smile Smile Smile Da si pe mine ma enerveaza ca tace tace tace. stupid stupid Tare incapatanata mai e stupid
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 12 Ian 2012, 6:25 pm

Buna seara fete dragi.Ce faceti?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 12 Ian 2012, 6:30 pm

Mai frate oare Arjun asta e chiar asa de prost?Nu de alta dar cati de alde Maan Singh Khurana sunt in Delhi de nu si-a dat seama ca e nunta cumnatului lui.Sau doar o face pe prostul s-o razbune pe vrajitoarea de soru-sa? Evil or Very Mad
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 12 Ian 2012, 6:31 pm

Anvesha e sora mea. stupid stupid Si Arjun n-a stiut? Exclamation Exclamation
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Joi 12 Ian 2012, 6:33 pm

ispitutza20 a scris:

Smile Smile Smile Da si pe mine ma enerveaza ca tace tace tace. stupid stupid Tare incapatanata mai e stupid
Am văzut și partea a doua.Ceea ce a spus Geet despre relația ei cu Maan mă face să nu o mai apreciez la fel de mult. Atât de puțin crede ea în relația lor, ce ușor a spus, că nu e prima relație care se destramă ca și cum ar fi fost o relație oarecare și nu propria ei relație cu bărbatul despre care a spus că e viața ei. Spune că nu suportă să-l vadă singur, dar asta face îl lasă singur. Maan a fost mai mult decât înțelegător. Iar eu ziceam că femeile sunt mai deștepte decât bărbații dar de data asta Maan i-a dovedit contrariul.
Dansul a fost într-adevăr superb, am văzut Alexa că l-ai pus și cu versurile traduse.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 12 Ian 2012, 6:34 pm

Mama si Dadi are incredere in Arjun dar nu stie oare ca aschia nu sare departe?Maan e cel mai intelept aici dintre toti el banuieste cam ce ar avea de gand Arjun.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Joi 12 Ian 2012, 6:34 pm

iulianagl a scris:Buna seara fete dragi.Ce faceti?
În sfârșit ai venit. Eu am dat gata primul episod, mi s-a întrerupt de o sută de ori, am zis că mă urc pe pereți până îl văd.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 12 Ian 2012, 6:35 pm

narcisa a scris:
În sfârșit ai venit. Eu am dat gata primul episod, mi s-a întrerupt de o sută de ori, am zis că mă urc pe pereți până îl văd.

Auzi la mine cand se intrerupe il scanez de erori si isi revine.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Joi 12 Ian 2012, 6:37 pm

Gata fetelor m-am intors.Am plecat fara unghii si m-am intors cu unghii.Mama dar ce greu imi este sa butonez tastatura Smile

Multumim Alexa.Plec la vizionat. kiss
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 12 Ian 2012, 6:38 pm

Admin_dea05 a scris:Gata fetelor m-am intors.Am plecat fara unghii si m-am intors cu unghii.Mama dar ce greu imi este sa butonez tastatura Smile

Smile Smile Eu nu le suport.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Joi 12 Ian 2012, 6:39 pm

Admin_dea05 a scris:Gata fetelor m-am intors.Am plecat fara unghii si m-am intors cu unghii.Mama dar ce greu imi este sa butonez tastatura Smile

Vizionare plăcută.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 12 Ian 2012, 6:39 pm

Dar ce parere aveti de dialogul dintre Anvesha si Geet?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 16 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum